Beursbox Nieuwsbrief Profiteer van deze extreme situatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Profiteer van deze extreme situatie
Date: July 19th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 19 juli 2021
 
 

AEX 736,52 Dow 34.424 USD 1,18 Btc 27.479 Goud 1,811.08

 
 

Discover how to trade better in just 33 minutes, FREE

In just 33 minutes, FREE, a new, on-demand trading course, "Why Wave Analysis Belongs in Every Trader's Toolbox -- Yours, Too" It teaches:                 

 • How Elliott waves show you when the trend is about to change                  
 • How you can quickly see short- and long-term trends on a chart
 • How you can spot the highest-confidence setups                  

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Profiteer van deze extreme situatie! (Jack Hoogland)

19/07 7:00

Bij het gros van de beleggers is het nog steeds niet doorgedrongen dat veel goudproducenten aan de huidige goudprijs superwinstgevend zijn.

Dat die bedrijven niet eens een stijgende goudprijs nodig hebben om forse jaarlijkse winstgroei te realiseren.

Hierdoor is afgelopen jaar een extreme situtatie ontstaan, waar je als belegger absoluut van moet profiteren.

Eén aandeel uit ons "Goudaandelen Groei Rapport" noteert nog geen 6 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Dat terwijl analisten maar liefst 40% winstgroei verwachten. Dat is extréém goedkoop!

Dit bedrijf produceert nu goud aan een all-inn kostprijs van $1290 per ounce. Mede door schaalvergroting zal dat de komende jaren dalen naar $800 per ounce.

Dat is $490 méér winst per geproduceerde ounce goud!

Doe je daar de verwachte 30% productiestijging bij, dan kom je uit op een maar liefst 250% hogere jaarwinst. Bij een gelijkblijvende goudprijs.

Stijgt de goudprijs met slechts 10% per jaar, dan kijkt dit bedrijf over een paar jaar al tegen een ruim 600% hogere jaarwinst aan.

Wij verwachten dat goud de komende jaren fors sneller zal stijgen dan de afgelopen 2,5 jaar.

Maar als goud de komende jaren precies dezelfde stijgingen en dezelfde correcties doormaakt als sinds de start van de huidige bull markt in augustus 2018, dan heeft dit aandeel ruim 2500% koerspotentieel.

Profiteer van deze extreme situatie!

Bestel hier het unieke "Goudaandelen Groei Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/07 7:14

 • Banken moeten steeds meer van je weten. En dat geldt ook voor online rekening services. Vanochtend een half uur bezig geweest om mijn Paypal rekeningen van gegevens te voorzien. 
 • Het bedrijf Zoom groeit als kool en heeft nu ook maar even het bedrijf Five9 gekocht voor 15 miljard dollar, volledig te betalen in aandelen. Overigens OOK weer een teken van de hype. We zagen overnames betaalt met aandelen ook in 1999/2000. Die aandelentransactie is een goedkope valuta. Je geeft slechts wat meer aandelen uit. Het lijkt enorm op de manier waarop centrale banken nu werken.
 • DHL gaat 360 miljoen dollar investeren in infrastructuur.
 • Citigroup neemt geen nieuwe klanten meer aan in haar 495 dollar per jaar kostende platina creditcard service. Nieuwe klanten wordt gewezen op een gratis alternatief. American Express is de grote concurrent en is heel succesvol met zo'n platinum service. Citigroup heeft dat succes niet kunnen kopiëren en gooit de handdoek nu in de ring. Bestaande klanten zullen nog wel (enige tijd) de service behouden. Grote kans dat er na afloop van de contract periode geen verlenging komt.
 • Het ziet er naar uit dat er voorlopig geen nieuwe Amerikaanse beursnoteringen voor Chinese bedrijven meer komen. Bedrijven die een Amerikaanse beursnotering willen moeten in China toestemming aan de overheid vragen. Het ziet er naar uit dat die regel er is gekomen om 'neen' te zeggen.
 • De Pagasus spyware software van het Israëlische bedrijf NSO is op tenminste 37 telefoons van journalisten, activisten en bedrijfsleiders gevonden. Daaronder ook de telefoons van de vrouw en verloofde van de vermoorde Jamal Khashoggi. NSO publiceerde recent een artikel waarin het stelt dat haar software goede doelen dient en aanslagen weet te voorkomen. De andere kant van de munt is dat criminele overheden dezelfde software OOK gebruiken om zelf de wet te overtreden.
 • Is de beurs nu overdreven duur? Kijk hier mijn video daar over: https://youtu.be/OMZopT-jCaI
 • Wat te doen met slechte leningen in het Neo Finance platform. Ik maakte er een video over: https://youtu.be/kbQcR2GWKI4

Sponsor Beursbox
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Is klimaataanpak altijd negatief? (Tom Lassing)

19/07 7:36

Ik lees veel negatief commentaar op het feit dat er veel geïnvesteerd moet worden om de klimaatdoelen te halen.

Nu moet me van het hart dat ik 'klimaat' een vreselijk slecht uitgangspunt vind. Ik zou het liever hebben over milieuvervuiling en onze aanpak daar tegen.

Is het wereldwijd aanpakken van milieuvervuiling zonde van het geld?

Ik denk van niet.

We krijgen er betere technieken voor die onze leefomgeving ook nog eens veel schoner gaan houden. Dat is hard nodig, want we zijn niet alleen onszelf, maar heel de planeet aan het vergiftigen.

Die vergiftiging heeft enorme consequenties, kijk alleen maar eens naar de afnemende vruchtbaarheid, maar ook de afnemende biodiversiteit.

De zoektocht naar betere technologie is een prima economische stimulans. Normaal gesproken zouden we een enorme oorlog moeten ontketenen om zo'n grote stimulans richting nieuwe technologie en technieken te verkrijgen.

Ja, het kost allemaal enorm veel geld, maar we krijgen er sprongen in de techniek voor terug. We krijgen er een schonere wereld voor terug. Dat is veel waard. Als dat een flinke oorlog scheelt, dan is dat ook weer mooi meegenomen.

Open een N26 bankrekening
 
 
 

Heerlijke overheid (Tom Lassing)

19/07 7:48

In Detroit was het recent ook mis met de hoeveelheid regen. Er viel een enorme hoeveelheid. Dat was het probleem niet. Het probleem was dat de rioolpompen van de gemeente niet werkten. Stuk voor stuk vielen ze uit en uiteindelijk zat een stadsdeel zo groot als Apeldoorn met een riolering waar niets doorheen liep. 

En het bleef maar regenen.

Uiteindelijk liepen er in het rayon Wayne County gigantisch veel kelders vol.

In die kelders bijna altijd de verwarming en warm water voorziening.

Dat stond dus onder water en je begrijpt wel dat iedereen naar de CV monteur begon te bellen.

Over enkele weken zijn ze klaar...

Wat doet de gemeente ondertussen?

Die kwam doodleuk met een verklaring dat ze volgende week huisinspecties gaan beginnen, want ze hebben indicaties dat heel wat kelders veel te vochtig zijn en dat is ongezond.

De kans bestaat dus dat huizen (tijdelijk) onbewoonbaar verklaard gaan worden vanwege schimmelvorming.

Je zou hopen dat de gemeente die inspecteurs snel zou omscholen tot schimmelverwijderaars, maar neen, liever snel met de knoet er over. De bevolking moet immers weten wie er de baas is.

Heel veel huiseigenaren moeten de kosten al voorschieten en dan lopen ze nu ook de kans uit huis gezet te worden.

Het is en blijft een eigenaardig land daar boven Mexico en onder Canada.

Er is ondertussen al wel een rechtszaak tegen de gemeente begonnen. Er zijn namelijk indicaties dat de gemeente donders goed wist dat die pompen het niet zouden gaan doen.

Dat maakt dat de gemeente mogelijk de schade moet gaan betalen.

Mijn schade loopt al in de vele duizenden dollars. Nog iedere dag komen er meldingen bij.

Ook ik zal schimmelinspecties kunnen gaan verwachten en heb daarom onze handige mannetjes al op pad gestuurd. We proberen de kelders zo snel mogelijk weer helemaal droog te krijgen. De angst is alleen dat het voor niets is. Het regende dit weekend weer en er wordt nog weer veel meer regen verwacht. De gemeente heeft de pompen nog altijd niet gerepareerd. Bij twee huizen is de kelder nóg weer volgelopen.

Detroit Vastgoed
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

De Europese klimaatplannen (Lodewijk Hof)

19/07 8:05

Frans Timmermans is eruit. De Europese Klimaatplannen zijn bekend. Hij heeft maar meteen gezegd dat het een wet is. Verzet is dus zinloos. Dat geeft te denken. Waarom dit op voorhand zeggen? Waarom het debat niet aan durven als politicus? Helder is dat randstof en energie prijzen door het dak gaan. Alsmede nieuwe Europese fondsen. Dus Brusselse bureaucraten vergroten hun greep op de economie.

Ik heb een groot probleem met al deze ingrepen vanuit de overheid. Het is namelijk een garantie om niet de meest efficiënte oplossing te verkrijgen, maar die met de meeste politieke macht. De beste lobbykracht wint. Niet gezond verstand. Voor u zegt dat ik extreem rechts ben en tegen het milieu, klimaat of wat dan ook. Ik ben een van de grootste bomen knuffelaars. Ik juich iedere, overheid vrije, oplossing aan om de plastic vervuiling in Azië op te ruimen. Of de Yantzee rivier op te ruimen. Vergeet de Europese vervuiling. Hier is het top geregeld in verhouding tot daar. Ik wil de afval bergen in Afrika omzetten in bronnen van goedkope energie en welvaart.

Om te beginnen gaat men brandstof duurder maken. 2 Euro de liter gaat de norm worden. Dit geeft te denken. De Gele Hesjes kwamen in Frankrijk op om te demonstreren tegen een nieuwe belasting op brandstof. Die door Macron aangekondigde belasting staat in schril contract met wat Timemrmans heeft voorgesteld. We kunnen er dus vanuit gaan dat dit een vaker terugkomende oproep is.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd