Beursbox Nieuwsbrief Relatie tussen China en Rusland

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Relatie tussen China en Rusland
Date: May 4th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 4 mei 2022
 
 

AEX 705,95 Dow 33.128 USD 1,052 Btc 36.432 Goud 1,864.96

 
 

Op zoek naar meer rendement?

Ben je op zoek naar meer rendement, minder risico en meer rust?

Deze korte video legt uit hoe jij succesvol belegt op de beurs zonder dat het je veel tijd kost

Kijk hier
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone stond recent bij de opleving van de crypto koersen weer snel op winst. Dit kwam omdat ik net voor de maandelijkse herindexering steeds wat geld overmaak. Ik beleg heel simpel in een mandje met de meeste actieve en meest populaire crypto's. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/05 7:00

  • Gisteren in alle drukte niet toegekomen aan het maken van een video. Ik heb uren verloren door uit te zoeken hoe je van een PC bestanden naar een iPad kan overzetten. Waarom mensen fan van Apple zijn is me een raadsel. Blijkbaar weten die niet hoe makkelijk het werken is met Microsoft en Android.
  • Apple wil ook elektrische auto's gaan maken en heeft daarom een voormalige Ford manager aangetrokken om de kar te trekken.
  • Drie op de honderd huizen in Nederland kost nu al meer dan een miljoen euro. De hoeveelheid huizen boven de miljoen is daarmee in tien jaar tijd gigantisch toegenomen. In 2013 waren er slechts 15.000 huizen duurder dan 1 miljoen euro. Overigens kent Amsterdam de meeste 1 miljoen plus woningen.
  • DNB heeft al 350 miljoen euro uitgekeerd aan spaarders van de failliete dochten van de Alfa bank. Had je als spaarder meer dan 100.000 euro bij die bank staan, dan moet je naar de curator en hopen dat je via die weg nog iets gaat krijgen. Kleine kans. Immers, de bank is niet voor niets failliet gegaan.
  • Chipmaker AMD zag haar omzet 71% stijgen. De winst steeg naar 1,13 dollar per aandeel daar waar analisten 0,91 verwacht hadden. Een heel positieve verrassing derhalve.
  • De FED gaat mogelijk de rente met een half procent laten stijgen, maar veel meer ruimte is er niet. Immers moeten de immense Amerikaanse staatsschulden wel betaalbaar blijven.

Nar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Als dit voor slechts de helft uitkomt... (Jack Hoogland)

04/05 7:18

Vrijdag vertelde ik u al over het unieke aandeel  van een bedrijf dat vooroploopt bij de ontwikkeling van mini-kernreactors.

De allereerste keer dat we in zo’n aandeel kunnen beleggen!

De enorme voordelen van mini-kerncentrales zijn onder meer kortere bouwtijd, lagere bouwkosten, grotere veiligheid, schaalbaarheid, gemakkelijk te combineren met zonne- en windenergie en veel minder benodigde ruimte. 

Door al deze voordelen zullen landen én grote industriële bedrijven wereldwijd massaal richting mini-kerncentrales gaan.

         Het mooie van dit bedrijf is dat ze gedurende de ontwikkeling/productie al betalingen ontvangt van haar afnemers. 

In het staatje hieronder zien we de verwachte cash flow (in miljoenen) voor de komende jaren.

Zij verwachten in 2030 maar liefst $2,3 miljard te verdienen!

Wij zouden hier niet van opkijken, want onze overtuiging is dat dit bedrijf gaat worden overstelpt met orders.

Als bovenstaande verwachting echter voor slechts de helft uitkomt, dan heeft dit aandeel al duizenden procenten koerspotentieel.


Deze unieke kans mag je niet laten lopen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Als alles omlaag gaat (Tom Lassing)

04/05 7:35

We zien nu dat aandelen de laatste week klappen kregen, maar ook goud heeft een flinke dreun gekregen.

Zou goud nu niet keihard omhoog moeten gaan?

Ja... Maar als iets zonneklaar is, dan gebeurt het (nog) niet.

Als er een crisis uitbreekt en alles omlaag gaat, dan gaat alles omlaag. Daar helpt geen lieve moedertje iets aan. Het punt is, wat gaat er daarna het eerste omhoog. Dáár moet je in zitten!

Immers, als je daar dan in zit, dan kan je met de winst gaan zitten in wat er daarna omhoog gaat.

Dat dus aandelen klappen krijgen en goud ineens 100 dollar daalt, dat is niet iets waar ik wakker van lig. In mijn aandelenpositie heb ik enkele weken geleden winsten genomen en posities liquide gemaakt. De daling van de goudkoers is een mooi moment om goud bij te kopen.

Dit alles in afwachting van veel grotere dalingen voor de aandelenkoersen.

Want dat is uiteindelijk wel wat er staat te gebeuren.

Mijn video van eerder deze week maakt wel duidelijk dat ik nooit alles verkoop. Ik kan het mis hebben, of de timing mis hebben. Door altijd gespreid in de markt te zitten mis ik nooit alles. Ik mis ook nooit een stukje daling. Dat hoort er dan ook bij.

Kijk hier de video over beleggen in een recessie.

Het is mijn best bekeken video van de laatste weken. Ik denk niet onterecht.

Naar het Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Relatie tussen China en Rusland (Tom Lassing)

04/05 8:15

Van ons uit gezien is die relatie heel hecht. Toch is dat helemaal niet zo.

China is, net als Europa, afhankelijk van Russische energie en grondstoffen. Die relatie is er. Het is niet zo zeer een relatie, het is een afhankelijkheid.

Maar China investeerde heel veel in Oekraïne vanuit haar Road and Belt initiatief. Die totale investering is nu om zeep geholpen door de lompe aanval van de Russen.

De Chinezen zijn daar zeker niet blij mee.

Ook verstoort de oorlog de wereldhandel op een manier die ook China raakt. China heeft economisch baat bij rust in de tent. De oorlog brengt juist veel onrust en dat is slecht voor de wereldhandel.

China ziet nu met lede ogen hoe de Amerikaanse wapenhandel ineens een enorme reclameboost krijgt door deze oorlog. Tevens ziet het hoe slecht de Russische wapens zijn, iets waar ook China (net als India) de laatste jaren fors in investeerde.

Dat blijken dus niet zulke goede investeringen te zijn.

China voelt zich dus behoorlijk bedonderd door de Russen. Misschien onbedoeld, maar de Russen kosten de Chinezen nu veel geld. De totale mislukking in Oekraïne maakt ook dat China ineens niet zo veel zelfvertrouwen meer heeft richting de bruto verovering van Taiwan. Iets dat wel op de Chinese kalander stond.

Die militaire aanval op Taiwan is nu waarschijnlijk wel van tafel, gezien de slechte kwaliteit van de Russische wapens.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Roe versus Wade (Tom Lassing)

04/05 8:30

Zelfs het hoogste rechtsorgaan in de VS is niet meer wat het geweest is. Alle zittende rechters zijn aangesteld met de belofte dat ze de regelgeving rond Roe versus Wade (recht op abortus) intact zouden laten.

Er is nu een proefversie van een uitspraak uitgekomen waarin de rechtse rechters aangeven dat ze die wetgeving toch willen schrappen. Dat is een wens van ultra rechts in de VS. Puur kijkend naar de bevolking is 80% van de bevolking voor juist het handhaven van Roe versus Wade.

Voor de Democraten kan deze uitgelekte 'testversie' wel eens een zegen zijn. Is dit een onderwerp waarmee ze in november de tussentijdse verkiezingen alsnog naar hun hand kunnen zetten? Ze zijn meestal niet zo sterk in het gebruiken van actuele onderwerpen om verkiezingen te winnen. Is dit dan eindelijk een onderwerp waar ze wel iets mee kunnen?

Wat de uitgelekte versie wel akelig duidelijk maakt is dat de rechters tegenwoordig vooral politiek gemotiveerd zijn. De vorige regering heeft met list en bedrog een aantal rechters weten door te drukken. Rechters die qua kennis niet de meest logische keuze waren om het hoogste ambt te krijgen. Die puur politieke aanstellingen brengen nu de achting voor dit hoogste rechtsorgaan behoorlijk omlaag.

De VS gaat richting de middeleeuwen. In alles is het duidelijk dat we hier te maken hebben met een rijk dat op omvallen staat. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd