Beursbox Nieuwsbrief Geen schikking voor de Sacklers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Geen schikking voor de Sacklers
Date: December 20th 2021
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 20 december 2021
 
 

AEX 771,7 Dow 35.365 USD 1,125 Btc 41.188 Goud 1,801.87

 
 

Start nu met crowdfunding

Help onroerend goed ondernemers en krijg daarvoor een prachtige rente. Tot nu toe meer dan 100 projecten gerealiseerd en allemaal een succes.

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Alleen vandaag nog! (Jack Hoogland)

20/12 7:00

Donderdag vertelde ik u al over de drie superaandelen die we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben ontdekt.

Drie toppers met verbluffend koerspotentieel. Waaronder een zéér veelbelovend royalty-aandeel.

Jong bedrijf dat investeert in goud- en zilvermijnen, maar ook in onder meer diamant, nikkel, koper, kobalt, zink en grafiet.

Ontvangt in ruil voor haar investering royalty's, ofwel een percentage van de jaarlijkse omzet die een mijn oplevert.

Opgericht door een stel ervaren geologen en mijningenieurs, die samen 15% van de aandelen bezitten.

Heeft nu al belangen in 54 projecten. Ontvangt op dit moment al royalty's op vijf projecten, en is daarmee nu al winstgevend.

Heeft daarnaast 15 mijnen in de ontwikkelingsfase, die de komende twee jaar royalty's gaan opleveren.

Overige projecten zitten in de exploratiefase, waarbij 18 projecten in snel tempo richting ontwikkelingsfase gaan.

Omzet en winst zullen tot in lengte van jaren zéér fors stijgen. Koerspotentieel fors hoger dan 1000%!

U kunt het rapport vandaag nog als los nummer bestellen.

Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/12 7:17

  • VectorVest is geraakt door een ransomware aanval. Heel de service ligt er al sinds vrijdag uit. Ze hopen uiterlijk woensdag alles weer online te hebben.
  • President Biden lijkt zijn Build Back Better plan op zijn buik te kunnen schrijven. Eén van zijn eigen Democratische senatoren wil geen investeringen in de basis van de VS zien. De Republikeinen willen het ook niet. Wat de Democraten nu moeten doen, is terug naar het originele plan en het aan de kiezers verkopen. Die moeten in november weer gaan kiezen en die mogen dan aangeven of ze investeringen in de VS willen zien.
  • Mede vanwege de lock down ga ik de komende weken zelf ook in een soort van vakantie modus. Ik probeer alleen in de ochtend te werken en wil de rest van de dag 'leuke' dingen doen zoals in de tuin werken, klussen etc. Ik ga dus iets minder actief naar buiten treden is het plan.
  • De Lock down is voor veel restaurants een ramp. Mijn tip, bel eens naar het restaurant en kijk of je wel kan afhalen. Zo kan je de ondernemers toch nog iets steunen!
  • In China heeft de centrale bank de rente verlaagd. Daar waar het westen kijkt naar juist verhogingen van de rente is China in staat het tegenovergestelde te doen.
  • De verkiezingen in Hong Kong, waar alleen door China goedgekeurde kandidaten aan mochten meedoen, zag een opkomst van slechts 30,2%.
  • In China is het mijnen van crypto's nu verboden. Dat wil echter niet zeggen dat het er niet meer gedaan wordt. Het is nu ondergronds gegaan. Het is nu kleinschaliger en verspreid.
  • Bij invallen in de VS neemt de overheid regelmatig boten, huizen en auto's in beslag... en bitcoins.
  • Alles gaat naar de veiling, ook de bitcoins. Zo ook bitcoins ter waarde van 56 miljoen die in beslag is genomen bij de ontmanteling van BitConnect. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de fraude.
  • Ik heb gisteren een werkelijk prachtig duurzaam bedrijf in een video besproken. Een aandeel voor op het verlanglijstje! Kijk hier.
  • Beleg met een beleggingsvisie. Kijk hier naar mijn video.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Geen schikking voor de Sacklers (Tom Lassing)

20/12 7:39

De familie Sackler hoopte in de VS met een schikking van 4,5 miljard dollar gevrijwaard te kunnen worden van vervolging. Hun door hun bedrijf Perdue ontwikkelde en goedverkochte medicijn Oxicontin is zeer verslavend en ze hebben artsen zo ver gekregen om het ruimhartig te blijven verstrekken. Heel veel Amerikanen zijn nu dus verslaafd aan het middel. De familie Sackler werd er schatrijk van en bleef artsen stimuleren nog meer omzet te maken.

De familie wist van de verslavendheid, maar winst maken en geld verdienen was ze meer waard dan de gezondheid van de bevolking.

Artsen die meer bestelden kregen persoonlijke bonussen en konden er ook schatrijk van worden.

Heel bewust is dus door de familie en door duizenden artsen winst boven gezondheid gesteld en men bleef er maar mee doorgaan.

Een schikking van 4,5 miljoen dollar had ze immuun voor vervolging moeten maken, maar een rechter vindt dat geen goed idee. Perdue gaat nu in beroep.

De Sacklers dreigen nu zichzelf failliet te laten verklaren zodat niemand nog iets bij ze kan claimen. Ze kunnen dat omdat ze hun vermogen, net als zoveel andere schatrijken, in trusts hebben zitten. Ze bezitten dus persoonlijk vrijwel niets, maar laten zich onderhouden door de trusts.

Een grote rechtszaak als deze kan er heel veel aandacht aan geven, zodat deze loophole aangepakt kan worden. Vooral oud geld hanteert deze slimme methode. Je voorkomt er mee dat bij overlijden de overheid een zware greep in het familievermogen doet.

Veel oude families hebben hun onroerend goed en kunst via die weg tegen de overheid en geldeisers beschermd. De familie woont in de huizen en geniet van de kunst, maar de trust is de eigenaar en de trust betaalt ze net genoeg om er lekker van te kunnen leven. Af en toe verkoop je een schilderijtje en dan heeft de trust weer 170 miljoen cash...

 
 

S&P geeft default voor Evergrande (Tom Lassing)

20/12 7:53

Volgens rating agency S&P is Evergrande te laat met het betalen van rente en aflossing op haar leningen en is ze derhalve 'in default'.

Een ernstige zaak, want het zal nu nog moeilijker worden voor het bedrijf om aan vreemd geld te komen.

Met die aantekening bij je naam ben je aangeschoten wild.

De vraag is of het dan bij alleen Evergrande blijft.

Ik zeg zelf al jaren dat China eerst door deze vastgoedcrisis heen moet, wil het de nummer één plek van de VS over gaan namen.

De vastgoedsector in China is één luchtbel van met vreemd geld gefinancierd vastgoed van bedenkelijke kwaliteit.

Je kan op YouTube filmpjes vinden van beleggers in dat vastgoed die dan hun leegstaande appartementen bezoeken en zien hoe bedroevend slecht het gebouwd is. Men laat de appartementen bewust leeg staan. Chinezen willen liefst niet in een al eerder bewoond appartement wonen. Heel veel particulieren speculeerden op stijgende prijzen en belegden dus voor de prijsstijging winst in appartementen waar ze zelf nooit in wilden gaan wonen. Hun doel was om 'ooit' in de toekomst het appartement met veel winst te verkopen.

De realiteit is dat de meeste appartementenflats na 5 jaar leegstand rijp voor de sloop zijn.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Amerikaanse overheid is klein en incompetent (Tom Lassing)

20/12 8:03

Ik heb mijn huizen in Wayne County, Detroit, Michigan.

De Federale overheid heeft de county in de zomer van 2020 634 miljoen dollar subsidie gegeven om armlastige inwoners van die county financieel te steunen. Geld dat heel lang niet door Wayne County gebruikt werd.

Men hoopte er op dat de Federale overheid het geld vergeten was, zodat lokale politici het konden gaan uitgeven naar hoe ze dat zelf liever deden... Je weet wel, aan rijke vrienden geven... of enkele prestigieuze maar nutteloze projecten in rijke wijken financieren. 

Maar dat zat er niet in.

Enkele lastige journalisten en enkele gedupeerde huiseigenaren (verhuurders) waren het zat dat hulpgeld gewoon op de plank bleef liggen. De politici speelden mooi weer, maar aanvankelijk kwam niets van het geld terecht bij de mensen die er recht op hadden.

De Federale overheid gaf toen aan dat het geld maar terug gestort moest worden.

Oeps... Dat was de bedoeling niet.

Ineens werd er dus wel geld vrijgegeven, maar uiteraard niet alles... lang niet alles. De lokale overheid vroeg enkele non profit organisaties om de zaak op te pakken. Bijna 60.000 aanvragen lagen al heel lang klaar, maar de overheid had er al meer dan een jaar niets mee gedaan.

Nu, bijna anderhalf jaar nadat het geld beschikbaar kwam, is pas 41% van de aanvragen door die non profit organisaties verwerkt. Na de verwerking duurt het nog enkele maanden voor het geld daadwerkelijk naar de rechthebbenden overgemaakt wordt.

Een klein aantal schrijnende gevallen kregen geld en de eerste verhuurders kregen standaard 80% van waar ze recht op hadden. Ook ik heb nu bij drie huurders 80% steun verkregen.

Waarom geen 100%?

De overheid zag ineens dat dit steungeld OOK een mooie reden kon zijn om nog weer nieuwe regels op te stellen. Regels die de belastingen verhogen en die verhuurders moeten betalen. Dat is de prijs van de overheid opjagen. Ze nemen dan wraak.

De lokale overheid wil nu dat ieder jaar alle huurhuizen gekeurd gaan worden. De kosten daarvoor komen neer op zo'n 10% van de huuropbrengsten.

Kosten die uiteindelijk uiteraard door de huurders betaald gaan worden. Mijn huurders kregen dan ook van mijn manager een brief waarin de komende huurverhoging uitgelegd wordt. Het is een combinatie van hogere huizenprijzen en veel hogere lokale belastingen en extra kosten die door de overheid veroorzaakt worden.

De vraag is of die woningkeuring uiteindelijk ook jaarlijks wordt, maar hoe dan ook moeten alle huizen gekeurd worden, wil je het resterende geld krijgen. Ik moet dus zo'n 50% van wat ik bij die eerste uitkeringen te weinig kreeg nu ook weer uitgeven aan dezelfde overheid.

Dat het vertrouwen in de politiek niet hoog is in de VS, is niet zo'n verrassing. Nog veel meer dan in Europa is het criminele element deel geworden van de politiek. Het is namelijk niet eens de overheid zelf, het is meer de politiek rondom de overheid die de zaak verziekt. Corruptie op politiek niveau, net op het moment dat de overheid in Detroit de ouderwetse corruptie van de ambtenaren onder controle heeft.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd