Beursbox Nieuwsbrief Rivian aandelen analyse

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rivian aandelen analyse
Date: July 28th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 28 juli 2022
 
 

AEX 713,53 Dow 32.197 USD 1,022 Btc 22.729 Goud 1,738.58

 
 

Aandelen selecteren

De beste aandelen vindt je door goed te zoeken. Dit dataprogramma helpt je daarbij. Probeer het maar eens uit!

Neem nu een gratis 30 dagen proefabonnement op FinancialStockData.com met kortingcode Beursbox!

Klik hier
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/07 7:00

 • Vandaag wederom een live middagwebinar. Om 12:30 uur ga ik de door mij in 1999 geformuleerde TrendMethodische Aanpak uiteen zetten. Een methode die nog altijd enorm veel steun geeft in mijn persoonlijke beleggingsbeslissingen. Je kan je hier (gratis) aanmelden.

 • Het middag webinar van gisteren kan je hier bekijken. Het gaat over het aandeel Rivian dat een jaar geleden nog op 179 dollar stond en nu rond de 32 dollar noteert. Ik denk dat er een reden is om naar dit aandeel te kijken...

 • Ik heb gisteren een schilderij van min of meer mijn huis gekregen. Een leuk verhaal. Je leest het hier.

 • Vooral de Nasdaq had gisteren een extreem goede dag. Beleggers zijn blijkbaar opgetogen dat de FED de rente verder verhoogd heeft. Dat terwijl dit voor de economische groei maar niet zo maar positief is. Het is daarop opmerkelijk dat de aandelenbeurzen zo positief reageren.

 • Uraniumaandelen kenden gisteren een goede dag. Meerdere van mijn aandelen stegen meer dan 10% in waarde. Ook de uraniumaandelen die in Australië genoteerd staan deden het vanochtend erg goed.

 • Meta stelde teleur. De omzet haalde het niet bij de verwachtingen. Het netto inkomen daald emet maar liefst 36%. De koers steeg gisteren tijdens beururen met 6,55% en daalde nabeurs 4,65%.

 • Cathie Wood heeft een flinke aankoop aan Shopify aandelen gedaan. Ze kocht ter waarde van 50 miljoen van die aandelen. Ze verkocht een flink deel van haar Coinbase aandelen.

 • Maffia praktijken vanuit de boeren protesten. Bedreigingen van aannemers en hun personeel. Dit zijn geen zaken waar de boeren zich populair mee maken. Keihard aanpakken moeten ze die misdadige praktijken van zich crimineel opstellende boeren en/of hun sympathisanten. We hebben hier grondrechten en wetten in Nederland en terecht dat boeren een beter beleid eisen. Maar als je zelf fascistische neigingen gaat uitdragen en je buiten die wettelijke regels beweegt, dan ben je op de verkeerde weg. Dan wordt het tijd dat er ingegrepen wordt voor er doden gaan vallen. Gisteren is wat mij betreft met het bedreigen van aannemers en hun personeel een grens overschreden.

 • De Russen hebben gisteren de op één na grootste energie centrale van Oekraïne weten te veroveren. Wat ze echter niet lukte, was de verdedigers uitschakelen of gevangen te nemen. De verdedigers wisten zich terug te trekken. Hoewel het verlies een ramp voor Oekraïne is, is de ontsnapping van de soldaten een goede zaak.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Deze kans krijg je eens in de 3 tot 5 jaar! (Jack Hoogland)

28/07 7:21

Maandag liet ik u al zien dat de VS in razendsnel tempo afglijdt richting een diepe recessie.

Dit wordt nu voor iedereen steeds duidelijker, waardoor de druk op Powell om te stoppen met zijn renteverhogingen toeneemt.

Powell wordt er nu al van beschuldigd dat hij een verwoestende recessie aan het veroorzaken is. Zie onderstaande tweet.

Ook wordt zijn beleid als ineffectief bestempeld omdat je problemen aan de aanbodzijde (brandstof, grondstoffen, werknemers) niet kunt oplossen met renteverhogingen.

Powell maakt die aanbodproblemen zelfs alleen maar groter omdat bedrijven door hogere rente en recessie niet investeren in nieuwe capaciteit.

Zoals ik u al eerder vertelde zitten we in een soortgelijke situatie als in augustus 2018 toen de bull markt in goud begon.

Alleen is de huidige economische situatie een stuk extremer.

En op de futures markt zien we dat de huidige situatie zelfs identiek is aan augustus 2018. Zie onderstaande grafiek.

Want beleggingsfondsen en hedgefondsen hebben nu, net als in augustus 2018...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Rivian aandelen analyse (Tom Lassing)

28/07 7:48

Gisteren heb ik in de lunchwebinar het aandeel Rivian Automotive besproken.

Het is één van de rijzende sterren in de elektrisch rijden sector.

Het aandeel was in de eerste helft van 2021 zeer populair. De hoogst bereikte koers was 179 dollar per aandeel.

Vergelijk dat eens met nu... 32 dollar.

Daar is dus veel geld verloren door beleggers die zo ver voor de muziek uit liepen dat er geen muziek meer te horen viel.

Dit jaar denkt de onderneming 25.000 auto's te produceren. Leuk, maar nog lang niet genoeg om winstgevend te kunnen opereren.

Net als veel andere startups is het nog wel even investeren voor er geoogst kan worden.

De vraag is uiteraard of je daar als belegger dan beter van kan worden. Niet ieder bedrijf is een Tesla, Google of Apple.

Rivian heeft een schuld van 8,6 miljard, maar heeft ook 16,4 miljard in kas.

Dat is een sterk punt. Ze kunnen de opstarttijd dus wel doorkomen, ALS ze daarna maar winstgevend kunnen worden.

Het halen van doelen is dus heel belangrijk. Op 11 augustus komen ze met de tweede kwartaal cijfers.

Kijk hier naar de video
 
 
 

2e Update TARBO strategie (Jan Breestraat)

28/07 8:03

Ik heb enkele weken geleden mijn strategie in deze nieuwsbrief gepubliceerd. Er kon verrassend snel al snel een forse winst op genomen worden, maar ik ging voor de optiekenners toch nog even door.

Door nu weer wat aanpassingen in de optieposities te doen, is de maximale potentiële winst flink toegenomen.

Het volledige bericht staat op de Beursbox website. Je kan het hier lezen.

Lees hier het bericht
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Gefopt door Russen (Tom Lassing)

28/07 8:27

Ik werd gisteren door een kijker van een video over Oekraïne er op aangesproken dat ik het helemaal mis had. Zijn bronnen hadden veel betere en heel andere informatie. Hij haalde zijn info van websites uit de VS.

Nu is dat al raar bij een oorlog in Oekraïne die daar met Rusland gevoerd wordt, maar OK...

Ik heb de eerste van de sites die hij noemde bekeken en zag al direct dat het een volkomen Russische insteek had. Hoe zo Amerikaanse site?

Ik ging eens verder zoeken. Zo keek ik naar de URL en ging na waar die geregistreerd was. Dat bleek in Rusland te zijn.

Kortom, heel die door ultra rechts gepromote site bleek simpelweg keiharde Russische propaganda te zijn. Ze hosten de site in de VS, maar de rest wordt alles vanuit Rusland gevoed.

Mensen laten zich zo snel foppen!

Hoe of ik dan verder weet dat het Russische propaganda is?

Op die site de mededeling dat Rusland zich inhoudt en er alles aan doet om burgerdoelen te vermijden. De realiteit is dat Rusland met name en bij voorkeur op burgerdoelen schiet. De honderden ziekenhuizen, scholen, culturele centra die vernietigd werden en de honderden dorpen en steden die volledig platgebombardeerd zijn, vormen het keiharde bewijs.

Als je zo ver heen bent dat je daar nog niets van hoorde, dan mag je je afvragen hoe ver je al in de Russische propaganda bubble verdronken bent.

Dit zijn wel de mensen die bij een eventueel rechtstreeks conflict met Rusland de verkeerde kant kiezen. Onze toekomstige NSB gasten. Het is triest dat te constateren, maar een deel van Nederland en België is volkomen in de ban van de Russische B.S. die ze iedere dag graag gevoed krijgen. Kritiekloos nemen ze dat tot zich. Het wantrouwen naar eigen overheid en media is zo groot dat ze de overduidelijke leugens van Rusland graag en met volle overtuiging omarmen. Zolang die zich maar verbergen achter een ultra rechtse façade. Deze mensen doen geen enkele moeite om de bronnen die ze gebruiken te controleren. De vijfde colonne wordt al door de Russen opgebouwd. Ik sta er van te kijken dat sommigen zich zo makkelijk door de Russen laten overtuigen. Schrikbarend is het.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd