Beursbox Nieuwsbrief Nokia is groter en mooier dan we zouden denken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nokia is groter en mooier dan we zouden denken
Date: August 4th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 4 augustus 2022
 
 

AEX 734,53 Dow 32.812 USD 1,016 Btc 22.767 Goud 1,770.39

 
 

Aandelen selecteren

De beste aandelen vindt je door goed te zoeken. Dit dataprogramma helpt je daarbij. Probeer het maar eens uit!

Neem nu een gratis 30 dagen proefabonnement op FinancialStockData.com met kortingcode Beursbox!

Klik hier
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/08 7:00

  • Vandaag wederom een live middagwebinar. Om 12:30 uur ga ik het aandeel PayPal bespreken. Een bedrijf met een beurswaarde van maar liefst 100 miljard dollar. Je kan je hier (gratis) aanmelden.

  • Het middag webinar van gisteren kan je hier bekijken. Het gaat over het aandeel Nokia dat als bedrijf veel groter is dan veel Nederlandse en Belgische beleggers denken. Het kent ook een enorm potentieel. 

  • Gisteren heb ik met mijn eigen daytrading 12,6 punten binnen gesprokkeld. Streven is 30 punten per dag, maar ik heb gisteren maar één transactie kunnen doen. Het is vakantietijd en dat maakt ook de beurzen wat lastiger bespeelbaar. Ik ben overigens nog altijd in demo toestand aan het werk, dus het gaan nog nergens om.

  • Shell gaat haar 82.000 medewerkers een extra bonus geven vanwege de enorme winsten die het bedrijf nu dankzij de oorlog in Oekraïne weet te maken. De één zijn dood, is de ander zijn brood.

  • In Turkije is de inflatie nu bijna 80%. Dat is de hoogste inflatie sinds 1998.

  • China is nu een beetje wanhopig militaire oefeningen rond Taiwan aan het doen. Het komt wat zielig over. Ze willen wraak, maar eigenlijk is China machteloos om echt wraak te nemen voor het bezoek van Pelosi.

  • Binnen de Reddit community zijn ze weer aandelen aan het pushen. AMTD is een klein bedrijf in Hong Kong en de koers is nu al meer dan 21.000% gestegen sinds de IPO. Dit lijkt enorm op pump and dump zoals de Amerikaanse maffia dat in de jaren negentig deed. Zou nu crimineel China hier de hand in hebben, of zijn het Amerikaanse criminelen die hier een Chinees aandeel oppompen?

  • Het lijkt er steeds meer op dat de Russen de gevangenis waar de Oekraïense verdedigers van Marioepol vastgehouden hielden zelf beschoten hebben. Dan is dat dus wederom een oorlogsmisdaad van de Russen. Rusland gaf aan dat het Rode Kruis en de VN mochten onderzoeken, maar de realiteit is dat die in werkelijkheid geen toegang tot het complex krijgen.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Nokia aandelen analyse (Tom Lassing)

04/08 7:21

Iedereen kent Nokia. En vervolgens stel ik nu dat je Nokia helemaal niet kent!

Bijna 10 jaar geleden werd door Nokia vanuit een zwakte positie een samenwerking gezocht met Microsoft. Nokia had de smartphone ontwikkeling volkomen gemist.

Op een gegeven moment nam Microsoft een groot deel van Nokia over. Alle GSM activiteiten gingen over naar Microsoft. De patenten hield Nokia.

Er bleef dus een klein Nokia over.

Microsoft moest al snel fors afschrijven op haar aankoop en er gingen 7.800 banen verloren.

Nokia zat vervolgens niet stil. Haar patenten bleken goud waard en waar Nokia een belangrijke speler werd, was 5G en zelfs 6G.

Nog altijd worden er Nokia telefoons gemaakt, maar dat is in licentie waarbij de maker alleen de naam Nokia gebruikt. Nokia zelf heeft er geen werk aan.

Nokia is nu een patenten fabriek geworden. Een soort enorm beleggingsfonds in nieuwe ideeën die verder uitgewerkt kunnen worden. Uitvinders worden door Nokia uitgenodigd en in sommige gevallen zelfs uitgekocht.

Nokia heeft ondertussen een gigantische hoeveelheid aan nieuwe patenten en octrooien.

Een bak met potentieel waar je u tegen zegt.

Hoe groot is Nokia ondertussen weer? Er werken bijna 89.000 personen! Dat is meer dan bij de oliereus Shell!

Het bedrijf Nokia is nu 30 miljard euro waard.

Het punt is... Het is onduidelijk wanneer en hoe veel winst er gemaakt kan worden met de octrooien. 6G is heel leuk, maar de wereld is al jaren met veel moeite 5G aan het uitrollen.

Nokia is dus een belegging voor vele jaren... of je moet echt willen traden.

Kijk de video van het webinar van gisteren
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Zakelijk beleggen (Tom Lassing)

04/08 7:48

Ik ben een zakelijke aandelen belegger. Een bewuste keuze met enkele voor- en nadelen.

Het nadeel is dat de winst bij zakelijk beleggen belast is. Het voordeel is dat je met het volle bedrag kan beleggen.

Wat bedoel ik met het laatste?

Als ik geld van de zaak naar privé haal, dan moet ik 50% belasting betalen.

Zou ik dus privé beleggen, dan beleg ik in feite maar met 50% van het geld!

Door zakelijk te beleggen kan ik dus met veel meer geld aan het werk zijn en ik voorkom dat ik al 50% van mijn geld aan belastingen kwijt ben.

Helaas moet je daar dan belasting over de winst over betalen, maar het geeft me wel ruimte om zakelijk af en toe domme dingen te doen. Ik heb namelijk beleggingswinst om te compenseren.

Er is nog een nadeel bij zakelijk beleggen.

Het openen van een zakelijke beleggingsrekening is geen pretje.

Je moet al je zakelijke documenten printen en dan vervolgens stuk voor stuk laten notariseren door een notaris, accountant of ambtenaar. Dat kopiëren en dan de afspraak maken en het ook daarna scannen en opsturen is een enorme bak werk. Daar zou je een secretaresse voor moeten hebben... Maar die heb ik dus niet.

Waar heb ik mijn zakelijke beleggingsrekening?

Ik heb die nu bij FXFlat. https://fxflat.news/TL-TraderworkstationBeleggingsrekening

Dat is een broker die er geen moeite mee heeft om een zakelijke beleggingsrekening aan te houden. Veel brokers willen het niet meer vanwege het strenge toezicht. Daarom moet je ook al die stukken laten notariseren en opsturen.

Open hier je beleggingsrekening
 
 
 

De maand juli 2022 voor Neo Finance (Tom Lassing)

04/08 8:03

Er werden in juli 627 leningen door Neo Finance verstrekt. Een bedrag van in totaal iets meer dan 3 miljoen euro.

Via de tweede hands leningenmarkt werd ter waarde van 156.400 euro aan leningen verhandeld.

De rente voor de leningen is weer iets aan het stijgen. De is een trendbreuk, want de rente was de laatste jaren fors gedaald.

Zelf merk ik dat de laatste maand veel leningen beschikbaar waren, ook om handmatig in te zetten.

Ik heb nu zelf een bedrag van 48.500 in leningen zitten.


Meer over Neo Finance
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Oekraïne Stand van Zaken 4 aug 2022 (Tom Lassing)

04/08 8:25

Volgens mijn bron in Oekraïne zegt Rusland dat ze 5 augustus een aanval vanuit de Cherson oblast gaan doen. De Russen willen naar verluidt morgen noordwaarts uitbreken.

Dat is wat de politieke top in Moskou misschien wil, maar vooralsnog zie ik niet waar de Russen de manschappen en materialen vandaan moeten halen voor het uitvoeren van die uitbraak.

Het is echter wel wat Oekraïne graag ook zou willen zien. Laat de Russen nu maar uit hun loopgraven komen en in de tanks stappen. Die worden dan stuk voor stuk opgeblazen en daarna kunnen de Oekraïners alsnog hun offensief richting Cherson opzetten en/of afronden.

Overigens is er al een Oekraïens offensief gaande, alleen Oekraïne heeft haar inwoners verboden nu te publiceren over de situatie rondom Cherson. Ze willen de Rus niet wijzer maken dan deze nu is.

Ik kan er dus ook geen zinnig woord over zeggen hoe het staat met dat offensief. Het feit dat de Russen stellen dat ze morgen gaan uitbreken zegt niet veel goeds over de voortgangvan het Oekraïense offensief. Zou de Rus bluffen en liegen? Zouden Russen daartoe in staat zijn?

In een video ga ik laten zien hoe gek genoeg de situatie rondom Cherson van belang is voor heel de oorlog in Oekraïne. De partij die daar wint, wint mogelijk heel de oorlog. Dat lijkt gek, want het gaat om een heel klein stukje Oekraïne. maar het is toch van enorm belang. Je moet de video even afwachten.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd