Beursbox Nieuwsbrief Waarom Truth Social gaat mislukken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Waarom Truth Social gaat mislukken
Date: October 26th 2021
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 26 oktober 2021
 
 

AEX 813,02 Dow 35.741 USD 1,16 Btc 54.042 Goud 1,804.5

 
 

Meer over Daytrading

Aanstaande vrijdag laat Aloys Mattijssen in de Beursbox zaal zien hoe zijn software je in staat stelt om als daytrader te opereren.

Nooit meer angst voor wat de AEX gaat doen. Alle beweging is goed! Voor veel beleggers een verademing en eindelijk een manier om structureel geld met beleggen te verdienen. 

Kijk hier
 

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/10 7:00

  • Tesla is gisteren als beursgenoteerde onderneming meer dan een biljoen waard geworden. 
  • De Dow Jones en de S&P 500 hebben gisteren weer even een record stand aangetikt.
  • China heeft dringend steenkool nodig, maar probeert daarbij leveranties vanuit Australië te voorkomen. Weg is de tijd dat China zich nergens van aantrok en met iedereen zaken wilde doen. Het land stelt zich nu net zo stom op als dat de VS al enige tijd doet. Dat schaadt de economie van het land en dat nemen ze voor lief.
  • UBS maakte 2,3 miljard dollar winst. Het is een 9% toename ten opzichte van een jaar geleden. Vooral vermogensbeheer doet het goed voor de Zwitserse bank.
  • Tesla verkoopt nu in China bijna 50% van het aantal auto's dat het in de VS verkoopt.
  • De beste universiteiten van de wereld zijn volgens US News & World Report te vinden in de VS en in Engeland. Harvard staat wederom op nummer 1.
  • Jack Dorsey waarschuwt voor hyperinflatie. Cathie Wood denkt dan prijzen na de feestdagen weer zullen dalen. We gaan het zien. Voor de economie is het te hopen dat Cathie gelijk krijgt.
  • In Australië heeft de regering onder druk van de publieke opinie een net zero beleid richting 2050 uitgestippeld, zonder dat het land er wetgeving voor gaat ontwikkelen. Het is dus een boterzachte belofte om de uitstoot terug te gaan brengen naar nul. De premier wil er eigenlijk niets van weten, maar hij moet van het pluche als hij niets doet. Het pluche plakt...
  • In Nederland wederom stakingen in de academische ziekenhuizen. Het is triest dat we nog altijd zo slecht zorgen voor de medewerkers in de zorg. Nederland is veel te ver doorgeschoten in de bezuinigingen in de zorg.
  • Nederlandse banken en pensioenfondsen zitten nog altijd veel meer in fossiele energie dan in groene alternatieven. 88% van hun energie beleggingen zitten nog in kolen, olie en gas.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Wat gaat de grootaandeelhouder doen (Tom Lassing)

26/10 7:16

Ik schreef al over de recente stap van Neo Finance om een institutionele marktpartij voorrang bij leningen te geven. In dit artikel nog een gedachtenloopje van me. Het is slechts een idee dat ik heb, niet meer dan dat.


Neo Finance is een beursgenoteerde onderneming. Wat als over x jaren de grootaandeelhouder van de Neo Finance, zijn aandelen te koop gaat aanbieden? Dan pakt de institutionele partij de aandelen mogelijk op en in één klap hebben ze de markt in Litouwen weer terug. De enige winnaar is dan de cashende groot-aandeelhouder van de aandelen Neo Finance...

De institutionele belegger neemt vanaf dat moment niet langer 50% van de nieuwe leningen op, maar 100% en laat vervolgens de particuliere klanten rustig het systeem uitlopen. Weg mooie kans om als particulier te investeren in deze leuke markt.

DAT is waar ik dus bang voor ben nu Neo Finance de eerste stap richting de institutionele partij heeft gezet. Het zou een potentiële exit voor de oprichter van Neo Finmance kunnen zijn. 


Dat is iets waar ik de 27e over met de CEO van Neo Finance wil spreken. Hij is immers die groot-aandeelhouder van de beursgenoteerde aandelen Neo Finance. Wie kan je het beter vragen dan de man zelf?


Je kan hier (gratis) meekijken in de sessie

Het is 27 okt om 20:00 uur. 

Meer info op deze site
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Facebook cijfers vallen wat tegen (Tom Lassing)

26/10 7:36

Gisteren ging Mark Zuckerberg er vol in en hij besloot dat de aanval de beste verdediging was. Volgens hem is Facebook een open onderneming waar iedereen in alle openheid inbreng heeft. De klokkenluidster schetste een heel ander beeld van een onderneming die willens en wetens de zaak laat escaleren omdat het meer geld in het laatje brengt.

Wie zou er toch gelijk hebben... de klokkenluidster die haar verhaal met documenten kan bewijzen of de CEO die stelt dat het anders is...

De cijfers vielen gisteren wat tegen, maar de koers van Facebook bleef toch stijgen.

Facebook Reality Labs gaat een eigen entiteit worden en krijgt daarmee met een investering van 10 miljard ook meer ruimte om eigen producten te ontwikkelen.

Ondanks alle slechte verhalen in de pers blijft dit aandeel meer waard worden. Het aandeel is nu 926 miljard waard. Het aandeel staat nu 13,5% onder de hoogste koers ooit. Gisteren won het aandeel 1,26% aan waarde.

 
 

Waarom gaat Truth Social mislukken (Tom Lassing)

26/10 7:51

De vorige Amerikaanse president heeft aangegeven dat hij, als antwoord op zijn Twitter ban, nu zelf een social media platform gaat opzetten.

Ik heb gisteren al één reden genoemd waarom het jammerlijk gaat mislukken.

Die eerste reden is het feit dat het bedrijf al in de voorwaarden aangegeven heeft dat je geen kritiek mag hebben op de vorige president EN op het bedrijf.

Er gaat dus zwaar op censuur ingezet worden, terwijl ze dus zeggen dat niet te doen. Zolang je met de wolven meehuilt mag je er alles zeggen, maar zodra je dwars gaat liggen, sluiten ze je account.

Dat is een heel stomme zet, want zo'n netwerk is alleen succesvol als er veel discussie is en er de nodige ruzie gemaakt wordt en men hard tegen hard gaat. Dan pas komen de bezoekers.

Maar daar kan de vorige president helemaal niet tegen! Hij is dus pertinent ongeschikt als CEO van zo'n bedrijf.

Het platform gaat door die regels vreselijk saai worden. Geen tegenstellingen, is geen interessante discussies. Dus dodelijk saai.

Hij moest het bij Twitter juist hebben vanuit de constante ruzies en zijn wraak nemen op iedereen die maar kritiek had. Iedereen wilde daar op reageren en daar reageerden zijn volgers dan weer en zo was er veel leven in de brouwerij. Alleen maar propaganda is (bijna) niemand op aan het wachten. Zelfs zijn volgers gaan dat uiteindelijk dodelijk saai vinden. Maar ja... dat dunne oranje huidje van hem... Hij kan écht niet tegen kritieken.

Er is echter nog een tweede reden dat het allemaal niet gaat lukken.

Dat is een technische reden.

Hij heeft niet de mensen om hem heen die zo'n platform écht neer kunnen zetten. Je zag het al bij de aankondiging. Heel knullige fouten werden er gemaakt zodat de site binnen een half uur al gehacked was.

Zo ontzettend zwak. Dat gaat niets worden op die manier. Je hebt nu kans dat hun code nu al zo gekraakt is dat ze helemaal opnieuw moeten beginnen omdat de hackers al diep in de server zitten.

Een stel amateurs gaan met veel bla bla een site op zetten. Veel meer dan dat is het vooralsnog niet. Als die site vol leugens komt te staan, dan is er de kans dat ook Google en Apple de site weigeren op hun platforms. Ook dat risico is zeer wel aanwezig. Wat mij betreft is DWAC op 98 dollar (Toen ik dit schreef) een enorme shortkandidaat. Ga ik dan zelf ook short? Neen. Ik wil gewoon niets met die organisatie van doen hebben.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Bill Gates en Jeffrey Epstein (Tom Lassing)

26/10 8:12

Oud Microsoft CEO Bill Gates heeft een vriendelijke relatie onderhouden met de in de gevangenis vermoorde Jeffrey Epstein.

Een heel vreemde zaak en Bill Gates was recent niet blij dat hij er ineens naar gevraagd werd.

Zijn antwoorden, of het gebrek er aan, lijken aan te geven dat Bill Gates meer deed dan dineren met Epstein.

Nadat de relatie bekend werd, besloot het echtpaar Gates te gaan scheiden. Toeval?

Het heeft er alle schijn van dat Bill Gates heel erg fout zat met zijn relatie met Epstein. Of de waarheid ooit aan het licht komt is de vraag. Epstein werd niet voor niets in de gevangenis vermoord.

Kijk deze video en bepaal zelf maar eens of de kans er is dat Bill Gates fout zat... 

Sponsor Beursbox
 
 
 

Beleggen.com

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 60.000+ leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd