Beursbox Nieuwsbrief De head and shoulders uitgelegd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De head and shoulders uitgelegd
Date: December 22nd 2021
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 22 december 2021
 
 

AEX 774,95 Dow 35.492 USD 1,126 Btc 43.762 Goud 1,787.15

 
 

Trading Navigator

Beleggen met de steun van een degelijke analyse methode die je aangeeft wanneer je moet kopen of verkopen. Een combinatie van een goede beleggingscursus EN een degelijke beleggingsmethode! 

Kijk hier
 

Index crypto beleggen

In crypto's beleggen is best ingewikkeld. Via deze opzet beleggen is simpeler, levert meer rendement op en kent lagere kosten...


Kijk hier
 
 
 

Nederlandse crypto startup webinar (Mark Leenards)

22/12 7:00

Nederlandse crypto startup bouwt internationaal platform voor expertise.

Een compleet nieuwe manier van informatie uitwisselen en beoordelen, in een app en gebruik makend van de blockchain. Dat beogen de Nederlandse oprichters van de Token of Expertise, een utility token die in 2022 zal worden geïntroduceerd en waarvoor momenteel geld wordt opgehaald in een private sale.

De oprichters komen allen uit de financiële sector en bedienen momenteel een community van circa 100.000 Nederlandse en Belgische beleggers, met diverse diensten. Voor de beoogde internationale groei en om een nieuwe generatie beleggers op de juiste manier te kunnen ondersteunen, wordt de Expert App in het leven geroepen.

Token of Expertise

De introductie van de Token of Expertise dient twee doelen. Enerzijds de financiering van de Expert App waarmee snel en efficiënt de juiste expert gevonden kan worden, niet alleen op financieel gebied, maar ook voor juridische diensten, gezondheid en op andere gebieden.

Tegelijkertijd willen de oprichters een community creëren waarin iedereen de mogelijkheid heeft expert te worden en waarbij iedere expert op dezelfde eerlijke manier wordt beoordeeld en beloond.

Voor de beoordeling en ranking van experts wordt gebruikt gemaakt van blockchain en web3 technologie die transparantie en efficiency bevorderen. De Token of Expertise dient tevens als betaalmiddel op het platform.

Instappen met discount

In de huidige ronde (de Private Sale) die eindigt op 1 januari a.s., kan worden deelgenomen met kortingen tot 80%. Meer informatie op een speciaal gratis webinar 'Eerste stappen in crypto' op 22 december a.s. om 20:00 uur. Actieve deelnemers ontvangen een cadeautje ter waarde van 50 euro.

Geef je hier op voor het webinar
 
 
 

Learn about the “head and shoulders” measuring formula (Elliott Wave International (EWI))

22/12 7:23

You are probably familiar with the classic “head and shoulders” chart pattern.

But, in case you need a refresher, here’s a brief description of a head and shoulders top:

The high of an initial upward move is the left shoulder. After a decline, another upward move takes prices to a higher high, or the head. A second decline follows the head. A third rally then takes prices to a peak below the high of the head, and becomes the right shoulder. The left and right shoulders are often similar in duration and extent. A trendline connecting the two lows is called the neckline. When prices penetrate the neckline, a change of trend is believed to have occurred.

Lees verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Als de grootste ter wereld positief wordt... (Jack Hoogland)

15/12 7:45

Vrijdag vertelde ik u over de schamele 0,75% renteverhoging die de Fed in geheel 2022 wil doorvoeren.

De boodschap die de Fed en de ECB hiermee afgegeven is dat de reële rente op spaargeld en obligaties zwaar negatief blijft.

Onderstaande tweet trekt een parellel met de inflatie van de jaren '70 die halverwege de jaren '60 feitelijk begon.

Het duurde tot Volcker's aanstelling in 1980 voordat inflatie serieus werd bestreden.

Toen Volcker in 1980 de rente fors verhoogde om inflatie terug te doen dalen, veroorzaakte hij daarmee drie jaar lang economische malaise. 

Dat terwijl de Amerikaanse staatsschuld in 1980 slechts 32% van het BBP bedroeg.

Kijk je naar de huidige staatsschuld (123% van het BBP), dan weet je dat het voor Powell écht onmogelijk is om de rente serieus te verhogen.

Sterker nog, Powell durft de rente bij de huidige 6,8% inflatie zélfs niet te verhogen naar een nog steeds schamele 2% in 2022. 

En Lagarde durft de rente zelfs helemáál niet te verhogen!

Vrijdag vertelde ik u dat het voor iedere belegger nu duidelijk is dat de reële rente tot in lengte van jaren negatief zal blijven.

Dat een nieuw tijdperk is aangebroken voor goud en zilver.

Slechts een dag later zag ik dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/12 8:21

  • Uitzendbureau Randstad doet aangifte tegen Van Lienden en zakenpartners. Randstand financierde een team van vrijwilligers die de stichting van Van Lienden ging ondersteunen. Zonder dat ze het wisten werden ze deel van het bedrog. Daarom nu de rechtszaak. Van Lienden en Co gaven zichzelf 20 miljoen euro aan winsten.
  • Bestaande koopwoningen in Nederland waren in november gemiddeld 20,1% duurder dan een jaar eerder.
  • Vanaf 1 januari kunnen Nederlandse werkgevers hun thuiswerkers 2 euro per dag aan onbelaste compensatie geven voor koffie en verwarming.
  • ING groep stopt voor een flink deel met haar Franse activiteiten. Honderden banen zullen hierdoor verloren gaan. ING gaat proberen kopers voor de onderdelen te vinden.
  • Europese prijzen voor gas en stroom zijn deze week tot recordhoogte gestegen. Dit komt mede omdat de levering via de Yamal pijpleiding van Rusland naar Duitsland gestaakt is. Daarbij is er extra onderhoud aan de Franse kerncentrales nodig. Het is een perfecte storm voor nieuwe recordprijzen.
  • Chinese bouwbedrijven moeten de komende maanden tientallen miljarden dollars gaan betalen aan rente en aflossing, maar ook aan uitgestelde lonen. Die uitgestelde lonen moeten voor 31 januari uitgekeerd zijn. Veel van de leningen zijn in dollars uitgegeven en de dollar is in China aan het stijgen. De schade kan dus nog groter worden.
  • Gisteren zijn vooral uraniumaandelen fors gestegen. Mocht ook wel eens een keer, want de afgelopen twee weken ging er 35% van de koersen af.
  • Novavax zal in de komende dagen een vrijstelling bij de FDA aanvragen. Het bedrijf heeft bij de WHO en in Europa al de nodige vergunningen verkregen en is wereldwijk de negende vaccin aanbieder geworden. Let wel, ook dit vaccin is dus niet door de volledige procedure gegaan, maar vraagt dus net als de rest de toestemming via de verkorte procedure aan.

Het video kanaal van Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Inflatiespook (Tom Lassing)

22/12 8:50

De pest met inflatie is dat het niet even snel komt en gaat. Als inflatie toeslaat, dan kost het veel tijd en moeite om er weer vanaf te geraken.

Als de FED dus zegt dat ze verwacht dat de huidige inflatie van 6% een korte termijn zaak is, dan jokken ze.

Je zet inflatie maar niet zo maar uit.

Prijzen stijgen en uiteindelijk gaan dan ook lonen stijgen, waardoor de prijzen verder stijgen...

Dat we daarbij te maken hebben met beperkingen vanwege de Corona maatregelen helpt pertinent niet.

Het is dus echt een utopie te denken dat we hier snel afscheid van inflatie kunnen nemen.

Wat is voor ons belangrijk...

1. Spaargeld wordt snel minder waard. Het is dus enorm onverstandig om spaargeld in cash of op de spaarrekening aan te houden.

Natuurlijk wil je een appeltje voor de dorst, maar cash geld is nu duur geld. Ga nuttige dingen doen met je spaargeld. Zorg dat het tenminste de inflatie kan opleveren.

2. Probeer ook je inkomen inflatie bestendig te maken. Ook als je werknemer bent kan dat... Je moet dan zorgen voor voldoende loonsverhoging om de inflatie voor te blijven. Lid worden van een vakbond is te overwegen.

3. Schulden worden ook minder waard... Maar schulden zijn alleen interessant als je in staat bent met dat geleende geld meer te doen dan dat geld kost... Lukt je dat niet, dan kunnen schulden ook een strop worden.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd