Beursbox Nieuwsbrief Economisch herstel Amerikaanse economie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Economisch herstel Amerikaanse economie
Date: July 12th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 12 juli 2021
 
 

AEX 732,15 Dow 34.689 USD 1,186 Btc 29.469 Goud 1,801.05

 
 

Discover how to trade better in just 33 minutes, FREE

In just 33 minutes, FREE, a new, on-demand trading course, "Why Wave Analysis Belongs in Every Trader's Toolbox -- Yours, Too" It teaches:                 

 • How Elliott waves show you when the trend is about to change                  
 • How you can quickly see short- and long-term trends on a chart
 • How you can spot the highest-confidence setups                  

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

12/07 7:00

Een fantastisch goudaandeel van een bedrijf met één van de meest veelbelovende goudprojecten ter wereld.

Ontdekte goud met dichtheden tot een duizelingwekkende 1065 gram per ton aarde. Dat terwijl een dichtheid van 8 gram per ton als zéér hoog wordt beschouwd! 

Begin april werd gestart met een exploratieproject van 10.000 meter aan boringen. Dit was zó succesvol, dat dit eind april al werd verdubbeld naar 20.000 meter. 

En wordt dit zelfs uitgebreid naar maar liefst 50.000 meter aan boringen, terwijl het aantal boorinstallaties wordt verdubbeld naar vier.

Deze razendsnelle uitbreiding bevestigt dat hier iets speciaals aan de hand is! 

Hierdoor kunnen we verwachten dat de komende tijd vrijwel wekelijks spectaculaire resultaten bekend zullen worden gemaakt. 

Waardoor dit aandeel reeds de komende maanden met honderden procenten in koers kan stijgen. Dit wordt één van de meest winstgevende goudmijnen ooit! 

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat de komende jaren volop profiteert van een fors stijgende olieprijs (door gebrek aan aanbod).

Dat haar enorme cashflow investeert in windmolenparken op zee, CO2-opslag, laadpunten voor elektrische auto's én in bedrijven die schone brandstoffen ontwikkelen. 

En dat daarnaast fors inzet op de ontwikkeling van groene waterstof.

Aandeel is belachelijk goedkoop. Noteert nog geen 9 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl je ook nog eens 3,5% jaarlijks dividend meepakt. 

Koers moet binnen een jaar met ruim 100% omhoog om van een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen spreken. Voor de langere termijn is het koerspotentieel véél hoger!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/07 7:16

 • De VS heeft toch weer enkele Chinese bedrijven op de zwarte lijst gezet. Het gaat om bedrijven die actief zijn in de regio waar een miljoen Oeigoeren in kampen worden vastgehouden. Er staan nu 80 Chinese bedrijven op de lijst. Die bedrijven mogen geen zaken doen in de VS.
 • Gemiddeld hebben Nederlanders 6.500 euro spaargeld erbij sinds het uitbreken van de Corona crisis. Het is wel zo dat rijke huishoudens meer sparen.
 • Richard Branson heeft als eerste superrijke zijn 'ruimtereis' gemaakt. Zijn vliegtuig ging tot 80 kilometer hoog en hij was enkele minuten gewichtsloos.
 • In het verre oosten vanochtend flink stijgende beurzen.
 • In vergelijking... In Zuid Korea 1.100 Coronabesmettingen en men hakt er direct in met maatregelen. Nederland gisteren bijna 9.400 besmettingen. De vraag is alleen hoe erg het is. Het betreft immers voornamelijk jongeren die er amper ziek van worden, maar nu wel weerstand opbouwen.
 • In IJsland is een proef gedaan met een 4 daagse werkweek. HEt is een succes geworden.
 • In China raakt Tencent mogelijk haar rechten op enkele muziek labels kwijt. De Chinese overheid wil dat ze hun exclusieve rechten opgeven.
 • Is de beurs nu overdreven duur? Kijk hier mijn video daar over: https://youtu.be/OMZopT-jCaI
 • Wat te doen met slechte leningen in het Neo Finance platform. Ik maakte er een video over: https://youtu.be/kbQcR2GWKI4

Sponsor Beursbox
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Economisch herstel Amerikaanse economie (Tom Lassing)

12/07 7:39

Het verwachte herstel lijkt op dit moment zwakker dan men had verwacht. Dat maakt beleggers zenuwachtig.

Het heeft ook consequenties voor hypotheekrentes. Bij een fors economisch herstel zou ook de hypotheekrente omhoog gaan.

Nu echter het herstel zwakker is dan verwacht zal er geen extra run op huizen komen. Hypotheek rentes zullen daarom in eerste instantie niet omhoog gaan.

Het zwakker dan verwachte herstel van de economie is echter ook gevaarlijk. Men heeft namelijk ook verwachtingen met betrekking tot binnenkomende belastingen. Als er minder economische activiteit is, dan zullen belasting inkomen ook tegenvallen.

Zoals al eerder aangegeven, dat kan er toe leiden dat men hogere belastingen moet creëren, of... er moet weer meer geld bij verzonnen worden. In beide gevallen een negatieve zaak.

Het is echter belangrijk te weten waarom de economie achter blijft bij de verwachtingen. Het is vooral dat heel veel Amerikanen niet langer willen werken voor de extreem lage lonen die geboden worden.

De vraag is nu wie er gaan buigen... De werkgevers of de werknemers.

Marx gaat lang na de mislukking van het communisme toch nog relevant in de VS worden. De lonen voor de laagstbetaalden moeten omlaag, of bepaalde functies gaan simpelweg niet vervuld worden.

Eigenlijk heel interessant om dat real time eens mee te maken, zeker omdat veel arme mensen vanuit Midden Amerika heel graag tegen dat lage loon zouden willen werken, maar nu geweigerd worden omdat de VS ineens bang is voor buitenlandse werknemers. Die nemen immers banen in die Amerikanen niet willen vervullen.

Open een N26 bankrekening
 
 
 

China is serieus over cryptomining (Tom Lassing)

12/07 7:48

In maar liefst 5 Chinese provincies is het minen van crypto's verboden of minstens ernstig afgeraden. Deze stap is wereldwijd te voelen. Miners in de rest van de wereld kunnen ineens weer geld verdienen met mining.

Dat komt omdat er een serieuze hap uit de wereldwijde mining capaciteit is genomen nu gigantische miners in China hun fabrieken moesten sluiten.

Voor China een enorme stap, want de hoeveelheid energie die deze miners verbruikten was gigantisch.

Het was zo veel dat het alle pogingen van de Chinese overheid om de uitstoot van CO2 te verminderen dwarsboomde.

Door nu minders te sluiten in provincies waar nog veel met kolencentrales gewerkt wordt, kunnen er richting de aanpak van vervuiling enorme slagen gemaakt worden.

Maar waarom wil China de uitstoot van CO2 verminderen? Dat is toch allemaal onzin, er bestaat toch geen vervuiling in de wereld?

Als je dat denkt, dan kijk je te veel naar Fox News.

De vervuiling in China is enorm en het is de Chinezen heel duidelijk waar het probleem zit. Ze zien ook dat ze er veel tegen kunnen doen. Net zoals Europa in de jaren zeventig ineens wakker werd met betrekking tot vervuiling, zo is dat nu ook het geval in China.

Men ziet in dat het land letterlijk verstikt onder de roetwolken van kolencentrales. De grootste vervuilers moeten zich aanpassen. Veel chemische fabrieken hebben de laatste jaren slagen moeten maken en nu zijn de cryptominers aan de beurt.

Dat heeft misschien heel weinig met crypto, maar veel met vervuiling te maken.

Koop hier crypto's
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

MPG Blockchain (Tom Lassing)

12/07 7:59

Max Property Group is nu actief om vele miljoenen uit de markt te trekken en ze gebruiken er alle trucs in de markt voor.

Dat maakt me enorm argwanend.

Wat ze doen is niet illegaal. Het is zelfs heel slim, maar mij bekruipt het gevoel dat het gewoon allemaal iets 'te' slim is.


Wat is Max Property Group?

Het is in feite niet meer dan een vastgoed crowdfunding platform met dien verstande dat ze eigenlijk nog niet van start zijn gegaan.

Een soort Matching Capital, maar dan zonder al die succesvolle projecten die bewijzen dat je staat voor wat je zegt te zijn.


Maar Max Property is meer. Zo halen ze nu eerst miljoenen bij beleggers op. Daar kunnen ze hun enorme team van gaan betalen. Maar waarom heb je zo'n enorm team nodig, daar waar anderen hetzelfde heel succesvol met twee tot vier man kunnen?

Wat is er nog meer gaande?

Nu, Max property Group heeft ook een eigen blockchain en uiteraard nu ook een eigen cryptomunt. Ik heb maar één vraag... Waarom?

Is dit niet puur op de hebzucht bij potentiële investeerders NOG verder omhoog te jagen? Wat is de meerwaarde van die cryptomunt als je slechts vastgoed crowdfunding aanbiedt?

Het is het feit dat ze nog niet begonnen zijn in combinatie met een in mijn ogen discutabele toepassing van crypto dat ik hier geen lekker gevoel bij heb. Dit ligt er wat mij betreft iets te dik op.

Bedenk je... Ze begonnen al in 2017. Die crypto was er al in september 2018. Al die tijd hebben ze amper een vastgoed project gedaan. U weet hoe goed crypto's het sinds 2017 deden... Vraag ze vooral eens hoe goed hun munt het deed...

Dit ligt er wat mij betreft echt veel te dik op. Wat dit wel is, is een prachtige manier om geld op te halen. Dat kunnen ze. De rest moeten ze nog beginnen te bewijzen. Ik blijf hier heel ver weg van.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd