Beursbox Nieuwsbrief Rusland raakte Oekraïne hard

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rusland raakte Oekraïne hard
Date: November 24th 2022
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 24 november 2022
 
 

AEX 721,45 Dow 34.194 USD 1,043 Btc 16.102 Goud 1,757.08

 
 

De Beste Aandelen Selecteren

De beste aandelen vindt je door goed te zoeken. Dit dataprogramma helpt je daarbij. Probeer het maar eens uit!

Neem nu een gratis 30 dagen proefabonnement op FinancialStockData.com met kortingcode Beursbox!

Klik hier
 

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van 18 van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/11 7:00

  • Vandaag ga ik een lithium aandeel bedpreken in het lunchwebinar. Het moet een grote speler in Noord Amerika gaan worden. Interessant? Kom om 12:30 uur maar eens kijken. Klik hier

  • In Nederland is de overheid snel een fors grotere werkgever geworden. In een drie jaar tijd bijna 10% meer ambtenarenbanen er bij. Corona was goed voor de overheid als banenverstrekker.

  • iSpoof is uit de lucht gehaald. Wereldwijd gaat dat miljoenen bedrogtelefoontjes per jaar schelen. Ook in Nederland zijn twee criminelen die er mee werkten opgepakt.

  • Initiatiefnemers van duurzame energieprojecten hebben door de gestegen energieprijzen 1,5 miljard te veel aan duurzame subsidies ontvangen en moeten dat bedrag dus gaan terugbetalen. Waarom de overheid te veel betaalde is omdat er gewerkt wordt met voorschotten. Dat is mooi voor de ondernemers, maar nu doet het ze dus wel een keer pijn, want dat voorschot is achteraf bezien niet terecht uitgekeerd.

  • Analisten twijfelen nu of Elon Musk bezig is Twitter of Tesla naar de knoppen te helpen. Immers, het gaat bij beide bedrijven minder en zijn aandacht ligt nu veel te veel bij Twitter, terwijl de waarde bij Tesla ligt.

  • Elon Musk klaagt over het feit dat Apple Store 30% fee vraagt over alles dat via de Apple Store gekocht wordt. Hij wil slechts 15% afdragen. Is dat nu écht de strijd die Musk NU moet voeren?

  • In het VK wordt de Brexit nu steeds meer in heroverweging genomen omdat duidelijk is dat het economisch gezien geen slimme zet was om de EU te verlaten op de manier waarop dat gedaan is. 56% van de bevolking is van mening dat het VK een fout heeft gemaakt. Toch heeft Labour al gezegd dat er geen sprake kan zijn van een terugkeer naar de EU.

  • Jeep, Kelloggs, Verizon en Mars zullen Twitter niet meer voor hun reclame campagnes gaan gebruiken. Het zijn nog weer vier grote bedrijven die afhaken.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Nordea bank aandelen bespreking (Tom Lassing)

24/11 7:23

Gisteren heb ik het aandeel Nordea in het lunchwebinar besproken. Nordea is de grootste bank in Scandinavië.

Het stond bekend als de nette bank... Helaas is dat verleden tijd. Ook Nordea is gewoon een bank vol met bankboefjes die criminele activiteiten met geld ondernemen, ondersteunen en verzinnen.

Helaas dus.

Misschin wel op een ietwat minder grote schaal als dat we elders gewend zijn, maar het is een utopie te denken dat bankiers in Scandinavië wel nette mensen zijn.

Het is wel een verhoudingsgewijs nette bank.

Ook hebben ze 500.000 particuliere beleggers die aandelen Nordea bezitten. Ik ben er daar één van.

Enfin, kijk de video maar eens of dit een interessant aandeel is om wat geld in te investeren.

Naar de video
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

(Als het downloaden niet lukt, mail me dan even op tom@PROTECTED)

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Maleisië kiest nieuwe premier (Tom Lassing)

24/11 7:52

Anwar Ibrahim is na ruim vijf en twintig jaar ellende en oppositie nu eindelijk premier van Maleisië geworden. Bijna dertig jaar geleden was hij al eens vicepremier en werd hij door de toenmalige premier op een enorm schofterige wijze afgezet en gevangen genomen.

Hij heeft sindsdien meerdere keren in de gevangenis gezeten omdat zijn politieke tegenstanders dat als enige weg zagen om hem van zijn rechtmatige plek in de politiek af te houden.

Hij is nu tot de tiende premier van Maleisië verkozen.

Uiteraard is het nu de vraag of er weer een couppoging komt.

Maleisië wordt heel deze eeuw al geteisterd door schandalen rondom de hoogste politieke posities. Fraude, omkoping, corruptie, het is de norm in de lokale politiek. De man die daar wat tegen wilde doen is ruim twintig jaar tegengehouden. Of hij dan nu de kracht nog heeft om écht een verschil te maken, dat moeten we gaan bezien. Hoe dan ook waren beleggers positief over de aanstelling.

 
 

Rusland raakte Oekraïne hard (Tom Lassing)

24/11 8:11

Gisteren waren de raketinslagen goed gericht en de schade was enorm. In heel Oekraïne viel de elektriciteit uit.

Militair gezien maakt dit totaal geen verschil. Daar gaat het ook niet om.

Hoe kunnen we vergelijken?

Denk even aan de hongerwinter begin 1945. Zouden wij de oorlog tegen Duitsland toen hebben willen stopzetten om Nederlandse levens te redden? Zouden we toen gezegd hebben, geallieerden, bevrijdt heel Europa maar, maar Nederland legt zich bij het Duitse juk neer en zal definitief een deel van Duitsland worden, als de hongerwinter nu maar stopt.

Neen toch?

Dat is de situatie in Oekraïne. Men gaat hier de oorlog niet om willen beëindigen. Sterker nog, de bevolking van Oekraïne wil nu dat het de Russen in de toekomst nog meer pijn gaat doen. Geen gewone vernietiging van het Russische leger, maar een vernederende vernietiging moet het worden. De Krim terug naar Oekraïne is écht geen vraag meer. Het is een minimum eis. Na de oorlog moet Rusland alle herstel gaan betalen en terwijl Rusland dan arm blijft, zal Oekraïne na de oorlog een welvarend en machtig land worden.

Maar waarom kiest Rusland dan voor deze methode?

Heel simpel. Het is een wanhoopsdaad. Dit is eigenlijk de enige vuist nog die Rusland kan maken.

De Russen weten dat ze op het slagveld de zwakkere partij zijn. Oekraïne is allesbepalend op veruit de meeste plekken. Oekraïne is de partij die bepaald waar Rusland op het slagveld de klappen krijgt. Putin probeert nu alles om de komende vernederende slag te voorkomen.

Hij is ook nog niet klaar met zijn streken. Een false flag op Belgorod, een false flag op een kerncentrale, misschien zelfs een dirty bomb ergens in het zuiden? Het zijn trucjes waarmee de Russen mogelijk nog komen om die komende grote nederlaag maar mogelijk te voorkomen. Wij weten dat het niet gaat lukken, maar Rusland is nog altijd vol ongeloof aan het kijken naar het feit dat hun leger in Oekraïne simpelweg ontmanteld is.

Rusland! Het onoverwinnelijke Rusland met een leger vier keer groter dan Oekraïne verliest van en in Oekraïne. Het is een scenario dat zelfs de beste fictie schrijver niet had kunnen bedenken.

Daarom de wanhoop sprongen van de Russen. Alles om maar niet degene te zijn die Rusland deze vernedering heeft veroorzaakt. De briljante Putin zat er naast en vergaloppeerde zich op een wijze die nooit meer vergeten zal worden. Rusland gaat deze nederlaag nooit meer kunnen wissen. Daarom alles proberen te doen om Oekraïne te dwingen zich neer te leggen bij de huidige situatie. Ze hebben in Moskou echter niet door dat dit alleen maar meer weerstand en meer steun voor Oekraïne gaat opleveren.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Crypto's kopen

De forse koersreactie (daling) van de crypto's is zeker niet het einde van het feest. Al eerder waren er zulke dips. Het bleken keer op keer goede koopmomenten te zijn. Koop hier nu je crypto's

 
 

Philips is nog niet van apneu probleem af (Tom Lassing)

24/11 8:53

In de VS is Philips geconfronteerd met nog weer 70.000 klachten over mogelijke problemen met hun apneu apparaten.

Nog altijd zijn er klachten over afbrokkelende stukjes schuim en mogelijk betreft het zelfs gevallen waarbij mensen overleden zijn.

Terecht of niet, iedere klacht zal onderzocht moeten worden en er hoeven er maar een paar terecht te zijn waarna het oordeel over alle gevallen al geveld kan worden.

Dit is voor Philips een wel heel slechte zaak.

Het bedrijf zou een toonaangevende speler in de medische wereld worden en de enige reden dat heel de wereld Philips nu in die markt kent, is vanwege de aanhoudende problemen die aan Philips zelf te danken zijn.

Immers, het is geen raketwetenschap om te weten dat schuim verouderd en kan afbrokkelen.

Als je als technologiebedrijf daar door verrast wordt, dan hoor je niet in die markt thuis.

Philips heeft dus nog een lange weg te gaan.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 300 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd