Beursbox Nieuwsbrief TrendMethodische Aanpak, voor orde in de chaos

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief TrendMethodische Aanpak, voor orde in de chaos
Date: July 29th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 29 juli 2022
 
 

AEX 722,38 Dow 32.529 USD 1,021 Btc 23.543 Goud 1,763.33 

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! In feite een gratis boek, want je hoeft alleen de verzendkosten te betalen! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!

Voor meer info, klik hier
 

Dagelijks de winst nemen

Ga je actief daytraden, dan weet je letterlijk iedere dag wat je daadwerkelijk gerealiseerde resultaten zijn. Het staat ook écht op je rekening. Kijk hier voor meer informatie


Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/07 7:00

  • De TrendMethodische Aanpak was het onderwerk van het webinar van gisteren. Het is mijn opzet om orde in de beleggingschaos te brengen. Meer structuur en ook meer realisatie waar je als belegger in de markt staat. Eigenlijk gezegd... Waar staat de markt nu en hoe kan ik daar het beste op reageren. Kijk hier de video

  • Jan Breestraat heeft gisteravond zijn 3e update TARBO strategie naar me toegestuurd. U treft deze hier aan

  • Het totale spaarsaldo in Nederland is gestegen tot 420 miljard euro. Ik blijf zeggen dat het heel erg zonde is dat we met een inflatie van nu ruim 11% zo veel geld op spaarrekeningen hebben staan. Dit is dus een 100% zeker verlies. 45 miljard per jaar gaat momenteel aan koopkracht verloren door de inflatie. Dit kan zo veel beter!

  • SNS en ASN schrappen de negatieve rente voor spaarders die meer dan 100.000 op hun rekening hebben staan. Jammer... Als je zo veel geld hebt EN het niets laat doen op de spaarrekening, dan verdien je een negatieve rente!  

  • Oud corps leden zien met lede ogen toe hoe de huidige generatie corpsleden er een grotere puinhoop van maakt dan ze zelf deden toen ze nog corps lid waren.

  • Shell maakte het afgelopen kwartaal een winst van maar liefst 11,5 miljard euro. De hoge prijzen voor olie en gas leveren het bedrijf goed geld op. In feite lezen we hier dat de hoge prijzen het gevolg zijn van een hogere winstmarge die de olie en gasmaatschappijen aan ons doorrekenen... Toch? Ligt het aan Putin, of ligt het aan Shell en consorten?

  • President Xi van China wil niet dat Amerikaanse politici naar Taiwan komen. Het plan is dat vandaag Speaker Pelosi in Azië zou aankomen en op de agenda staat vooralsnog ook een bezoek aan Taiwan.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Méér positief nieuws! (Jack Hoogland)

29/07 7:18

Vorige week liet ik u al zien hoe het sentiment tegenover kernenergie zélfs in landen als Japan, Duitsland en België steeds positiever wordt.

Ook het aantal berichten over landen die investeren in nieuwe kerncentrales volgt elkaar in snel tempo op.

Vrijdag zag ik dat Turkije is begonnen met de bouw een een nieuwe kerncentrale. Zie onderstaande tweet.

Turkije wil 12 grote kernreactors bouwen, maar geeft nu al aan dat er meer zullen volgen.          

De dagelijkse stortvloed aan positief nieuws begint nu ook door te dringen tot beleggers.

Koersen van uraniumaandelen zijn weer aan het stijgen, zetten vorige week een hogere top neer, en stijgen nu door.

Een nieuwe stijgingsfase is ingezet!

Vorige stijgingsfases lieten koersstijgingen van 50% tot zelfs 200% in slechts een paar maanden tijd zien.

Het lange termijn potentieel is vele malen hoger.

Vorige week stuurden we onze TopAandelen-abonnees al drie extra uraniumtips toe. 

Als nieuwe abonnee ontvangt u deze extra tips helemaal gratis bij het ingaan van uw abonnement.

Profiteer maximaal van deze enorme bull markt!
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Mijn visie op goud

Kijk hier om te bezien hoe ik over goud als spaargeld denk.


Lees meer
 
 
 

En goud dan? (Tom Lassing)

29/07 7:32

De goudprijs is de laatste maanden fors gedaald. Dat terwijl de inflatie rond de 10% ligt.

Is het dus een fabel dat goud goed tegen inflatie kan beschermen?

Neen, dat is het niet. Het is zo dat inflatie en de goudkoers niet tegelijk op inflatie reageren. Je kan dan het idee hebben dat goud niet je beste oplossing is, maar het is slechts een timing probleem.

Goud daalde de laatste tijd vanwege vooral twee redenen. De eerste was de kracht van de dollar en de tweede was de afgenomen angst voor de val van fiat geld.

Als alles omlaag gaat, gaat goud dus ook omlaag. Dat geldt voor een crisis. Nu, de aandelenbeurzen daalden, crypto's daalden, en ja, ook goud daalde.

Maar de mogelijkheden van de centrale banken om inflatie te bestrijden zijn beperkt en we zien nu al dat de prijs van goud en de koersen van goudmijnaandelen heel voorzichtig iets herstellen.

De tijd van goud lijkt weer aan te breken. Het zou wat mij betreft volkomen logisch zijn.

Mijn visie op goud
 
 
 

Komt er een Amerikaanse huizencrisis aan? (Tom Lassing)

29/07 7:53

Elliott Wave International heeft er een interessant artikel over geschreven. In de nodige landen is de woningmarkt behoorlijk overspannen.

In de VS is al zichtbaar dat er een top bereikt is. De laatste maanden zien we in meerdere regio's de huizenprijzen al voorzichtig dalen.

Ook in New Zealand, Australië en Canada zijn er tekenen dat de huizen markten hun top bereikten.

Dan hebben we het nog niet eens over China gehad. De huizenmarkt aldaar zit in een heel andere dimensie. Al in September 2021 gingen de huizenprijzen al omlaag en dat is daarna zo gebleven.

Het is dus een wereldwijd fenomeen.

Enfin, lees hier maar eens verder

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Houdt Rusland zich nog in? (Tom Lassing)

29/07 8:12

Ik had deze week een verhitte discussie met een Rusland fan die nog altijd, ondanks alle oorlogsmisdaden van Rusland, een enorme fan van de Russische inval is.

Volgens hem houdt Rusland zich nog altijd in.

Hij zei erbij dat Rusland echt probeert om burgerdoelen te vermijden. Dat is uiteraard onzin, want Rusland kiest juist eerder burgerdoelen dan militaire doelen. Maar dan de vraag, houdt Rusland zich in?

Het antwoord daar op is ja. 

Rusland vecht de oorlog in Oekraïne ook in mijn ogen inderdaad met één hand op de rug.

Daar zijn meerdere redenen voor. De eerste is dat Putin geen oorlogsverklaring wil uitspreken, want een oorlog tegen Oekraïne is slecht te verkopen in Rusland. Immers is Oekraïne in de ogen van de Russen een broedervolk. Met de speciale militaire operatie kan Putin verkopen dat hij de nazi's uit Oekraïne wil verdrijven. Als hij de oorlogsverklaring uitspreekt, dan geeft hij aan dat hij oorlog voert tegen een broedervolk. Dat valt in Rusland amper te verkopen. Dan gaat heel zijn eerdere leugen vol op straat komen te liggen.

De andere reden dat Rusland zich inhoudt, is de angst dat er alsnog een rechtstreekse confrontatie met de NAVO komt. Putin heeft dus heel wat gevechtseenheden langs de grens met de NAVO gehouden. Die eenheden zijn voorzien van modernere wapens dan waarmee ze in Oekraïne vechten. Putin wil namelijk niet zo zwak worden dat de NAVO het idee zou kunnen krijgen dat ze gewoon naar binnen kunnen wandelen. Waarom denkt Putin zo? Puur omdat hij zo ook dacht richting Oekraïne. Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten.

De vraag is uiteraard hoe Putin zich gaat opstellen als Oekraïne daadwerkelijk in staat blijkt om stukken land terug te veroveren. Putin heeft nu al aangegeven dat de veroverde delen nu deel van Rusland zijn. Als hij die landsdelen weer verliest, dan is dat dus een klap in zijn gezicht. Dan verliest hij de eerbied van zijn leger en van zijn medebestuurders. Zijn positie als leider komt dan in het geding. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Het zal dus spannend worden als Oekraïne militair gezien daadwerkelijk serieuze vooruitgang gaat boeken. Voor aanvallers is de zomer in Oekraïne de beste tijd. Als Rusland zelf zegt zo sterk te zijn, waarom boeken ze dan zo weinig vooruitgang? Aan de andere kant moet Oekraïne nu wel vaart maken met haar opmars. Er zijn nu nog maximaal drie maanden beschikbaar. In november komt de regen en worden de velden onbegaanbaar. Je kan je legers niet alleen over de spaarzame wegen laten optrekken. Dan ben je vreselijk kwetsbaar.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd