Beursbox Nieuwsbrief Hier droomt ieder bedrijf van

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hier droomt ieder bedrijf van
Date: November 11th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 11 november 2021
 
 

AEX 814,63 Dow 36.079 USD 1,147 Btc 56.683 Goud 1,853.89

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Een interessante aanbieding EN...

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/11 7:00

  • Na een negatief ontvangen rapport over de oplopende inflatie in de VS gingen de beurzen daar gisteren behoorlijk omlaag. De Nasdaq verloor bijna 2% aan waarde.
  • Google moet de EU een 2,8 miljard dollar boete betalen. In hoger beroep werd het besluit van een lagere rechter bekrachtigd.
  • Gisteren stond de www.x10beleggen.nl offensieve aandelen portefeuille op 76% winst. Die portefeuille is op 1 februari van start gegaan. Hoewel ik hoopte dat het nog veel beter zou gaan, is 76% rendement nog altijd een enorme prestatie. Overigens moet ik de berekening vandaag nog maken, maar ik verwacht wel een paar procent verlies na gisteren. Het ging in sommige gevallen hard omlaag gisteren.
  • Elon Musk heeft al 5% van zijn tesla aandelen verkocht. Onduidelijk is wanneer hij de volgende 5% gaat verkopen.
  • De gasprijzen stijgen, maar daar hebben elektrische rijders nu ook last van. Fastned gaat ook elektriciteit met 17% verhogen. Ook stroom wordt snel duurder.
  • De misinformatie over de effectiviteit van vaccins is enorm. Men schermt met een effectiviteit van 90%, maar Corona is voor vooral ouderen gevaarlijk en juist bij hen is er zeker geen sprake van 90%. Die 90% moet wel kul zijn, want als het bij ouderen (veel) minder is, dan moet de effectiviteit bij jongeren boven de 100% liggen. Leg dat maar eens uit... Men geeft wel toe dat de precieze cijfers niet bekend zijn... maar die 90% wordt wel als keihard percentage gepubliceerd. Uiteindelijk blijkt die 90% toch slechts 75% te zijn en zelfs dat percentage mogen we met een korrel zout nemen. "De vaccineffectiviteit tegen infectie was in oktober ongeveer 75 procent, zo vertelde RIVM-baas Jaap van Dissel vorige week tijdens een presentatie in de Tweede Kamer". Zit je in de kwetsbare groep, dan moet je ook met een verkregen vaccin zeer voorzichtig blijven. Neem zelf je maatregelen om veilig te blijven.
  • JD.com zal vandaag de officiële Chinese cryptomunt als betaling accepteren.

Mijn visie op goud
 
 
 

Hier droomt ieder bedrijf van! (Jack Hoogland)

11/11 7:22

Vorige week vertelde ik u al over het ongelofelijke tech-/goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Het allergoedkoopste groei-aandeel dat ik ooit ben tegengekomen! 

Daarnaast ontdekten we deze maand een fantastisch aandeel van een jong farmaceutisch bedrijf. Ontwikkelt geneesmiddelen voor neurologische aandoeningen.

Richt zich daarbij alléén op aandoeningen waarvoor bestaande medicijnen geen afdoende oplossing bieden. 

Waardoor een eenmaal gelanceerd nieuw medicijn nauwelijks concurrentie heeft van bestaande medicijnen. Een scenario waar ieder bedrijf van droomt!

Bracht eind 2019 haar eerste medicijn (tegen een slaapstoornis) op de markt, dat veel beter werkt dan alle bestaande medicijnen. Dat daarom gelijk een razend succes werd.

Omzet groeit dit jaar met 91%, terwijl de winst zelfs met 405% stijgt. Dat terwijl nog slechts een derde van de totale markt is veroverd! 

Naast het enorme groeipotentieel voor het huidige medicijn, heeft het bedrijf nóg drie medicijnen in vergevorderde stadia van ontwikkeling.

Waardoor omzet en winst de komende jaren ongekend hard kunnen doorstijgen. 

Wij berekenden 475% koerspotentieel!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

11 november (Tom Lassing)

11/11 7:42

In China is dat Singles day. Een dag waarop Chinezen gestimuleerd worden heel veel te kopen.

In het Westen hebben we dat ook rondom kerst. In Nederland en Vlaanderen ook rondom Sinterklaas. Gewoon slimme marketing van bedrijven.

Men geeft zogenaamd kortingen.

Hou je de prijzen een beetje bij, dan zie je dat de laatste weken de prijzen omhoog gebracht zijn en de korting is net zo groot als de prijsstijging in de laatste weken.

Kortom, één grote bedrog opzet, maar het werkt!

Alibaba gaat vandaag weer een recordomzet maken.

Dan doen ze al jaren op rij en dit jaar gaat geen uitzondering zijn.

Het grote feest van consumeren...

 
 

Een enorm goedkoop goudaandeel (Tom Lassing)

11/11 8:05

Ik heb gisteren de video gemaakt over een heel goedkoop goudaandeel. Tenminste, het bedrijf staat bekend als goudaandeel. Het zit ondertussen ook in koper, platinum, lithium... Kortom, in grondstoffen.

Een aandeel waarvan de koers het laatste half jaar vooral is blijven dalen.

Dan vraag je je af, waarom die daling? Wat is er aan de hand?

Nu, het meest voor de hand liggende is blind sentiment. Beleggers kopen het aandeel niet omdat beleggers het aandeel niet kopen.

Klinkt raar, maar zo werkt sentiment. Het werkt immers ook andersom. Beleggers kopen een bepaald aandeel omdat beleggers het kopen. Kijk naar aandelen als Apple, Amazon, Tesla. Beleggers bleven het kopen ook toen de waardering extreem hoog was. Men kocht het omdat het gevraagd bleef. Hoe ver het qua waardering ook doorschoot.

Terug naar dit goudaandeel. Precies het omgekeerde. Ze kopen het niet omdat niemand het wil hebben. Hoe laag de waardering dan ook, er ontstaat geen vraag naar de aandelen.

Maar... Er komt ooit een kentering. De vraag is uiteraard hoe lang dat gaat duren. Duurt de opwaartse golf van bijvoorbeeld de goudprijs of de prijs van koper lang genoeg om op deze kentering te kunnen wachten? Wie het weet mag het zeggen. Er zijn nadelen aan tegen de meute in kopen.

Soms moet je lang wachten voor je gelijk krijgt.

Kijk hier de video
 
 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Direct in het wappie hoekje gezet (Tom Lassing)

04/11 8:36

Gisteren had ik commentaar op Pfizer op BioNTech en direct kreeg ik wat reacties waarbij ik direct in het wappie hoekje werd gezet.

Die rechtszaak tegen Pfizer en tegen de FDA is niet door mij verzonnen, die is echt en die kan je online zoeken en volgen. Alle documenten EN het gepubliceerde onderzoek van Pfizer zijn online in te zien.

Doe je onderzoek als je het écht wilt weten.

Helaas vertrouwen veel mensen die mij nu wappie noemen hun politici en medische wetenschappers in dienst van de grote pharma verdieners blindelings. Als Hugo zegt dat 80% in de IC ongevaccineerd is, dan nemen ze dat direct voor waarheid aan. Dat bleek toen maar in één ziekenhuis zo te zijn. Landelijk lag het toen al anders en het is letterlijk iedere dag anders. In sommige ziekenhuizen liggen slechts 5 of minder corona patiënten. Het is dan bijna een toevalligheid hoe het percentage die dag dan is. We praten over hele lage aantallen, zeker als het gaat om enkele weken geleden. 

In deze nieuwe besmettingsgolf zijn het vooral gevaccineerden die ook besmet raken. De vaccins raken steeds meer uitgewerkt, maar je mag als gevaccineerde zeker tot voor kort "alles". De gevaccineerden hebben elkaar dus besmet en ze blijven dat doen, want gevaccineerden mogen overal ongecontroleerd in blijven mogen.

Heel deze golf aan zieken is daarom dus voornamelijk terug te voeren op evenementen waar alleen mensen met QR codes konden komen en die vervolgens tijdens het event alles mochten. De enigen die daar zonder ziekte naar toe gingen, waren de ongevacinneerden die net daarvoor getest waren.

Als het Amsterdam Dance Event van mening is dat 1000+ besmettingen hun meevallen, dan vrees ik dat het einde zoek is. Het interesseert ze allemaal niets. Als ze maar geld kunnen verdienen.

Dat soort evenementen kan je als overheid toestaan, maar dan zou je ook alle andere beperkingen kunnen wegnemen. Of je verbiedt die evenementen simpelweg, tenzij je vooraf letterlijk iedereen test, omdat je die 1000+ besmettingen niet wilt.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd