Beursbox Nieuwsbrief Bitcoin is geen geld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Bitcoin is geen geld
Date: December 2nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 2 december 2021
 
 

AEX 790,7 Dow 34.022 USD 1,131 Btc 50.370 Goud 1,776.03

 
 

Zonnepanelen aanbieding

Een interessante zonnepanelen aanbieding EN...

Nu met een EXTRA 75 euro korting als u aangeeft via "Beursbox" te zijn gekomen!

Kijk voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/12 7:00

  • De Turkse minister van Financiën is ontslagen. Erdogan gaat nu voor 100% voor het dictatorschap. Die minister moest het beleid van Erdogan uitvoeren en deed dat keurig, maar met enige tegenzin. Dat beleid is namelijk bagger, maar de minister krijgt de schuld van de hyperinflatie in Turkije. Erdogan blijft volharden in zijn waanideeën. (en ja, ik ga niet op vakantie naar Turkije)
  • In Nederland is een vierde prijsvechter energiebedrijf omgevallen. Hun leverancier kon niet meer voldoen aan de leveringsafspraken en daarom viel Anode Energie vervolgens ook om.
  • Alle rookruimtes in gebouwen moeten verdwijnen, ook op het werk.
  • De rente gaat binnenkort omhoog. Voor veel hypotheekhouders reden om hun hypotheek nu nog even te verlengen.
  • Luchtvracht doet het nu erg goed. Dat komt omdat zeevracht nog altijd veel last heeft van vertragingen omdat veel schepen niet snel gelost kunnen worden. Dan stroopt het op en de kettingreactie als gevolg daarvan zal zeker nog maanden voelbaar zijn.
  • Volgens Bill Ackman zou je nu juist bullish op de beurs moeten zijn. Het is zijn visie. Momenteel kan ik ook talloze anderen opvoeren die er anders over denken. De conclusie is... Niemand die het weet.
  • Uraniumaandelen gisteren aanvankelijk fors hoger, maar uiteindelijk toch weer flinke verliezen. Het biedt mooie nieuwe kansen voor wie de vorige golf gemist heeft.
  • Ik kreeg het signaal van een lezer dat Boss Energy zo enorm gestegen was. (700%). De reden is echter een reverse splitsing. Er is dus helemaal geen sprake van een stijging.

Mijn visie op goud
 
 
 

Bitcoin is geen geld (Tom Lassing)

02/12 7:23

Gisteren een straffe uitspraak van mijn gesprekspartner Boudewijn Rooseboom. Hij deed meer opmerkelijke uitspraken, maar hij legde ook haarfijn uit wat de toekomst van crypto kan gaan worden.

Wat is het, wat kunnen we er mee en hoe kunnen we er het beste (minste risico, meeste kansen) in kunnen beleggen.

Een heel interessant gesprek. Misschien biedt het ook u nieuwe inzichten.

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Beursbox videokanaal (Tom Lassing)

02/12 7:42

Vorig jaar ben ik het Beursbox.nl videokanaal begonnen. 10 jaar eerder probeerde ik het ook al eens, maar ik zette toen niet door.

Nu heb ik wel doorgezet en ondertussen heb ik al meer dan 2.100 abonnees op het video kanaal.

Ik ben daar heel blij mee, al stelt het qua absolute cijfers nog weinig voor.

De eerste hobbel is altijd de eerste 1.000 abonnees.

Pas daarna gaat YouTube je ook serieus nemen. Je mag dan gewoon wat meer.

Bij meer dan 1.000 ga je ook bij voldoende kijkminuten eventueel vergoedingen krijgen als YouTube advertenties aan je video's koppelt.

Ik krijg daarom de laatste tijd daadwerkelijk ook wat inkomsten. Afgelopen maand was het netto 228 euro aan inkomsten.

Wetende dat ik ruim 5.000 euro investeerde in apparatuur en kennis, is duidelijk dat de investering zich via die weg voorlopig nog niet terug zal verdienen.

Die inkomsten zijn een leuke bijkomstigheid. Ik moet gewoon toegeven, het maken van die video's is gewoon leuk. Zowel het opnemen, als het bewerken van het resultaat.

Ik neem de video's zonder script op. Er loopt dus geen autocue mee. Dat zou de video's misschien wel 'gladder' maken, maar dan moet ik alles wat ik ga zeggen vooraf uitschrijven. Nu kost me een video van 12 minuten ongeveer een uur. Als ik vooraf een script moet maken, dan gaat het meer dan drie uur duren. Dan is het niet zo leuk meer.

Kijk hier naar de video's die ik al maakte.


Overigens maakte ik ondertussen al 547 video's!

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

Wat een opmerkelijke Amerikaanse beurs (Tom Lassing)

02/12 8:15

Gisteren een prachtige start van de Amerikaanse beurzen. Ik kreeg als snel een melding vanuit mijn aandelenaccount dat heel mijn portefeuille meer dan 2% hoger stond.

Dat was mooi, want de laatste dagen waren niet best geweest.

Ik ging eten en toen ik daarna weer even keek was het beeld compleet anders.

De Dow Jones had de 500 punten winst weer verspeeld en mijn account gaf de melding dat mijn portefeuille 1,2% lager stond. (Ten opzichte van de dag eerder)

Dat was een schok.

Wat was er aan de hand?

Als reden voor de enorme daling werd aangegeven dat er één!!! omicron geval in de VS was geconstateerd.

Als dus iemand zegt dat de beurs rationeel is en dat alles in de koersen verwerkt is, dan is hier een mooi voorbeeld van hoe irrationeel de beurzen zijn.

Het was volkomen normaal te verwachten dat ook de VS snel te maken zou krijgen met omicron.

Zo heftig reageren op een eerste besmetting geeft wel aan dat beleggers op het vinkentouw zitten. Ze schrikken van alles dat beweegt.

 
 

Open een N26 bankrekening

N26 biedt klanten een online bankrekening. Het bedrijf wil snel enorm groeien. Ze geven nu 100 euro bonus aan iedereen die een nieuwe actieve klant aanbrengt. Dat wil zeggen, de aanbrenger krijgt 50 euro en de nieuwe klant ook! Die nieuwe klant kan vervolgens ook een klant aanbrengen onder dezelfde voorwaarden.

Kijk hier voor meer info
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Laagste werkloosheid in 52 jaar (Tom Lassing)

02/12 8:40

Bij alle slechte economische cijfers en allemaal berichten over een covid crisis is het bijzonder opmerkelijk te noemen dat de Amerikaanse werkloosheidscijfers op een 52 jarig dieptepunt staan.

Hoe is dat mogelijk?

Er zijn verschillende redenen voor te noemen.

De belangrijkste is dat de Amerikaanse economie nog altijd goed draait.

Een andere belangrijke reden is dat veel Mexicanen gedwongen vertrokken zijn. Heel veel vakmensen die tijdelijk in de VS werkten zijn weer weg omdat ze deels moesten, maar deels ook omdat ze het racisme in de VS niet langer konden verdragen.

Er zijn dus ook nog altijd heel veel vacatures onvervuld.

Men verwacht nu dat de werkloosheidscijfers weer gaan oplopen. Puur omdat het dieptepunt nu bereikt is.

Ik verwacht echter dat dit alleen gaat gebeuren als de politiek binnenkort spaken in het wiel steekt. Bijvoorbeeld door de federale overheid rond 18 december dicht te gooien.

Alleen dan zal de werkloosheid oplopen. Komt er op tijd een deal, dan zou wat mij betreft de economie kunnen blijven groeien... alleen zal het tekort aan geschikte werknemers een probleem gaan vormen. Het is of die binnenhalen, of automatiseren.

Opmerkelijk genoeg loopt op dat laatste punt de VS flink achter op andere landen. Goedkope arbeidskrachten uit Mexico hebben mechanisatie en automatisering de laatste jaren in de weg gestaan.

Daar valt dus mogelijk nog wat te winnen in de VS. Morgen meer over de Amerikaanse economie!

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd