Beursbox Nieuwsbrief De paniek is duidelijk voelbaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De paniek is duidelijk voelbaar
Date: May 25th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 25 mei 2022
 
 

AEX 679,88 Dow 31.928 USD 1,069 Btc 27.849 Goud 1,857.62

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans!

Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone stond recent bij de vorige opleving van de crypto koersen weer snel op winst. Dit kwam omdat ik steeds net voor de maandelijkse herindexering wat geld naar het account overmaak. Ik beleg heel simpel in een mandje met de meeste actieve en meest populaire crypto's. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/05 7:00

  • In De VS weer een schietpartij op een lagere school. 19 kinderen dood. Steeds meer Amerikanen verharden hun standpunt rondom wapens. Een derde van de Amerikanen willen er vooral veel meer en twee derde wil juist veel minder wapens. Idioten heb je overal in de wereld, maar alleen in de VS zijn ze tot op de tanden bewapend en kunnen ze dus enorme slachtpartijen aanrichten. De wapenlobby heeft alle Republikeinse senatoren en een paar Democratische senatoren in haar zak. Er gaat dus niets veranderen.

  • SNAP is ook gisteren 43% gedaald. De koers is nu onder de 13 dollar gekomen. Hoogste koers in de afgelopen 12 maanden was 83,34. Ook aandelen als ROKU (-13%), SQ (-9%) en PINS (-23,6%) daalden flink.

  • Zelfs een grootmacht als Google zag haar koers gisteren met 5% dalen. Beleggers en analisten zijn bang dat de online advertentiemarkt gaat krimpen. Daarmee is een groot deel van de groei voor veel tech bedrijven in gevaar aan het komen.

  • Wells Fargo heeft het koersdoel voor SNAP terug gebracht van 48 naar 27 dollar. Dat lijkt nu ook nog veel te optimistisch. Hun advies komt als mosterd na de maaltijd.

  • Het weggooien van Roe v. Wade heeft in de VS meer consequenties dan men vooraf in Washington gedacht had. Ook de hulp bij zwanger worden komt er mee in de knel. Daar hou je immers bevruchte eitjes mee over... Dat mag dus straks niet meer.

  • Nederland heeft Rusland sinds 24 februari van een extra 2 miljard euro voorzien omdat het gas en de olie uit Rusland duurder is geworden. Geld dat Rusland nu gebruikt om haar soldaten meer soldij en/of invaliditeitsuitkeringen te geven.

  • Er is 635 miljoen euro uit het garantie deposito potje uitgekeerd aan spaarders bij de nu failliete Amsterdam Trade Bank. Onduidelijk is hoeveel klanten dus een deel van hun spaargeld verloren zagen gaan.

  • In de VS heeft de katholieke kerk Nancy Pelosi uitgesloten van communie omdat ze zich niet uitspreekt tegen abortus. Het is toch verbluffend hoe die kerk het voor elkaar krijgt steeds meer gelovigen van zich te vervreemden. Ondertussen steunt dezelfde kerk wel mensen die voor de doodstraf zijn.

  • Gaan crypto's herstellen? Ik denk dat de kans groot is, maar ik zet wel in op crypto's met een bedrijfsmodel er achter. Samen met twee crypto experts heb ik daarom een rapport geschreven met daarin vijf zeer kansrijke crypto's. Je kan het rapport bestellen door 97 euro over te maken naar PRO GAIN BV NL87 ABNA 0571 0431 35 en zet er je E-mail adres bij. Ik stuur het je dan zsm toe!
    Overigens zijn de vijf crypto's te koop bij de volgende exchanges: Bitvavo. Binance, KuCoin, Huobi en Bitrue.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Gisteren mooie kansen! (Tom Lassing)

25/05 7:18

Voor daytraders was het gisteren een fantastische dag. Waar een koers heen gaat is niet zo van belang, als er maar beweging is. De beweging was gisteren overduidelijk omlaag in de tech sector en daar kon je als daytrader de vruchten vabn plukken.

Soms kan beleggen bijna makkelijk zijn!

Zo is het niet iedere dag.

Een strategie kan dus ook zijn, om slechts af en toe daytrader te zijn. Alleen op dagen zoals gisteren, als je bijna niet kan verliezen. Het is slechts een idee.

Aanstaande vrijdag laat Aloys Mattijssen zien hoe hij de markt al tientallen jaren als daytrader bespeelt. Hij leeft er van en heeft zijn systeem zo opgezet dat de kans op verlies minimaal is.

Dus heel kleine verliezen en beperkte winsten. Waarom dat laatste?

Dat hoor je vrijdag van hem! Hij heeft daar in de praktijk ervaringen mee opgedaan en deelt die met de aanwezigen.

Meer info op deze site
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

De paniek is duidelijk voelbaar! (Jack Hoogland)

25/05 7:48

Vrijdag liet ik u al zien dat China dit jaar maar liefst $5300 miljard aan geprint geld in haar economie pompt.

Laat dit bedrag even doordringen: $5.300.000.000.000.

Een groot deel van dit onvoorstelbaar hoge bedrag gaat naar infrastructuur, zonnepanelen, windmolens en elektrisch rijden.

Daarmee vergeleken is de 195 miljard euro aan investeringen die de EU deze maand bekend maakte een schijntje. Zie onderstaande tweet.

Maar ook die 195 miljard euro is een enórm bedrag!

Want alleen dát bedrag jaagt de vraag naar koper, lithium, nikkel en kobalt al enorm hard omhoog.

         Daar bovenop komt het plan van België, Nederland, Duitsland en Denemarken om...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Zelfredzaamheid (Tom Lassing)

25/05 8:13

Helaas is de wereld in een toestand geraakt waarbij globalisatie iets van het verleden is.

De VS, China en Rusland willen de wereld veroveren en Europa, Afrika, Zuid Amerika, Australië en de rest van Azië zijn hun doelen.

Veroveren? Zoals Oekraïne?

Ja en nee.

Oorlog is het verlengstuk van de politiek. Als de politiek het dus niet redt, dan moeten soldaten het doen. Het liefst zonder te vechten. China is daar nu meester in. Ze overladen corrupte machthebbers overal in de wereld met geld en krijgen hierdoor havens en militaire basissen in handen. In Afrika worden hele landdelen aan China overhandigd. Officieel voor 40 tot 100 jaar, maar zie daarna die Chinese bewoners en hun militaire beschermers nog maar weg te krijgen.

Er ontstaan nu dus blokken op de wereld. Blokken die ieder zelf de economische broek op moeten kunnen houden.

Voor Europa houdt dat in dat we weer terug moeten naar zelf produceren.

Europa heeft zelf weinig grondstoffen, maar we hebben wel 100 jaar aan afval weten te verzamelen. De nieuwe mijnen kunnen wel eens de afvalbergen van Europa zijn. Hoeveel waardevols hebben we de afgalopen 100 jaar al niet weggegooid?


In dat kader vraag ik je ook eens hier naar te kijken. Deze ondernemer heeft een prachtig idee en heeft de kennis en ruimte om het waar te maken

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Afbouw Salderingsregeling weer uitgesteld (Tom Lassing)

25/05 8:34

Bezitters van zonnepanelen krijgen de energie die ze overdag opwekken maar dan niet gebruiken in de avond gratis terug. Dat is geregeld in de salderingsregeling.

Dat was een interessante regeling, maar deze regeling houdt de ontwikkeling en uitrol van huis accu's nu wel tegen.

Geen goede zaak nu het net steeds vaker 'vol' is. Als veel meer consumenten een huis accu zouden bezitten, zou dat de stabiliteit van heel het elektriciteitsnet ten goede komen.

Maar... het is blijkbaar niet zo makkelijk voor ambtenaren om een regeling te verzinnen die tegemoet komt aan een stukje degelijk bestuur en ook een goede toekomstgerichtheid.

We willen in Nederland niet, zoals in Spanje en België gebeurde, iedereen vanuit de veranderende wetgeving bedonderen.

Nederland is echter nu wel heel laat met het aanpassen van de wetgeving.

Het voordeel voor bezitters van zonnepanelen is dat de investering in de huisaccu nu ook nog niet hoeft. Dat scheelt je dus een investering en dus geld. De huisaccu zou echter de investering wel waard moeten zijn als je op termijn veel meer je eigen (gratis) energie gaat gebruiken. Immers, overdag wek je op en in de avond gebruik je dan je eigen accu en misschien ook wel een beetje de energie vanuit je elektrische auto. Die hoeft immers ook niet altijd op 100% opgeladen te zijn. 

De toekomst is wel duidelijk, maar Nederland stelt de toekomst uit tot in ieder geval 2025.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd