Beursbox Nieuwsbrief Webinar over veranderingen bij Neo Finance

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Webinar over veranderingen bij Neo Finance
Date: October 27th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 27 oktober 2021
 
 

AEX 816,91 Dow 35.756 USD 1,16 Btc 52.634 Goud 1,789.01

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Daytrading seminar

Aanstaande vrijdagmiddag in Best uitleg over hoe Daytrading vooral ook voor de kleinere particuliere belegger bijzonder interessant kan zijn. Je kan al me kleine bedragen écht meedoen!

Kijk hier
 
 
 

Hier mag je niet raar van opkijken! (Jack Hoogland)

27/10 7:00

Vrijdag liet ik u al zien hoe ongekend hard de vraag naar koper stijgt als gevolg van de transitie naar elektrisch rijden.

Op de grafiek hieronder zien we hoe hard de vraag naar koper stijgt als gevolg van investeringen in zonne- en windenergie.

De vraag naar koper benodigd voor zonnepanelen en windmolens zal tot 2030 met maar liefst 100% stijgen!

Als de vraag naar koper (en andere grondstoffen) zó hard stijgt, dan zou je verwachten dat producenten massaal gaan investeren in nieuwe mijnen.

Het omgekeerde is echter het geval. 

In onderstaande tweet laat Tavi Costa zien dat investeringen in nieuwe mijnen zijn gedaald naar het laagste niveau in 15 jaar.

De vraag naar onder meer koper, nikkel en kobalt stijgt ongekend hard, terwijl het aanbod de komende tien jaar juist afneemt. 

Snel stijgende vraag en dalend aanbod is hét recept voor enorme tekorten!

Je mag dan ook niet raar opkijken als... 

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/10 7:25

  • De Nederlandse belastingdienst EN de politiek zaten enorm fout bij de toeslagenaffaire. De memo Palmen is daar het trieste voorbeeld van. Lees het hier. Het doet terugdenken aan zoekgeraakte foto rolletjes en verdwenen bonnetjes. Dit is geen toeval, dit is de standaard werkwijze in de overheids en politieke top van Nederland. De onderkant van de samenleving is in handen van de Marrokaanse maffie en de top van de samenleving in handen van de Haagse maffia.
  • Alphabet, het moederbedrijf van Google maakte alleen al in het derde kwartaal bijna 19 miljard dollar winst! Wordt het niet eens tijd dit bedrijf te splitsen?
  • De Champagne rel tussen Rusland en Frankrijk is uitgesteld tot 31 december. Rusland vindt dat Franse Champagne als mousserende wijn gelabeld moet worden. Frankrijk dreigde daarop naar de WTO te stappen en Rusland te gaan boycotten. De rel begon omdat Frankrijk vindt dat Champagne alleen zo mag heten als het uit de Champagne streek komt.
  • Nog een Nederlands gas- of olieveld kopen? De NAM zet enkele kleine velden te koop! Ook veld Schoonebeek, waar het allemaal begon, staat te koop.
  • De consumentenbond heeft de aanval geopend op hypotheekadviseurs. Die verkopen volgens de bond vooral gebakken lucht. Enkele ketens verkopen abonnementen die tot de wettelijke zorgplicht behoren. Je neemt dus een betaalt abonnement op iets dat ze gratis moeten leveren.
  • De supermarkten in het VK raken leger en leger. Brexit en Corona, maar vergeet ook niet wanbeheer van de regering, zijn de voornaamste redenen voor de ketencrisis. 
  • Deutsche Bank heeft voor het vijfde kwartaal op rij ene winst kunnen rapporteren. Opmerkelijk omdat het erg slecht met de bank ging. Er werd voor het voortbestaan gevreesd, maar blijkbaar is het lek boven water... Tot de op een volgende criminele handeling worden betrapt. Kwestie van tijd vrees ik.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Webinar over Neo Finance (Tom Lassing)

27/10 7:49

Vanavond geef ik samen met Mark Leenards een webinar over de veranderingen bij Neo Finance. Als speciale gast zal de CEO van Neo Finance enkele vragen van mij gaan beantwoorden. We hebben recent de nodige veranderingen op het netwerk gezien en het is tijd dat we horen waarom die veranderingen zijn doorgevoerd.

Is dit een investering voor de toekomst waarin wij als particulieren ook een rol hebben, of is dit het begin van het einde voor de particulieren in het Neo Finance netwerk?

Wie weet, weten we vanavond het antwoord.

Je kan hier (gratis) meekijken in de sessie

Het is 27 okt om 20:00 uur.

Meer over Neo Finance
 
 
 

2020 ondersterfte in Duitland (Tom Lassing)

27/10 8:15

In 2020 was er in Duitsland een ONDER sterfte! Dat is wat de Berliner Zeitung 25 oktober publiceerde. Dat is toch wel opmerkelijk te noemen omdat in Duitsland 34.000 mensen aan of met Corona stierven. 

Toch stierven er in 2020 51.226 mensen meer dan gemiddeld in de jaren 2016 tot en met 2019.

Dus meer mensen dood en toch ondersterfte?

Het punt is... je moet de sterftecijfers OOK relateren aan de gemiddelde ouderdom in Duitsland. Die is toegenomen omdat ook in Duitland de vergrijzing enorm toeslaat. Dan zijn er dus hoe dan ook meer sterftegevallen, en dat kon je vooraf al berekenen. Dat feit werd echter in 2020 stil gehouden.

Die berekening is nu achteraf alsnog gedaan en de conclusie is dus dat er in 20202 ondersterfte in Duitsland was. Ik gaf al vaker aan, er zijn klein leugens, grote leugens en statistieken.


Ik zoek nog na hoe het zit in 2021...


 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Nog meer tegenvallers voor Truth Social (Tom Lassing)

27/10 8:48

Het bedrijf heeft computer codes illigeaal gekopieerd en heeft ook software licenties misbruikt. Het bedrijf heeft nu 30 dagen gekregen om de zaak te herstellen en doen ze dat niet goed, of niet op tijd, dan volgt er een rechtszaak.

Ook op dit vlak blijkt de kring rondom de vorige president vooral te bestaan uit oplichters en mensen die zich crimineel beter voordoen als dat ze zijn.

Het bedrijf heeft open source software gebruikt, maar weigert nu de regels daaromtrent te volgen. Je moet, als je die software wil gebruiken, ook jouw code openbaar maken.

Zo kan namelijk het netwerk steeds beter worden. Echter wil het bedrijf van de vorige president dit niet. Het is nu al gezien dat men herkenbare kenmerken aan het wissen is. Dit lijkt dus wel een rechtszaak te gaan worden met de kans dat heel het netwerk na de rechtszaak weer op zwart moet gaan.

Ik maakte er gisteren ook een video over. Je vindt die hier

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd