Beursbox Nieuwsbrief Er valt een fortuin te verdienen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Er valt een fortuin te verdienen
Date: October 11th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 11 oktober 2021
 
 

AEX 772,05 Dow 34.719 USD 1,158 Btc 48.979 Goud 1,755.75

 
 

Bitcoin kopen?

Bij deze aanbieder is het wel heel makkelijk om bitcoin of andere cryptós te kopen!

Klik hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Er valt een fortuin te verdienen! (Jack Hoogland)

11/10 7:00

Een belangrijke oorzaak van de huidige energiecrisis is dat politici massaal inzetten op zonne- en windenergie. 

En dat ze allemaal willen terugvallen op aardgas als daardoor een tekort aan elektriciteit ontstaat. 

Al die politici gaan er automatisch vanuit dat al het benodigde aardgas ‘er gewoon is’.

Wat we nu met aardgas zien, gaan we om diezelfde reden straks zien bij andere metalen als koper, nikkel en kobalt.

In onderstaande tweet geeft Bloomberg daarom aan dat er de komende jaren een fortuin te verdienen valt in deze grondstoffen. 

Politici subsidiëren massaal zonne-energie, windenergie en elektrisch rijden. 

En gaan er automatisch vanuit dat al het daarvoor benodigde koper, lithium, kobalt en nikkel ‘er gewoon is’.

Net als bij aardgas geldt echter dat het er alléén altijd is als je continu investeert in nieuwe mijnen. 

Omdat de afgelopen jaren (en ook nu nog) nauwelijks in nieuwe mijn is geïnvesteerd, zijn...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/10 7:17

  • In het FD vanochtend het verhaal dat de hoge energieprijzen groene subsidies overbodig maken. Klopt! Maar de meeste subsidies gaan naar de grijze aanbieders (zo'n 80% van al het subsidiegeld) en daar kan de subsidie dus ook stoppen! Het FD is de spreekbuis voor de grote bedrijven en ze zeuren hier over de splinter bij groen, terwijl de balk bij grijs zit.
  • In China heeft Meituan een anti trust boete van meer dan aan half miljard dollar gekregen. Het bedrijf heeft haar dominante positie misbruikt. De aandelen schoten 7% omhoog omdat er nu opluchting is over hoe hoog de boete is geworden. Blijkbaar valt het nog enorm mee. Andere aandelen in de Chinese markten stegen ook. Alibaba bijvoorbeeld steeg meer dan 6%. De beurs van Hong Kong was vanochtend 2% hoger.
  • SouthWest Airlines in de VS heeft 1800 vluchten moeten schrappen. Dit had meerdere oorzaken, maar gebrek aan personeel was de voornaamste oorzaak.
  • De prijs van katoen is op het hoogste punt in tien jaar gekomen. We gaan ook dat terug zien in duurdere kledingprijzen. Kleding is al duurder vanwege hogere prijzen voor het scheepsverkeer.
  • In China is er nu regelmatig sprake van het niet beschikbaar zijn van elektriciteit. Dit komt omdat het land de import van steenkool uit Australië aan banden heeft gelegd. Het is mede de reden dat crypto mining nu zo onder vuur ligt in China. De prijs van steenkool is in China nu 40% hoger dan een jaar geleden. Het begint een dure ruzie met Australië te worden. Ook dit werkt dan vervolgens weer mee in de sprint van de wereld naar een enorme recessie en oplopende inflatie. De crisis waar we in gaan komen is 100% door mensen gecreëerd. Er is niets geen toeval aan. We doen het onszelf aan.
  • 10 stappen naar financiële onafhankelijkheid. Kijk hier

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Inflatie (Tom Lassing)

11/10 7:36

Het inflatiespook waart rond en de vraag is of we deze weer terug in de fles krijgen.

De problemen zijn enorm en in feite is het een combinatie van problemen over heel de wereld. Corona staat er aan de basis van.., althans. de aanpak.

Het beleid in China om hele havens dicht te gooien als maar een enkele arbeider ziek is, is funest gebleken voor heel de bevoorradingsketen. Ook moet China de elektriciteit nu af en toe uitschakelen. Er is niet genoeg stroom meer voor iedereen. Dat komt door de ruzie met Australië.

In havens van de VS, het VK en in Europa zijn er te weinig vrachtwagenchauffeurs om de containers af te voeren. De havens liggen vol met containers en schepen kunnen niet snel genoeg meer gelost worden. Hierdoor ontstaan er op zee wachtrijen van schepen. Dat is kostbaar en dat jaagt de transportkosten verder op.

In de VS gaat daarbij in december NOG weer een budgetprobleem ontstaan en de republikeinen hebben al aangegeven dat ze in december helemaal niets gaan doen om dat probleem op te lossen. Ze gaan de VS willens en wetens in de soep laten lopen omdat ze denken daar politieke winst uit te halen.

We zijn gewoon de Sjaak en inflatie komt onze kant op.

Ik weet ondertussen al wat ik daar aan en mee moet doen. De vraag is of jij dat ondertussen ook al weet.

 
 

Hyperinflatie en je hypotheek (Tom Lassing)

11/10 7:59

Een jaar geleden maakte ik een video over de connectie tussen hyperinflatie en je hypotheek. Een jaar geleden is voor wat mijn video loopbaan een eeuwigheid, maar de inhoud van de video is heel actueel.

De reden is namelijk dat we NU in real team zien hoe veel afgesloten contracten waard zijn.

Kijk namelijk maar eens in de energie sector.

U dacht goed af te zijn met een meerjarig contract waarbij u energie af zou gaan nemen tegen een bepaalde prijs. U betaalde daarvoor meer, maar had dan wel de zekerheid van een vaste prijs voor de gebruikte energie.

U bent nu niet de enige die tot de conclusie is gekomen dat u achteraf gewoon bedonderd bent. Heel veel kleinere energieleveranciers hebben die afgesloten lange termijn contracten opengebroken en rekenen nu een veel hogere prijs voor de geleverde energie. Ze hadden namelijk geen contract met hun eigen leverancier en jarenlang profiteerden ze van het feit dat consumenten meer betaalden voor langer durende contracten. Nu is het even een keertje andersom en nu zijn de afgesloten contracten ineens en heel snel niets meer waard.

Wat dacht u dat er zou gaan gebeuren bij hyperinflatie in de economie? Hoe veel is uw contract (de hypotheek) dan waard?

Kijk mijn video maar eens

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Zijn er veel koopjes te vinden? (Tom Lassing)

11/10 8:18

Vorige week schreef ik twee artikelen over hoe ik in de Secundaire Markt van Neo Finance naar interessante koopjes zoek.

De vraag kwam of die er veel zijn, want een mede-klant had gezocht en niets gevonden.

Dat terwijl er honderden, misschien wel meer dan duizend leningen in die markt te koop staan.

Het antwoord is simpel... Ze zijn zeldzaam en je moet goed zoeken.

Dat kan je doen daar een selectie te maken, maar mijn ervaring is dat het selecteren in de secundaire Markt niet perfect werkt. Neo Finance weet het, maar ze hebben andere prioriteiten. Maar belangrijker is misschien nog dat ik afgelopen week die markt misschien we even (bijna) leeg gekocht heb.

Ik heb uren zitten zoeken en misschien wel een markt die er al maanden was in één keer even leeggekocht.

Ik weet ook niet hoe lang die leningen er al in stonden. Het punt is, ik zoek dus heel bewust naar leningen die er al even te koop staan EN waarbij de leningnemer recent is gaan betalen.

De verkoper heeft die betaling gemist en heeft de te koop staande lening nog niet uit de Secundaire Markt getrokken. Daar maak ik in feite gebruik van!

Daarbij staat er heel veel pulp in die markt. Je moet dus écht goed zoeken.

Kijk voor meer informatie over Neo Finance op mijn site. Klik hier

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd