Beursbox Nieuwsbrief Nieuw inzicht door ruimtevlucht

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nieuw inzicht door ruimtevlucht
Date: July 22nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 22 juli 2021
 
 

AEX 733,74 Dow 34.722 USD 1,179 Btc 27.737 Goud 1,798.5

 
 

Laat je spaargeld passief inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige, veilige en interessante manier om met een laag risico een fantastisch rendement te maken? Kijk eens serieus naar de investerings mogelijkheden van deze interessante aanbieder. Ik heb er zelf nu ruim 34.500 euro in verstrekte leningen uitstaan. Ook interessant voor sparen voor (klein)kinderen.

Kijk voor meer informatie
 

Goudmijn investeringen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/07 7:00

  • Volgens het IMF gaat de wereldeconomie dit jaar met 6% groeien. Het is sinds de jaren zeventig niet meer voorgekomen dat de wereldeconomie zo hard groeit.
  • De Britten willen de deal die ze hebben met Ierland herschrijven. Johnson was oktober 2019 akkoord gegaan, maar wil daar nu op terugkomen. De EU weigert opnieuw te gaan onderhandelen. De relatie met de EU komt steeds meer onder druk. Ondertussen wordt steeds meer Britten duidelijk dat Brexit niet de beloofde voordelen heeft gebracht. In feite is iedere verandering tot op heden een verslechtering geworden en geen van de beloftes is waargemaakt.
  • De Nederlandse pensioenfondsen hebben weer een dekkingsgraad boven de 100%. Het zijn vooral de beleggingen in onroerend goed die voor de waardestijging aan het zorgen zijn.
  • Unilever maakte in het tweede kwartaal 5% meer omzet. Er was 4,8% verwacht. We praten over een omzet van 13.5 miljard. euro.
  • Aalberts heeft veel beter dan verwacht gedraaid. De omzet steeg met 20,1% naar 1,51 miljard euro. Het bedrijf gaat haar investeringen opvoeren.
  • Sligro deed het beter dan verwacht maar maakte nog altijd een verlies van 5 miljoen euro. Er werd echter een verlies van 26 miljoen verwacht. Dat viel dus alleszins mee.
  • De goudprijs is vannacht toch weer onder de 1800 dollar gekomen. De meevallende economische cijfers nemen nu even wat onderliggende onrust bij beleggers weg. Mijn visie op goudbezit vindt u hier:

Mijn visie op goud
 
 
 

Huizenprijzen (Tom Lassing)

22/07 7:19

Het grote nieuws is vanochtend dat de huizenprijzen in Nederland door het dak heen gaan.

Dat terwijl 'de experts' vorig jaar nog beweerden dat het in 2021 een zwak huizenjaar zou worden!

De vraag is onverminderd en overbieden is nu de standaard.

Het is gekkenwerk, maar je moet wat als je op jezelf wilt gaan wonen en huurwoningen ook niet te krijgen zijn.

Waar ligt heel die stijging aan?

Ik denk dat er meerdere factoren zijn:

- Lage rente

- Te weinig nieuwbouw

- Fear of missing out


Wat is wijsheid? Zou je nu nog moeten kopen?

Ik heb het makkelijk. Immers ik heb al een huis. Mijn advies zou zijn om nu te huren. Er komt ook wel weer een keer een dip en dat is dan een beter moment om te kopen. Maar ja... de gedachte is dat huizenprijzen alleen maar omhoog gaan, en met huren bouw je niets op. De hypotheek kost je weinig vanwege de extreem lage rente.

Maar ik moet er niet aan denken als de rente zou stijgen naar 6%. Hoe gaan al die mensen die nu extreem duur kopen dan hun schulden betalen als de hypotheekrente aangepast gaat worden? Te veel mensen hebben een variabele rente, maar ook als je een tien jaar looptijd hebt, komt er een moment dat die termijn afloopt.

Ik vrees dat veel kopers daar gewoon niet aan denken. Of als ze er aan denken, het wegduwen naar een heel ver en donker plekje.

ALS je koopt, koop dan nieuw en op eigen grond. Of koop een opknapper als je zelf veel kan doen.

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Nieuw inzicht door ruimtevlucht (Tom Lassing)

22/07 7:34

De 18 jarige Nederlander die samen met Jeff Bezos de ruimte in ging, heeft naar eigen zeggen nieuw inzicht in hoe mooi, klein en kwetsbaar deze aarde is.

Hij wil zich inzetten voor behoudt van de aarde.

Mijn tip: ga dan vooral niet voor de lol even de ruimte in. Het kost enorme hoeveelheden energie en biedt op zich geen enkele oplossing.

Geen idee hoe rijk zijn vader is dat hij deze reis mocht meemaken, maar het is hoe dan ook een zeer kostbare manier geworden om tot het inzicht te komen dat de aarde klein en kwetsbaar is.

Als ze nu veel film materiaal hebben, kunnen ze hopelijk veel anderen met een ruimte wens van dat plan af halen. Het is enorm verkwistend en gewoon te gek voor woorden om dat zo maar voor de lol te doen.

 
 

See what Elliott waves show next for 50+ global markets (FREE) (Elliott Wave International (EWI))

22/07 7:58

2021 is halfway over. In Q3 and Q4, what in the world should you be watching?


That's not an easy question to answer. There is a lot to look at. In just the past 2-3 months:


    Bitcoin got cut in half

    Crude oil rallied from $62 to $76 - that's 20%

    Gold dropped ~8%, then rebounded

    USD had its sharpest rally in over a year

    Nikkei 225 dropped 1700 points and then rallied 1200

    Nasdaq rose1600 points - over 12%


Markets are MOVING -- and surely, you're wondering what Elliott waves show for Q3/Q4.

Lees verder
 
 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Energie rekening (Tom Lassing)

22/07 8:25

Vandaag kreeg ik mijn energierekening... Wat een enorm mooie post voor de overheid om de bevolking zwaar te belasten!

Stroom bijvoorbeeld kost slechts 0,06289 euro per kWh. De belasting er over kost maar liefst 0,09597 euro per kWh.

Daarbij betalen we ook nog eens 0,02867 euro voor de opslag van duurzame energie. Een heel vreemde zaak, want we zouden ook de reguliere overcapaciteit van het net kunnen opslaan. Daar betalen we dan blijkbaar niet voor?

U moet weten, ook zonder duurzame energie is er altijd veel meer capaciteit opgewekt als dat we verbruiken. Er moet immers ruimte zijn om pieken in de vraag op te vangen.

Die extra capaciteit werd nooit opgeslagen. Nu we duurzame energie erbij hebben, wordt het WEL opgeslagen, maar nu moeten wij er als consumenten ineens voor gaan betalen. Dat terwijl het in feite ook een besparing is voor de leveranciers. Immers biedt het hun de ruimte om minder overcapaciteit te hoeven bieden.

Dat heeft hun lobby dus goed geregeld!

Ik denk dat u er rekening mee moet gaan houden dat u over enkele jaren een investering zult gaan doen in een eigen opslagcapaciteit om daarmee uw vraag naar dure (belaste) energie te verminderen. Dat wordt dus sparen voor een huisaccu.

De vraag is wel hoe deze er straks uit gaat zien. Het zou misschien wel eens een zoutoplossing kunnen worden in combinatie met een soort omgekeerde koelkast motor. Dat zou wel eens effectiever kunnen worden dan een accu van steeds duurder wordende rare earth metalen.

Overigens verbruikte ik 11.000 kWh ondanks 43 zonnepanelen op het dak. Mijn excuus... We wonen er, hebben twee gebouwen en er zijn drie bedrijven gevestigd. Ik betaal nu 284 euro per maand. Toen ik hier kwam wonen was dat nog 600 euro per maand. Het verschil komt door aanpassingen die ik deed, waaronder de genoemde 43 zonnepanelen. Ook heb ik extra isolatie aangebracht en heb ik verlichting aangepast naar LED. We hebben ondertussen ook 7 ramen in huis vervangen met ++ glas en kunststof kozijnen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd