Beursbox Nieuwsbrief Mijn best bekeken video afgelopen maand

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn best bekeken video afgelopen maand
Date: June 11th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 11 juni 2021
 
 

AEX 725,45 Dow 34.476 USD 1,218 Btc 31.046 Goud 1,900.01

 
 

x 10 Crypto Challenge

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte gaan hun crypto portefeuille x10 brengen, en dat willen ze realiseren binnen één jaar! Kunt u het zich indenken? 10.000 euro inzetten en over een jaar weglopen met 100.000 euro!

Kan dit?

Als we naar vorig jaar kijken, dan zonder meer.

Lees hier verder
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Zoiets ga je nooit meer tegenkomen! (Jack Hoogland)

11/06 7:00

Naast het unieke zilveraandeel waarover ik u dinsdag nog vertelde, ontdekten we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" een fantastisch royalty-aandeel.

Een bedrijf dat investeert in bestaande én toekomstige grondstofmijnen en in ruil daarvoor jaarlijks royalty's ontvangt. Investeert in koper, nikkel, kobalt, maar ook in andere grondstoffen als goud, zilver, ijzererts, zink en potash.

In totaal 35 veelbelovende projecten waarover het nu en/of de komende jaren een percentage van de opbrengst ontvangt. Waarbij de focus nu vooral ligt op profiteren van de transitie naar groene energie.

Het mooie is dat dit bedrijf winst maakt, forse winstgroei realiseert én alles in huis heeft voor véél meer winstgroei in de komende jaren. 

Wat het nóg mooier maakt is dit bedrijf nauwelijks operationele kosten heeft, maar wel een grote, stijgende hoeveelheid geld in kas.

Bijna al dat geld zal worden gebruikt om in nieuwe veelbelovende projecten te investeren. Waardoor het een vicieuze cirkel van alsmaar sneller stijgende winst creëert.

Maar wat het nóg mooier maakt, is dat het voor bijna 60% eigenaar is van een ander royalty-bedrijf dat investeert in zonne- en windmolenparken. 

Waardoor je niet alleen profiteert van de bull markt in grondstoffen, maar óók van de explosief groeiende investeringen in zonne- en windenergie. Zoiets ga je nooit meer tegenkomen!

Voor wat betreft het koerspotentieel kunnen we eigenlijk alleen maar zeggen dat het ongelofelijk hoog is. 

Met dit ene superaandeel profiteer je van twee bull markten tegelijk!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/06 7:16

  • De roep om het verbod of strenge regels rondom crypto's neemt toe. Ook in Nederland heeft nu de directeur van het CPB het kabinet opgeroepen om crypto's te verbieden. De reden daarvoor is dat een crash in die munten onvermijdelijk is en daar moeten consumenten tegen beschermd worden... Als we de overheid toch niet hadden om ons te beschermen!
  • CDA'er Omtzigt heeft hard uitgehaald naar het CDA. Zijn memo is uitgelekt naar de krant en de 72 bladzijdes met punten zijn heftig. Het CDA is in diepe crisis, zoveel is al wel duidelijk.
  • Volgens de Financial Intelligence Unit - Nederland (FIU-Nederland) is het aantal verdachte transacties vorig jaar explosief toegenomen. Nu moet u weten, dát zegt nog niets. Ik heb zelf meerdere keren meegemaakt dat mijn overboekingen naar de VS werden aangeduid als 'verdacht'. Dat hun systeem om transacties te volgen zo veel slechter is geworden, is dat nieuwswaardig? We zien nu een enorme opmars van crowdfunding en daar kunnen ze nog slecht mee omgaan.
  • Nederland keert per jaar tientallen miljoenen uit aan arbeidsmigranten met kinderen en een partner in het buitenland. Dat is niet de bedoeling, maar de snurkers in Den Haag hebben als sinds 2015 in beeld dat het verkeerd gaat, maar kwamen er niet toe om het aan te passen. De incompetentie van Den Haag wordt steeds schandaliger. Er is geen kans het teveel uitgekeerde terug te vorderen. Dat is tot daar aan toe. Maar ze zien zelfs geen kans om de fout aankomend jaar te herstellen. We gaan dus gewoon gezellig door met die onzin omdat ze geen kans zien de fout ook naar de toekomst toe te herstellen.
  • De productie van computerchips kost veel water... Toch gaan Intel en TSMC in één van de droogste gebieden van de VS hun chipfabrieken bouwen. Wat ze gaan proberen is om het water te recyclen zodat ze eigenlijk steeds hetzelfde water blijven gebruiken. Een wat vreemde opzet, want in die fabriek komen ook mensen te werken en gaan die hun water ook recyclen? Het feit dat Arizona subsidie geeft om de fabrieken te trekken lijkt de grootste drijfveer te zijn. Overigens is Intel al wel 40 jaar actief en aanwezig in Arizona.
  • Ik heb gisteren een kopermijn aandeel in een video besproken. Misschien toch eens naar kijken? Ik kreeg er al opvallend veel likes op! Kijk hier

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

KPN en APG starten "Glaspoort" (Tom Lassing)

11/06 7:31

Glaspoort wordt hun joint venture waarmee ze in Nederland 750.000 huishoudens en 225.000 bedrijven in het buitengebied met glasvezel willen ontsluiten.

Het wordt tijd.

Ik zelf zit ook nog altijd op een koperkabel. Tot voor kort even snel als glasvezel, maar nu glasvezel in de kernen echt wordt opgezet, loopt koper tegen de maximale capaciteit aan.

Ik ben echter wel benieuwd hoe het met de kosten gaat zijn.

Eigenlijk is het te zot voor woorden dat ik als inwoners van de Brainport regio nog altijd samen met mijn wijkgenoten op koper aansluiting op Internet moet zitten.

Overigens heeft KPN al eens eerder een dergelijke JV opzet neergezet. Namelijk met Qwest. Dat werd een drama. Ik hoop dat ze er van geleerd hebben.

 
 

Mijn best bekeken video afgelopen maand (Tom Lassing)

11/06 7:51

De video over de prijs van zilver is de laatste 28 dagen de meest bekeken video geworden.

Dat ik slechts een klein video kanaal ben bewijst het feit dat ik er gisteren 992 views op had. Nog niet eens 1000 kijkers op mijn best bekeken video.

Ik mag dan al wel een jaar onderweg zijn, maar qua omvang ben ik nog altijd een piepklein videokanaal.

Dit om even ook mijn eigen voeten weer stevig op de grond te plaatsen.

Maar... Een jaar geleden zou ik al blij met 50 views geweest zijn. Er is dus WEL sprake van een ongekende groei.

Ik heb nu 1.586 abonnees op het kanaal.

Het belangrijkste echter is dat ik het enorm leuk vind om video's te maken.

Pas daarna is het interessant dat ze ook gezien worden.

Nar het videokanaal
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Daytrading ideaal voor beginnende belegger

Door te gaan daytraden leer je de markt kennen en kan je met een beheerst risico ook met een klein bedrag goed beleggen en serieuze rendementen maken.

Aloys toont het je in een webinar dat hij 11 en 14 mei gaat geven.

Kijk hier
 
 
 

Alarm over hogere voedselprijzen (Lodewijk Hof)

11/06 8:09

De V.N. slaat alarm over voedseltekorten en toenemende voedselprijzen.

Wereldwijd nemen de prijzen van voedsel namelijk in rap tempo toe. Hetgeen een groot probleem voor de wereld is. De Arabische lente kwam na inflatie. Brood was te duur. Als de geschiedenis zich herhaalt krijgen we voedsel rellen en plunderingen. Een tijd gelden kwam ik met praktische simpele stappen om zelf voedsel te verbouwen. Zelf doe ik het ook.

In het verleden zorgde de wereldhandel voor oplossingen. Indien u er vanuit gaat dat dit wederom het geval zal zijn, dan moet ik toegeven dat ik het niet met u eens ben.


Er zijn een paar redenen voor. Door de droogte in Brazilië neemt de landbouw productie af. Koffie, mais, soja. De productie is omlaag. Dan hebben we het beleid van centrale banken. Ten gevolge van de politieke keuze om de economie te ruïneren in de bestrijding tegen Corona zien we onbeperkt geld printen. Wat zich vertaald in verminderde koopkracht.


Helaas neemt de inflatie in voedselprijzen steeds sneller toe. Afgelopen maanden was de ergste toename in 10 jaar. De westerse wereld heeft diepere zakken. We kunnen meer betalen. Anders gezegd, voedsel is een kleiner percentage van onze uitgaven.

Volgens de VN kan de wereld geen productie schokken, of teleurstellingen, opvangen. Nou zijn die er wel. Afnemende productie. Verder koopt China meer en meer landbouw projecten in de wereld.

De huidige situatie is voor mij geen schok. Ik had graag ongelijk gekregen. Maar sinds de Corona pandemie zien we prijzen stijgen. Er zijn simpelweg teveel Dollars in de wereld. Teveel geprint geld, waardoor het leven onbetaalbaar wordt. Wat resulteert is de explosie in dakloze mensen die we nu zien.

Hoe kan het dat een van de mooiste gebieden in de VS vervallen is tot een broedplaats van criminaliteit? Wat gaat dit zeggen voor de nabije toekomst? Wat zegt dit met de toename in voedselprijzen? Wat gaat er gebeuren als de problemen echt los breken? Als Afrika, Azië en andere opkomende markten mensen de straat op gaan. Wij krijgen te horen dat het om democratie gaat. Maar ze willen geen democratie. Dat is een luxe product. Ze willen eten.

Maar we kunnen ook onderdeel worden van de The Trade Of The Decade | Hof Profit oplossing. De oplossing is namelijk om zelf actief te gaan investeren in de voedsel productie.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd