Beursbox Nieuwsbrief Inflatie hedge

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Inflatie hedge
Date: October 20th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 20 oktober 2021
 
 

AEX 802,49 Dow 35.457 USD 1,164 Btc 55.224 Goud 1,775.61

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

De ene crypto die je schatrijk gaat maken

Alleen deze week!

Samen met twee anderen crypto experts geef ik deze week, en ALLEEN DEZE WEEK, een cryptorapport met garantie uit.

We denken dat we hier een vrijwel zekere verdubbelaar te pakken hebben met potentie tot heel veel meer.

Kijk hier
 
 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

20/10 7:00

Een jong bedrijf dat een unieke technologie heeft ontwikkeld voor het recycleren van lithium-ion batterijen.

Recycleert de batterijen, haalt de daarin aanwezige grondstoffen als lithium, kobalt en nikkel eruit, en verkoopt dat weer terug aan de fabrikanten van batterijen.

Markt groeit nu hand-in-hand met de markt voor elektrische auto's. Krijgt straks extra impuls als de levensduur van batterijen in bestaande auto's verstrijkt.

Verwachte groei tot 2030 is maar liefst 800 procent!

Grote investeerders hebben vorige maand honderden miljoenen dollars in dit bedrijf gepompt.

Waardoor dit bedrijf de middelen heeft om fors te groeien in de VS, en vervolgens haar vleugels uit te slaan richting Europa en Azië.

Een markt die zó snel groeit kom je maar zelden tegen. 

Onbeperkt groeipotentieel, en dus onbeperkt koerspotentieel!

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een... 

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/10 7:25

  • Gisteren waren er wat winstnames bij uraniumaandelen. Ook ik heb bij een positie die wel heel groot werd even de positie met 18% verminderd. Met dat geld heb ik vervolgens één van de goedkoopste aandelen op de beurs gekocht. Ik ben mijn positie in die aandelen rustig aan het opbouwen. De koers van dat aandeel daalt nog iedere dag verder.
  • ALLEEN deze week verkopen we het crypto rapport "De ene crypto muntje dat je schatrijk gaat maken". Lees er hier meer over!
  • Facebook heeft een schikking met de Amerikaanse overheid getroffen vanwege vermeende discriminatie. Het zou buitenlanders bevoordeeld hebben. Door nu 14,3 miljoen dollar te betalen, kopen ze verdere vervolging af. De angst voor buitenlanders zit diep in de VS. Dat is meer dan alleen rechts politieke one-liners.
  • ABNAMRO gaat iedereen die meer dan 100.000 euro aanhoudt bij die bank rente in rekening brengen. Is het dan eindelijk een mooi moment om eens te kijken naar het investeren van dat geld? Er zijn zo veel mogelijkheden, OOK met heel gering risico.
  • Uitzendbureaus doen nu goede zaken. Er is veel vraag naar uitzendkrachten.
  • De gasprijs is ontploft. Het is daarom geen verrassing dat de hoeveelheid kolen die nu via Rotterdam versleept wordt flink toeneemt. Helaas is het gebruik van kolen wel slecht nieuws voor het milieu.
  • Alibaba gaat zich zwaarder profileren in cloud zaken. Dat is de grote winstbrenger voor Amazon geworden en ook Alibaba wil daar van profiteren.
  • Xpeng wil via HT Aero een vliegende auto gaan uitbrengen en heeft daartoe 500 miljoen dollar opgehaald. Ze hopen er in 2024 de markt mee op te kunnen gaan.
  • Gesprek met Paul Buitink. Gisteren een video gesprek met hem opgenomen! Onderwerpen goud en inflatie. Kijk hier

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Oneerlijke rijkdomverdeling (Tom Lassing)

20/10 7:44

Deze week zag ik twee artikelen die handelden over de oneerlijke rijkdomverdeling.

De eerste die ik zag handelde over het feit dat in Nederland de huurders veel minder vermogen hebben dan bezitters van huizen. Daarbij werd het bezit van het huis niet meegerekend. De directeur van de centrale bank in Nederland weet wel hoe hij dat moet oplossen. Namelijk de huiseigenaren zwaarder belasten.

Het andere artikel handelde over het aandelenbezit in de VS. Ik schrijf daar gisteren al over. De rijkste 10% in de VS bezit 89% van de Amerikaanse aandelen. De andere 90% bezit 11%.

Om even naar het eerste punt terug te komen. Huizenbezitters zijn rijker.

Moet je dan die huizenbezitters voor hun bezit straffen, of zou je het...

Lees verder
 
 
 

Neo Finance's financiële herstructurering (Tom Lassing)

20/10 8:10

In augustus en september heeft Neo Finance haar eigen positie in leningen deels verkocht. Ze deed dat aan het Duitse nordIX. In totaal werd in meerdere transacties een leningenportefeuille ter waarde van drie miljoen met een premie op de waarde verkocht aan nordIX.

Neo Finance gaat het cash gemaakte geld onder meer gebruiken om eerder afgesloten obligatieleningen te sluiten. Zo kan ze haar rentekosten verlagen en komt er geld beschikbaar om de onderneming verder te stroomlijnen.

Ik hoop dat de CEO hier op 27 oktober ook wat over wil en kan zeggen.

nordIX zal vanaf begin oktober 2021 ook flink gaan investeren in leningen die op de open markt komen en is daar slechts beperkt door het feit dat ze maximaal 50% mag oppakken van de aangeboden leningen.

nordIX krijgt daarbij voorrang boven de particuliere investeerders die dus moeten wachten EN daarbij ook beperkt zijn tot investeringen van maximaal 500 euro per lening.

Op 27 oktober interview ik de CEO van Neo Finance en vraag ik hem wat de strategische onderliggende reden is van de stap om deze institutionele partij voorrang te geven op de al bestaande particuliere investeerders. Worden wij daar uiteindelijk ook beter van, of is dit de eerste stap naar de uitgang voor de particuliere investeerders?

Ik wil het hem vooral laten uitleggen. Op dit moment is de stap van Neo Finance slecht voor de particuliere investeerders aan het uitpakken. We krijgen nu nog geen kwart van de eerste hoeveelheid leningen toegewezen.

Ik ben dus zelf ook heel benieuwd naar zijn antwoorden.

Je kan hier (gratis) meekijken in de sessie

Het gesprek is 27 okt om 20:00 uur.

Meer info
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Inflatie hedge (Tom Lassing)

20/10 8:33

Is crypto een veilige plek voor als inflatie toeslaat?

Gezien de stijging van vooral de koers van bitcoin zou je dat idee wel krijgen. We zien immers inflatie EN de koers van bitcoin oplopen. Hoeveel reclame wil je als bitcoin dan nog krijgen?

Het punt is dat het zo kan zijn dat inflatie en de koers van bitcoin uiteindelijk niets met elkaar van doen blijken te hebben.

Bitcoin is immers een munt die het extreem moet hebben van vraag en aanbod. Als er vraag naar de munten is, dan gaat de koers omhoog, stopt die vraag, dan is het over. Dat is met aandelen uiteraard ook, maar achter het aandeel zit dan nog een bedrijf dat veel winst kan maken. Als zo'n bedrijf dat doet, dan kan die winst die gemaakt wordt het aandeel goedkoop doen lijken, waardoor de vraag toeneemt.

Zoiets zit er niet achter een munt als bitcoin. Daar is het ALLEEN maar vraag en aanbod dat de koers beweegt.

Dat sentiment laat zich leiden door berichten in de pers. Landen die de munt tot officieel betaalmiddel maken en landen die de munt, of de mining daarvan, verbieden. Het kan de koers alle kanten op jagen terwijl dat muntje verder amper gebruikt blijft worden. Vraag jezelf af, wanneer kocht je iets met bitcoin?

Hoe zeker ben je er van dat bitcoin nog zo overheersend is als cryptomunt over bijvoorbeeld twee jaar?

Speculanten gebruiken nu bitcoin ook als hedge tegen inflatie, maar het is nog onbewezen of het muntje voor dat doel ook effectief gaat zijn.

Wat ik nu namelijk OOK zie, is dat beleggers winsten nemen in bijvoorbeeld bitcoin en het dan wegzetten in fysiek goud.

Ze blijven dan speculeren met bitcoins, terwijl ze stukje bij beetje hun goud (en zilver) positie uitbouwen.

Ik denk dat dat een heel degelijke manier van beleggen is waarbij je profiteert van de enorme bewegingen in de crypto wereld EN je de bewezen voordelen van de goud hedge tegen inflatie aan het opbouwen bent.

Ik koop zelf tegenwoordig mijn goud hier. (Gebruik even code "Beursbox") 

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd