Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel
Date: September 16th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 16 september 2022
 
 

AEX 674,74 Dow 30.961 USD 0,998 Btc 19.790 Goud 1,664.08 

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent nu ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips.

Voor meer info, klik hier
 

Dagelijks de winst nemen

Ga je actief daytraden, dan weet je letterlijk iedere dag wat je daadwerkelijk gerealiseerde resultaten zijn. Het staat ook écht op je rekening. Kijk hier voor meer informatie


Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/09 7:00

 • Gisteren is mijn winning streak bij Daytrading even gebroken. Door een tweetal negatieve trades kwam ik op 11 punten in de min. Daarna had ik geen tijd meer.

 • Volgens de Wereldbank is er kans op een wereldwijde recessie die wordt veroorzaakt door de stijgende rente. Een beetje kort door de bocht om die stijgende rente de schuld te geven. De inflatie is daar de oorzaak van en de inflatie is weer veroorzaakt door de banken en regeringen omdat ze te veel geld in de economie bleven pompen.

 • Ben van Beurden stopt als CEO van Shell. Hij zit dicht bij de 65 en blijkbaar gelden pensioenregels alleen voor de sukkeltjes die voor een hongerloon werken.

 • Vandaag is het in Nederland de beurt van de buschauffeurs om te staken.

 • Voetballer Zahavi moet van de Israëlische voetbalbond zijn hotelkamer delen. Hij wil dat niet en wil desnoods zelf betalen voor een kamer alleen. Hij is nu uit de selectie gezet. Ik sta volledig achter Zahavi. Als je er zelf voor betaalt, dan zou je gewoon een eigen kamer moeten kunnen krijgen. Je wilt een topprestatie van hem, geef hem dan zijn kamer alleen als hij dat wil.

 • De directeur van Schiphol vertrekt. De reden is de puinhoop op de luchthaven. Hij is als CEO eindverantwoordelijke. Terecht dus dat hij nu ook de consequenties draagt. Hij blijft aan tot er een opvolger is. Dat kan nog wel even duren vrees ik, want wie wil er nu dit zinkende schip gaan leiden? Hier lijkt weinig eer te behalen.

 • Duitsland heeft Oekraïne wapens toegezegd, maar is erg laks met de levering. De Duitse politici leggen nu druk bij hun regering om de toezeggingen ook daadwerkelijk na te komen. De Duitse regering zit er ee in de maag, omdat ze de relatie met Rusland nog altijd niet willen verzuren. Duitsland zit nogal in een spagaat. Voormalig kanselier Hermann Schröder is zelfs voor Putin gaan werken. Olof Scholz lijkt ook een ongezonde relatie met Putin te hebben.

 • Goud en crypto's kregen gisteren koersklappen.

 • Kijk hier even naar een aanbieding van een beleggen boeken pakket!

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Drie aandelen met fabelachtig koerspotentieel (Jack Hoogland)

16/09 7:22

Uniek aandeel van bedrijf met een uraniummijn in ontwikkeling die in 2025 klaar is om in productie te gaan. 

Zal jaarlijks 3,5 miljoen pond produceren tegen een kostprijs van slechts $39 per pond.

Bedrijf zal op basis van de huidige uraniumprijs al winstgevend zijn.

Bij huidige uraniumprijs noteert dit aandeel nog geen 6 keer de  verwachte winst.

Volgens meest conservatieve schatting stijgt uranium de komende jaren naar $150 per pond.

Bij uraniumprijs $150 zal de winst tien keer zo hoog zijn.

En noteert dit aandeel slechts 0,6 keer de verwachte winst.

Dat geeft een koerspotentieel van maar liefst 3100 procent!

         Daarnaast een fantastisch én belachelijk goedkoop olie- en gasaandeel. 

Bedrijf investeert in nieuwe olie- en gasbronnen, en ontvangt daarover royalty’s.

Groeit razendsnel. Omzet steeg van ruim $30 miljoen in 2017 naar bijna $230 miljoen dit jaar.

Dit aandeel koop je voor slechts 11 keer de jaarwinst. 

Belachelijk goedkoop voor een aandeel van een zo snel groeiend bedrijf!

          Tegelijk levert dit aandeel maar liefst...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Mijn visie op goud

Kijk hier om te bezien hoe ik over goud als spaargeld denk.


Lees meer
 
 
 

Barrick Gold aandelen analyse (Tom Lassing)

16/09 7:49

Gisteren heb ik in het lunchwebinar het goudmijnaandeel Barrick Gold besproken. Dat aandeel is de afgelopen maanden/jaren zwaar onderuit gegaan.

Ze hebben een interessante manier gevonden om hun dividend aan te passen aan de hoeveelheid cash die ze binnenkrijgen. Hun dividend is nu 5% en dan nog keren ze slechts 33% van de winst uit.

Is Barrick vanwege dat alles nu koopwaardig?

De conclusie is dat ik nu nog niet zou kopen. Maar hoe ik tot die conclusie kom, dan kan je hier zien.

Kijk hier de video
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

16/09 8:11

Ik werd gewezen op een heel populaire Nederlandse daytrader die er opmerkelijke uitgangspunten op na houdt. 

Zo lees ik op zijn wervende site dat je als daytrader precies het tegenovergestelde moet doen als dat de meerderheid van de daytraders doet.

Ik ben het daar pertinent niet mee eens. In mijn ogen ga je als daytrader met de trendbeweging mee. Je gaat dus pertinent WEL doen wat de rest doet, om te profiteren van die korte beweging. Alleen Buy and Hold aandeelhouders zouden wat mij betreft beter tegendraads moeten zijn. Kortom, een leuke reclame uiting die zeker de aandacht en klanten trekt, maar in mijn ogen inhoudelijk pertinent niet op de juiste plek ingezet.

Hij gaf ook aan dat hij alleen in aandelen aan het daytraden is.

Ook daar ben ik zelf geen voorstander van. Puur omdat je dan extra risico loopt vanwege het volume.

Daytrading in index of valutaparen heeft als voordeel dat de omzet zo enorm is dat het vrijwel onmogelijk is dat één partij de markt naar zijn hand zet. Iets dat bij aandelen wel kan gebeuren, zeker bij opening en sluiting van de beurs, maar ook op slappe dagen.

De daytrader heeft een enorme groep volgers en ik zag spontaan geen klachten over hem, maar puur vanuit zijn wervende site gekeken denk ik dat hij te veel risico neemt... of te veel bezig is met marketing en te weinig met de inhoud van daytrading.

Ik heb de laatste weken al laten zien hoe moeilijk het is in de DAX en Nasdaq index. Waarom het jezelf nog moeilijker maken door tegendraads en ook nog eens in individuele aandelen te daytraden? Overigens heb ik deze week, puur op basis van de uitgangspunten van Aloys wel overwegend winstgevende dagen gehad. Het zijn nog niet de puntenhoeveelheden die ik nastreef, maar structureel winstgevend is het allerbelangrijkste. Aloys komt zijn systeem 23 september om 13:30 in Best presenteren. Je kan er nog bij zijn!

Meer over daytrading
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Vrijheid van meningsuiting (Tom Lassing)

16/09 8:38

Ik ben daar een groot voorstander van.

Toch heb ik op mijn video kanaal de instelling gezet dat reacties zo streng mogelijk beoordeeld moeten worden. Dat lijkt in tegenstrijd met mijn mening over de vrijheid van meningsuiting.

Graag leg ik het even uit.


Ik merkte dat in de reacties op mijn video's veel spam zat. Dat is al zeker geen vorm van meningsuiting. Dat moet er dus uit. In die zoektocht naar mogelijkheden die rommel kwijt te raken vond ik instellingen die heel ver gaan en die op dat moment door YouTube nog in de probeer fase zaten. Ik heb daar graag aan meegewerkt.

Ik merkte vervolgens ook dat er veel trollen vaak met een fake account, actief waren. Dat is bijna logisch als de video over een oorlog gaat, waarbij partijen die een andere mening hebben hun visie komen uitten. Het is dan deel van de oorlogsvoering. Reacties van de verschillende partijen in een oorlog, dat op zich zou niet eens zo erg zijn, als reacties maar serieus en inhoudelijk zou zijn. Wat ik echter constateerde, is dat vooral vanuit Russische zijde de overduidelijke onzin vanuit het Kremlin in lange reacties als knip en plak acties werden geplaatst. Het ging niet over mijn inhoud, het ging vooral over de totale visie van Moskou, waarbij er enorme onzin werd verkondigd.

In feite werd mijn video kanaal een plek alwaar Rusland haar onzin over de oorlog kon gaan promoten.

Daar is mijn kanaal echter niet voor.

Ze mogen die onzin van mij betreft prima uitten, maar dan maken ze zelf maar een video kanaal aan. Nu maakten ze misbruik van mijn harde werk.

Toen ik die reacties dus automatisch liet verwijderen, heb ik ook de overweging gemaakt of ik lullige reacties automatisch zou laten verwijderen. Mensen en accounts die niet op de inhoud, maar vooral op de man spelen.

Ik heb besloten die ook weg te laten halen. Bij onderzoek bleek het ook hier namelijk vaak te gaan over trollen die geen actief account hebben maar puur actief zijn om anderen af te zeiken. Ook daar wil ik mijn video kanaal niet meer voor laten misbruiken.

Het kan dus zijn dat je reageerde, misschien wel op een trol reactie en dat jouw reactie vervolgens ook verdwenen is.

Dat kan dan zijn omdat heel het lijntje dan weggehaald wordt. Het kan ook zijn dat jouw eigen reactie werd gezien als een trol actie. Dat is vrijwel altijd puur een automatisch proces.

In dat geval zou je kunnen proberen wat meer op de inhoud te gaan zitten, of je laat het gewoon zitten. Die keuze is dan aan jou.

Ik zou graag een positieve interactie hebben met de kijkers, maar dat lijkt met alle trollen tegenwoordig heel erg moeilijk te zijn. Heel jammer. Die strenge beoordeling, die handhaaf ik onder mijn video's.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd