Beursbox Nieuwsbrief Minder kosten, meer rendement

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Minder kosten, meer rendement
Date: November 10th 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 10 november 2021
 
 

AEX 815,17 Dow 36.319 USD 1,157 Btc 57.627 Goud 1,826.16

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke methode! 

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar BeursMagazine

Beurs Magazine verschijnt maandelijks en een jaarabonnement kost je normaal 199 euro per jaar. Dat is de prijs die anderen momenteel betalen.

Via deze pagina kan je echter je handen leggen op een jaarabonnement voor amper 49 euro.

Dat is een korting van 75% op de normale abonnementsprijs!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/11 7:00

  • Helaas blijken Microsoft e-mail accounts de Beursbox nieuwsbrief te weigeren. Na het invoeren van tom@PROTECTED in de veilige lijst maakt dat de nieuwsbrief weer aankomt.
  • Het aandeel Palantir dook gisteren bijna 10% omlaag terwijl het bedrijf met meevallende resultaten kwam. De koers wordt echter vooral bepaald door hoop en verwachting. Beleggers namen snel winsten toen bleek dat de winstmargin komende tijd iets minder gaat worden. In mijn ogen een mooie kans om dit aandeel met 10% korting te kopen, maar dan moet je wel tegen de nodige koersschommelingen kunnen. Er zitten veel beginnende beleggers in dit aandeel en die beginners vliegen in en uit. Ik heb deze aandelen zelf ook in mijn bezit. Het bedrijf verwacht de komende jaren een groei van 35% per jaar.
  • Ik heb een paar weken geleden aandelen Neo Finance gekocht en tot mijn verrassing is de dalende trend inderdaad omgezet in een stijgende trend. De eerste winst is binnen. Neo Finance is genoteerd op de beurs van Vilnius in Litouwen.
  • Ik hoop dat ik er vandaag aan toe kom, maar ik wil een heel erg goedkoop goudaandeel in een video gaan bespreken. Een aandeel waar ik de aandelen zelf ook van heb en waar ik vooralsnog niet van begrijp waarom het zo goedkoop is. De K/W is 1,5. Dat lijkt me toch redelijk extreem te noemen.
  • ABNAMRO maakte in het derde kwartaal een nettowinst van 343 miljoen euro. De winst viel lager uit omdat de bank klanten moet compenseren die het te veel rente in rekening had gebracht. Ook Rabobank en ING brachten hun klanten te veel rente in rekening. Het zal weer eens niet... Altijd de banken. En ondanks alle bedrog nooit een bankier de gevangenis in.
  • Oostenrijk werkt niet mee aan een Europees reisbewijs omdat het land van mening is dat de vaccins minder goed werken dan vooraf gedacht. Het feit dat de meeste besmettingen nu zijn bij mensen met een vaccinatie zegt toch wel genoeg zou ik denken.
  • Het Duitse BioNTech hoopt op de hoofdprijs nu ze samen met Pfizer een boostershot heeft ontwikkeld. Die booster komt er omdat de vaccins niet werken. Blijkbaar dringt dat laatste nog altijd niet door bij politici... Vaccins werken niet... Hoe vaak moet het nog geschreven worden? Als u anders denkt, waarom is die booster dan nodig? Dacht u dat het daar bij bleef? Na de booster komt er een herhalingsshot en daarna komt er een updateshot. Vervolgens aan jaarlijks shot en dat moet uiteindelijk een halfjaarshot worden. Dat allemaal... omdat ze niet werken. Er is één voordeel aan de vaccins. Zou je Corona krijgen (en die kans is fors aanwezig) dan zijn de negatieve uitwerkingen vaak minder extreem dan zonder vaccin en booster en... Maar, je bent ook met al die prikken niet immuun en je kan nog altijd in het ziekenhuis komen.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Minder kosten, meer rendement (Boudewijn Rooseboom)

10/11 7:21

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën.

Dat komt doordat bij het simpelweg volgen van de index, de kosten zo laag mogelijk zijn. Zo betaalt u bij ons geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding. Wij hebben namelijk geen dure fondsmanagers met hoge vergoedingen in dienst en ook worden er niet onnodig veel transacties gedaan, met hoge transactiekosten als gevolg. Bij indexbeleggen heeft u deze kosten allemaal niet, hetgeen uw rendement ten goede komt.

De AFM zegt hierover: 

“Het verwachte rendement van de groep van actief beheerde fondsen is lager dan dat van een index en van tevoren is niet tot nauwelijks te voorspellen welk fonds beter dan de index zal gaan presteren.”

Kijk hier verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Mijn appartementencomplex (Tom Lassing)

10/11 7:43

De renovatie van mijn appartementencomplex had al in april 2020 afgerond moeten zijn. Helaas is het nog altijd niet klaar.

De hoop is nu dat de zaak nu in november afgerond gaat worden, maar na keer op keer tegenvallers zou ik al blij zijn als het nog in 2021 gaat lukken.

Het zijn de laatste loodjes.

Op dit moment is het appartementencomplex mijn money drain.

Het is een bodemloze put gebleken waar ik letterlijk tonnen in heb moeten storten.

Is het het wel waard geweest?

Vooralsnog ziet het er goed uit. Het gebouw ligt op een goede plek en de verwachting is dat de appartementen snel verhuurd kunnen worden. Ook de verwachte huurprijzen zijn flink hoger dan ik oorpronkelijk had verwacht. 

Net voor de schemering is het het donkerst...

Op dit moment zie ik dus alleen de enorme bedragen die er in zijn gaan zitten. Gaan we daadwerkelijk de appartementen goed kunnen verhuren, dan wordt het financiële beeld snel anders. Dan kan het achteraf misschien wel als een briljante zet gezien gaan worden.

Zo voelt het nu echter nog niet.

Detroit Vastgoed
 
 
 

Goed opletten in Secundairy Market (Tom Lassing)

10/11 8:05

Ik zag een lening staan met 35% korting. Dan heb ik interesse. De lening werd afgesloten in 2017 en is al voorzien van de V en een N. (Te laat en niet meer actief)

Ik heb dus interesse, maar daarna is het eerste wat ik doen de correspondentie lezen.

Daar las ik deze keer iets dat ik nog niet eerder tegen was gekomen:

"The recovery plan will be in place for 36 months. Preliminary amount due to the loan club EUR 549.13 every 6 months. The total amount to be recovered within 36 months is EUR 3294.78. Total debt at Loan Club: EUR 16,555.12."

Kortom, deze persoon heeft een deal weten te maken waarbij slechts een vijfde van alle schulden terugbetaald gaat worden.

Daarmee is de 35% korting op de lening dus veel te weinig. In feite zou dat al minstens 80% moeten zijn.

In dit geval is het dus voor de uitleners 'meer dan niets', maar wel een enorme aderlating. Het ging oorspronkelijk om een lening van 9.800 euro waarop rente is gekomen, maar vergeet vooral ook de belastingen niet.

Koop je deze lening, dan ga je er een enorm verlies op krijgen. De deal is op 550 euro na voldaan.

Neo Finance is heel interessant
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Pfizer onderzoek in twijfel getrokken (Tom Lassing)

10/11 8:21

Het onderzoek van Pfizer naar de effectiviteit van haar vaccin wordt nu door een ex medewerkster van een meewerkend bedrijf in twijfel getrokken.

Volgens de medewerkster van het bedrijf rammelt de methode waarmee Pfizer heeft gewerkt om de effectiviteit te meten.

Belangrijk is dat het rapport dat is gepubliceerd nog altijd niet teruggenomen is. Men staat er dus nog altijd achter.

De klacht gaat over data integriteit en het gehouden toezicht op de procedures. De klager is ook niet te spreken over de omstandigheden in het lab.

De klacht betreft ook het feit dat de FDA onvoldoende toezicht heeft gehouden. Blijkbaar had men daar last van personeelstekorten. Hierdoor mocht Pfizer volgens de klager haar eigen werk nakijken.

De slager die het eigen vlees keurt.

Volgens de klager was de test niet dubbel blind. Zowel de patiënten als de onderzoekers wisten of konden te weten komen wie wel en wie niet het echte vaccin kreeg.

De klager heeft de FDA ingelicht en werd daarop door Pfizer dezelfde dag nog van het onderzoek afgehaald. Haar bedrijf ontsloeg haar daarop dezelfde dag nog.

De dag er na gaf de FDA Pfizer toestemming om haar vaccin uit te brengen! Pfizer heeft daarbij kunnen afdwingen dat ze NIET verantwoordelijk gesteld kan worden als iemand ziek wordt van het vaccin.

De FDA gaf ondertussen al toe dat de FDA slechts 9 van de 153 proeflocaties heeft gecontroleerd.

 

Een ander bedrijf dat toezicht moest houden, vond 100 issues die na drie dagen nog niet opgelost waren. Standaard procedure is dat alle issues binnen 24 uur behandeld zijn.

Hoe dan ook rammelt alles rondom de controle op het Pfizer vaccin. We zullen zien hoe deze klacht afgerond gaat worden en of hier ook nog écht een rechtszaak over volgt.  

Om de vaccins er door te krijgen zijn door de FDA enorme hoeken afgesneden. Niet voor niets dat drie topmensen van de FDA ontslag namen toen ze door de politiek gedwongen werden hun procedures met voeten te treden. Steeds meer wordt duidelijk dat het bij het criminele af is wat er hier gedaan is. Het betreft niet alleen Pfizer. Ook de andere vaccins zijn er gekomen doordat controles niet of zeer slecht werden gedaan. Er moesten vaccins komen, daarvoor moest alles wijken.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd