Beursbox Nieuwsbrief Flow Traders

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Flow Traders
Date: September 15th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 15 september 2022
 
 

AEX 680,86 Dow 31.135 USD 0,996 Btc 20.129 Goud 1,688.16

 
 

De Beste Aandelen Selecteren

De beste aandelen vindt je door goed te zoeken. Dit dataprogramma helpt je daarbij. Probeer het maar eens uit!

Neem nu een gratis 30 dagen proefabonnement op FinancialStockData.com met kortingcode Beursbox!

Klik hier
 

Index beleggen in crypto's

Je kan nu in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/09 7:00

 • Vandaag ga ik het aandeel Barrick Gold om 12:30 uur live bespreken. Je kan je hier opgeven om er online bij te zijn.

 • Gisteren heb ik een video op mijn werkplek gemaakt en in die video enkele heel belangrijke tips voor wie met daytrading wil gaan beginnen. Kijk hier.

 • Ik weet, niemand interesseert zich meer voor 9/11. Steeds meer mensen leggen zich neer bij de officiële versie, zelfs als deze aantoonbaar onmogelijk is. Dit verhaal moet je echter toch eens gelezen en gezien hebben. Dit was voor mij al heel snel een rode vlag richting de officiële versie.

 • Hoe denk ik dat de oorlog in Oekraïne gaat verlopen... Kijk hier.

 • Op 23 februari was de olieprijs Brent 75 dollar. Op 27 juni was dezelfde olie (zelfde leveringsdatum) 81 dollar.
  WTI was 23 februari 91,92 dollar. 13 September was de prijs 87,19.
  Gezien de inflatie vrij logisch. Voor wat betreft de olieprijs was er toen al geen enkele invloed meer vanuit de Oekraïne oorlog.
  Natgas was op 23 februari 4,7. Op 14 September was de koers 8,5. Toch zien we als consumenten heel andere prijzen. De vraag roept zich op, welke Sywerts zijn er hier met de winst aan het lopen?

 • Mijn daytrading resultaat was gisteren netto 9.5 punten winst. Weer een heel degelijk dagje nu met drie transacties met snel genomen winstjes.

 • Denemarken stop met Covid vaccins voor mensen onder de 50 jaar. Je kan nog wel een vaccin krijgen als daar een medische reden toe is, of als je naar een land toe wilt gaan waar je vaccinatie nog wel verplicht is.

 • Sasol in Zuid Afrika dreigt het land te verlaten als de Zuid Afrikaanse regering inderdaad een extra belasting op haar producten gaat introduceren.

 • Cadeau idee, een set beleggingsboeken! Klik hier

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Philips aandelen analyse (Tom Lassing)

15/09 7:26

Het belangrijkste onderwerp aangaande Philips is wat mij betreft wat er staat te gebeuren met betrekking tot het Apneu schandaal.

Philips staat namelijk een miljardenclaim te wachten. Het bedrijf is nu nog 15 miljard op de beurs waard en de VEB alleen heeft al de intentie uitgesproken een claim van 16 miljard te willen neerleggen. Dat is nog zonder claims uit de VS!

Of Philips zich verzekerd heeft tegen zulke claims weet ik niet. Of de VEB er baat bij heeft op Philips failliet te krijgen denk ik ook niet. Toch hebben ze het over een dergelijk grote claim voor beleggers.

Kijk hier naar de video analyse.

Geef je hier op voor het webinar van vandaag
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Flow Traders (Tom Lassing)

15/09 7:54

Het aandeel Flow Traders staat fors onder de IPO koers. In 2015 kwam het bedrijf naar de beurs op indertijd een koers van 34 euro.

We zijn zes jaar verder en de koers staat onder de 20.

Dat is geen beste track record.

Is het aandeel dan zo duur?

Neen, niet als ik naar de K/W kijk. Die is immers rond de 10 te vinden. Dat is zo gek nog niet.

Het bedrijf is op de beurs 850 miljoen waard.

Dan iets geks... Ze hebben 2,3 miljard schuld en 5,8 miljard in kas.

Dus er is 3,5 miljard in kas als ze de schulden afbetalen en dit aandeel is op de 850 miljoen waard... Ben ik nou gek?

Ondertussen zou het bedrijf volgens hun eigen boekhouding een boekwaarde hebben van 13,3 euro per aandeel.

Er staan 43,7 miljoen aandelen uit. Dat keer 20 euro per aandeel maakt inderdaad de beurswaarde...

Hoe ik dan die cash situatie moet lezen is nog even een raadsel.

3,5 miljard gedeeld door 43,7 miljoen is 80. De koers zou dus puur op de cash nu 80 moeten zijn.

Wat er nu mogelijk is, is het feit dat ze als bedrijf een banklicentie hebben. Hun cash is dan omdat ze een bank zijn in feite uw geld op de handelsrekening. Alle cash gelden op de rekeningen zouden dan boekhoudkundig 'hun' geld zijn. Zou dat mogelijk zijn?

In dat geval moet je die cash positie in feite negeren en alleen kijken naar de boekwaarde en beurswaarde als manieren om hun waarde te bezien.

Ik heb eergisteren contact opgenomen met hun Investor relations officer. Het telefoonnummer stond op de site, maar bellen werkt niet. Je wordt pertinent niet doorverbonden. Je kan vervolgens alleen een mailtje sturen. Niet echt goed relatiemanagement denk ik dan. Haal dan gewoon het telefoonnummer van de site weg zou ik zeggen. Ik heb overigens nog geen reactie gehad op mijn mailtje. Ook weer geen beste relatie managent...


Het bedrijf is al enige tijd bezig de eigen aandelen in te kopen. Mogelijk dat ze zelf de koers interessant laag vinden. Ik zie zelf nog weinig beweging is de koers komen. Rond de 19,5 euro ligt een kartonnen bodem... Daar zou je theoretisch je stop loss kunnen leggen als je nu al het lef hebt om in te stappen. 

Ik ben zelf geen aandeelhouder en heb geen plannen dat snel te worden.

 
 

Snel geld, vergeet het maar (Tom Lassing)

15/09 8:12

Miljoenen mensen hopen iedere maand weer op snel geld.

Hoe zo?

Simpel... Ze doen mee met een loterij en hopen dat de hoofdprijs op hun lot valt.

Dat is puur hopen op snel en makkelijk rijk worden. Ik raad het om meerdere redenen sterk af.

De eerste reden is vrij logisch in mijn ogen. Je wordt er arm van!

Het kost je iedere maand minstens tientjes en dat geld zou je veel beter degelijk beleggen!

Maar degelijk beleggen is saai en het grootste nadeel is, het duurt lang voor je de eerste serieuze resultaten ziet.

Ik heb het zelf in de praktijk gebracht met Neo Finance.

In het begin schiet dat niet op, ondanks dat het 12%+ rendement oplevert. Op je eerste 1.000 euro zie je dat pas na maanden heel langzaam oplopen.

Nu ik er bijna 50.000 euro op heb staan, is dat een ander verhaal. Dan schiet dat wel behoorlijk op. Ieder jaar is dat 6.000 euro bruto rendement en dat is 500 euro per maand. Dat is ineens zichtbaar!

Sparen is dus saai en het duurt zo lang voor je 50.000 euro bijeen hebt.


De tweede reden om niet te gaan voor de loterijwinst is het feit dat je zeer waarschijnlijk niet gelukkig wordt, zou je ooit de hoofdprijs toch winnen. De meeste hoofdprijswinnaars vervloeken de dag dat ze de prijs wonnen. Heel hun leven op de kop en relaties en gezin onder zware druk.

Je moet er namelijk maar tegen kunnen om ineens schatrijk te zijn. Iedereen weet dat je er niet voor werkte. Iedereen vind daarom dat jij voortaan maar de rekening moet betalen en iedereen komt bij jou geld 'lenen' om vooral nooit meer terug te betalen. Immers, jij kreeg het toch ook 'zo maar', dus je kan makkelijk delen.

Veel geld hebben is een vak op zich en je moet ineens heel wat leren om dat geld ook goed te kunnen beheren. Dat wordt heel vaak enorm onderschat, met vreselijke gevolgen.

De meeste winnaars zijn binnen 5 jaar armer als dat ze waren voor ze de hoofdprijs wonnen. Daarnaast zijn de dan gescheiden en hebben ruzie met iedereen die ze eerst kenden.

Weet dus wat je wenst! Beter wordt je langzaam rijk!

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Tweede nederlaag voor Putin (Tom Lassing)

15/09 8:41

Kijken we naar de oorlog in Oekraïne, dan is het volgende van belang. De oorlog begon niet in 2022 maar begin in 2014. Dat moeten we niet vergeten. Na een keiharde strijd in Oekraïne lieten de Europese landen Oekraïne toen gewoon stikken. Rusland mocht gaan lopen met twee zogenaamd onafhankelijke republieken in het oosten van Oekraïne en Rusland ging zelf lopen met De Krim. Ondertussen nam het daarmee vrijwel heel de Oekraïense marine over.

Europa en de VS deden vrijwel niets. Rusland kreeg een tikje op de vingers, meer niet.

Europa ging in de jaren daarna zonder problemen een veel nauwere relatie met Rusland aan en werd daarmee vrijwel volledig afhankelijk van Russische energie.

De VS ging een militaire relatie met Oekraïne aan, maar Trump ondermijnde die relatie door omkopingseisen aan de nieuwe Oekraïense president te stellen. Politiek gezien was de relatie met Oekraïne jarenlang heel slecht, maar militair gezien bleef de VS steun aan Oekraïne verlenen.

Europa liet Oekraïne vrijwel volledig in de kou staan.

Is het dan gek dat Putin dacht dat hij Oekraïne gewoon binnen kon wandelen? Europa was volkomen afhankelijk van Rusland en de VS was in het openbaar niet echt een grote fan van het corrupte Oekraïne.

Waar Putin niet op had gerekend, was de reactie van de president van Oekraïne EN de president van de VS.

Die hebben samen op tijd ingezien dat ze aan Europa niets hadden en dat Rusland kwade dingen in de zin had.

De CIA en andere Amerikaanse geheime diensten hebben hier voor de verandering een keer een topprestatie geleverd.

Oekraïne was klaar om Rusland eind februari 2022 te ontvangen. Het was in staat om de eerste aanvalsgolf op te vangen en de Russen zwaar te vertragen. Er werd waardevolle tijd gewonnen om steun te zoeken.

Pas toen Europa zag dat Oekraïne serieus weerstand ging bieden EN duidelijk was dat Rusland hier simpelweg een veroveringsoorlog aan het voeren was, werd ook Europa wakker. Ineens was duidelijk dat Europa schaamteloos door Rusland gechanteerd werd.

Ook werd duidelijk dat Rusland het niet bij Oekraïne zou laten. Moldavië stond al op de wensenlijst en in 2021 waren ook Wit Rusland en Kazachstan weer onder Russische heerschappij gebracht. Rusland was keihard op weg de oude Sovjet Unie grenzen te herstellen. De Baltische Staten zouden na Moldavië aan de beurt komen en Oost Europa zou wel eens het daarop volgende doel kunnen worden. Rusland hoefde slechts de zwakte van de NAVO aan te tonen. Als die uit elkaar zou vallen, dan waren de Baltische staten slechts gefundes fressen.

Goed voor Europa en de NAVO is dat eindelijk het licht werd gezien. Laat, maar niet te laat.

Oekraïne kreeg eindelijk steun. Eerst uit het VK (vrijwel het enige goede dat Boris Johnson deed) en daarna uit Europa. Laten we er geen doekjes om winden, de steun kwam in het begin vanuit Europa alleen van het VK en van de Baltische Staten en Polen. Pas daarna heel voorzichtig andere landen met Duitsland, Nederland en België als bijna de laatsten. Alleen Hongarije haakte in feite af. Die doet nog altijd niet mee in de coalitie tegen Rusland.

De strijd rondom Kiev werd door Putins troepen keihard verloren. In feite al in de eerste 24 uur. Zijn elitetroepen werden opgewacht en afgemaakt door Oekraïne. Daarna ging het allemaal grondig mis voor Rusland. Hun logistiek bij Kiev was een bende en Oekraïne was in staat met beperkte middelen de Russen daar met de staart tussen de benen terug naar Rusland te jagen.

De druk op Oekraïne bleef enorm, maar het land had een briljante strategie. Het vormde al in 2014 een verdedigingsleger met haar bestaande soldaten. Die moesten bij een aanval van Rusland een vechtende terugtocht realiseren en tijd winnen en Rusland ondertussen zo veel mogelijk verzwakken.

Nadat de al jaren verwachte Russische aanval ook kwam, werd er direct gemobiliseerd en werden er 750.000 mensen onder de wapenen geroepen. Een deel daarvan werd apart in Oekraïne en elders opgeleid tot aanvalseenheden met westers materieel. Dat materieel kwam eerst druppelsgewijs, maar naarmate de oorlog beter verliep voor Oekraïne was er meer vertrouwen dat de gestuurde wapens niet in handen van Rusland zouden vallen.

Die nieuwe troepen hebben afgelopen week de Russen een tweede zware nederlaag toegediend. De strijd rond Charkow werd door Oekraïne gewonnen. Op dit moment is 9.000 vierkante kilometer terug op de Russen gewonnen. Dat niet alleen, er werd ook een enorme hoeveelheid aan wapens en munitie op Rusland buitgemaakt.

In één klap werd Rusland de nummer 2 van landen die wapens aan Oekraïne gedoneerd hebben.

Die wapens gaan ongetwijfeld naar de troepen die overal nog de verdedigingsoorlog voeren. Die moeten namelijk werken met grotendeels dezelfde materialen die de Russen hebben. Het leger van Oekraïne blijft voorlopig bestaan uit troepen gespecialiseerd in verdedigen en troepen die alleen maar kunnen aanvallen. De door de aanvalstroepen gewonnen ruimte wordt direct ingenomen door de verdedigingstroepen zodat er geen gaten vallen en Rusland niet snel een succesvolle tegenaanval kan doen.

   

Dat alles maakt dat ik nog sterker de overtuiging heb dat Oekraïne hier echt kan winnen.

Dat gaat niet meer in 2022 lukken, maar 2023 lijkt mogelijk te zijn. Als dat lukt, dan is het waarschijnlijk mede omdat Rusland het simpelweg gaat opgeven. Ze kunnen het dan niet langer opbrengen om de restanten van hun leger af te laten maken door Oekraïne. De Russische eenheden worden namelijk stuk voor stuk afgebroken door Oekraïne. De Russen hebben geen antwoord op deze eenheden met veel betere westerse wapens. De Oekraïners kunnen met precisie bombardementen de leiding en de logistiek van de Russen volledig verwijderen. Helaas nog maar maximaal 80 kilometer diep, maar zoals afgelopen week bleek, is dat ook al heel effectief.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd