Beursbox Nieuwsbrief Nieuwe records voor Amerikaanse indices

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nieuwe records voor Amerikaanse indices
Date: July 13th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 13 juli 2021
 
 

AEX 738,44 Dow 34.854 USD 1,1859 Btc 28.302 Goud 1,808.82

 
 

Gezonder leven

Krijg je dagelijks alles binnen wat een gezond lichaam binnen moet krijgen? Waarschijnlijk niet. Daarom zijn er supplementen.

Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/07 7:00

  • Boeing heeft geen geluk met de Dreamliner. Er zijn bij 100 vliegtuigen nieuwe mankementen ontdekt. Blijkbaar heeft Boeing amper nog vat op haar kwaliteit.
  • Onderzoek heeft uitgewezen dat een verdere groei van Schiphol de economie niet verder zal ondersteunen.
  • Vanuit de VS is officieel het verzoek aan de EU gedaan om de economie te blijven ondersteunen met verzonnen geld.
  • Het volume aan crypto transacties is fors omlaag gegaan sinds de enorme prijsdaling van bitcoin.
  • Saudi Aramco heeft JPMorgan en Goldman Sachs als adviseurs aangetrokken om de verkoop van haar gaspijpleidingen te begeleiden. Dat was eerst een taak voor Morgan Stanley, maar die is gedumpt. Recent had JPMorgan een verkoop van oliepijpleidingen begeleidt en er een mooie deal uitgesleept.
  • De Chinese overheid heeft het vooral voorzien op Chinese bedrijven die in de VS geld wilden gaan ophalen middels een IPO. Nét voor het zo ver is worden keer op keer de duimschroeven dan aangedraaid en gaat de IPO niet door.
  • De Chinese import stijgt nu harder dan de Chinese export. De import was 36,7% hoger dan een jaar geleden. De export was 'slechts' 32,2% hoger dan een jaar geleden.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Nieuwe records voor Amerikaanse indices (Tom Lassing)

13/07 7:18

Gisteren toch weer nieuwe records voor de Amerikaanse indices. maar dat was dan ook de enige plek waar de winsten breed op te tekenen vielen.

De speculatieve aandelen en dan vooral uraniumaandelen hadden het zwaar. Ze verloren letterlijk vele procenten.

De prijs van hout is overigens volledig weggevallen naar 2020 niveaus. Recent was de prijs van hout extreem toegenomen en in bouwmarkten moest je wel tot 40% meer betalen. Die prijs stijgingen zijn er in de winkel nog altijd, maar de inkoopprijs voor hout is wel helemaal teruggevallen. Wat we nu zien, is de tussenhandel en de winkels die hun marge flink opgeschroefd hebben. Ik las vanochtend dat de bouw van nieuwe woningen stagneert door de gestegen prijzen. Als we puur kijken naar de wereldprijzen voor hout, dan zou de prijsstijging van tijdelijke aard moeten zijn. De kans bestaat echter dat de keten de marges nu blijvend hoog houdt, waardoor prijzen bij de eindgebruiker hoog blijven.

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Neo Finance, wat is het? (Tom Lassing)

13/07 7:29

Ik heb er al veel over geschreven. Even terug naar het begin...

In Litouwen hebben financiële aanbieders ook wettelijk ruimte gekregen om binnen de consumentenleningen markt actief te worden. Neo Finance heeft dat gedaan met een puur online aanbieding waarbij ze leningen op basis van de aanvraag een gradatie geeft, hetgeen de rente in beginsel bepaalt.

Vervolgens krijgen particuliere geldverstrekkers de kans in te schrijven. Ze kunnen dat automatiseren. Dat scheelt werk, maar kan ook inhouden dat ze iets minder rente verkrijgen. Via die weg is Neo Finance dus naast heel toegankelijk ook qua rente heel interessant voor mensen in Litouwen die geld willen lenen.

In vijf jaar tijd heeft Neo Finance meer dan 50% van de markt in Litouwen naar zich toe weten te trekken.

Ook geldverstrekkers uit Nederland en België zijn er welkom. We zien nu ook dat het meeste nieuwe geld uit Nederland en België komt.

Het mooie van deze opzet is dat IEDEREEN die maar dan een paar maanden actief is ook écht rendement aan het maken is. Er is geen beurssentiment afhankelijkheid.

Meer informatie op p2pfinance.nl

Als je een account opent met de code "Beursbox", dan krijg je een 20 euro startbonus op je account bijgeschreven!

Meer informatie
 
 
 

Detroit overstromingen (Tom Lassing)

13/07 7:55

Ik had vorige week een tegenvaller in Detroit.

Er was een enorme hoeveelheid regen gevallen. Dat op zich hoeft geen probleem te zijn, maar helaas begaven de pompen het waarmee de gemeente het afvalwater afvoert. Het water kon dus geen kant op en stroomde in de kelders van de huizen.

In hele wijken stroomden daarom de kelders vol water en dat hield in dat CV en warm watervoorziening onder water kwamen te staan. Bijna al mijn huizen hebben een kelder en in die kelder die voorzieningen.

Mijn verzekering is een goedkope. Ik heb per huis een 5000 dollar eigen risico.

De hoop is nu dat de verzekering van de stad Detroit de zaak dekt. Het waren immers hun pompen die het begaven. Als dat niet was voorgevallen waren de kelders niet ondergelopen.

Hoe dan ook nu een enorme schadepost en misschien op termijn enige vergoeding vanuit de stad.

Toch jammer. Ook omdat de dure zomerbelastingen er nu aankomen.

Mijn Detroit site
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Einhell zogenaamd groen (Tom Lassing)

13/07 8:20

Mijn schoonmoeder had heel bewust een Einhell buxusknipper gekocht. Een machine die ze in 2016 kocht maar die nu nog te koop is. Ze beloofden namelijk dat onderdelen ruim voorradig waren, zodat weggooien van machines bij een defect verleden tijd zou zijn.

De batterij ging stuk en op de site staan prachtige verhalen over hoe goed ze zijn voor het milieu door onderdelen te hebben. Geef maar aan wat er kapot is en je kan het onderdeel bestellen.

Kortom, ik op hun site zoeken naar die batterij.

Het was nog echt zo'n batterij die in de machine vastgesoldeerd is.

Op de site wel het nummer, maar geen voorraad aanwezig.

Dus even mailtje er tegenaan gegooid.

Krijg ik (snel) reactie terug dat ze zelf nu ook niet meer aan die batterijen kunnen komen.

Dat is dus wel heel slordig.

Nu moet ik dus zelf wat bij elkaar gaan vogelen... of een compleet nieuwe machine kopen.

Dat terwijl ik juist niet een verder perfecte machine bij het grof vuil wil zetten.

Sponsor Beursbox
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 53.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd