Beursbox Nieuwsbrief Spaargeld is je slechtste belegging

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Spaargeld is je slechtste belegging
Date: November 25th 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 25 november 2021
 
 

AEX 802,96 Dow 35.804 USD 1,121 Btc 51.154 Goud 1,794.14

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Een interessante zonnepanelen aanbieding EN...

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/11 7:00

 • In deze nieuwsbrief de laatste kans om Beursmagazine voor slechts 49 euro te verkrijgen!
 • Apple heeft een flink deel van haar producten uit de Turkse schappen gehaald. Met de daling van de lira is de opbrengst in dollars simpelweg te laag geworden.
 • Tencent mag geen nieuwe apps en updates vrijgeven zonder dat het daar vooraf toestemming voor heeft gekregen van de Chinese autoriteiten. Nog weer een maatregel om deze machtige onderneming te kortwieken.
 • Een volgende Chinese vastgoedonderneming heeft bekend gemaakt dat er maatregelen zijn genomen waardoor het de rente en aflossingsbetalingen in december daadwerkelijk kan realiseren. De aandelen waren enkele weken lang geschorst en kwamen vannacht weer beschikbaar voor vrije handel. De aandelen stegen 20% op het bericht dat ze in december weer kunnen betalen.
 • Komt er weer een volledige lockdown? De cijfers zeggen van wel. Ook in Duitsland overwegen ze dat weer. Het gekke is dat in landen met minder maatregelen ook minder problemen zijn. Zweden is zo'n land. Ook India heeft relatief gezien veel minder problemen. (In India ongeveer een tiende van wat wij in België en Nederland aan problemen hebben.) Ondertussen zijn er wereldwijd al wel meer dan 5 miljoen mensen met en door Corona overleden. Neem het dus serieus en neem het vaccin als je onder een risicogroep valt! (Oud, dik of ziek)
 • Elon Musk blijft zijn Tesla aandelen verkopen. Wederom verkocht hij ter waarde van 1 miljard aan aandelen.
 • ASML heeft op CNBC en andere Amerikaanse media veel aandacht gekregen. Gek genoeg ging de koers daarop omlaag... Je zou bijna denken dat het een mediacircus was omgezet zodat een grote partij kon gaan cashen.
 • Thanksgiving aanbieding van Elliott Wave International. Kijk hier
 • Nieuwe video over risico's binnen Neo Finance. Kijk hier
 • Naked Brand gaat fuseren. Ik heb daar wat vraagtekens bij. Kijk hier

Mijn visie op goud
 
 
 

Beursmagazine aanbieding (Maarten Verheyen)

25/11 7:15

Black Friday komt eraan en dat is traditioneel hét moment om uit te pakken met gigantische kortingen. 

Wat doe je echter als je reeds 75% korting biedt?

Want ja, BeursMagazine is al meer dan een jaar beschikbaar aan €49 (in plaats van €199). 

We gaan Black Friday dan ook gebruiken om het einde van deze enorme discount aan te kondigen.

75% korting terwijl de inflatie oploopt? Dat is compleet onhoudbaar. 

We bieden nog 500 abonnementen aan tegen €49 en daarna is het voorbij. Op is op!

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Spaargeld is je slechtste belegging (Tom Lassing)

25/11 7:41

Als we kijken naar reële rendementen, dan is het hebben van veel spaargeld de slechtste investering die je kan doen.

De reden is inflatie.

Dat geld wordt ieder jaar minder waard omdat je er minder van kan kopen. Dat wordt dus extra belangrijk nu de inflatie enorm oploopt. De staking bij John Deere liet zien dat de lonen fors omhoog moeten om de koopkracht bij te houden. De medewerkers daar krijgen een loonsverhoging van 10% EN inflatiecompensatie.

Het is de eerste van een heleboel bedrijven die fors meer aan lonen moeten gaan betalen.

Hierdoor gaat inflatie nog weer toenemen, want door die hogere lonen worden de producten ook duurder.

De waarde van je spaargeld vliegt daarmee ook in sneltreinvaart de deur uit.

Maar wat dan?

Mijn advies is om hooguit slechts enkele duizenden euro's cash te hebben. Ik hou zelf goud en zilver als spaargeld cash aan en de rest van mijn geld investeer ik in Neo Finance, vastgoed, aandelen en opties. Ik heb daarnaast ook een kleine crypto positie.

Hoe dan ook, cash op de spaarrekening is de slechtste investering, vergeet dat niet.

Mijn visie op goud
 
 
 

Gebrek aan energievisie doet nu pijn (Tom Lassing)

25/11 8:05

Energie is momenteel een hot topic. Dat komt mede omdat politici zich hebben laten afleiden door andere onderwerpen.

Energie was in 2021 voor politici slechts bijzaak. Helaas was het echter ook voor energie ondernemingen een bijzaak. Ze zijn allemaal heel druk met hoe ze zo duurzaam mogelijk naar buiten kunnen treden. Ze zijn bezig met de energie transitie en overnemen of overgenomen worden is nu een belangrijk onderwerp.

Gasreserves voor de winter aanleggen? Nee, dat doen we niet meer. We moeten zonnepanelen aanbieders kopen, we moeten windparken hebben!

Haal dat gas maar uit Rusland. Die hebben voorlopig nog zat.

Tsja, dat is zo, maar Rusland wil meer dan alleen geld voor dat gas. Het wil politieke meevallers, het wil militaire voordelen. Dát was echter onze bedoeling niet. Rusland heeft nog wat goed te maken i.v.m. MH17 en de annexatie van De Krim.

Kortom er zijn grote politieke en militaire spanningen en Rusland levert niet meer dan het absolute minimum dat ze moeten leveren.

Ook het vrijgeven van strategische oliereserves lijkt niet zo heel veel impact te hebben. Iedereen weet dat die reserves ook een keer op zullen zijn. Als je nog voor de winter begint al je reserves moet aanspreken, dan heb je echt wel een probleem.

Hoe kan je als belegger profiteren?

Samen met Ronald de Zoete schreef ik er een rapport over en we noemen 5 + 3 interessante aandelen.

Kijk hier
 
 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Woningmarkt (Tom Lassing)

25/11 8:28

In 2008 ontstond er door de bankencrisis ook een huizencrisis. In 2011 was die huizencrisis min of meer op zijn ergst.

De overheid wilde toen heel graag dat beleggers in zouden stappen om samen de crisis op te lossen.

Dat deden beleggers en vanaf dat moment kwamen er ook steeds meer particuliere beleggers op de woningmarkt. Ze kochten de woningen op, knapten ze op en verkochten ze weer door, of verhuurden de woningen. Tot 2015 was de overheid er een groot voorstander van.

Maar toen draaide de markt. Er was in 2015 geen sprake meer van een woningcrisis vanwege huizenprijsdalingen. Hypotheken kwamen door de prijsstijgingen van woningen weer boven water en het tekort aan woningen werd een steeds duidelijker probleem. Het joeg de prijzen steeds verder op en de lage rente (gratis geld) deed de rest.

De markt begon aan een enorme stijging van prijzen terwijl bouwen, mede door CO2 wetgeving vanuit de overheid, behoorlijk moeilijk gemaakt werd.

Beleggers als Prins Bernhard werden het toonbeeld van de schurkachtige profiteurs die sommige investeerders ook daadwerkelijk bleken te zijn.

De overheid die zelf een enorme schuld heeft aan het woningtekort vond een 'zondebok' in de vorm van de particuliere belegger die een makkelijk doel bleek te zijn.

Gemeenten pakten dat snel op en nu wordt er alles aan gedaan om die particuliere vastgoedbelegger het leven zuur te maken.

Het échte probleem blijft hierdoor bestaan... Het echte probleem is de lage rente en het tekort aan de juiste woningen. Beide zaken zijn te beïnvloeden door de overheid, niet door de kleine vastgoed belegger die in het totale woningaanbod ook slechts een kleine speler is.

Beleggen in Vastgoed? Je kan het ook via deze weg doen. Klik hier.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd