Beursbox Nieuwsbrief De allerbelangrijkste reden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De allerbelangrijkste reden
Date: September 14th 2022
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 14 september 2022
 
 

AEX 684,23 Dow 31.104 USD 0,999 Btc 20.393 Goud 1,702.29

 
 

Voor de fundamentele belegger

FinancialStockData.com is een Nederlandse data aanbieder die fundamenteel ingestelde beleggers via de aangeboden data een enorm inzicht geeft in de ontwikkeling van beursgenoteerde bedrijven. Met code 'beursbox' krijg je een 30 dagen gratis toegang tot hun volledige systeem. Pak die kans! Hoe werkt het? Kijk hier

Kijk hier voor het proefabonnement
 

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone is weer iets teruggevallen qua waarde. De afgelopen tijd heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in die markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/09 7:00

 • Kijk hier even naar een aanbieding van een beleggen boeken pakket!

 • Vandaag ga ik om 12:30 uur het aandeel Philips live bespreken. Is Philips na de enorme daling van de koers onderhand niet koopwaardig? Klik hier om het webinar live mee te maken. Ik verwacht dat het webinar ongeveer 20 minuten duurt. Klik hier om je op te geven.

  Gisteren heb ik het aandeel AMD besproken. Je kan het hier terugkijken.

 • Het Chinese vastgoedbedrijf Evergrande is serieus in de problemen gekomen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is nu in handen van de curator gekomen. Het gebouw is dus niet langer in hun bezit. De waarde van het gebouw wordt op 1 miljard geschat, maar een koper werd recent niet gevonden.

 • Moeten terras verwarmers deze winter verboden worden? Ik vind persoonlijk van wel. Er is een energiecrisis en hoe kan je het maken om de buitenlucht te verwarmen terwijl de kans bestaat dat een deel van de bevolking het huis niet eens warm kan houden deze winter. Al was het maar als signaal, maar ik ben voor een verbod.

 • Gisteren weer paniek op de Amerikaanse aandelenmarkten. De reden was nu dat de inflatie in augustus erg hoog is uitgekomen. Dat was in feite oud nieuws. De huidige inflatie is al flink lager. Dat deed er echter helemaal niet meer toe. Het was gewoon een mooie reden voor beleggers om op grote schaal winsten te nemen. Ik zie nog geen reden voor paniek. Het was gisteren overigens wel de slechtste aandelendag sinds het bloedbad van maart 2020.

 • In 24 uur ging de koers van bitcoin bijna 8% onderuit. De winst van enkele mooie dagen was daarmee in één keer weer weg.

 • In de VS neemt de schuldenpositie op creditcards toe, ondanks dat de rente flink aan het stijgen is. In juli was de rente al 11,6% op consumentenleningen. Dat is vergelijkbaar met de situatie in bijvoorbeeld Litouwen waar ik na herinvestering 11,9% rente op leningen verkrijg. (Zie p2pfinance.nl)

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

De allerbelangrijkste reden (Jack Hoogland)

14/09 7:26

De afgelopen twee maanden stegen uraniumaandelen gemiddeld 40% in koers.

Uranium is daarmee zowat de best presterende bedrijfstak op de beurs!

Uranium is vooral op de radar van beleggers verschenen door berichten uit Japan en Zuid-Korea die als mijlpalen voor de huidige opkomst van kernenergie  worden beschouwd.

         Maar onderstaand bericht heeft misschien wel de allergrootste impact op (vooral) Amerikaanse beleggers.

Dat de Amerikaanse regering actief de ontwikkeling van de nieuwe generatie kerncentrales steunt, zorgt voor enorm positief sentiment op Wall Street.

En het feit dat de media schrijft over een 'boost' en een 'next wave' van nieuwe kernreactors is een goede afspiegeling van dat positieve sentiment.

Maar de allerbelangrijkste reden om voor dit jaar én de komende 15 jaar enome koersstijgingen te verwachten vinden we in onderstaande afbeelding.

Het gat tussen vraag en aanbod is enorm!

Er zal vele jaren lang niet genoeg...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

AMD aandelen analyse (Tom Lassing)

14/09 7:47

Gisteren heb ik het aandeel AMD onder de loep genomen. Oktober 2020 nam het concurrent Xylinx over en aanstaande oktober krijgen ze waarschijnlijk een verbod opgelegd om bepaalde producten nog aan China te leveren.

De VS is van mening dat China niet de beschikking zou mogen krijgen over bepaalde zeer geavanceerde processoren.

Dat kan de omzet van het bedrijf negatief beïnvloeden.

De koers is ondertussen de laatste 10 maanden met 50% gedaald terwijl de omzet enorm is toegenomen. De kosten schoten daarbij ook flink omhoog.

Mijn conclusie: Zou je de aandelen interessant vinden, dan heb je nu geen haast nodig. Je kan even rustig kijken of dit aandeel ook voor jouw portefeuille interessant is.

Ik zou zeggen, kijk de video hier

 
 

Innovatieve windenergie (Kitepower) (Tom Lassing)

14/09 8:04

Kitepower roept op om versneld in te zetten op innovatieve windenergie  

Om zo Europa versneld onafhankelijk te maken van schimmige regimes en fossiele brandstof 

DELFT –  Als Europa de missie van Wubbo Ockels wil voortzetten, af wil van fossiele brandstoffen, de klimaatdoelstellingen van Parijs wil halen en zich wil losmaken van onbetrouwbare energiepartners is structurele verandering nodig. De Delftse startup Kitepower heeft met hun eerste mobiele airborne windsystem (AWES) de toekomst van groene windenergie in handen: goedkoper, praktischer, makkelijk te verplaatsen en ook bij weinig wind kan energie opgewekt worden. Inmiddels zijn ruim 470 investeerder ingestapt en is middels crowdfunding zo’n 70% van het investeringsgeld opgehaald. Met het geld wil Kitepower op de korte termijn oplossingen bieden voor vluchtelingenkampen, bouwplaatsen en festivals...

Lees verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Daytrading 13 sept resultaat (Tom Lassing)

14/09 8:24

Ik had gisteren niet veel tijd. Heb me wel strak aan de methode van Aloys gehouden in de paar transacties die ik deed.

Mijn eerste transactie was gisteren een verlies van 6,9 punten. De ingenomen positie was helemaal volgens het boekje, maar kwam eigenlijk amper op winst te staan en ineens was het ook weer voorbij.

Het hoort er bij, maar leuk is het pertinent niet. Nog geen minuut er na ging de beurs fors de goede kant op, maar ik was er al net uitgesneden.

Mijn tweede positie was een minuut daarna, op weer een keurig koopsignaal, alwaar ik een 6,6 punten winst wist te pakken.

Een uurtje later was er weer een interessant signaal. Ik nam het niet direct in, maar zou het innemen als de koers nog verder (5 pips) zou zakken. Onderweg zag ik de kleur van wat bars veranderen en haalde ik deze potentiële order weer uit het boek. Gelukkig maar, want de koers ging heel even omlaag, om daarna volledig de andere kant op te schieten. Daar had ik geluk dat ik goed zat op te letten.

Later op de middag heb ik nog een trade gedaan met 3,6 punten winst. Ik deed daarna nog heel snel een 1,3 punten winst transactie, maar had verder geen tijd om te traden. De winst was dus 4,9 punten voor de dag.

Zoals al vaker aangegeven, een punt kan een dubbeltje zijn, maar ook 100 euro. Het is maar net met hoeveel geld en risico je de markt in gaat. Als je 70.000 euro op die rekening hebt staan, dan zou het 100 euro per punt zijn geweest. Dan is 4,9 punten nog helemaal zo gek nog niet voor een paar transacties.

Meer over daytrading op deze site.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd