Beursbox Nieuwsbrief Miljardairs betalen vrijwel geen belasting

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Miljardairs betalen vrijwel geen belasting
Date: June 10th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 10 juni 2021
 
 

AEX 722,71 Dow 34.465 USD 1,216 Btc 30.786 Goud 1,884.05

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een fantastisch rendement te maken? Kijk eens serieus naar de auto invest mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu 30.500+ euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/06 7:00

  • El Salvador wil het eerste land worden waar bitcoin een officiële munt wordt. Een opmerkelijk stap. Blijkbaar hopen ze dat het welvaart naar het land brengt. ze gebruiker er nu de Amerikaanse dollar... Dat verklaart in mijn ogen al heel veel. De koers van bitcoin steeg 13% op het bericht!
  • Canada geeft de Keystone oliepijpleiding op. Onder Obama kwam er geen overeenkomst, Trump wilde de leiding wel en onder Biden is e.e.a. weer afgeblazen. Daarbij is er veel weerstand van de lokale bevolking en indianen op de route. 150 kilometer is gelegd en het project heeft Canada al meer dan een miljard dollar gekost.
  • De oud topmanagers van Volkswagen hebben de aanklachten tegen hun handelen rondom dieselgate afgekocht. Ze betaalde 280 miljoen en de zaak is afgedaan. Het kost ze maar 10 miljoen, want 270 miljoen wordt door hun verzekering opgehoest. Hoezo klasse justitie?
  • De hoge huizenprijzen zorgen er voor dat er veel meer makelaars bij zijn gekomen. Je hoeft immers weinig te doen in deze markt. Minder doen en door de hoge huizenprijzen hogere vergoedingen. Dat trekt uiteraard gelukszoekers aan.
  • Het ziet er naar uit de de inflatie in de VS een hoogste punt in 28 jaar gaat bereiken.
  • De Democraten in de Amerikaanse politiek zijn wetsvoorstellen aan het maken waarin ze de opsplitsing van de tech reuzen bepleiten. Ik denk een goede zaak, maar ik zou het wel in overleg met China oppakken. Ook China wil namelijk de grootste bedrijven minder machtig maken en het biedt een mooi onderwerp waarin beide landen elkaar kunnen vinden.
  • Fagron heeft door de uitoefening van uitgegevens warrants nieuwe aandelen uitgegeven. Het aantal uitstaande aandelen is hierdoor gestegen naar bijna 73 miljoen. We zijn staan ondertussen nog 1,4 miljoen niet uitgeoefende warrants uit.

Mijn visie op goud
 
 
 

Nieuw maandrecord Neo Finance (Tom Lassing)

10/06 7:19

Afgelopen maand heeft het crowdfunding platform Neo Finance opnieuw een nieuw maandomzet record gemaakt. Er werd ter waarde van 2,45 miljoen aan nieuwe leningen verstrekt.

Op de tweede handsmarkt geen omzet record, maar er werd wel ter waarde van 121.000 euro aan leningen verhandeld.

Ze hebben nu ook hun eigen betaalsysteem gelanceerd. Je kan dus vanuit je account geld overmaken naar je Neo Finance account. Het werkt vergelijkbaar met ideal.

Erg makkelijk dus.

Met dat nieuwe systeem zijn nu ook overboekingen in het weekend mogelijk. Het geld staat nog weer sneller op je Neo Finance account.

Open nu jouw account bij deze fantastische aanbieder Met de code "Beursbox" krijg je een bonus van 20 euro.

Ik heb gisteren even een video over mijn account opgenomen. Heb je nog geen idee over wat Neo Finance is, dan geeft dat mogelijk het nodige inzicht.

Meer Nederlandstalige informatie vindt je op p2pfinance.nl

Naar de video
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Basel 3, nog enkele puntjes (Tom Lassing)

10/06 7:34

Na de bankencrisis van 2008 was het iedereen duidelijk dat de banken beter gereguleerd moesten worden. We kunnen er niet op vertrouwen dat banken dat uit zichzelf doen. Zoals een bankier indertijd al aangaf... Als iedereen danst, dan moet je meedansen, anders lig je er uit. Er moet dus een macht van buiten de banken zijn die ze laat stoppen met dansen.

Immers, doet er één bank gek door het nemen van enorme risico's, dan moeten ze dat allemaal doen.

Je moet banken dus niet gek laten doen door er een grotere macht op los te laten.

Eén van de manieren om er meer controle op te krijgen, is om meer en een beter onderpand te eisen. Maar daarvoor is nodig dat je onderpand wel een gelijke waardering meegeeft.

Goud bijvoorbeeld gaat na 26 juni 2021 een tier-1 waardering krijgen en is dus net zo goed als cash geld.

Daarmee is voor de banken goud een vrijwel risicoloos bezit geworden.

Voor centrale banken geldt daarmee dat hun dekking fors groter wordt, want de goudvoorraad geldt tot op heden niet als een 1 op 1 dekking maar sinds 1994 als een Tier-3 bezit met 50% dekking. Je kan dus wel nagaan welke enorme impact Basel 3 op de centrale banken gaat hebben.

Maar... wat is goud?

Immers, er is fysiek goud en er is papieren goud.

Als je het aan de banken over laat, dan kopen ze allemaal papieren goud. Immers is dat onbeperkt te verkrijgen.

Papieren goud is immers niet meer dan de (loze) belofte dat het goud er achter bestaat.

Gezien het feit dat er meer papieren goud is dan fysiek goud, is zonneklaar dat die beloftes van goud achter het papier onzin zijn. ALS er al dekking is, dan is datzelfde goud voor meerdere papieren goud uitgaves als dekking gebruikt.

Met Basel 3 wordt duidelijk dat papieren goud OOK tier-1 is als het gedekt is met 100% allocated goud. Dus goud dat 100% zeker is toegewezen aan dat stukje papier (Dus die specifieke belofte).

Het klinkt allemaal mooi. Hoe het uitpakt voor goud moeten we nog zien, maar normaal gesproken zou het de vraag naar goud moeten doen toenemen... tenzij papieren goud nu in de iutverkoop gaat en dat de goudmarkt volledig onderuit trekt. Dát zou niet fraai zijn, maar wel een mooi koopmoment opleveren!

Zelf goud kopen doe je hier (promotiecode Beursbox)
 
 
 

Miljardairs betalen vrijwel geen belasting (Tom Lassing)

10/06 7:50

Het gekke is dat heel veel mensen met een loon van onder de 100.000 per jaar daar helemaal mee akkoord zijn. Ze zijn het helemaal eens met het feit dat ultra rijken minder belasting betalen. De reden is simpel, ze hebben vaak de (ijdele) hoop dat ze ooit zelf zo rijk worden en dat ze dan zelf ook geen belasting meer hoeven te betalen.

Vanuit die hoop gunnen ze het de ultra rijken...

Het 'grappige' is dat ze hierdoor zelf meer belasting moeten betalen en dát is een belangrijke reden dat ze maar niet rijker kunnen worden.

Het moet dus écht anders, maar wetgeving komt er niet door omdat rijken belasten niet populair is. Daarbij betalen enkele ultra rijke ondernemers goed geld om de politiek te financieren om vandaar uit die situatie ook zo te houden.

In Amerika heet het dan dat die ultra rijken de American dream levend houden.

De overlevende Koch broer is daar een akelig voorbeeld van. Die ultra rechtse ultra rijke ondernemer (zijn broer is recent overleden) is groot financierder van ultra rechts denkgoed en hij doneert jaarlijks miljoenen aan rechtse kandidaten en lobbyisten die zijn giftige denkgoed willen verspreiden.  

Gisteren werd echter bekend dat ook miljardairs als Jeff Bezos en Warren Buffett de laatste 15 jaar amper belasting betaalden. Er waren jaren dat ze helemaal geen belasting afdroegen. Je vraagt je dan toch af waarom? Waarom moeten miljardairs in staat worden gesteld om GEEN BELASTINGEN te hoeven betalen?

Waarom is het communisme om te eisen dat ze procentueel het hoogste tarief zouden moeten betalen, zoals mensen met een inkomen van een paar ton per jaar dat wel moeten doen? Waarom die wel en waarom miljardairs niet?

Welke Trump supporter wil die discussie aangaan? Immers, het komt mede door de belastingmeevaller van Trump dat de situatie zo extreem is geworden.

 
 

Een offshore (goud)rekening?

Bij Goud999 kan je edelmetalen kopen en je dan ze laten opslaan in Zurich. Hun platform wordt nu uitgebreid zodat over enkele maanden het verhandelen van metalen nog weer veel makkelijker wordt. Je krijgt tot 1 september gratis opslag van edelmetaal als je de kortingcode "Beursbox" ingeeft! Ik heb er nu zelf al mijn goud en zilver ondergebracht.

Kijk hier voor meer info
 

Een wél werkend mondkapje

Medische mondkapjes zijn verboden. Gelukkig is er een firma die WEL werkende mondkapjes maakt die niet onder het verbod vallen!

Kijk hier en bestel voor mondkapjes verplicht worden. Dan gaat er immers een run op ontstaan!

Kijk hier
 
 
 

Wat leert ons de Sywert affaire? (Tom Lassing)

10/06 8:07

Het ministerie van Volksgezondheid betaalde tussen de 2,26 en 2,78 euro per mondkapje bij Sywert van Lienden.

Waarom?

Immers was in de markt de hoogste prijs 1,50 per mondkapje.


Het wordt steeds duidelijk dat een combinatie van corruptie, vriendjespolitiek, onkunde en een totaal gebrek aan kennis deze hele bende mogelijk maakte. Honderden miljoenen werden verspilt omdat het in Den Haag één grote bende van onkunde en corruptie is.

Men probeerde elkaar de hand boven het hoofd te houden, maar de puinhoop is te enorm.

Toch verwacht ik dat men onderzoeken naar de gang van zaken op de lange baan wil schuiven, zodat schuldigen een veilig heenkomen kunnen zoeken of al met pensioen kunnen gaan voor hun falen officieel uitkomt.

Den Haag houdt er immers niet van als hun falen zo enorm helder openbaar gemaakt wordt.

Hoe het ministerie aan de ene kant aantoonbaar een corrupte puinhoop is, moet het aan de andere kant heel gewichtig overkomen, want de bevolking moet natuurlijk wel blijven geloven in hun kunde en kennis.

Adviezen over volksgezondheid moeten niet ter discussie staan...


Wat ons heel die affaire leert, is dat de controle op de overheid enorm faalt.

De overheid laat zich niet controleren en het volk pikt dat. We zijn dus zelf schuld.

Maar dat laatste neemt niet weg dat de grootste schuld bij de politici en ambtenaren ligt. Men is te machtig en opereert buiten beeld en buiten de wet.

Dát zou moeten stoppen. Maar wie gaat dat kunnen opleggen? 

De andere waarheid
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd