Beursbox Nieuwsbrief Haal de winterjas maar tevoorschijn

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Haal de winterjas maar tevoorschijn
Date: November 18th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 18 november 2021
 
 

AEX 827,57 Dow 35.931 USD 1,131 Btc 53.137 Goud 1,864.3

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Een interessante zonnepanelen aanbieding EN...

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen!

Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/11 7:00

  • Gaat Bol.com weer los van Ahold? Als het aan durfinvesteerder Elliott ligt wel. Hij investeerde een miljard euro in Ahold om alleen die scheiding voor elkaar te gaan krijgen. Ahold zelf wil de webwinkel volgend jaar naar de beurs brengen.
  • ClientEarth en Plastic Soup Foundation dagen Ahold voor de rechter omdat het concern volgens hen de wettelijke verslagrapportage rondom het gebruik van plastic aan haar laars lapt.
  • De werkloosheid is terug op het niveau van voor de Corona crisis.
  • Zonnebanken en sportscholen. Geen goede combinatie vinden huidartsen. De UV veroorzaakt volgens de artsen huidkanker. Ze roepen daarom sportscholen op de zonnebanken weg te halen. Fit For Free is de eerste keten die er gehoor aan gaat geven.
  • Suriname krijgt van TotalEnergies een bedrag van 50 miljoen dollar vanwege toekomstige CO2 compensatie. Suriname zet dan haar bos in als CO2 opslag. Suriname zet het geld in ter versterking van de natuur. TotalEnergies mag nu in Suriname naar olie blijven zoeken. We noemen het CO2 compensatie. Vroeger zouden we het een andere naam gegeven hebben... omkoping. Zo zie je maar, taal blijft zich ontwikkelen.
  • Evergrande, het Chinese vastgoedbedrijf heeft nu wél een deal weten te maken. 18% van de aandelen HengTen worden verkocht voor in totaal 273 miljoen dollar. Dat was de totale deelneming van Evergrande in deze online streaming service. Aandelen Evergrande staan vanochtend iets lager. In februari deden aandelen Evergrande in Hong Kong nog 15. Nu staan ze rond de 2,7. Hoogste koers was ooit 32.
  • Aandelen Rivian (een week geleden nog in deze video besproken) daalden gisteren 15% in waarde.
  • Gisteren aandelen The Trade Desk in een video besproken. Een pracht van een bedrijf.

Mijn visie op goud
 
 
 

Haal de winterjas maar tevoorschijn (Tom Lassing)

18/11 7:15

Het gaat koud worden! Tenminste, dat stond gisteren in De Telegraaf.

Waarom deze vermelding daarover in deze nieuwsbrief?

- Samen met Ronald de Zoete heb ik een rapport geschreven met daarin acht aandelen die bijzonder interessant zijn als het een koude winter gaat worden... En daar lijkt het op dit moment al wel op.

U weet al dat de gasprijzen enorm hoog zijn en dat een oplossing deze winter niet gaat komen. De Russen mogen hun pijpleiding niet in gebruik nemen en weigeren daarom meer te leveren. De Noren willen wel meer leveren, maar kunnen nooit aan de enorme vraag voldoen. Het gevolg is een veel hogere gasprijs en die gaan u en ik betalen.

Heel vervelend, maar je kan als belegger deze kosten compenseren door aandelen te kopen van bedrijven die juist profiteren van de hogere gasprijs.

Samen hebben we acht van die aandelen geselecteerd.

Een rapport voor de serieuze aandelenbelegger! (maar met opties zijn de meeste aandelen (niet allemaal) ook te volgen.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Minder kosten, meer rendement (Boudewijn Rooseboom)

18/11 7:32

Vanwege de lage kosten en het feit dat koersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn, is het nettorendement van indexbeleggen doorgaans hoger dan dat van de meeste actieve beleggingsstrategieën.

Dat komt doordat bij het simpelweg volgen van de index, de kosten zo laag mogelijk zijn. Zo betaalt u bij ons geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding. Wij hebben namelijk geen dure fondsmanagers met hoge vergoedingen in dienst en ook worden er niet onnodig veel transacties gedaan, met hoge transactiekosten als gevolg. Bij indexbeleggen heeft u deze kosten allemaal niet, hetgeen uw rendement ten goede komt.

De AFM zegt hierover: 

“Het verwachte rendement van de groep van actief beheerde fondsen is lager dan dat van een index en van tevoren is niet tot nauwelijks te voorspellen welk fonds beter dan de index zal gaan presteren.”

Lees verder
 
 
 

Super bully delete zijn Twitter account (Tom Lassing)

18/11 7:46

Ik schreef eerder deze week al over Michael Burry. Hij is een bekende belegger die vooral short inzet. Daarbij kan je hem het beste vergelijken met de school bullebak zoals je die mogelijk nog van je schooltijd kent.

Hij was het ook die graag short ging op de ARK etf van Cathie Wood, met name omdat een succesvolle vrouw wel het laatste is dat hij wil zien in 'zijn' sector.

Maar dat liep niet lekker af voor hem. Hij maakte bekend dat hij zijn short positie heeft moeten opgeven.

Hij kreeg deze week ook ruzie met Elon Musk. Die beschuldigde hem er van een kapotte analoge klok te zijn. Ook die staat twee keer per etmaal perfect op tijd...

Burry sloeg terug met aan te geven dat Elon zijn aandelen niet verkocht om belastingen te betalen, maar puur omzet hij (Elon Musk) aan het cashen is.

Daar heeft Michael Burry gelijk in. Dat was al aangetoond door anderen.

Maar vervolgens verwijderde Michael Burry zijn account volledig van Twitter. Dat is niet de eerste keer dat hij dat doet. Hij wil wel slaan, maar houdt er niet van terug geslagen te worden en hij voelde wel aan dat Elon terug zou gaan slaan.

Het feit dat hij vooral bedrijven en concurrenten wil zien falen EN zijn vluchtgedrag rondom het Twitter account laten wel zien dat het eigenlijk een heel akelige man is.

 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

The Trade Desk (Tom Lassing)

18/11 8:04

Een bedrijf dat marketing tot wetenschap verheven heeft.

U denkt dat u zelf besluit WAT u koopt?

The Trade Desk denkt daar anders over. Door heel goed gedrag van consumenten te beoordelen zijn ze in staat om omzetten te maximaliseren. Om ons zo te manipuleren dat we zelf denken dat we 'vrij gekozen' hebben.

Ze bieden die kennis aan andere ondernemingen aan en weten daarmee de omzetten van die andere ondernemingen enorm te steunen.

Het is daarom een zeer gewild product en de omzet en winst stijgt goed.

Maar... Beleggers hebben dit aandeel ook al ontdekt.

Toch blijft dit aandeel maar stijgen.

Wat moet je dan als belegger?

Kijk hier mijn video er maar eens over...

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd