Beursbox Nieuwsbrief Inflatie angst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Inflatie angst
Date: December 1st 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 1 december 2021
 
 

AEX 778,57 Dow 34.483 USD 1,132 Btc 50.656 Goud 1,785.26

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke beleggingsmethode! 

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar BeursMagazine

Beurs Magazine verschijnt maandelijks en een jaarabonnement kost je normaal 199 euro per jaar. Dat is de prijs die anderen momenteel betalen.

Via deze pagina kan je echter je handen leggen op een jaarabonnement voor amper 49 euro.

Dat is een korting van 75% op de normale abonnementsprijs!

Kijk hier
 
 
 

Simpel rekensommetje! (Jack Hoogland)

01/12 7:00

Vrijdag vertelde ik u al over het unieke uraniumaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Bedrijf dat als een van de weinigen ter wereld klaar is om een nieuwe mijn te gaan bouwen.

En die nieuwe mijn gaat ruim 5 miljoen pond uranium per jaar produceren.

Voor dit aandeel berekenden we op basis van de huidige uraniumprijs al 620% koerspotentieel! En dat is gebaseerd op een simpel rekensommetje.

Want op basis van haar economische haalbaarheidsstudie weten we dat dit bedrijf $13 per pond uranium brutowinst gaat maken.

Op basis daarvan noteert dit aandeel nu 2,5 keer de toekomstige jaarwinst. Is dus belachelijk goedkoop!

Zijn beleggers straks bereid om het beursgemiddelde van 18 keer de jaarwinst te betalen, dan kijk je al tegen 620% koerswinst aan.

Stijgt de uraniumprijs met nog eens $13 richting $59 per pond, dan is het koerspotentieel al dubbel zo hoog.

Onze overtuiging is dat uranium tijdens deze bull markt fors hoger zal stijgen dan de $136 per pond die in 2007 werd bereikt.

Het daadwerkelijke koerspotentieel is een veelvoud van 620 procent!

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport".

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/12 7:29

  • Het was me gisteren de beursdag in de VS wel. Het begon sterk. Powell zegt wat en de bodem ging er bij onder meer uranium aandelen uit. Op een gegeven moment 10% verlies op die aandelen! Uiteindelijk werd het een gemiddeld verlies van zo'n 6% op die aandelen.
  • In Azië herstellen de beurzen vanochtend al weer. De schrik over omicron en inflatie is weer voorbij...
  • Het ziet er nog altijd naar uit dat het een koude winter gaat worden. Dus duur vanwege de energie kosten... Je kan dat als belegger compenseren door aandelen te kopen van bedrijven die juist profiteren van die koude winter. Ik schreef er samen met Ronald de Zoete een rapport over. Kijk hier.
  • Heeft u al eens naar de prijs van koffie gekeken? We zien nu de hoogste koersen van de laatste tien jaar.
  • De hoeveelheid aan geïnstalleerde duurzame energie capaciteit is nog nooit zo groot geweest als in 2021. Toch houdt deze groei de groei van het totale energieverbruik niet bij! We blijven als samenleving wereldwijd blind voor de problemen waar we tegen aan gaan lopen.
  • Elisabeth Holmes heeft geprobeerd of Fox News haar bedrog rondom Theranos niet zo wilde brengen dat heel het verhaal in de doofpot was gekomen. Ze staat nu voor de rechter. Het is dus niet gelukt.
  • Bij Paypal is de optie "koop nu, betaal later", enorm populair geworden. Het aantal klanten dat er rondom Black Friday gebruik van maakte nam met 400% toe.
  • Gisteren heb ik een video gemaakt over Alibaba. Kijk hier

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Daytrading bijeenkomst 10 december (Tom Lassing)

01/12 7:45

We hebben helaas moeten besluiten om de fysieke daytradingsbijeenkomst die vrijdag 10 december in Best zou plaatsvinden komt te vervallen. In plaats daar van komt er op hetzelfde tijdstip een uitgebreid webinar.

Aloys en Jan Robert zullen in dat webinar een heldere uitleg geven van hoe daytrading ook de kleinere belegger kan helpen om serieus te beleggen en een stevig rendement te maken.

U kan u hier opgeven voor het webinar

 
 

Inflatieangst (Tom Lassing)

01/12 8:28

Waarom maakte de speech van Powell gisteren zo veel indruk op beleggers?

Het was weer eens een woordspelletje. Hij gaf aan dat het woord “transitory” niet meer gebruikt zou worden bij de beschrijving van de huidige inflatie.

Het woord geeft aan dat het van voorbijgaande aard is.

Dat woord valt dus wel en daarmee zegt hij dat inflatie zoals we die nu zien NIET langer gezien wordt als "van voorbijgaande aard". 

Oftewel, ze geven toe dat ze inflatie niet langer in de hand hebben.

Daar worden beleggers zenuwachtig van.

Onzin natuurlijk, maar als je als belegger gewend bent dat inflatie een non issue is, dan raak je in paniek als je er ineens wel rekening mee moet houden. Een hele generatie beleggers en handelaren is op de beurs opgegroeid zonder noemenswaardige inflatie. Ze zullen terug de studieboeken in moeten om te kijken hoe je daar als belegger mee om moet gaan.

In paniek werden aandelen verkocht waarin onervaren beleggers het meest zijn gaan speculeren. Dat bleken vooral de uraniumaandelen te zijn. Die verkochten ze. Dat geeft slimmere beleggers mooi een kans om met korting te kopen.

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De laatste maand alweer (Tom Lassing)

01/12 8:49

2021 zit er al weer bijna op. Nog drie volle beursweken en dan is het jaar min of meer weer voorbij.

Net als 2020 een jaar in het teken van Corona. De wereld in paniek om een ziekte die zeker dodelijk is, maar die lang zo dodelijk niet werd als ze gevreesd hadden.

Was het vanwege de goede maatregelen?

Je zou het hopen, maar vooralsnog zijn er nu meer zieken en meer mensen in het ziekenhuis dan ooit tevoren in deze pandemie. Blijkbaar deden we het in het begin beter dan nu.

De beurs ondertussen steeg grosso modo door en krijgt nu weer even wat klappen, na het enorme herstel dat kwam na de beursval van maart 2020.

De AEX steeg van een dieptepunt op 483 in maart 2020 naar 827 in november. Nu staan we op 777 en is het duidelijk dat er sprake is van een correctie.

De Dow Jones, niet echt de beste graadmeter om te pakken, stond in maart 2020 rond de 21.900 punten en stond in november boven de 36.400 punten. Waarlijk een enorm resultaat terwijl de wereld zucht onder een al dan niet echte pandemie. De Dow Jones staat nu 34.483 en ook hier is nu even sprake van een correctie.

Geen crash, maar een correctie die al wel iets verder gaat als de correctie die we in september zagen.

Nog drie weken en dan gaan ze de boeken weer opmaken. Die laatste week telt officieel nog wel, maar zullen de omzetten heel laag zijn.  


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd