Beursbox Nieuwsbrief Niet meer in voorraad!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Niet meer in voorraad!
Date: October 22nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 22 oktober 2021
 
 

AEX 807,64 Dow 35.603 USD 1,162 Btc 53.439 Goud 1,787.53

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou!



Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Niet meer in voorraad! (Jack Hoogland)

22/10 7:00

Het begint er steeds meer op te lijken dat de huidige energiecrisis zich de komende maanden gaat uitbreiden naar een algehele grondstofcrisis.

Eerder deze maand liet ik u al zien dat de Chinese voorraad koper tot een minimum is gedaald. Zie ook onderstaande tweet

China drukte deze zomer de prijs van koper door haar strategische voorraad aan te spreken. Maar uiteraard werkt zo'n maatregel slechts tijdelijk. 

Nu hebben ze geen voorraad meer, terwijl ze wel héél veel koper nodig hebben. 

En vanochtend zag ik dat op de London Metal Exchange de voorraad koper is gedaald van 200.000 ton naar slechts 15.225 ton. Zie onderstaande tweet.

Waardoor de voorraad koper op de LME nu het laagste is sinds 1974! 

Dit terwijl de vraag naar windmolens, zonnepanelen en elektrische auto's wereldwijd enorm aan het stijgen is. 

En al die nieuwe windmolens, zonnepanelen en elektrische auto's zorgen ervoor dat de vraag naar koper extra hard stijgt. 

Tegelijk weten we dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/10 7:21

  • We kregen een prachtige testimonial op het nieuwe rapport dat we net uitbrachten. Lees het hier
  • Evergrande heeft ineens de nodige rentebetalingen kunnen doen. De vraag is nu wel hoe ze aan het geld gekomen zijn om die betalingen alsnog te kunnen doen. Een deal om een onderdeel te verkopen liep eerder deze week spaak.
  • Ook groene energie leverancier Vandebron heeft nu besloten om per 1 november de energieprijzen te verhogen. Normaal gesproken zou daar pas op 1 januari sprake van zijn.
  • China lijkt nu ook het pad van geldcreatie te willen gaan belopen. De Chinese economie kent de nodige uitdagingen, waaronder een vastgoedsector die op omvallen staat en een corona aanpak die keihard is, maar wel met enorme economische schade komt.
  • Autofabrikant Renault begint het tekort aan computerchip zwaar te voelen. Het bedrijf zal zo'n 500.000 auto's minder dan verwacht kunnen afleveren.
  • In de Amerikaanse sportwereld is er veel oppositie tegen de voortdurende Chinese overheersing van Tibet. Enkele sporters hebben protest tegen China laten horen. Daarop heeft Tencent alle wedstrijden van de teams die zich er over uitlieten offline gehaald.
  • Het feest rondom een nieuwe corona variant is weer begonnen. In het VK is een nieuwe variant opgedoken en ja, de geluiden zijn dat het weer makkelijker te verspreiden is, en het mogelijk immuun voor het vaccin is. Maar... Alles is nog pril en onzeker. Dit filmpje wordt keer op keer afgedraaid en iedere keer blijkt de eerste variant van het virus veruit de ergste te zijn geweest. Steeds weer wordt de paniek knop ingedrukt en blijkt het daarna relatief mee te vallen. De pers smult er van. Het zorgt weer voor veel lezers en kijkers en dus geld in het laadje.
  • Gisteren een zwakke dag voor uraniumaandelen en een hele zwakke dag voor één van de goedkoopste aandelen die nu te koop is. Kijk hier.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Mijn lening met het hoogste rendement (Tom Lassing)

22/10 7:36

Ik heb de laatste tijd wat slechtlopende leningen in de tweede hands markt van Neo Finance gekocht.

De mooiste van die slechte leningen was een lening die ik met 51% korting kocht.

Nog geen week later begon de lener alsnog te betalen, hetgeen mij extra hoop geeft dat hij alsnog de lening gaat aflossen.

Door die korting en door de rente van 22% is mijn potentiële procentuele winst enorm.

Volgens het Neo Finance systeem zou mijn winst dan potentieel 98% zijn, maar vanwege de te ontvangen (late) rente kan het wel eens heel veel meer gaan worden.

Er is één puntje jammer aan dit verhaal.

Het is een lening van nog geen twintig euro.

Je kan helaas niet alles hebben...

Meer informatie
 
 
 

Daytrading, ideaal voor de kleine belegger (Tom Lassing)

22/10 7:59

Nooit meer zorgen over wat de beurs morgen doet. Dát is het grote voordeel van daytrading. ALS de beurs maar beweegt, welke kant op boeit niet. Iedere beweging is goed.

De software helpt je met het vinden van het juiste instapmoment en je kan je uitstap geheel automatiseren. Dus inzetten die trade en binnen 20 minuten is de zaak beklonken en is de positie afgerond.

Voor veel startende beleggers een betere opzet dan aandelen kopen en dan afhankelijk worden van het on(be)grijpbare beurssentiment.

Op 29 oktober komen Aloys Mattijssen en Jan Robert Schutte uitleggen hoe het in elkaar steekt en hoe ook u met discipline en zonder zorgen kunt gaan daytraden.

Kijk voor meer informatie op deze site.

Het is pas de tweede bijeenkomst in 2021, dus wees er snel bij. Er kunnen maximaal 15 aanwezigen zijn.

We houden het bewust kleinschalig.

Meer weten? Klik hier
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Exclusieve vastgoedprojecten (Tom Lassing)

22/10 8:32

Ik heb contacten met een zeer gedegen vastgoed belegger die nu nieuwe projecten wil opzetten en daarbij 7% rente geeft, met daaronder heel degelijke garanties.

Het is een ontwikkelaar op topniveau en al 30 jaar actief.

Maar... er is altijd een maar...

Hij wil mij wel de kans geven om particuliere beleggers (lezers van mijn nieuwsbrief) mee te laten doen (hetgeen ik graag zou zien) maar dan wel met bedragen van 250.000 euro of meer.

Helaas is dat dus niet voor veel lezers weggelegd.

Heb jij, ondanks de hoogte van dit bedrag, wel interesse in deze top aanbieder, laat me dat dan even persoonlijk weten en mail me even op tom@PROTECTED

Ik geef je gegevens dan even door waarna je in contact komt met de ontwikkelaar en zelf kan kijken of het ook echt iets voor je is.

Er valt niet te morrelen aan het minimum bedrag van 250.000 euro.

Ik heb het geprobeerd... Dat doen ze niet.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kom op 29 oktober om 13:30 uur naar het seminar bij Beursbox! Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd