Beursbox Nieuwsbrief Token of Expertise

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Token of Expertise
Date: December 23rd 2021
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 23 december 2021
 
 

AEX 782,08 Dow 35.753 USD 1,133 Btc 42.884 Goud 1,806.39

 
 

Veilig op Internet surfen

Neem een abonnement bij de beste VPN die op dit moment beschikbaar is.

Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/12 7:00

  • Apple had van haar aandeelhouders de eis meegekregen dat het stappen zou ondernemen om slavenarbeid te bannen. Apple heeft vervolgens bij de SEC geprobeerd deze eis weer geschrapt te krijgen. Wat zegt dat over Apple? Bij de volgende aandeelhoudersvergadering moet er nu over gestemd gaan worden.
  • Bidens Build Back Better plan ligt in duigen. Het gekke is dat een grote meerderheid van de Amerikanen voor de voorstellen zijn, maar zonder dat het verkiezingsgevolgen heeft kunnen rechtse politici gewoon 'nee' zeggen. Amerikanen interesseren zich niet voor de politiek en kiezen politici op basis van one-liners, niet op basis van standpunten waar de kiezers zelf ook achter staan.
  • Intel riep haar leveranciers op geen goederen meer uit de Chinese provincie Xinjiang te gebruiken omdat er in die regio sprake is van gedwongen arbeid. Daarop heeft een beroemde artiest de sponsorbanden met Intel verbroken en kreeg Intel te maken met een Chinese consumenten boycot. Intel heeft nu in China een excuus brief uitgebracht waarin ze aangeeft dat ze slechts aan Amerikaanse wetgeving moet voldoen.
  • In de VS is een Covid pil versneld goedgekeurd door de FDA. Ben je al besmet, dan zou die pil je moeten beschermen tegen een grote impact van de Covid besmetting. De pil heet Paxlovid. Uiteraard is er weinig over bekend. Het is immers via aan spoedprocedure tot stand gekomen.
  • Shell gaat in Nederland 1000 snelladers plaatsen bij Karwei en Gamma.
  • Abonnementen voor telefoon, internet en tv zijn in België vrij duur. Alleen als je basisproducten afneemt ben je goedkoper uit ten opzichte van de Belgische buurlanden. Wie een flinke databundel wil, betaalt als Belg fors meer dan bijvoorbeeld de Nederlanders of Fransen.
  • Belgische woningen zijn in een jaar tijd 10% duurder geworden.

Mijn visie op goud
 
 
 

Token of Expertise (Tom Lassing)

23/12 7:23

Gisteren heeft Mark Leenards een online presentatie gegeven over de Token of Expertise. Een nieuw initiatief waarmee het kennisniveau van beleggers enorm omhoog gehaald kan worden.

Het moet echter niet alleen bij beleggers blijven. Op termijn kan dit systeem ook kennis op andere vlakken vergroten.

Via het systeem kan je als consument straks een eerlijke waardering krijgen van kennis en kunde niveau van experts die op dat platform actief zijn. Daarbij kan je dan ook je eigen kennis bewust vergroten.

Op websites vindt je nu vaak waarderingen van klanten. Dat is mooi, maar welke garantie heb je dat het ook echt klanten waren die de testimonial schreven?

Via de Token of Expertise is die garantie er wel.

Dat is naar mijn idee het Unique Selling Point van heel de opzet.

Later vandaag zet ik de presentatie van Mark op het Beursbox.nl videokanaal.

Ga hier naar het video kanaal
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Chinese aandelen weg uit de VS (Tom Lassing)

23/12 7:42

Het is een trend die niet te stoppen is. De in de VS genoteerde Chinese aandelen zullen de komende jaren stuk voor stuk weer vertrekken. De eerste stap die ze nu vaak nemen, is een notering in Hong Kong aanvragen en daarna is de stap om te vertrekken uit de VS snel genomen.

Recent gebeurde dat al met China Mobile. Als aandeelhouder van de ADR in de VS ben je dan de Sjaak. Alleen tegen hoge kosten kan je de aandelen laten overzetten. Slimmer is het de aandelen simpelweg voor het vertrek van de beurs te verkopen en dan, als je de aandelen nog wilt houden, in Hong Kong de aandelen na de IPO weer aankopen.

Je moet dan wel een broker rekening hebben die dat mogelijk maakt. Beleggen in Hong Kong is geen standaard in de aanbieding van de meeste brokers.

Hoe dan ook, ik raad wel aan om voor de exit de zaak zelf te regelen/sturen. Je kan er niet van uitgaan dat de beurs of de broker dit goed voor je gaan regelen.

Naar het Beursbox videokanaal
 
 
 

Kellogg's staking is voorbij (Tom Lassing)

23/12 8:16

De stakers bij Kellogg's hebben uiteindelijk toch gewonnen! Er was op 8 december sprake van het ontslag van uiteindelijk 1.400 medewerkers. Daarop werd wereldwijd opgeroepen tot een boycot van Kellogg's producten.

De directie is nu alsnog akkoord gegaan met een aantal gestelde eisen.

Zo gaat het loon ruim een dollar per uur omhoog en komt er een aanvulling op het pensioen. Ook komt er een betere medische verzekering voor de medewerkers.

Verder worden er tot oktober 2026 geen fabrieken gesloten.

Op één van de eisen van de stakers werd niet ingegaan. Het bedrijf kent twee soorten beloningen. Er is een iets hogere beloning voor vaste medewerkers. De stakers wilden dat dat ook zou verdwijnen. Iedereen doet immers hetzelfde werk.

De directie heeft daarop alleen maar een slappe belofte gegeven dat het zal kijken of er een versnelde afschaffing van dat systeem kan komen. Het is dus geen permanente situatie.

Ja, net zoals de 'tijdelijke' loskoppeling van de dollar en goud begin jaren zeventig...

Bij Kellogg's is het bijzonder moeilijk gebleken om van tijdelijke werknemer de status van vaste medewerker te krijgen. Meer dan een belofte om dat te gaan veranderen is er niet gekomen.

Die uiteindelijke 1.400 volhardende werknemers zorgen er nu wel voor dat alle medewerkers betere arbeidsvoorwaarden krijgen. Hoe zou je je nu voelen als stakingsbreker? De stakers een oor aannaaien door te gaan werken tijdens de staking, maar nu wel profiteren van het succes...

Ik zou me kapot schamen.

Succesverhaal.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Antistoffen en de leugens over effectiviteit (Tom Lassing)

23/12 8:48

Als we politici moeten geloven, dan is het vaccin de oplossing voor alles.

Het was 100% veilig en werkte 100% zeker.

Daarom hebben we nu de derde prik nodig en zijn ze in Israël aan de vierde prik begonnen.

Het akelige feit ligt er dat we simpelweg voorgelogen zijn.

Kijk even naar dit staatje.

Wat zien we hier:

In groen zien we de effectiviteit van de vaccinatie. De hoogte van het staafje geeft de hoeveelheid antistoffen aan. Men wilde ons doen geloven dat het vaccin beter was dan natuurlijke bescherming die we in blauw zien.

Dit staatje laat onverbiddelijk zien dat de effectiviteit van het vaccin een leugen was.

Het vaccin is NOOIT beter dan natuurlijke bescherming geweest. Al die...

Lees verder

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2021 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd