Beursbox Nieuwsbrief Nooit eerder vertoond

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nooit eerder vertoond
Date: September 12th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 12 september 2022
 
 

AEX 685,97 Dow 31.151 USD 1,008 Btc 21.583 Goud 1,712.87

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/09 7:00

  • Mijn Amerikaanse bank heeft de overboeking van 20.000 euro tegengehouden. Een reden werd nog niet gegeven. Ik kreeg de juiste persoon nog niet te pakken. Geld van en naar de VS sturen blijft in de VS een houtje touwtje verhaal.

  • Grootgebruikers kunnen in Brabant en Limburg vanaf December 2022 weer op het elektriciteitsnet aangesloten worden. Er is door een stukje net management ruimte op het stroomnet gecreëerd.

  • De nummer twee positie van landen die aan Oekraïne wapens doneren is verrassend voor iedereen in één keer door Rusland ingenomen. Ze hebben zuidelijk van Charkow een enorme munitieopslagplaats aan Oekraïne gedoneerd en in en rond Izium werden grote hoeveelheden aan wapens, tanks en gevechtsvoertuigen aan Oekraïne geschonken. De munitie en tank situatie van Oekraïne is in één klap enorm verbeterd. Dit alles na een glorieuze terugtrekking van Russische troepen waarna Oekraïne deze briljante Russische militaire operatie volkomen onterecht aan heeft aangezien voor een overwinning van Oekraïne op het Russische leger, aldus Moskou.

  • Ik was nog vergeten te vermelden dat de strijd om het uraniumbedrijf UEX is gewonnen door het bedrijf Uranium Energy Corp (UEC).

  • De treinstakingen in Nederland zijn na een voorlopig akkoord van de baan. Ook de NS moet inzien dat de mentaliteit van medewerkers na Corona veranderd is en men wil betere arbeidsvoorwaarden als je bij de NS werkt. Komen die er niet, dan komt de NS zonder werknemers te zitten. Zo simpel is het uiteindelijk.

  • In de VS is de hypotheekrente boven de 6% gekomen. Dat is slecht nieuws voor de huizenmarkt.

  • Warren Buffett heeft meer aandelen Occidental Petroleum (OXY) gekocht.

  • Twitter heeft 7 miljoen dollar uitgekeerd aan de klokkenluider. Elon Musk is er niet blij mee, want deze klokkenluider mag nu mogelijk bepaalde gegevens niet (meer) openbaar maken. Elon gebruikte deze klokkenluider als reden om uit de overname uit te komen.

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Nooit eerder vertoond! (Jack Hoogland)

12/09 7:12

Naast uraniumaandelen (zie dit artikel) zien we dat ook lithiumaandelen nu in een stevig stijgende koerstrend zitten.

Oorzaak: de razendsnel stijgende vraag naar batterijen voor elektrische auto’s.

De International Energy Agency (IEA) verwacht dat de vraag naar lithium in 2040 maar liefst 42 keer zo hoog zal zijn dan in 2020. Zie deze grafiek.

Bij lithium zien we iets wat in de historie van grondstoffen waarschijnlijk nog nooit is eerder vertoond.

De vraag naar lithium verdubbelt zo ongeveer iedere 3,5 jaar!

Bovenop het unieke uraniumaandeel ontdekten we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ook een fantastisch lithiumaandeel.

Bedrijf met nieuwe lithiummijn die begin 2023 in productie zal gaan. En direct forse winst zal opleveren.

Door recordlage productiekosten behoort deze mijn zelfs bij de meest winstgevende ter wereld.

         Jaarproductie zal in drie fases stijgen van 270.000 ton naar 900.000 ton.

Op basis  van de huidige lithiumprijs berekenden wij 730% koerspotentieel.

Kijk je echter naar bovenstaande grafiek, dan weet je dat lithium de komende jaren zéér fors in prijs zal stijgen.   

Daadwerkelijk koerspotentieel ligt ver boven 1000 procent!
Bestel hier  het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Weergave webinar over Neo Finance (Tom Lassing)

12/09 7:25

Afgelopen donderdagavond hebben Mark en ik een webinar verzorgd over Neo Finance en FinoMark.

We hadden veel meer aanmelding dan daadwerkelijke aanwezigen, maar dat zal ongetwijfeld met het nieuws van die avond te maken hebben gehad. De Engelse koningin was immers net overleden.

Als u toch nog interesse heeft in de weergave van het webinar, dan kunt u dat hier vinden.


De volgende links zijn ook van belang.

Meer informatie over Neo Finance vindt u op deze site.

Als u via deze site aanmeldt, dan krijgt u een bonus van 20 euro op uw nieuwe rekening.

Aanmelden voor FinoMark doet u liefst via deze link.

 
 

Daytrading (Tom Lassing)

05/09 7:52

Vrijdag heb ik me weer keurig aan de strategie van Aloys gehouden. Ik heb slechts drie keer een positie ingezet. De eerste positie werd een 16 punten winst.

De volgende twee posities stonden rond de 7 punten winst waarna ik de stop loss naar het aankoopniveau bracht. Helaas gingen beide positie daarna met een minimale winst de deur uit.

In beide gevallen werd de beoogde 15 punten winst ook later niet bereikt. Het was dus maar goed dat ik deze stap zo nam.

Alternatief was geweest om twee keer bij 7 punten winst al afscheid te nemen, maar het waren jonge posities en er was nog geen reden aan te nemen dat de winst weer verloren zou gaan. 

Het was nu een dag met 17 punten winst.

Niet de 30 waarvoor ik wil gaan, maar wel een degelijke winst en slechts drie ingezette posities.


Meer weten? Klik hier
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

De Russische wapenhandel (Tom Lassing)

12/09 8:04

Rusland was voor het begin van de oorlog in Oekraïne de nummer 2 wapenhandelaar in de wereld. 19% van de wereldwijde wapen- en munitie omzet kwam uit Rusland.

We zijn nu ruim zes maanden onderweg in de oorlog en het is bekend geworden dat Rusland enkele drones in Iran heeft gekocht, terwijl het ook artillerie en granaten in Noord Korea heeft gekocht.

In mijn ogen zegt het dat Rusland zelf niet meer in staat is om genoeg aan het eigen leger te leveren om de verliezen in Oekraïne goed te maken.

Iran en Noord Korea staan niet bekend om hun hoogstaande technologieën.

Rusland had zelf, bij het begin van de oorlog, enorm veel artillerie. Het punt is echter dat ook die stukken maar een paar honderd granaten kunnen afvuren. Dan is de loop zo versleten dat deze vervangen moet worden. Blijkbaar is Rusland vanwege haar strategie van het sproeien van artillerie granaten over een groter oppervlakte heel erg snel door al haar granaten en lopen heen gegaan. Men had ook nooit gedacht dat deze oorlog maar liefst zes maanden zou duren. Vergeet ook niet dat deze oorlog in Rusland geen oorlog is. Het is slechts een speciale militaire operatie. De Russische economie is dus niet op een oorlog ingesteld.

Vanuit de wereld is de vraag naar Russische wapens ondertussen weggevallen. Ze blijken op het slagveld niet opgewassen te zijn tegen westerse wapens en alleen heel arme landen zullen nu nog tegen hoge kortingen Russische wapens willen kopen. Dat wil zeggen... Als Rusland die ooit de komende tien weer kan leveren.

Immers zal nu alle resterende productiecapaciteit voor het eigen leger gereserveerd worden en gezien de Russische bestellingen in het buitenland is dat al niet voldoende.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd