Beursbox Nieuwsbrief Wat koop je best in periodes van inflatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat koop je best in periodes van inflatie
Date: October 15th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 15 oktober 2021
 
 

AEX 770,72 Dow 35.051 USD 1,154 Btc 51.409 Goud 1,792.66

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een bewezen aan- en verkoopsysteem.



Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Vier toppers voor de prijs van drie! (Jack Hoogland)

15/10 7:00

Vrijdag vertelde ik u al over het fantastische uraniumaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. 

Ook van dit aandeel is de koers nu fors aan het stijgen!

Daarnaast ontdekten we een uniek goudaandeel. Bedrijf dat investeert in veelbelovende goudmijnen, en daarvoor royalty's ontvangt.

Maakte vorige maand bekend samen te gaan met twee soortgelijke bedrijven, waardoor drie kleine spelers nu één grote speler worden.

Hierdoor wordt dit aandeel interessanter voor beleggingsfondsen én een groter onderdeel van verschillende ETF's.

Waardoor dit aandeel de komende maanden een stuk sneller in koers kan stijgen dan andere goudaandelen.

Dit bedrijf heeft investeringen in maar liefst 191 mijnen! 

Ontvangt de komende decennia een jaarlijks fors stijgend bedrag aan royalty's, terwijl het nauwelijks kosten heeft.

Ofwel, fors lager risico én fors hoger koerspotentieel dan een gemiddeld goudaandeel!

Dit aandeel hebben we als extra tip aan ons nieuwe "Super Rendement Rapport" toegevoegd. Waardoor u deze maand vier fantastische aandelen ontvangt voor de prijs van drie.

Profiteer van deze superaanbieding! Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/10 7:21

  • In de VS is er nu een dokter die de euvele moed heeft een wiet pil te creëren. Zo'n pil is een natuurlijke pijnbestrijder zonder de chemische bijwerkingen. Je kan wel nagaan hoe de pharma bedrijven daar dus tegen aan kijken. De vraag is op welke wijze hij tegengewerkt gaat worden.
  • Vanochtend bereikte ik de 40.000 euro investering in leningen via Neo Finance. Ik begon okt 2019 en ben van plan om okt 2029 een bedrag van tenminste 250.000 euro op Neo Finance te hebben staan. Vooralsnog zit ik goed op schema. Het moeilijkste deel ligt al achter me. Eerste doel is nu de 50.000 halen. Dat is tevens de GOUD VIP status binnen het netwerk. In Nederland zijn er nog niet veel die dat al bereikten. (Ze zijn er al wel) Voor GOUD VIP statushouders zijn er aparte (online) bijeenkomsten en webinars bij Neo Finance. Ik gaf er al eens een presentatie. Ben er al 'ere-lid' van, vanwege de marketing prestatie. Via die groep leerde ik een Litouwer kennen die min of meer dezelfde doelen heeft, alleen hij loopt een paar jaar op me voor en zit nu al op 150.000 euro in het systeem. Deze week had ik overigens slechts twee autotrade aankopen. Dat is extreem weinig. Ik wil er twee per dag hebben.
  • De VS is nu de grootste miner van crypro munten geworden nu de mining is China bijna tot stilstand gekomen is. De crypto's houden zich goed ondanks die tegenvaller in China. Dat is positief nieuws voor deze markt.
  • Het aantal werkloosheidsuitkering aanvragen was flink minder dan verwacht. Daar op gingen de Amerikaanse beurzen zo'n 1,5% omhoog.
  • Gisteren een negatieve dag voor uranium aandelen. Niet zo gek nadat deze aandelen deze week meer dan 20% in waarde stegen. Het is wel jammer voor mijn portefeuille. De beursindices 1,5% hoger en ik neutraal. Dat komt door mijn enorme belang in uranium aandelen. Ik blijf er bij dat het wel eens de grootste bull markt in aandelen in mijn leven kan worden. 
  • Ik had gisteren heel even de hoop dat alle aandelen in de defensieve x10 beleggen portefeuille zouden stijgen, maar helaas bleken twee Europese aandelen spelbreker te zijn.
  • De belangrijkste piloot van Boeing is in de VS aangeklaagd. Hij wordt er van beschuldigt om informatie achter gehouden te hebben. Hij kan bij schuldig bevinding heel lang in de gevangenis moeten verblijven.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Wat koop je best in periodes van inflatie? (Tom Lassing)

15/10 7:36

Mijn grote voorbeeld in beleggen Warren Buffett had er ooit een goede uitspraak over. Als het inflatiespook rondgaat, dan zit je het beste in posities die je maar één keer koopt.

Bijvoorbeeld aandelen van bedrijven die weinig kapitaal nodig hebben en structureel winstgevend zijn. Ze moeten dan ook in staat zijn hun prijzen te verhogen zonder angst dat ze daarna uit de markt gedrukt gaan worden. Vermijd dus aandelen van bedrijven die zwaar moeten investeren en die een enorm zware concurrentie kennen.

Ook vastgoed is in principe een goede investering.

Je kiest best voor eenmalige beleggingen die gaandeweg meer waard worden.


Nu moet ik er bij zeggen... Het is geen in beton gebeitelde wetmatigheid. Grondstofaandelen zijn nu spotgoedkoop en dat komt mogelijk mede omdat alle beleggingsexpert weten dat je deze aandelen in tijden van inflatie moet vermijden. De vraag is dus of dit op lange termijn niet een prima koopmoment is, ondanks de toenemende inflatie. De beurs loopt altijd vooruit, dus de daling van de grondstofaandelen liep vooruit op de verwachting van de groeiende inflatie. Nu die inflatie er is, is het de vraag of grondstofaandelen dan al koopwaardig worden. Kijken we naar een bedrijf als VALE, dan zien we een dividend van 18,74%. En dan keren ze maar 50% van de winst uit. Ik denk dan dat die aandelen goedkoop zijn.

x10beleggen
 
 
 

Daytrading, ideaal voor de kleine belegger (Tom Lassing)

15/10 7:59

Nooit meer zorgen over wat de beurs morgen doet. Dát is het grote voordeel van daytrading. ALS de beurs maar beweegt, welke kant op boeit niet. Iedere beweging is goed.

De software helpt je met het vinden van het juiste instapmoment en je kan je uitstap geheel automatiseren. Dus inzetten die trade en binnen 20 minuten is de zaak beklonken en is de positie afgerond.

Voor veel startende beleggers een betere opzet dan aandelen kopen en dan afhankelijk worden van het on(be)grijpbare beurssentiment.

Op 29 oktober komen Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte uitleggen hoe het in elkaar steekt en hoe ook u met discipline en zonder zorgen kunt gaan daytraden.

Kijk voor meer informatie op deze site.

Het is pas de tweede bijeenkomst in 2021, dus wees er snel bij. Er kunnen maximaal 15 aanwezigen zijn.

We houden het bewust kleinschalig.

Meer weten? Klik hier
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Leuk bericht dat ik kreeg van mijn zoon (Tom Lassing)

15/10 8:22

Zoals u mogelijk weet, is mijn nog thuiswonende zoon sinds een jaar of wat ook belegger. Hij heeft een baan die hij heel leuk vindt, maar het is een baan met een heel laag loon. Je moet dan keuzes maken.

Hij heeft er voor gekozen de leuke baan te houden en dan maar via beleggen een tweede inkomen te realiseren.

Deze week had hij zijn beste dag ooit, 2.300 euro portefeuille waarde stijging in één dag.

Maar hij had die dag ook voor mij een leuk bericht.

Mijn zoon is onder meer actief als daytrader via het systeem wat Aloys Mattijssen eind deze maand twee keer gaat presenteren. Kijk hier.

Op het forum van die daytraders werd de site japansecandles.nl genoemd als goede plek om meer over Japanse Candles te leren.

Mijn zoon er heen. Heel enthousiast over inderdaad de uitleg.

Hij kijken naar wie de uitgever is... Ziet hij ineens zijn eigen adres onder de site staan.

Het bleek een site van mij te zijn. Ik heb letterlijk meer dan 100 sites, dus het is hem vergeven dat hij geen idee heeft welke sites ik allemaal heb. JapanseCandles.nl is er in ieder geval één van. Als je die site nog niet kent, ga eens kijken!

-----------------

Kijk hier voor een interessante zonnepaneel aanbieding. (Geef aan dat je via Beursbox komt voor een extra 75 euro korting!)

Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kom op 29 oktober om 13:30 uur naar het seminar bij Beursbox! Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd