Beursbox Nieuwsbrief Nyrstar stuurt me een dreigbrief

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nyrstar stuurt me een dreigbrief
Date: December 13th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 13 december 2021
 
 

AEX 788,01 Dow 35.970 USD 1,128 Btc 43.405 Goud 1,783.44

 
 

Start nu met crowdfunding

Help onroerend goed ondernemers en krijg daarvoor een prachtige rente. Tot nu toe meer dan 100 projecten gerealiseerd en allemaal een succes.

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Als je deze twee signalen combineert... (Jack Hoogland)

13/12 7:00

Dinsdag liet ik u al zien hoe ongelofelijk hard het verschil tussen vraag en aanbod van koper de komende vijftien jaar zal oplopen. 

Tegelijk zien we ook voor de korte termijn zéér positieve signalen.

Begin dit jaar is China gestopt met het stimuleren van haar economie, in een poging om haar enorme schuldenberg in bedwang te krijgen. 

Met als gevolg dat kredietverstrekking door Chinese banken het hele jaar fors is gedaald. Zie onderstaande tweet.

Nu de economische problemen zich opstapelen, moedigt China haar banken echter weer aan om meer leningen te verstrekken. 

Hiermee zwengelt China voor komend jaar haar economische groei weer aan, waardoor ook de vraag naar grondstoffen sneller stijgt.

Tegelijk zien we in onderstaande tweet dat de wereldwijde hoeveelheid koper in voorraad is gedaald naar het laagste niveau sinds 2006.

Combineer de sneller stijgende Chinese vraag naar koper met het feit dat de voorraad hoognodig moet worden aangevuld, en je hebt het ideale recept voor..

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/12 7:17

  • Zware tegenvaller voor Ebusco. In Duitsland is voor de derde keer in vrij korte tijd een depot met elektrische stadsbussen afgebrand. Bij de opladen in de nacht gaat het te vaak mis. Dit doet de populariteit van elektrische bussen geen goed. Ik heb recent een video over Ebusco gemaakt.
  • Wanneer grijpt Mercedes in bij haar Formule 1 team? Protesteren is één, maar je kan ook het te ver doortrekken en dan gaat het je merk zwaar schaden. Na zes wereldkampioenschappen mag je best een keertje tweede worden zonder daarover een drama te maken. De sport is er voor het vermaak en de uitdaging en ze is er voor het ontwikkelen van nieuwe technieken. Niet voor het opleiden van juristen. Het vermaak was fantastisch. Dus weg met de juristen!
  • We beginnen aan de laatste volle twee beursweken van 2021. Hou er rekening mee dat vanaf nu windowdressing weer een ding is. Fondsen verkopen de verliezers en kopen de winnaars om per 1 januari te kunnen tonen dat ze in 2021 in de winnaars zaten.
  • Vrijdag was toch weer een negatieve dag voor uraniummijnen. Vergis je echter niet. Deze aandelen zijn de winnaars van 2021. Ik schreef net al over windowdressing...
  • Uber financierde de belangenvereniging voor chauffeurs in Nederland die als zelfstandige voor het bedrijf willen werken. De Nederlandse rechter bepaalde recent dat Uber chauffeurs in dienst zijn van het bedrijf en als zodanig een loon moeten ontvangen. Een paar chauffeurs willen dat niet en Uber betaalt nu hun kosten om zich te verenigen.
  • Europa dreigt met uitstel ingebruikname Nord Stream 2 als de situatie in Oekraïne uit de hand loopt. Dat is als een kind zeggen dat het over een uur geen koekje krijgt als het niet stil is. Kan je even raden of dat kind over twee minuten stil is?
  • Beleg met een beleggingsvisie. Kijk hier naar mijn video.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Nyrstar stuurt me een dreigbrief (Tom Lassing)

13/12 7:39

Ik heb op 6 december een video geplaatst over het in Brussel genoteerde Nyrstar. 

In mijn video geef ik aan dat ik van de hoed en de rand niet weet, maar wat ik zie geeft mij genoeg reden om GEEN belegging in aandelen Nyrstar te willen doen.

De directie van Nyrstar zag die video ook en besloot dat ze met azijn meer vliegen gaan vangen dan met stroop en ze dreigen niet alleen met verdere stappen als ik deze video niet offline haal, maar ze willen zelfs niet dat ik ooit nog over dit bedrijf video's ga publiceren.

Ik weet niet op welke planeet die mensen leven, maar hier in Europa kennen we persvrijheid en vrijheid van meningsuiting en zeker als beursgenoteerd bedrijf moet je verwachten dat er over je gesproken en geschreven gaat worden. Ik beroep me dus op mijn vrijheden.

Mijn video moet je maar eens kijken. Het is inhoudelijk niet volledig correct wat ik er in zeg, maar daar ben ik volgens mij ook heel erg duidelijk over.

Kortom, ik ga die verdere stappen afwachten en erger nog... Ik ga nog weer een video over Nyrstar maken.

Ik ben zo'n beestje dat van azijn heel erg actief wordt. Zeker als je me monddood probeert te maken.

In mijn ogen is dit een heel domme zet van Nyrstar. Mijn video is gezien door 568 mensen. Dat is dus niet een schokkende impact. Hadden ze niet veel meer bereikt door mij uit te nodigen om eens te laten zien waar ze voor staan en me dan te vragen een interview met bijvoorbeeld de CEO te doen die dan alles netjes uiteenzet? Zou dat niet veel meer positieve reclame geven? Wat voor marketingexpert werkt er bij dat bedrijf?

Overigens heb ik in de beschrijving van mijn eerste video al wel verbeteringen doorgevoerd. Het gaat me er niet om fake news te willen verspreiden. Ik vond alleen dat het beeld wat mij betreft al helder genoeg was zonder van de hoed en de rand af te weten.

Kijk hier de video
 
 
 

Initiatief van mijn zoon (Tom Lassing)

13/12 8:05

Mijn zoon heeft tijdens zijn studie een drie maanden in Spanje gewoond. Hij heeft er enkele Spaanse vrienden aan overgehouden en is dan ook al verschillende keren terug naar Valencia geweest.

Zijn beste vriend daar woont doordeweeks in Valencia en in het weekend gaat deze naar het dorp waar hij opgroeide, zo'n uur rijden vanaf Valencia. Het is daar dat mijn zoon ook keer op keer welkom is.

Dat dorp ligt ver van alles.

Heerlijke rust en totaal geen toerisme. Het échte Spaanse leven.

Met als voordeel, Spaanse prijzen voor eten en onroerend goed.

Een drie kamer appartement voor 50.000 euro of minder. Een villa voor 200.000 euro.

Mijn zoon gaat nu een business case bouwen waarbij hij kijkt of het kopen van zo'n appartement commercieel interessant is.

Hij wil dat appartement vervolgens gaan verhuren aan Nederlandsers die een échte Spaanse vakantie zoeken, ver buiten de toeristische gebieden. Je vliegt dan naar Valencia, huurt daar een auto en rijdt zelf een uur naar het dorp. Ideaal voor de wat oudere toerist die liever voor rust gaat en ook graag buiten het seizoen in Spanje wil zijn. Het is er nu, halverwege december, 16 graden. 

In het dorp is alles te vinden, waaronder restaurantjes etc. Het is alleen niet ingericht op toeristen. Het is het echte Spanje.

Eén van de opdrachten die hij zichzelf heeft gegeven is lokaal navragen hoe de andere bewoners van het gebouw er tegen aan kijken dat er eventueel (oudere) toeristen komen. Hij wil ook van de gemeente weten hoe die er in staan. Je moet immers een vergunning voor zoiets aanvragen.

Het laatste wat hij wil, is gedonder met zijn vrienden in het dorp.


Hoe of ik er als vader in sta?

Ik ben de laatste die hem wat in de weg mag leggen. Ik heb 31 woningen in Detroit alwaar ik nog nooit geweest ben. Ik vind het eigenlijk een briljant idee, mits hij maar lokaal steun voor zijn initiatief weet te verkrijgen. Je moet lokaal mensen hebben die je 100% kan vertrouwen. Zonder dat moet je er niet aan beginnen.

Misschien moet ik ook maar eens iets aan mijn Spaans gaan doen. Ik voorzie toekomstige vakanties in de omgeving van Valencia...

Hier de video er over
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Wetenschappelijke leugens (Tom Lassing)

13/12 8:21

Wetenschap heeft als basis dat je alle beweringen die je doet kan bewijzen EN dat anderen dezelfde uitkomsten krijgen als ze het onderzoek reproduceren.

Geheim bestaat dus niet.

Als je je onderzoek bekend maakt, dan is het zaak dat je alles openbaar maakt. Immers, daar heb je octrooien voor. Je maakt alles bekend, anderen controleren dat en als iemand anders jouw uitvinding of ontdekking wil gebruiken, dan betalen ze daar aan jou een vergoeding voor. Met je openbaarmaking bewijs je zelf ook dat geen octrooien van anderen misbruikt hebt.


De afgelopen twee jaar is die wetenschappelijke basis keer op keer met voeten getreden. Eerst onder het mom van 'haast', maar toen bleek dat veel onderzoeken ook niet reproduceerbaar waren vanwege fouten en fraude, werden onderzoeken ineens 'geheim'.

Immers wil je niet dat je bedrog uitkomt.

In april 2021 kwam het bericht in bijvoorbeeld het AD dat de vaccins 100% ook zouden beschermen tegen besmetting van de persoon en die persoon ook anderen niet meer kon besmetten.

Immunoloog Ger Rijkers verbonden aan de Universiteit van Tilburg was direct heel enthousiast. Dit was hét argument voor vaccineren.

Een erkende immonoloog vertelde het en het wetenschappelijke onderzoek bewees het.


Maar...

Het was allemaal misleiding en bedrog. Het onderzoek was onvolledig en onzorgvuldig. Ger Rijkers sprak indertijd voor zijn beurt. Maar... Het bericht was de deur al uit en wie het wilde geloven, die is daar nu niet meer van af te brengen, ondanks dat het allemaal wat wat anders bleek te liggen.

Eerst was het nog "niet meer overdragen" maar al in het artikel wordt het teruggebracht naar "grotendeels".

En nog verder in het artikel daalde het al naar 80%.


In de praktijk bleek dit allemaal totaal niet te kloppen.

De vraag is, waarom ging het zo mis?

Nu, de reden is heel simpel. Het onderzoek werd alleen gedaan op relatief jonge en gezonde mensen en het onderzoek duurde daarbij veel te kort.

Waar ze volkomen aan voorbij gingen, is het feit dat de vaccin effectiviteit enorm snel achteruit gaat EN dat de percentages waarmee je begint bij oudere of niet gezonde mensen al direct veel lager liggen. Die oudere mensen zijn makkelijker te besmetten EN ze besmetten anderen sneller. ALS ze dan besmet raken, dan raakt Corona ze ook nog eens veel harder. Daarbij denken sommige immunologen ook dat juist die besmette gevaccineerde mensen er voor zorgen dat er sneller mutaties in het virus ontstaan. OF dit zo is, is ook zo'n ding. De één zegt van wel, de ander van niet. Wat zou helpen is een onderzoek... Maar wat we tegenwoordig vooral niet meer doen, is zulke secundaire onderzoeken. Te duur en wie moet het betalen? Wat als het onderzoek ongunstig uitpakt? Daarom wil niemand dit financieren. Overheden die veel onderzoek financieren, zijn ook bang dat het hun beleid ondermijnt. Zulk onderzoek is vanwege de onbekende uitkomst te 'gevaarlijk'.


Het altruïstische motief om je dan maar te laten vaccineren klonk zo mooi en de studie waar Ger Rijkers zo enthousiast over was zou het zo fantastisch maken, maar men was simpelweg te snel met de conclusies. Men hield er geen rekening mee dat de vaccins supersnel uitgewerkt raakten en dat er ernstige bijwerkingen konden optreden bij deze gezonde jonge groep. Zelfs al is met maar 0,4% met bijwerkingen dan nog praten we over tienduizenden mensen die gezond waren en nu ineens iets onder de leden hebben en dus in feite onnodig patiënt zijn geworden. Enkelen verloren zelfs het leven.

En dat voor een vaccin dat dus voor jou zelf niets doet, maar dan ook nog eens lang zo effectief niet blijkt te zijn als ze deden voorkomen.

De vaccins raken te snel uitgewerkt dat de top van Pfizer het nu al over prik vier heeft, terwijl Nederland zich nu opmaakt voor prik drie.

Als het zo doorgaat, dan gaan we in 2022 niet alleen pril drie en vier krijgen, maar mogelijk ook prik vijf en zes!


Het onderzoek in de VS was eigenlijk één grote bende. Maar ja, je hebt een witte jas en een titel en dan kom je met veel weg. Het trieste is dat het vertrouwen in de wetenschap hiermee enorme knauwen krijgt. De financiële belangen zijn zo groot dat men de basisregels voor de wetenschap met voeten treedt. Dat kán gewoon niet goed zijn. De goede naam van de FDA is met het vertrek van enkele boze topwetenschappers ook al lang niet meer wat ze ooit was. De FDA heeft haar ziel aan de geneesmiddelen industrie en aan de politiek verkocht.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd