Beursbox Nieuwsbrief De Fed bewijst ons een enorme dienst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De Fed bewijst ons een enorme dienst
Date: August 3rd 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 3 augustus 2022
 
 

AEX 725,75 Dow 32.396 USD 1,017 Btc 22.649 Goud 1,769.01

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de aangeboden data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans! Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone herstelt zich flink. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/08 7:00

 • Vandaag zal ik het aandeel Nokia in het lunchwebinar bespreken. Je kan je hier opgeven voor de sessie (gratis)

 • Alle beurzen stonden vanochtend op pagina 502 van Teletekst in de min.

 • De spanning tussen de VS en China is inderdaad opgelopen nu speaker Pelosi daadwerkelijk een bezoek aan Taiwan gebracht heeft. Ik zie niet echt in wat de strategische winst voor de VS hier is. We weten nu wel dat de VS denkt dat ze het verste kan plassen in de onderlinge wedstrijd met China.

 • Windpark Hollandse Kust Zuid heeft gisteren de eerste stroom geleverd. Over een jaar moet het park gereed zijn en een enorme hoeveelheid energie kunnen opwekken. Dit is het eerste subsidievrije windpark op de Nederlandse Noordzee. Er komen 140 turbines. Er staan er nu 36.

 • Schiphol gaat ook in september en oktober het aantal passagiers dat via de luchthaven mag vertrekken beperken.

 • SocGen heeft een verlies van 3,3 miljard euro bekend gemaakt. Dit verlies komt door de abrupte exit uit de Russische markt.

 • TSMC heeft gewaarschuwd dat een oorlog tussen China en Taiwan iedereen verliezers zal maken. De grootste chipfabrikant van de wereld zou bij een invasie door China zeker vernietigd worden en daarmee komt de wereld serieus en langdurig met een enorm te kort aan chips te zitten. Heel de wereld zou dan verliezen, ook als China onverhoopt snel zou winnen en de fabriek iet geraakt zou worden. Ze zijn namelijk afhankelijk van vrije wereldhandel en één onderdeel niet meer kunnen krijgen stopt heel het proces.

 • Microstrategy (MSTR) neemt een verlies van 917 miljoen op haar bitcoin bezittingen. De CEO zal zijn functie nu ook neerleggen. Hij wordt voorzitter van de raad van commissarissen.

 • Vanochtend staat in Australië de uraniumaandelen weer hoger. Ik verwacht daarom vanmiddag ook flink hogere koersen voor uraniumaandelen in de VS.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

De Fed bewijst ons een enorme dienst! (Jack Hoogland)

03/08 7:18

Ruim een maand geleden vertelde ik u al dat de Fed met haar renteverhogingen de structurele tekorten aan grondstoffen alleen maar groter maakt.

Toeval wil dat ik afgelopen weekend diverse artikelen tegenkwam, met precies deze kritiek op het huidige Fed-beleid.

In de tweet hieronder stelt de Financial Times dat Powells medicijn tegen inflatie (renteverhogingen) op termijn erger is dan de kwaal.

Hogere rente zorgt ervoor dat CEO’s van grondstofproducenten geen zin hebben om in nieuwe mijnen investeren.

Dat terwijl juist nu massaal in nieuwe mijnen zou moeten worden geïnvesteerd om ergens na 2030 genoeg aanbod te hebben. Zie grafiek in onderstaande tweet.

De Fed bewijst ons (lange termijn beleggers in grondstofaandelen) met haar huidige beleid een enorme dienst.

Want ze maakt het al bestaande gebrek aan...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Daytrading is heel interessant

Ik ga binnenkort ook zelf de cursus doen. De kogel is door de kerk. De methode biedt immers ook in slechtere beurstijden de mogelijkheid om puur op beweging geld te verdienen. Omhoog of omlaag maakt niet uit. Dat staat me wel aan. Zo kan ik nog onafhankelijker worden.

Kijk hier
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

03/08 7:38

Ik heb maandagmiddag mijn training op het M2W-TSSystem gekregen en ben nu met een demo account alles aan het uitproberen.

Ik begin te begrijpen waarom mijn zoon er af en toe een bende van maakt... Je bent namelijk geneigd te denken dat je het beter dan het ingestelde systeem kan en dan vlieg je in en uit de markt.

Nu is het vakantietijd en dus zeker geen ideale markt, maar hoe dan ook is het onverstandig om in en uit de markt te vliegen. Je gaat dan geheid op termijn verliezen.

Het ingestelde systeem is echter vrij saai. Het geeft je de suggestie om alleen de markt in te gaan als alles zo'n beetje op groen staat. Dat is op mooie dagen al redelijk zeldzaam, maar nu in de vakantie is het bijna niet bestaand.

Wil je oefenen, dan is er nu weinig te doen.

Maar het systeem netjes volgen is WEL de manier om degelijk en structureel winstgevend met daghandel bezig te zijn. Dan maar geen handel.

Dan maar saai is dus mijn devies, het gaat mij in dit spel om de knikkers.

Wil ik dus serieus geld uit de markt trekken, dan moet ik me beperken tot de geheide winsten.

Snel op zeldzame momenten in en uit en laat de rest maar vechten om de kruimels...

Ik oefen ondertussen nog even door op mijn demo account van FXFlat. Gisteren uiteindelijk 23 punten winst, maar dat is wel met enkele bewuste stunts er in. Ik ben immers nog aan het oefenen en het is een oefenaccount.

Meer over deze vorm van Daytrading vindt je hier

en hier kan je informatie vinden over de demo rekening bij FXFlat

De combinatie van het systeem en een FXFlat account werkt overigens naadloos.

 
 

Wil jij ook online geld verdienen? (Tom Lassing)

03/08 7:58

Ik ben zelf ooit begonnen met een website en nieuwsbrief naast mijn gewone werk. Op een gegeven moment werden de inkomsten zodanig dat ik het me kon veroorloven om mijn baan er definitief aan te geven.

Nooit spijt van gehad.

Nu heb ik zelf jaren geleden enkele websites gemaakt over online ondernemen. Succesverhaal.nl maar ook Affiliatecursus.nl. Ik heb ook jarenlang seminars gegeven over online ondernemen. Het raakte uiteindelijk een beetje uit beeld bij mij. Zeker omdat ik me ook ging bezighouden met video's maken.

Eerlijk gezegd heb ik me er dus al enkele jaren niet meer mee beziggehouden om online ondernemen als bedrijfsmodel actief te promoten.

Een collega van me vond en vindt het wel zijn 'taak' om nieuwe affiliates en online ondernemers op te blijven leiden.

Wil je dus een actuele cursus, dan zou je hier naar kunnen kijken.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Nieuwe betaalde service (Tom Lassing)

03/08 8:37

Ik schreef deze week al dat ik de Mooie Beursdag Nieuwsbrief weer geschreven had. Dat is een betaalde nieuwsbrief die ik iedere maand uitbreng. Het is echter zo dat de site door omstandigheden bij mijn zakenpartner al een flinke tijd offline is.

Er komen dus al heel lang geen nieuwe abonnees bij en mijn zakenpartner in dat initiatief is zelf ook uit beeld geraakt. We begonnen de service samen, maar de laatste vier jaar kwam er van hem uit geen enkele bijdrage meer binnen.

Ik heb daarom gisteren besloten dat ik geen nieuwe abonnees voor die service meer ga zoeken. Ik blijf de bestaande abonnees bedienen, maar het is voor hen niet meer mogelijk om die service te verlengen.

Wat ik echter wel ga doen, en dat is voor de bestaande abonnees straks ook interessant, is een nieuwe service opzetten.

Een service waarbij ik veel meer de technische middelen van deze tijd ga inzetten. Binnen de Nederlandse en Belgische financiële sector ben ik mogelijk de eerste die dat op dat specifieke platform gaat doen, dus ik hou nog even onder de pet wat het precies gaat worden.

Het wordt waarschijnlijk een combinatie van de PDF nieuwsbrief, video's en webinars via een eigentijds platform.

Basis in de opzet is dat er per maand gemiddeld drie aandelen posities worden aanbevolen, tot een maximum van 20 lopende posities. Iedere positie krijgt een winst exit punt mee en mogelijk ook een stop loss.

Je kan als abonnee dan zelf bepalen wat je volgt en wat je laat lopen. Ik kom aan niemands geld, je moet echt zelf je acties inzetten. Hoe groot per positie is ook puur je eigen keuze. Het zijn allemaal aandelen posities.

Middels video's en webinars wil ik vervolgens de argumenten om een positie in te nemen met de abonnees doornemen.

Een beetje zoals gisteren het webinar over Tesla. 

Van dat webinar vindt je de video hier.

Ik denk dat je daar als belegger veel aan zal hebben omdat je dan veel meer krijgt dan alleen de tip voor een bepaald aandeel. Daar zouden we allemaal betere beleggers van moeten kunnen worden.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd