Beursbox Nieuwsbrief Werk combineren met daytrading

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Werk combineren met daytrading
Date: August 5th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 5 augustus 2022
 
 

AEX 731,58 Dow 32.726 USD 1,023 Btc 22.719 Goud 1,791.4 

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen!

In 10 stappen succesvol beleggen! In feite een gratis boek, want je hoeft alleen de verzendkosten te betalen! Leuk ook om weg te geven! Let op, de boeken zijn bijna op, reageer dus snel!

Voor meer info, klik hier
 

Dagelijks de winst nemen

Ga je actief daytraden, dan weet je letterlijk iedere dag wat je daadwerkelijk gerealiseerde resultaten zijn. Het staat ook écht op je rekening. Kijk hier voor meer informatie


Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/08 7:00

 • De TrendMethodische Aanpak was het onderwerp van een webinar van vorige week. Het is mijn opzet om orde in de beleggingschaos te brengen. Meer structuur en ook meer realisatie waar je als belegger in de markt staat. Eigenlijk gezegd... Waar staat de markt nu en hoe kan ik daar het beste op reageren. Kijk hier de video

 • Gaat Europa Oekraïne uiteindelijk verraden? Ik neem je in een video even mee in deze casus.

 • Gisteren heb ik ook een video gemaakt over hoe belangrijk het is dat Cherson door Oekraïne terug wordt veroverd. Kijk hier.

 • De Engelse centrale bank heeft de rente met 0,5% verhoogd, Geen verrassing daar.

 • De officiële inflatie is in Nederland boven de 10% uitgekomen. Dat is sinds 1975 niet zo geweest.

 • Gazprom blijft volhouden dat het westen de veroorzaker van de lage levering van gas is. Dat terwijl de gewenste turbine al lang in Rusland is, ondanks het embargo. Het is duidelijk dat Rusland geen gas wil leveren.

 • Ondanks de spanning tussen Taiwan en China blijft de enorme handel tussen de landen volledig intact. China kan niet zonder de Chips die Taiwan levert.

 • Elon Musk gaf op de aandeelhoudersvergadering van Tesla aan dat het bedrijf mogelijk eigen aandelen gaat inkopen. Tesla wil in staat zijn om in 2030 maar liefst 20 miljoen auto's per jaar te kunnen leveren.

 • Rusland ziet de NAVO nu als een reëel gevaar. De Russische propaganda in Rusland zelf probeert ook steeds meer de schuld van de oorlog bij de NAVO te leggen. De winkels in Rusland voelen de westerse sancties enorm goed. De omzetten zijn extreem laag. De Russen geven nog amper geld uit. Het enige dat nog gekocht wordt, is voedsel.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Daytrading combineren met je werk (Tom Lassing)

05/08 7:18

Ik ben deze week serieus begonnen met het oefenen met daytrading via het systeem dat Aloys Mattijssen ontwikkeld heeft. Al sinds 2016 presenteert Aloys dat systeem met zekere regelmaat in mijn presentatieruimte, maar nooit kwam ik er toe het zelf te proberen. Door mijn zoon, die er ook mee werkt, raakte ik toch enthousiast.

Hoe verloopt mijn proefperiode?

Ik heb het zo staan, dat ik een belletje hoor als er een potentieel signaal in de grafiek is ontstaan. Ik handel daarbij alleen in de DAX. Op dat moment dat het belletje gaat, kan ik er voor kiezen om even te kijken. De realiteit is dat ik die bel zelden hoor. Ik ben met andere dingen bezig en laat me niet afleiden, of ik ben van mijn plek af en hoor het belletje daarom niet.

Ik mis dus nogal wat signalen.

Daar waar ik wel naar kijk, is 80% een signaal waarop ik niet wil handelen.

De 20% die potentieel wel interessant is, zet ik op in. Mijn ervaring is in de huidige markt dat 80% van de posities die ik voorzichtig klaarzet NIET tot een daadwerkelijke transactie komt. (Ik zet zodanig in dat de richting van de beweging een verdere 5 punten moet zijn alvorens ik eindelijk ga instappen.)

Dan uiteindelijk na al die stappen zijn er voor mij één tot vijf signalen per werkdag die tot daadwerkelijk een positie komen. Ik constateer dat de helft daarvan in deze markt een klein verlies van 7 punten oplevert. Ik verlies daar dus 7 tot 21 punten per dag mee.

De andere helft van de posities moet dus meer dan dat opleveren om aan de gewenste 30 punten te komen.

Heb ik die 30 punten totale winst per dag al gehaald deze week?

Ja, gisteren voor het eerst.

Ik kwam tot 34 punten. Mijn slechtste dag was 7 punten. Wel had ik alle dagen deze week winst. Het was niet veel, maar het was winst. Het is vakantietijd en ik zit er niet heel erg strak op. Er is dus zeker ruimte voor verbetering.

Overigens, ik werk nu nog altijd alleen met een demo account. Pas als ik het systeem écht denk te vatten ga ik over op echte handel. Nu mag ik nog fouten maken en dingen uitproberen.

Hoeveel is een punt waard?

Dat kan je zelf kiezen. Uiteraard heeft dat ook te maken met hoeveel geld je hebt. Een punt kan 10 cent zijn, maar ook een euro, 10 euro of 100 euro. Het is net met hoeveel je in de markt wilt stappen. Je hebt echter een margin bedrag nodig, dus als je een 100 euro per punt wilt hebben, dan moet je een fors bedrag op je rekening hebben staan.

Als je de DAX bijvoorbeeld neemt die nu een waarde heeft van 13.670 punten (euro), dan is lotsize 1 dus 13.670 euro. als je 100 euro per punt wilt spelen, oftewel lotsize 100 doet, dan is de exposure dus 1.367.000 euro. Bij een leverage van 1 op 20 zou dat betekenen dat je minimaal 68.350 euro op je account zou moeten hebben.

Dat is veel geld, maar je werkt dan wel met 100 euro per punt. Een dag met 37 punten levert je dan dus wel 3.700 euro winst op.

Kijk, daar wil ik dan mijn bed wel voor uitkomen... 

Kijk hier voor meer info
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Mijn visie op goud

Kijk hier om te bezien hoe ik over goud als spaargeld denk.


Lees meer
 
 
 

Mijn nieuwe betaalde service (Tom Lassing)

05/08 7:35

Ik kondigde het al aan deze week, ik stop met de betaalde Mooie Beursdag nieuwsbrief service. Daar ga ik geen nieuwe abonnees meer voor werven. De bestaande abonnees krijgen geen mogelijkheid de service te verlengen.

Ik start een nieuwe service. Deze nieuwe service is minder nieuwsbrief en meer gericht op concrete tips en video's.

Er zijn echter twee niveaus. Er is het instap niveau, de Beursbox Insider service. Je krijgt dan voor slechts 5 euro per maand een concrete aandelentip en enkele video's die alleen voor de betalende leden gemaakt zullen worden.

Er is ook de Beursbox Insider VIP service voor 30 euro (ex BTW) per maand waarbij er ook naast die exclusieve video's echt een aandelen portefeuille gaat worden bijgehouden. In principe drie tips per maand, maar de portefeuille zal nooit bestaan uit meer dan 20 posities.

De posities worden bijgehouden waarbij instap, uitstap en stop loss niveaus worden aangegeven. Je moet als abonnee zelf je acties daarop ondernemen. Het moet echt gezien worden als een nieuwsbrief service.

Kijk hier voor meer informatie

Ik heb nog geen enkele klant, dus je kan de eerste zijn!


Wordt nu ook abonnee
 
 
 

Paypal aandelen analyse (Tom Lassing)

05/08 7:53

Gisteren heb ik in het lunch webinar het aandeel PayPal besproken. Een interessant aandeel dat ten opzichte van de concurrenten laag gewaardeerd wordt. Dat is ook de reden dat woensdag de opportunistische en activistische trader Elliott een positie heeft genomen. Hij wil dat ze reorganiseren zodat dit bedrijf veel meer de waardering gaat krijgen zoals de concurrentie dat heeft. In feite zou de koers daarvoor mogen verdubbelen.

Technisch gezien is net een koopsignaal gekomen. Ook voor trading is dit dus een interessant aandeel.

Enfin, kijk hier de video maar eens.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Prognose energieprijsstijging was onjuist (Tom Lassing)

05/08 8:12

In 2012 ging ik op pad om offertes voor mijn eerste set zonnepanelen te krijgen. Alle aanbieders werkten toen met een prognose van 9% energie prijsstijging per jaar. Op die manier konden ze altijd aantonen dat zonnepanelen zeer winstgevend zouden zijn. Ik deed altijd de herberekening met een 3% prijsstijging.

Dan zag het er ineens heel anders uit. Veel reëler in mijn ogen.

Kijk ik nu terug, dan was die 9% helemaal zo gek nog niet. Het is alleen niet in een rechte lijn gegaan. De eerste jaren ging de energieprijs namelijk zelfs omlaag! En sinds vorig jaar is de energieprijs meer dan twee keer hoger gegaan. Een kWu berekende ik in 2012 op 20 cent. Nu mag je al met 60 cent rekenen. Bij sommige aanbieders betaal je zelfs nog meer!

Mijn zonnepanelensets hebben hun geld dubbel en dwars terugverdiend. Dat zijn goede investeringen gebleken.

'De eerste set is nu 10 jaar oud en de omvormer zal binnen enkele jaren vervangen moeten worden. Daar maak ik me wel zorgen over, want omvormers zijn nu niet zo makkelijk aan te komen.

Wie nu nog aan het overwegen is om een zonnepanelenset te nemen, moet er rekening mee houden dat niet alle leveranciers nog zaken op voorraad hebben. Een levertermijn van enkele maanden is geen uitzondering meer.

Mijn voorkeursaanbieder is overigens deze.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd