Beursbox Nieuwsbrief Binance problemen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Binance problemen
Date: July 14th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 14 juli 2021
 
 

AEX 742,86 Dow 34.722 USD 1,178 Btc 27.587 Goud 1,813.19

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Crypto's kopen?

Bij deze aanbieder is het wel héél makkelijk crypto's kopen! Je koopt nu zeker niet op de hoogste koers. Bitcoin vandaag onderde 28.000 euro!

Kijk hier
 
 
 

Alleen vandaag nog! (Jack Hoogland)

14/07 7:00

Vrijdag vertelde ik u uitgebreid over de drie absolute superaandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd. 

Drie toppers met fenomenaal koerspotentieel. Waaronder een ronduit uniek uraniumaandeel.  

Bedrijf met groot project in 's werelds rijkste uraniumgebied. Ligt pal naast één van 's werelds grootste in productie zijnde uraniummijnen. Ideale locatie!

Bij een tweede project deed dit bedrijf vorige maand een fantastische ontdekking.  

Want terwijl naar uranium werd geboord, bleek dat er niet alleen veel uranium in de grond zit, maar ook grote hoeveelheden nikkel en kobalt.

Dát is nog eens een leuke verrassing!  

Dit betekent dat de toekomstige uraniummijn véél meer zal opbrengen, en dus véél winstgevender zal zijn.

Tijdens de vorige bull markt (2000-2007) noteerde zelfs het allerzwakste uraniumaandeel een koersstijging van 2200%. 

Dit is een zeer veelbelovend, ijzersterk uraniumaandeel. In een bull markt die veel heviger gaat zijn. Koerspotentieel is dan ook véél hoger dan 2200%.

U kunt het rapport alleen vandaag nog als los nummer bestellen!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/07 7:17

  • Gisteren zijn de Amerikaanse indices lager gesloten. Men schrok van de inflatie cijfers. De consumentenprijs index in de VS steeg 5,4% op jaarbasis. Dat is de grootste stijging sinds 2008. Halen we voedsel en energie er uit, dan was het de grootste stijging sinds 1991. Met name tweedehands auto's werden in de VS flink duurder.
  • Door de hoger dan verwachte inflatie in de VS deden goudmijn aandelen het goed gisteren.
  • JPMorgan rapporteerde gisteren resultaten die beter dan verwacht waren.
  • Ook Pepsico kwam gisteren met beter dan verwachte cijfers. Het bedrijf heeft nu de verwachtingen voor heel 2021 opwaarts bijgesteld.
  • Google heeft in Frankrijk een boete van 500 miljoen euro gekregen vanwege schending auteursrechten. Het gaat om content van bijvoorbeeld kranten die via de Google zoekmachine is in te zien. Daar krijgen de kranten geen vergoeding voor. De Franse Staat vindt dat dit onterecht is en wil dat Google met een voorstel komt de belanghebbenden te compenseren.
  • In Californië gaat in sommige streken de stroom weer af en toe uit. Het komt door de extreme hitte en het feit dat door bosbranden bovengrondse kabels breken.
  • Burger King heeft een probleem met het personeel. In één vestiging nam letterlijk al het personeel ontslag vanwege de slechte werkomstandigheden.
  • Eén van de grootste stijgers in de VS was gisteren het aandeel Nokia. Het aandeel steeg 9,5%. Didi Global, het Chinese aandeel, steeg gisteren 11,29%.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Vrijheid van meningsuiting (Tom Lassing)

14/07 7:30

Ik denk dat die vrijheid van meningsuiting een groot goed is. Ik vrees alleen dat slechts weinig mensen beseffen wat het inhoudt. Ook autoriteiten begrijpen het lang niet altijd.

Er zijn twee grote stromingen

1. Iedereen mag alles zeggen, als het maar is wat we willen horen.

2. Alles mag en moet maar kunnen.


Beide zijn onjuist.


Vrijheid van meningsuiting moet zijn de vrijheid je mening te uiten. Maar... Het is geen vrijbrief om 'alles' te zeggen. Zo vind ik dat de uitspraken van Trump en zijn vrienden geen vrijheid van meningsuiting zijn. Immers ze stellen dat Trump de verkiezingen gewonnen heeft, terwijl ze die bewering niet kunnen bewijzen. Dat Trump de verkiezingen gewonnen zou hebben is geen mening. Het is aantoonbaar een leugen. Het valt dus niet onder de vrijheid van meningsuiting. Je moet je uiting wel kunnen staven met bewijzen.

Ik vind dat Trump en zijn team daarop aangeklaagd moeten worden. Wat ze namelijk doen, is het verspreiden van fake nieuws en misinformatie. Dat zou strafbaar mogen zijn.

Door dat niet strafbaar te stellen, gaan steeds meer verwarde mensen die leugens geloven. Ze worden immers niet tegengesproken. Zeker niet door de rechtse media die simpelweg gekozen hebben mee te gaan met die leugen omdat het de meeste kijkers en dus inkomsten oplevert.

De media hebben geen verplichting de waarheid te tonen. Onder het mom van 'vrijheid van meningsuiting' kunnen ze de aperte leugens blijven herhalen.

Naar mijn idee maakt de Amerikaanse samenleving daar een dure fout. Ik vrees dat er nog wel weer een soort 6 januari 2021 moment gaat komen. Puur omdat er niet ingegrepen wordt op de aanhoudende leugens.

De andere waarheid
 
 
 

Binance problemen (Tom Lassing)

14/07 7:41

Binance is binnen de crypto wereld een belangrijke partij. Een partij die de laatste maanden onder vuur ligt want autoriteiten en centrale banken zijn het platform bewust aan het tegenwerken.

Dat is heel vervelend voor de klanten, want die kunnen dan ineens geen geld meer overmaken van en naar hun Binance account.

Dat geeft dus geen vertrouwen.

Je moet je zelfs afvragen hoe je dan uiteindelijk terug aan je geld kan komen, mocht de blokkade definitief zijn... (Overigens kan je nu nog wel via credit of debet card geld opnemen)

Zo ver dat alles blokkeert is het nog niet, maar het is wel duidelijk dat het succes van Binance bij de Europese autoriteiten niet lekker is gevallen.

Het geeft goed aan dat je ook bij nieuwe technologieën moet spreiden. Dat wat Binance nu niet meer mag, mogen anderen nog wel. De vraag is dan wel... hoe lang nog? Ondertussen is het bij Binance nu pappen en nat houden. Men wil niet dat de klanten nu massaal gaan lopen, maar wat kunnen ze nu dan nog wel bieden?

Koop nu hier je crypto's
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Middelen (Tom Lassing)

14/07 7:51

Middelen is het kopen van extra aandelen als de koers gedaald is. Het is een praktijk die door veel professionals als zot benoemd wordt. Toch bespreek ik het hier, omdat een belegger als Warren Buffett er onder voorwaarden niets op tegen heeft.

In zijn ogen is het een briljante strategie als je analyse degelijk is en de markt het gewoon verkeerd ziet.

Hoe eigenwijs durf je te zijn?

Ik ben zelf ook zo eigenwijs.

Zo blijf ik kopen in de uraniumsector.

Eén van die aandelen ging de laatste weken omlaag van 7,5 naar 5,5. Ik ben nu weer koper van die aandelen.

Waarom?

Ik denk dat de markt het verkeerd ziet. Als ik dus een kans krijg om met korting bij te kopen, dan neem ik die kans met beide handen aan.

Pas later zullen we weten of dat slim of dom was...

In een paar weken tijd zag ik mijn aandelenportefeuille teruglopen met 40.000 euro aan waarde... In die zin doet het nu wel even pijn dat de koersen dalen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd