Beursbox Nieuwsbrief Vanmiddag webinar over daytrading!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vanmiddag webinar over daytrading!
Date: December 10th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 10 december 2021
 
 

AEX 791,91 Dow 35.754 USD 1,129 Btc 42.749 Goud 1,772.88

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou!



Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Onmogelijk. Of juist niet? (Jack Hoogland)

10/12 7:00

Vorige week vertelde ik u (niet voor de eerste keer) dat uraniumaandelen tijdens de vorige bull markt (2001–2007) koersstijgingen tot zelfs 10.000% noteerden.

Ook naar aanleiding van dat artikel ontvingen we mails van lezers die dergelijke koersstijgingen zwaar overdreven vinden en onmogelijk achten.

De uraniumaandelen die wij opzochten, noteerden in die periode daadwerkelijk koersstijgingen tussen 2.200% en 10.000%. Het zijn gewoon de harde feiten.

Deze week berichtte een TopAandelen-abonnee ons echter dat wij ons huiswerk onvolledig hebben gedaan. 

Hij wees ons op twee aandelen die wij over het hoofd hadden gezien.

Het ene aandeel steeg tijdens de vorige bull markt meer dan 50.000% in koers, terwijl het andere aandeel een zelfs nóg hogere koersstijging noteerde.

Indrukwekkend!

Het belangrijkste hieraan is echter niet dat percentage, maar de wetenschap dat het met uraniumaandelen tijdens een bull markt héél hard kan gaan.

Uiteraard weten we niet wat uraniumaandelen de komende jaren gaan doen.

Er zijn echter drie zaken waar wij absoluut van overtuigd zijn:

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/12 7:16

  • De site van Boudewijn Rooseboom is ook via deze link te bereiken. Kijk hier nog even de video!
  • Mijn huurders in de VS betalen deze maand massaal de huur niet. Punt is, ze hebben geld nodig om elkaar veel te duren cadeaus te geven. Dat wat ze dan niet willen houden brengen ze na kerst terug en ik krijg dan in januari de huur, inclusief 50 dollar boete voor te laat betalen.
  • Ford heeft de bestellingen op haar nieuwste pick up truck dichtgegooid. Er zijn al meer dan 200.000 voertuigen besteld. De vraag is te hoog. Liever even geen bestellingen, dan klanten veel te lang moeten laten wachten nadat ze al besteld hebben. Grootste probleem is niet het krijgen van chips, maar is het krijgen van voldoende batterijen voor deze elektrisch aangedreven pick up.
  • De SPAC van de vorige president van de VS is na twee mooie beursdagen gisteren weer veel van de winst kwijtgeraakt. In mijn ogen is dit typisch weer zo'n onderneming van die man. Veel bravour, maar het eindigt met een roemloos faillissement. Je moet hem wel nageven. Hij weet het altijd zo te regelen dat anderen er geld op verliezen. Hij is er zelf dan vaak al lang niet meer financieel bij betrokken. DWAC verloor gisteren 13,5% aan waarde. Woensdag won dat aandeel nog 28% toen bekend werd dat senator Nunez de CEO zou worden. Nunez heeft 0 procent ervaring als CEO.
  • De inflatie in de VS is het hoogste in 40 jaar. Op dit moment 6,7% in de VS. Dat is ernstig, want spaargeld krijgt dan dus zoveel minder koopkracht.
  • De CEO van Pfizer is van mening dat de vierde vaccin prik zo snel mogelijk gezet moet worden zodra het bedrijf haar vaccin heeft aangepast naar de Omicron versie. Punt is, de verspreiding van Omicron gaat nu zo snel dat mogelijk iedereen het al gehad heeft als eindelijk in maart Pfizer met het aangepaste vaccin komt.
  • Kijk even naar mijn oproep om Kellogg's te boycotten. In mijn ogen is dat nu gewoon nodig.

Meer info over Crypto index beleggen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Schiphol moet ingrijpen (Tom Lassing)

10/12 7:39

De luchthaven kost heel veel vervuiling. Internationaal hebben we afspraken gemaakt over de beperking van die vervuiling. Ook een belangrijke luchthaven als Schiphol moet daar dus in mee.

Helaas blijft Schiphol ook op dat vlak achter. Men is zo gewend dat voor haar de regels niet gelden dat ze er vanuit gingen dat in dit geval voor haar de regels weer niet zouden gelden.

Paniek alom nu nieuwe aanvragen ineens heel anders ontvangen worden en een rechter de euvele moed heeft om te stellen dat ook Schiphol zich iets van die afspraken moet aantrekken. Hier kan de overheid dan maar niet zo maar over heen stappen.

Past Schiphol zich niet aan, dan moet het aantal vluchten mogelijk terug van 500.000 per jaar naar 400.000 per jaar.

De soep wordt bij Schiphol nooit zo heet gegeten, maar de schrik zit er in.

Hoe kan de luchthaven aan de voorwaarden voldoen?

Ze kan boeren in de omgeving uitkopen. Die boeren gaan dan met hun bedrijf stoppen en die landerijen worden ... Ja, wat worden die dan? Wordt dat natuur? Gaan we bewust economische activiteit in andere sectoren om zeep helpen om vervuilende vliegtuigen te blijven faciliteren? Is dat serieus een oplossing?

Zou de uitstoot van de vliegtuigen niet enorm omlaag kunnen? Kan je zwaar vervuilende vliegtuigen niet weren?

Kan passagiers gevraagd worden meer met het openbaar vervoer te komen? Bijvoorbeeld door nog meer belastingen op parkeren te heffen? Kunnen vliegtuigen niet eerder hun motoren uitzetten en dan met elektrische slepers naar hun parkeerplek gebracht worden?

Kan er niet enorm veel zonne-energie opgewekt worden op die enorme vlakte die de lucht haven nu is?

 
 

Meerdere bronnen van inkomen (Tom Lassing)

10/12 7:53

Ik las op www.beleggen.com het bericht van iemand die zich bewust is geworden dat meerdere bronnen van inkomen een goede zaak is.

Ik ben het daar helemaal mee eens.

Dát is waar ik al sinds 1993 mee bezig ben. Tot dat moment had ik alleen een baan en daarnaast maakten mijn vrouw en ik indertijd in onze vrije tijd houten kinderspeelgoed. We hadden nog geen kinderen, dus tijd zat. We liepen ieder met een boekje op zak met daarin de voorbeelden van wat we konden maken.

In 1993 begon ik daarnaast een nieuwsbrief over beleggen. Een fysieke maandelijkse nieuwsbrief van twee kantjes. Gratis...

Zo deed ik wat ervaring op met ondernemen en net het schrijven van nieuwsbrieven. Er was een voorzichtig begin gemaakt met het verkrijgen van meerdere bronnen van inkomen.

In 2000 besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en puur ondernemer te worden. En in april 2001 begon ik noodgedwongen helemaal opnieuw als ondernemer. Ik had in ruim een jaar tijd mijn vermogen verspeeld door een bedrijf met 20 man personeel te starten. Dat liep, mede door de internet crisis, helemaal mis en april 2001 begon ik als zelfstandige helemaal opnieuw.

De Beursbox nieuwsbrief werd de basis.

Dat is deze nog altijd.

Het onderhouden van de websites, nieuwsbrieven etc. kost...

Lees hier verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Heb je je N26 rekening al geopend?

Kijk hier om een N26 rekening te openen. Op dit moment is er een 50 euro bonus voor nieuwe klanten! Gebruik dan deze link.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Daytrading webinar (Tom Lassing)

10/12 8:23

De bijeenkomst over wat daytrading voor jou kan betekenen kan vanmiddag helaas niet fysiek in de zaal doorgaan. In plaats daarvan gaan Aloys en Jan Robert vanmiddag een uitgebreide webinar geven.

Ze beginnen vanmiddag om 14:00 uur!

Ga naar Beursopmaat.nl om je voor het webinar op te geven.


Let wel op, de bijeenkomst in Best gaat vanmiddag dus niet door.

Deelname aan het webinar is gratis. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kijk 10 dec om 13:30 uur naar het webinar  Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd