Beursbox Nieuwsbrief Rijk worden en rijk blijven

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rijk worden en rijk blijven
Date: September 7th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 7 september 2021
 
 

AEX 798,55 Dow 35.402 USD 1,187 Btc 44.347 Goud 1817.0

 
 

Investeer in je gezondheid

Krijg je dagelijks echt alles binnen wat een gezond lichaam binnen moet krijgen? Waarschijnlijk niet. Daarom zijn er supplementen. Het is verstandig die te nemen om je gezondheidsconditie optimaal te houden. Je lichaam moet je ook in blijven investeren!

Kijk hier

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Een supercombinatie! (Jack Hoogland)

07/09 7:00

Vorige week vertelde ik u al over het fantastische recycling-aandeel dat we deze maand voor ons splinternieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Daarnaast ontdekten we een wel héél speciaal uraniumaandeel. Een bedrijf dat vier zéér veelbelovende uraniumprojecten in bezit heeft. 

Het speciale van dit aandeel is echter dat het vijfde project uranium én zeldzame aardmetalen, ofwel ‘rare earths’ betreft.

Tot nu toe werden al rare earths ontdekt met een dichtheid die maar liefst 9 keer zo hoog is als bij een gemiddelde mijn. 

Voorlopige resultaten van recente boringen waren zelfs zó positief dat de directie besloot om haar exploratieprogramma direct uit te breiden.

Tegelijk werd het in bezit zijnde grondgebied uitgebreid van 180km² naar 250km². 

De huidige resultaten geven aan dat dit bedrijf de op één na meest winstgevende ‘rare earths’ producent ter wereld gaat worden.

Vier zéér veelbelovende uraniumprojecten én een uniek ‘rare earths’ project. Wat ons betreft een supercombinatie. 

Koers is sinds vorige week fors aan het stijgen. Wacht dus niet te lang meer!

Dit unieke aandeel heeft duizenden procenten koerspotentieel

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/09 7:21

 • Gisteren schreef ik over de gecornerde zilvermarkt. Het waren echter de gebroeders Hunt. Ik schreef Bunker en dat was wel een naam van één van de broers. Nelson Bunker Hunt stierf overigens in 2014. 
 • Vee mag voortaan weer slechtafval eten. Twintig jaar geleden werd dat verboden vanwege de gekke koeien ziekte. Het bleek dat ook bij beesten kannibalisme tot ziektes ging leiden. Nu mag het onder strenge voorwaarden wel weer. Overigens mogen nu ook insecten bewust in het voer toegevoegd worden.
 • Er komt een groene waterstof fabriek op de Maasvlakte. Als energiebron willen ze de windparken op zee gaan gebruiken.
 • De CEO van Bol.com houdt het na twintig jaar voor gezien. Hij wordt opgevolgd door de huidige CPO van het bedrijf CPO staat voor Directeur Platform. Dat lijkt op net zoiets als de functie van DLF bij Ahold... (Directeur Lege Flessen)
 • Majorel gaat door Bertelsmann naar de Amsterdamse beurs gebracht worden. Majorel is een callcenterbedrijf. Het bedrijf heeft meer dan 63.000 medewerkers in dienst en werkt in 31 bedrijven op vijf continenten.
 • Deutsche Telecom heeft T-Mobile verkocht aan Apax en Warburg Pincus. Ook Tele2 verkocht haar deel. Er werd 5,1 miljard ontvangen. De verkoop zou Deutsche Telecom 3,8 miljard in cash opleveren. Er is nog wel toestemming van de toezichthouder nodig.
 • De Chinese import en export stegen harder dan verwacht. De export steeg met 25,6% en de import zelfs met 33,1%. Deze cijfers afgezet tegen precies een jaar geleden.
 • Gisteren een soort video marktbeeld gemaakt. Je ziet deze hier.
 • De AEX index is gisteren op 798 gesloten. De 800 lijkt nu nog slechts een heel klein stapje te zijn. In het verleden bleken honderdtallen keer op keer een stevige weerstand te vormen. Beleggers zagen het als moment om winsten te nemen.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Rijk worden en rijk blijven (Diederik Schmull)

07/09 7:39

Discipline, tijd en geduld zijn de vuistregels voor financiële onafhankelijkheid en rijkdom. Als spaarder en belegger kan men het kapitaal exponentieel laten groeien door samengestelde interest ("rente-op-rente"). Het is raadzaam om zowel te sparen, hoe laag of negatief de rente ook is, als om te beleggen, hoe duur een belegging ook schijnt te zijn. Niemand kan immers de toekomst met zekerheid voorspellen. Maar men kan wel, in de loop der tijd, het accent daarvan verschuiven.

Daarom moet men niet al zijn eieren in één mandje leggen. Het spreiden van vermogen is essentieel voor de meeste beleggers om ervoor te zorgen dat men het niet kwijtraakt. Men moet wedden op meerdere paarden. Een enkeling, zoals de Amerikaanse staalmagnaat Andrew Carnegie, kon dat advies naast zich neer leggen: "The way to become rich is to put all your eggs in one basket and then watch that basket." Daarom wordt slechts een enkeling waanzinnig succesvol.

Met een strategie van high risk & high reward kennen succes en verlies geen grenzen. Maar die enkele geluksvogel moet wel bereid zijn om gewoon door te gaan, mocht eerst de ene mislukking volgen na de andere. Nooit opgeven, is dan het motto. Doorzettingsvermogen is dan de kracht die alles ten goede moet keren. Doorzettingsvermogen is overigens veel belangrijker dan hoogbegaafd zijn.

Rente-op-rente of "compounding" is de manier om rijk te worden en te blijven voor de gemiddelde belegger.

Lees verder
 
 
 

Reddit wil naar de beurs (Tom Lassing)

07/09 8:15

Er gaan geruchten dat Reddit in 2022 een beursnotering wil gaan verkrijgen. Op dit moment is het bedrijf al 10 miljard dollar waard.

De grote investeerders zitten al in dit bedrijf, omdat ze het kapitaal verstrekten waarmee de onderneming is opgezet. De beursgang zou hun positie versterken omdat de koers dan omhoog gaat EN de stukken veel verhandelbaarder worden. Dit gaat de huidige eigenaren in Reddit ongetwijfeld heel rijk maken.

Of het écht een succes wordt zal mede aan het beursklimaat liggen. 2022 is nog ver weg...

Op de beurs kan in enkele maanden tijd heel wat gebeuren.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

De Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen verlopen (Tom Lassing)

07/09 8:28

Mijn manager in Detroit gaf afgelopen week al aan dat hij ineens weer reacties krijgt op zijn advertenties.

We adverteren namelijk voor vaklieden die huizen kunnen (ver)bouwen.

Dat was bijzonder onsuccesvol het afgelopen jaar maar nu ineens kreeg hij meerdere reacties.

De reden ligt zeer waarschijnlijk bij het feit dat de werkloosheidsuitkeringen die naar aanleiding van Covid verhoogd en verlengd waren, nu stopgezet gaan worden.

Massaal heeft men een jaar vrijaf genomen en zich werkloos verklaard omdat het geld toch wel binnen kwam.

Ik ben een groot voorstander van een basisinkomen en dit lijkt op een mislukking van die opzet. Het is het echter niet. De werkloosheidsuitkering was namelijk in grote delen van de VS hoger dan het reguliere loon.

Dus jezelf werkloos verklaren was financieel interessanter dan iedere dag moeten gaan werken.

Geef ze dan eens ongelijk?

Gelukkig is die onzin nu over. Ik hoop dat we snel mensen gevonden hebben. Verwacht in de VS echter geen loyaliteit van werknemers. Je krijgt het niet, maar eerlijk gezegd geven werkgevers het er ook niet.

Het bestaat er simpelweg niet. Ik zie dat als een slechte zaak. Ik denk dat je betere werknemers krijgt als je iets voor elkaar voelt als werkgever en werknemer.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen.com

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 60.000+ leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd