Beursbox Nieuwsbrief Nederlandse crypto startup

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nederlandse crypto startup
Date: December 17th 2021
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 17 december 2021
 
 

AEX 781,59 Dow 35.897 USD 1,133 Btc 41.588 Goud 1,806.97

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! Kijk hier eens, want voor nog geen tientje is dit boek voor jou! Leuk ook om weg te geven!



Voor meer info, klik hier
 

Goudmijn beleggingen

Er is een specifiek soort mijnaandeel die de rest het nakijken geeft tijdens een bull-market in de edelmetalen.

De betere aandelen stijgen soms 10% … 20% of 30% PER DAG!

Lees verder
 
 
 

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

17/12 7:00

Uniek aandeel van een jong bedrijf dat investeert in goud- en zilvermijnen, maar ook in onder meer diamant, nikkel, koper, kobalt, zink en grafiet.

Ontvangt in ruil voor haar investering royalty's, ofwel een percentage van de jaarlijkse omzet die een mijn oplevert.

Opgericht door een stel ervaren geologen en mijningenieurs, die samen 15% van de aandelen bezitten. 

Heeft nu al belangen in 54 projecten. 

Ontvangt op dit moment al royalty's op vijf projecten, en is daarmee nu al winstgevend.

Heeft daarnaast 15 mijnen in de ontwikkelingsfase, die de komende twee jaar royalty's gaan opleveren.

Overige projecten zitten in de exploratiefase, waarbij 18 projecten in snel tempo richting ontwikkelingsfase gaan.

Omzet en winst zullen tot in lengte van jaren zéér fors stijgen. Koerspotentieel fors hoger dan 1000%!

Daarnaast een belachelijk goedkoop aandeel van een wereldspeler op het gebied van...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/12 7:16

  • Finomark is de nieuwe tak van Neo Finance. Leningen aan kleine en middelgrote bedrijven. Je kan ze geld lenen met bedragen tussen 25 euro en 500.000 euro. Je opent een rekening via je Neo Finance rekening. Ik ga later vandaag het webinar online zetten en een vertaling maken van wat er gezegd is.
  • Nog een bericht over Neo Finance. Het bedrijf wordt nu ook door Enlight Research gevolgd. Ze geven een mooi beeld van hoe ze het bedrijf beoordelen. Leuk voor klanten en aandeelhouders. (Ik ben ondertussen ook aandeelhouder Neo Finance geworden. Kijk hier
  • De kans dat er een mega datacentrum van Meta in Zeewolde komt is nu groot. De gemeenteraad ging akkoord. Het gaat net zo veel stroom verbruiken als 450.000 huizen. Waar moet die stroom vandaan komen?
  • Cathie Wood zegt dat ze positief over Tesla is. Ze heeft ook nog altijd veel aandelen... Maar... Ze is dit belang wel structureel aan het verminderen. Het lijkt er op dat ze dus mooi weer naar buiten speelt om haar aandelen nog tegen een hoge prijs te kunnen verkopen.
  • Een voormalige topman van McDonalds moet 105 miljoen dollar terugstorten. Hij had meerdere relaties met werknemers en loog daar structureel over. Hij werd ontslagen en is nu veroordeeld tot het terugbetalen van zijn bonussen.
  • De site van Boudewijn Rooseboom is ook via deze link te bereiken. Kijk hier nog even de video!
  • De ECB stelt dat ze eind maart zal stoppen met het opkopen van leningen en obligaties. Mijn reactie daar op... Ik geloof er niets van. In mijn ogen allemaal perceptiemanagement. We moeten gaan geloven dat ze dat gaan doen.
  • Gisteren een zware dreun voor de Nasdaq. Technologie aandelen verloren veel terrein.
  • Voor de provincie Limburg is het sluiten van vliegveld Maastricht Aachen de meest gunstige weg. Op de lange termijn is het financieel gunstiger dan open blijven. Er zijn 5 scenario's uitgewerkt. Een besluit moet nog genomen worden. 
  • Gisteren heb ik het Spaanse bedrijf Vidrala in een video besproken. Technisch gezien staan we nu op een interessant moment.

Meer info over Crypto index beleggen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Nederlandse crypto startup (Mark Leenards)

17/12 7:39

Nederlandse crypto startup bouwt internationaal platform voor expertise.

Een compleet nieuwe manier van informatie uitwisselen en beoordelen, in een app en gebruik makend van de blockchain. Dat beogen de Nederlandse oprichters van de Token of Expertise, een utility token die in 2022 zal worden geïntroduceerd en waarvoor momenteel geld wordt opgehaald in een private sale.

De oprichters komen allen uit de financiële sector en bedienen momenteel een community van circa 100.000 Nederlandse en Belgische beleggers, met diverse diensten. Voor de beoogde internationale groei en om een nieuwe generatie beleggers op de juiste manier te kunnen ondersteunen, wordt de Expert App in het leven geroepen.

Token of Expertise

De introductie van de Token of Expertise dient twee doelen. Enerzijds de financiering van de Expert App waarmee snel en efficiënt de juiste expert gevonden kan worden, niet alleen op financieel gebied, maar ook voor juridische diensten, gezondheid en op andere gebieden.

Tegelijkertijd willen de oprichters een community creëren waarin iedereen de mogelijkheid heeft expert te worden en waarbij iedere expert op dezelfde eerlijke manier wordt beoordeeld en beloond.

Voor de beoordeling en ranking van experts wordt gebruikt gemaakt van blockchain en web3 technologie die transparantie en efficiency bevorderen. De Token of Expertise dient tevens als betaalmiddel op het platform.

Instappen met discount

In de huidige ronde (de Private Sale) die eindigt op 1 januari a.s., kan worden deelgenomen met kortingen tot 80%. Meer informatie op een speciaal gratis webinar 'Eerste stappen in crypto' op 22 december a.s. om 20:00 uur. Actieve deelnemers ontvangen een cadeautje ter waarde van 50 euro. 

Geef je hier op voor het webinar
 
 
 

Steeds meer prominenten overvallen (Tom Lassing)

17/12 8:03

Bekende Nederlanders krijgen extreem veel meer te maken met overvallen. Gisteren zag ik een video met een live stream van Vincent Everts en Maurice De Hond. Vincent werd tijdens die livestream letterlijk in zijn huis overvallen door drie jonge gasten met in ieder geval één pistool bij zich.

Helaas kwamen ze niet in beeld.

Recent zijn ook wat rappers van hun veel te dure horloges afgeholpen. 

Je ziet in feite dat er steeds minder gêne is om ook bekendere mensen te overvallen, terwijl je wel kan nagaan dat de inzet van politie heftiger is als er bekende mensen bij betrokken zijn. De druk vanuit de samenleving is dan gewoon groter.

Men kan die dossiers maar niet zo maar sluiten.

De vraag is natuurlijk wel hoe je hier als samenleving op wilt reageren.

Ga je de overheid groter maken, met meer politie, meer controles en meer zeggenschap zoals op de Filipijnen, of ga je de bevolking bewapenen, zoals ze in de VS doen? Alternatief is om een socialer beleid te voeren waarbij de tegenstelling tussen rijk en arm minder groot wordt. Dat laatste zou mijn voorkeur hebben.

Je voorkomt daarmee criminaliteit niet, want het criminele element blijft helaas in mensen aanwezig. (rijk of arm) maar het voorkomt wel dat je makkelijker meelopers bij de criminelen hebt die puur uit armoede meegaan in die criminaliteit.


Hoe voorkom je overvallen?

- Loop niet te veel te koop met je rijkdom en heb die rijkdom niet op je lijf of in je huis. Zorg er ook voor dat je niet alles op één bankrekening bij één bank hebt. Zorg voor een goede beveiliging van wat je wel in huis, je auto of boot hebt. Ben je een bekende Nederlander, ga dan dicht bij een groot politiebureau wonen.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Bescherming tegen covid (Tom Lassing)

17/12 8:23

Er zijn meerdere soorten bescherming mogelijk.

De eerste is de makkelijkste. 

Dat is vaccinatie.

Het beschermt je niet tegen besmet raken, maar het beschermt wel tegen echt serieus ziek worden. Het grote voordeel is, je hoeft er niet meer voor te doen dan drie prikken halen. Iedereen die 65+ is, of overgewicht heeft, of onderliggende medische problemen heeft, kan hoe dan ook het beste voor optie 1 gaan.


Maar er zijn voor alle anderen ook andere manieren om je te beschermen.


De tweede manier is als je niet in de risico categorie valt, om gezond te zijn. Ook dat beschermt je niet tegen besmetting, maar de kans op echt ziek worden neemt enorm af. Hoe kan je heel erg gezond zijn?

Enorm belangrijk zijn daarvoor vitamine D, zink, genoeg slapen en degelijk en gevarieerd eten.

Het is allemaal zo moeilijk niet. Gezond sporten/bewegen is ook heel verstandig.

Vaccinatie is als je gezond bent niet nodig, maar je kan er voor kiezen. Het maakt de kans op echt ziek worden kleiner, maar er is ook een kans op bijwerkingen.


Een derde manier is jezelf afzonderen. Sluit jezelf op in huis en laat je boodschappen bezorgen. Bezoek niemand en laat niemand op bezoek komen. Ook dat is mogelijk, maar het kan wel heel lang duren voor je dan weer naar buiten kan en anderen kan ontmoeten. Het virus blijft immers nog wel even rondgaan en iedereen die er wel mee in aanraking komt, (gevaccineerd of ongevaccineerd) bouwt steeds iets meer weerstand op. Zonder je je af, dan bouw je juist geen weerstand op en je wordt dan dus steeds kwetsbaarder. Daarbij ben je je leven aan het vergooien.

De vraag is nu of natuurlijke bescherming beter is dan vaccinatie. Het nadeel van natuurlijke bescherming is dat je dus zeker besmet moet worden. Pas dan weet je hoe hard de besmetting je raakt. Niets op tegen als de ziekenhuis optie ruim voorradig is, maar met ziekenhuizen op volle capaciteit moet je écht wel zeker van je zaak zijn om te gaan voor natuurlijke bescherming via daadwerkelijke besmetting.

We kiezen er in het westen voor om te gaan voor vaccinatie omdat je daarmee de ziekenhuizen ontlast. Maar... dat is niet hetzelfde als zeggen dat vaccinatie 'beter' voor je is!

Dat blijkt nu ook wel, want massaal blijken gevaccineerden besmet te kunnen blijven raken EN anderen te kunnen blijven besmetten. Nu 90% gevaccineerd is, boeit het niet meer zo, maar natuurlijke bescherming lijkt het wat dat betreft de weerstand tegen het virus wel te winnen. Je bent dan langer beschermd dan met de vaccinaties. Maar je moet wel gezond zijn (groep 2)

Natuurlijke bescherming is echt alleen persoonlijk verstandiger voor gezonde mensen onder de 65.

Val je buiten die groep, dan is vaccinatie altijd de betere en verstandiger keuze.


Omicron slaat nu toe. Het lijkt vrijwel zeker dat iedereen voor eind februari besmet zal raken met de Omicron variant. Deze variant is naar verluidt 8x besmettelijker dan Delta. Dat is enorm. Maar deze variant is gelukkig ook veel milder.

Waarom dan toch de paniek verhalen vanuit de politiek?

Nu, als binnen drie maanden in België en Nederland 28+ miljoen mensen besmet raken met die variant, dan hoeft maar een extreem klein percentage in het ziekenhuis te komen om alles volkomen te overspoelen. Vergeet ook niet dat ziekenhuispersoneel ook zelf besmet raakt. Al is het een milde variant, je kan er wel een paar dagen beroerd van zijn. Die tijd van besmetting kan je ook niet werken.

Zelfs een zwakke variant is dus potentieel rampzalig.

Daarom is het zo belangrijk dat in ieder geval in de risicogroepen IEDEREEN het vaccin genomen heeft ALS ze nog niet ziek geweest zijn. Misschien ook wel ZELFS als ze al ziek geweest zijn.

Het is belangrijk dat die kwetsbare personen zichzelf de komende maanden extra beschermen. Ook als je kwetsbaar bent kan je gezond eten, vitamine D en zink nemen en gezond bewegen.

Sponsor Beursbox
 
 
 

Daytrading los van beursentiment

Het grote voordeel van daytrading is dat je niet meer te maken hebt met het ongrijpbare beurssentiment. Je reageert slechts op korte bewegingen en bent slechts kort in de markt. Dat heeft veel voordelen. Kijk 10 dec om 13:30 uur naar het webinar  Kijk hier

Geef je snel op!
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd