Beursbox Nieuwsbrief Eerste 5 Handelsdagen Methode

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Eerste 5 Handelsdagen Methode
Date: January 4th 2022
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 4 januari 2022
 
 

AEX 803,31 Dow 36.585 USD 1,129 Btc 41.150 Goud 1,803.83

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Mijn collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier voor slechts een paar euro bestellen.

Kijk hier
 

Uranium wordt extreem belangrijk

Kernenergie wordt voor veel landen de reddingsboei waardoor ze hun CO2 doelstellingen gaan halen. Uranium zal daarom heel erg gevraagd worden. Je kan nu voorsorteren op de aandelen die daarvan gaan profiteren.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/01 7:00

  • In de VS gisteren 1 miljoen positieve Corona tests in één dag. Gaat dus lekker met het in de hand houden van de besmettingen. Ook in Nederland en België krijgen we het maar niet onder controle. In Zuid Afrika is de Omicron golf al weer over haar hoogtepunt heen. Het bleek vooral richting ziekenhuizen enorm mee te vallen. Delta wordt door Omicron weggedrukt. Delta is de gevaarlijke variant.
  • Het zo goed werkende vuurwerk verbod in Nederland heeft de economie van België een flinke boost gegeven. In Nederland heeft het zware vuurwerk maar liefst 10 miljoen euro aan schade opgeleverd.
  • Theranos oprichtster Elisabeth Holmes is schuldig bevonden. Ze kan toch 80 jaar gevangenisstraf opgelegd krijgen. Ze heeft doelbewust particuliere beleggers opgelicht.
  • In de VS is de uitrol van 5G bij vliegvelden met twee weken uitgesteld. Volgens de vliegvaartmaatschappijen kan 5G hun werk verstoren. Wat twee weken uitstel daar aan gaat veranderen is een raadsel. In veertig andere landen is geen probleem geconstateerd rondom de uitrol van 5G op luchthavens. Loopt de VS technologisch zo ver achter dat haar luchthavens wel gestoord kunnen worden?
  • Aandelen Evergrande zijn weer verhandelbaar in Hong Hong en gek genoeg staan de aandelen nu hoger!
  • In Azië is het grootste trade block in werking getreden. Een derde van de wereldbevolking valt nu onder de Regional Comprehensive Economic Partnership. Onder die deal onder meer enorme onderlinge verlagingen van tarieven. Een belangrijk punt is dat China onderdeel is van deze deal. De VS niet.
  • Welk aandeel steeg het afgelopen jaar harder... Tesla of Ford? Het antwoord verderop in de nieuwsbrief.
  • De gasprijs is in Europa weer met 20% gestegen nadat bleek dat Rusland nog altijd haar gasexport beperkt. Vooral via Oekraïne wordt nu minder gas vanuit Rusland aangevoerd.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Inflatie aanpak (Tom Lassing)

04/01 7:13

We kunnen hopen dat politici en bankiers inflatie op tijd en goed gaan aanpakken. Laten we echter eerlijk zijn, is het niet vooral ook je eigen verantwoording om je te beschermen tegen de negatieve gevolgen van inflatie?

Durf jij je financiële lot in handen van politici en bankiers te leggen?

Ik denk niet dat het slim zou zijn.

Een eigen aanpak is dus gewenst.

Belangrijk is dat inflatie cash geld minder waard maakt. Het is dus van groot belang dat je weinig cash geld hebt!

Zeg dat maar eens tegen al die spaarders die een recordbedrag aan spaargeld op de bankrekening hebben staan!

Maar wat dan?

- Een goede bescherming is het geld actief inzetten zodat het meer geld oplevert dan dat inflatie kost.

Goud, aandelen, onroerend goed... Het is allemaal mogelijk.

Maar... We moeten ons ook realiseren dat de aandelenbeurzen vlak voor een crash kunnen staan.

Zo maar aandelen kopen is dus misschien niet de slimste oplossing.

Ik heb nergens gezegd dat inflatie zelf aanpakken makkelijk is!

Kies dus je aandelen zorgvuldig.

Ik schrijf er vaak genoeg over in deze nieuwsbrief. In die zin mag geen verrassing zijn welke aandelen ik voor ga en welke andere acties ik neem. Neo Finance bijvoorbeeld, maar ook Detroit Vastgoed.

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

5 Eerste Handelsdagen Methode (Tom Lassing)

04/01 7:39

In 2021 kwam de methode weer keurig uit.

De AEX sloot op 797,93. De AEX begon het jaar 2021 op 632 na vijf dagen stonden we op 645.

De AEX opende gisteren op 802,50

Aanstaande vrijdag weten we hoe 2022 volgens de Eerste 5 handelsdagen methode gaat worden.

Kijk hier voor meer info over die methode.

Ik maakte gisteren een video


----

Het aandeel Ford steeg in 2021 meer dan het aandeel Tesla. Ford aandelen stegen 140% in waarde. Tesla steeg grofweg slechts van 800 tot 1200 dollar per aandeel.

Ga naar Beursbox.nl Kennisbox
 
 
 

Thorium zout nucleaire reactor (Tom Lassing)

04/01 7:58

Ik schreef er een tien jaar geleden al over. In theorie een fantastische manier om veel veiliger nucleaire energie te realiseren. Het voordeel ook, je kan van het afval geen wapens maken.

Maar daarmee hebben we direct ook de reden dat er in 80 jaar kernenergie onderzoek bijna geen geld is gegaan naar thorium centrales.

De militairen hebben er geen interesse in.

Daarbij is de techniek ook lastig. In theorie moet het allemaal kunnen, maar er is een verschil tussen theorie en praktijk.

Het bedrijf Thorconpower stelt nu dat ze over vier jaar een proefcentrale hebben draaien.

Vertaald in het Nederlands staat er dat men denkt dat rond 2030 die proefcentrale wel eens een feit kan zijn. Dat staat er niet, maar zo zou ik het maar wel lezen.

Die vier jaar is enorm rekbaar. Tien jaar geleden was het vijf jaar...

We komen dus al iets dichterbij.

Maar het zijn geen aardse jaren waar ze in rekenen.

De theorie is wel enorm interessant. Ik hoop van harte dat ze succes gaan hebben en dat het gaat lukken. Als de mensheid zichzelf niet voor die tijd vernietigd heeft, dan zou de thoriumcentrale wel eens het definitieve antwoord in deze eeuw van het huidige energievraagstuk kunnen zijn.

Wat er dan volgende eeuwen moet komen... kernfusie.

Energiestart
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Geheime missie 6 januari 2020 (Tom Lassing)

04/01 8:20

Er zijn nieuwe gegevens vrijgekomen over het al dan niet aanwezig zijn van elite troepen in en rond het Capitool toen de staatsgreep in Washington werd uitgevoerd.

Er werden die dag, nadat de betoging uit de hand was gelopen, helikopters gezien die toebehoren aan de elite troepen die maar één doel hebben en dat is het functioneren van de staat beschermen. 

Die troepen doen dat niet op een manier waarbij iedereen vriendelijk verzocht wordt om te vertrekken. Als die elite troepen ingezet worden en ingrijpen, dan is het om de zaak te regelen, zonder te letten op levens van wie hen ook maar in de weg loopt.

Ze stonden klaar om in te grijpen.

Waarom zijn ze niet ingezet? De opstand duurde uren, ze hebben uren de tijd gehad?

De mensen die de staatsgreep pleegden, kregen niet één hoogwaardigheidsbekleder in hun handen.

Dat is ieders geluk geweest.

Was er ook maar één lid van het Congres, de Senaat of de vicepresident en zijn familie in handen van de opstandelingen gekomen, dan was het een bloedbad geworden.

Het heeft heel erg weinig gescheeld.

Deze troepen zouden hebben ingegrepen, wat of de president ook maar gezegd of niet gezegd zou hebben. Hun taak is niet blind de president volgen. Hun taak is het functioneren van de staat beschermen. Ze bleken daarbij ook een enorm vermogen te hebben zich te kunnen inhouden.Sponsor Beursbox
 
 
 

Starten met crypto's

Bitcoin, ethereum en andere crypto's behoren tot de snelst stijgende beleggingen van de afgelopen jaren. Maar hoe koopt en beheert u die cryptovaluta eigenlijk?

In het webinar op 22 december om 20:00 uur leggen we op een simpele manier uit hoe u de eerste stappen kunt zetten in cryptovaluta, inclusief een concrete mogelijkheid om in een Nederlands project deel te nemen.

Voor de moeite geven we gratis tokens weg met een waarde van ca. 50 euro.

Klik hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd