Beursbox Nieuwsbrief Overstromingen Ardennen mogelijk schuld overheid

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Overstromingen Ardennen mogelijk schuld overheid
Date: January 20th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 20 januari 2022
 
 

AEX 772,56 Dow 35.028 USD 1,135 Btc 37.077 Goud 1,838.9

 
 

Kortingcode BTCDirect

Wil je crypto's kopen, dan kan je dat heel makkelijk doen bij BTC-Direct.

Gebruik je deze kortingcode, 8GDD-GEE5-783G op hun site dan ben je nog goedkoper uit ook!


Kijk hier voor meer informatie
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/01 7:00

 • Het Financiële Dagblad gaat een artikel wijden aan Grinta Invest en zoekt daarvoor slachtoffers van deze ponzifraude.

  Ben jij dus gedupeerde, wil je dan contact opnemen zodat ik je in contact kan brengen met de journalist? Je kan mij mailen op tom@PROTECTED

 • Veroorzaakt het Moderna vaccin hepatitis? Dit onderzoek zegt van wel, maar laten we wel helder er over zijn. De zaken zijn aangetoond, maar het is dus niet zo dat iedereen dus hepatitis gaat krijgen na vaccinatie. Er ontstaan wat zaken... Ze zijn nog op twee handen te tellen. Zet dat af tegen een miljard gevaccineerden in de wereld... Maar goed, je was gezond, neemt een vaccin en nu is de vraag of je nog ooit weer gezond gaat worden. Dat is dus wel heel zuur voor degene die het overkomt.

 • De goudprijs kruipt langzaam omhoog en stond gisteren al even boven de 1840 dollar per troy ounce. Vooral goudmijn aandelen profiteerden gisteren.

 • President Biden blijft er bij dat Rusland op het punt staat om Oekraïne in te vallen. Hij zoekt mogelijk nog slechts een reden. Russische troepen zijn nu ook Wit Rusland (met toestemming) ingetrokken en kunnen nu de Oekraïnse troepen van twee kanten aanvallen. Biden komt zwak over omdat hij alleen maar spreekt over economische sancties. De VS zou wel wat meer spierballen mogen tonen om een inval tegen te houden.

 • Albert Heijn en Nestlé hebben een hooglopend conflict. Nestlé wil haar prijzen met 20% verhogen. Mogelijk dat producten van Nestlé nu uit de schappen van AH verdwijnen.

 • Groene stroom... Nederland loopt vreselijk achter. België en Luxemburg doen het zelfs nog slechter. Zweden wekt nu 60% van haar stroom groen op. Nederland slechts 14%. Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië zitten allemaal rond de 20%. 

 • In het VK is men van plan om volgende week vrijwel alle Corona maatregelen te schrappen.

 • Gemiddelde Aankoopkoers Beleggingen een video over deze briljante methode.

Mijn visie op goud
 
 
 

Aanpassen is goed, maar niet te vaak (Tom Lassing)

20/01 7:16

Bij Neo Finance hebben ze een misschien wat rare regel in het systeem zitten.

Als je de automatische investment (robot) aan hebt staan, dan krijg je een hogere prioriteit als je instelling 'ouder' is.

Een heel rare regeling, want nu de rente omlaag gaat heb je dus een overweging te maken.

Ga je je automatische investments aanpassen, dan wordt je robot interessanter vanwege de lagere rente, maar... oninteressanter vanwege het feit dat je robot jonger is.

Wat te doen?

Nu, als je merkt dat je niet meer aan de beurt komt, dan is de keuze makkelijk. Dan zal je de instelling dus toch moeten veranderen.

Ik zal de directie eens vragen waarom deze regel is ingesteld.

Ik zou juist andersom verwachten. Degene die de robot zo actueel mogelijk houdt komt het hoogst. Dan heb je als Neo Finance ook meer kans dat klanten de site vaker bezoeken en de rente actueel gehouden wordt. Maar ze kozen dus voor een andere opzet en ik weet nog niet waarom.

Open hier je Neo Finance account
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Geld en politiek (Tom Lassing)

20/01 7:35

Recent schreef ik al over de Democratische gouverneur van de staat Maine die basisrechten voor werknemers in de landbouw in haar staat afwijst omdat ze de lokale boerenbedrijven niet wil opzadelen met dat soort wetgeving en de administratie die daar bij hoort. Overal is dat gewoon standaard, maar boerenbedrijven kunnen dat volgens haar niet. Wat voor idee heb je dan over het boerenbedrijf?

Het is te gek voor woorden dat je als werkgever geen enkele verplichting wordt opgelegd ten aanzien van minimum loon of werktijd. Dit is toch niet langer de tijd van de slavernij? Is de VS dan geen ontwikkeld land?

Het lijkt daarbij te gek voor woorden dat juist een Democratische gouverneur dit zou doen.

Helaas is dat zo gek niet.

In de VS is de gehele politiek verkocht.

Die gouverneur wordt betaald door de landbouwsector. Haar hele campagne werd gefinancierd door die sector. Dit is haar deel van de deal.

Dit is geïnstitutionaliseerde omkoping die de norm is in de VS. Wil je als politicus gekozen worden, dan maak je de meeste kans als de grote rijke bedrijven je steunen met veel geld. Dan kan je op campagne en werken aan je naamsbekendheid.

Dat je je beloftes na je verkiezing vergeet en in feite gaat werken voor je donors is de standaard.

De vorige president was er niet de uitvinder van, hij was slechts een man die het tot in het extreme ging uitvoeren. Het systeem was er al. Het is nu slechts wachten op een politicus die dat systeem zonder criminele achtergrond naar zijn hand zet en de democratie uitschakelt zonder dat er nog oppositie tegen mogelijk is.

Die kant gaat het namelijk op. Daarbij moet je je niet vergissen over het feit waar de fraude vandaan komen... Het zit overal in de Amerikaanse politiek.

Meer van dit soort artikelen
 
 
 

Gratis proefperiode (Tom Lassing)

20/01 7:42

Bij de Crypto index beleggen aanbieder kost een abonnement op de service 3% per jaar. Beleg je met grotere bedragen, dan worden de kosten procentueel lager.

Na een twee weken gratis proefperiode moet je even een keuze maken. Stoppen of doorgaan.

Ik koos uiteraard voor doorgaan. Je moet dan even inloggen in het account.

Links onder in het beeld komt dan je resterende aantal gratis dagen te staan. Als je daar klikt, kan je met een betaling van 0,01 cent je abonnementskosten van je reguliere bankrekening laten afboeken. Je hebt er dan zelf geen omkijken meer naar.

Voor je denkt, wauw 3% kosten, dat is me wel heel veel...

U betaalt bij hen geen in- of uitstapkosten en ook geen prestatie- of bewaarvergoeding. Dit maakt indexbeleggen een hele goedkope manier van beleggen, wat uw rendement ten goede komt.

Gebruik de kortingcode Beursbox om 25 euro korting te krijgen op die abonnementskosten!

Open hier een acoount
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Overstromingen Ardennen mogelijk schuld overheid (Tom Lassing)

20/01 7:53

Vorig jaar, toen in de Ardennen en Zuid Limburg enorme overstromingen plaatsvonden, leek het puur de schuld te zijn van de natuur. Er viel te veel regen en overstroming was onvermijdelijk.

Zo leek het.

Zo is het mogelijk toch niet. Er ligt immers een mooi stuwmeer waarin heel veel water opgevangen had kunnen worden.

Maar dat werd niet gedaan.

Waarom vraagt u?

Nu, omdat het meer al te vol was...

Om onbekende redenen had men veel te veel water in het stuwmeer. Toen het dus begon te regenen was er geen opvangcapaciteit over.

Het stuwmeer dient twee doelen. Namelijk wateropvang voor drinkwatervoorziening en regulering water hoeveelheden in de rivieren er onder.

Twee tegenstrijdige belangen. Na de droge zomers heeft men mogelijk bedacht dat wat extra water misschien wel handig was. Het zou niet eens zo heel vreemde gedachtengang zjn geweest. Maar... daarmee werd wel een fors risico genomen en één belang boven een ander belang gesteld. De vraag is immers of dat extra water wel nodig was voor de drinkwatervoorziening. Als dat niet zo was, dan had men, achteraf bezien, het risico niet moeten nemen.

Hoe dan ook, de schade ligt nu bij de mensen die wonen onder het stuwmeer. Tot ver onder het stuwmeer liepen de rivieren fors over de oevers, met enorme schades tot gevolg. Dat was te voorkomen geweest. Wie draait nu op voor de schade?


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd