Beursbox Nieuwsbrief Het wordt best wel eng

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het wordt best wel eng
Date: November 18th 2022
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 18 november 2022
 
 

AEX 708,38 Dow 33.546 USD 1,037 Btc 16.252 Goud 1,763.88 

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent nu ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips.

Voor meer info, klik hier
 

Dagelijks de winst nemen

Ga je actief daytraden, dan weet je letterlijk iedere dag wat je daadwerkelijk gerealiseerde resultaten zijn. Het staat ook écht op je rekening. Kijk hier voor meer informatie


Lees verder
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/11 7:00

  • Gistermiddag heb ik de hele middag als bezoeker in de rechtszaal van de rechtbank in Eindhoven gezeten. Eén van de vier ondernemers die ook mijn dochter en schoonzoon benadeeld hebben werd er aangeklaagd door een andere benadeelde. Op 18 januari is de uitspraak. Ik heb hier over mijn middag geschreven.

  • Rio Tinto heeft gesprekken met tegenstanders van de overname van Turquoise Hill stopgezet en gaat nu door met de beoogde overname van Turquoise Hill zonder instemming van die tegenstanders van de deal.

  • Eerder deze week besprak ik in een video Energy Fuels. Ik was enthousiast over de beoogde verkoop van hun Alta Mesa uraniummijn. Gisteren werd duidelijk dat meerdere analisten het een goed idee vinden dat ze via die verkoop weer cash in de onderneming verkrijgen. Die cash zal helpen een aantal stilgelegde mijnen weer op te starten, zonder dat er nieuwe aandelen uitgegeven hoeven te worden. Een goede zaak, maar dat zei ik al in deze video.

  • BHP wil Oz Minerals overnemen, maar liep tegen het feit aan dat aandeelhouders van Oz iets meer verwacht hadden. Daarop heeft BHP het bod verhoogd. Het eerste bod was 25 A$ per aandeel. Dit nieuwe bod komt uit op A$28,25 per aandeel. De totale prijs voor Oz komt daarmee op 6,4 miljard Amerikaanse dollars.

  • Riot Blockchain heeft het volgens enkele analisten moeilijk nu de crypto markt en de koers van bitcoin zwaar onder druk staan. Het kan haast niet anders of het bedrijf moet daar ook flink last van hebben. De koersdoelen van analisten is daarom fors omlaag bijgesteld. Nog altijd verwachten ze een verdubbeling van de koers in 12 maanden. Ik moet het nog zien.

  • Gisteren waren eigenlijk alle uraniumaandelen wel lager. Ook dat heb je soms, ondanks dat het een zeer kansrijke markt is.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

18/11 7:21

Lachwekkend goedkoop aandeel van een winstgevende  en snel groeiende lithiumproducent.

Heeft twee mijnen in productie, met daarnaast maar liefst 11 projecten in verschillende stadia van ontwikkeling.

Komend jaar gaan 3 van deze 11 projecten in productie, waardoor de jaarproductie stijgt van ongeveer 50 naar 80 kiloton. 

Winst stijgt dit jaar met bijna 60% terwijl we voor volgend jaar minstens 50% winstgroei verwachten.

En dat aandeel koop je voor nog geen 9 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Een aandeel van een bedrijf wiens winst zó snel groeit voor een zó lage prijs, is gewoon lachwekkend. 

Op basis van de snel stijgende winst berekenden wij een koerspotentieel van maar liefst 600%.

Maar dan  houden we nog geen rekening met een enorme stijging van de lithiumprijs die onvermijdelijk is!

Daarnaast een extreem goedkoop aandeel van een snel groeiende aardgasproducent die de laagste productiekosten van de hele bedrijfstak heeft.

Waarmee je profiteert van toenemende krapte op de Amerikaanse gasmarkt als gevolg van de snel stijgende export naar Europa en Azië.

De winst van dit bedrijf stijgt nu zó hard, dat je dit aandeel   aankoopt voor slechts 3,2 keer de voor komend jaar verwachte   winst.

Koers moet binnen een jaar met...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Mijn visie op goud

Kijk hier om te bezien hoe ik over goud als spaargeld denk.


Lees meer
 
 
 

We gaan weer daytraden! (Tom Lassing)

18/11 7:34

De komende tijd gaan we samen met Trading4money een webinar en een bijeenkomst in Best organiseren.

Het webinar zal plaatsvinden op 30 november om 19:00 uur. Je kan je hier aanmelden.

In het webinar laten Jan Robert en Aloys Mattijssen zien hoe de software werkt en hoe je dus ook vanuit je eigen huis serieus actief kan worden als daytrader. Let wel, ik ben er zelf ook al actief in, alleen neem ik het niet serieus genoeg. Soms ben ik er maar enkele minuten per dag in actief. Het is echter potentieel zeer interessant, want er zijn serieuze winsten mogelijk.

Op 2 december zal er een veel uitgebreidere uitleg in Best volgen. voor deze bijeenkomst wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd. De sessie begint om 13:30 uur (zaal open om 13:00 uur) en zal naar verwachting tot 17:00 uur duren.

Je kan je hier opgeven voor de sessie in Best. (Bij mij op kantoor)Kom je ook 2 december?
 
 
 

Een klein energiebedrijf uit Canada (Tom Lassing)

18/11 7:54

Gisteren heb ik een klein energiebedrijf uit Canada besproken. Een bedrijf dat enorm goed uit de opstartfase gekomen is en nu niet alleen een forse omzet maakt, maar ook een goede prijs voor de energie krijgt. Voor het bedrijf komt het allemaal precies goed uit.

Hun verwachtingen zijn daarbij conservatief en ik verwacht daarom dat ook vanuit die hoek wel eens een meevaller kan gaan ontstaan. Ze gaan bijvoorbeeld uit van de opbrengst van 75 dollar per vat olie, daar waar de huidige prijs 95 dollar per vat is.

Ze hebben nu alle wind mee en ze keren ondertussen ook al een leuk dividend uit.

Kijk hier de video over dit bedrijf.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Vastgoed crowdfunding

Geef vastgoed ondernemers meer armslag en krijg daarvoor een prachtige rente. Het platform steunde al meer dan 100 projecten en allemaal zijn ze tot op heden susccesvol. 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Het wordt best wel eng (Tom Lassing)

18/11 8:10

Ik maak video's over de oorlog in Oekraïne en daar krijg ik de nodige haatreacties op. Nu lig ik daar niet wakker van, maar wat ik wel eng vind is het feit dat sommige van de pro Rusland reacties komen van mensen op posities die er in Nederland toe doen.

Zo kreeg ik een reactie van iemand met een achternaam die in Azerbaidjan heel gewoon is en die in bestuurlijk Den Haag actief is en daar Integrale Veiligheidsdeskundige is...

Volkomen pro Russisch en dan op een functie waarvan je kan verwachten dat je hem daar misschien liever niet op wilt hebben als je mening is dat Rusland de oorlog in Oekraïne moet winnen.

Dat maakt de zaak in mijn ogen wel eng.

Gelukkig reageert hij met zijn eigen account en zal hij dus snel in beeld van de veiligheidsdiensten komen, maar toch. De vijand is al onder ons en soms zijn het mensen die hier gewoon zijn opgegroeid en verweven zijn in de Nederlandse samenleving en nu ineens een trouw aan een dictatoriaal regime ten toon spreiden.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd