Beursbox Nieuwsbrief Markt voor magneten +100% in komende tien jaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Markt voor magneten +100% in komende tien jaar
Date: November 28th 2022
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 28 november 2022
 
 

AEX 722,93 Dow 34.347 USD 1,037 Btc 15.703 Goud 1,752.25

 
 

Is goud ook nu interessant?

Mijn visie op het bezitten van goud heb ik in een aparte website vastgelegd. Ga naar deze site om mijn visie op goud te leren kennen.

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De huidige dip kan wel eens een prachtige kans zijn!

(Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/11 7:00

  • Aanstaande vrijdagmiddag komt Aloys Mattijssen zijn daytrading software in Best presenteren. Je kan daar bij zijn! Kijk hier.

  • Onrust in China... De protesten tegen de Corona maatregelen worden steeds heftiger in China. Een gevaarlijke situatie, want de beste methode om binnenlandse onrust weg te nemen is een buitenlandse crisis te veroorzaken.

  • Mede door de onrust in China zakt de prijs voor olie verder weg. De verwachtig is dat China minder zal produceren en dus ook minder olie nodig zal hebben de komende tijd.

  • Ook crypto onderneming Genesis is in de problemen gekomen. Genesis vertrekt leningen in de sector. Ze zien nu vertrekte leningen in de problemen komen en dat maakt dat ze een cash tekort gaan krijgen. De kans op een faillissement vanwege het casktekort valt niet uit te sluiten.

  • Zoals het er nu naar uitziet zal Europa deze winter zonder problemen door kunnen komen. De aandacht moet nu verlegd worden naar de volgende winter. Wat we nodig hebben is heel veel meer opslagcapaciteit.

  • Rusland is extra in de problemen gekomen omdat de olietankers die olie naar China en India moeten brengen niet verzekerd kunnen worden. De uitvoer van olie is daarom enorm in de problemen gekomen.

  • In de VS is Omicron BQ nu de dominante versie. Vooral mensen met een verzwakt immuunsysteem zijn kwetsbaar.

  • De cryptomarkt zit in een diepe crisis vanwege het faillissement van FTX. Het is niet de eerste crisis en het zal niet de laatste zijn. Punt is dat delen van de techniek zonder enige twijfel hun rol in de toekomstige economie gaan krijgen. Andere delen waren spielerei en zullen verdwijnen. De toekomst zal ons leren wat gaat overleven en wat niet.

  • Ik heb afgelopen vrijdag een video gemaakt over het instellen van de auto-trade robot in Neo Finance. Kijk hier

Beursbox.nl video kanaal
 
 
 

Een wel zéér uitzonderlijke situatie (Jack Hoogland)

28/11 7:26

Donderdag stuurden een splinternieuw  “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

En deze maand ontdekten we onder meer een zilveraandeel, waarbij sprake is van een wel zéér uitzonderlijke situatie.

Een kleine zilverproducent die vijf zilvermijnen heeft overgenomen van een grote grondstoffenproducent…

…en daarmee in één klap een grote, zéér winstgevende zilverproducent is geworden.

Ondanks dat de koers dit jaar is gestegen, lijkt het er sterk op dat deze ontwikkeling onder de radar van Wall Street is gebleven.

Want je koopt dit aandeel nu voor slechts 3,2 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Nu zilver weer aan het stijgen is en het sentiment sterk verbetert, verwachten wij dat dit aandeel snel op de radar van beleggingsfondsen zal verschijnen.

En dat ze massaal op dit aandeel zullen duiken.

Waardoor de koers in korte tijd explosief kan stijgen.

Koers moet binnen een jaar alvast met 470% stijgen om het aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Voor de langere termijn is het koerspotentieel minstens een paar keer zo hoog.

Profiteer van deze zéér uitzonderlijke situatie!
Bestel hier om het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu binnenkort eventueel gaan doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

We gaan weer daytraden! (Tom Lassing)

28/11 7:59

Deze week ga ik samen met Trading4money een webinar en een bijeenkomst in Best organiseren.

Het webinar zal plaatsvinden op 30 November om 19:00 uur. Je kan je hier aanmelden

In het webinar laat Jan Robert zien hoe de software werkt en hoe je dus ook vanuit je eigen huis serieus actief kan worden als daytrader. Let wel, ik ben er zelf ook al actief in, alleen neem ik het niet serieus genoeg. Soms ben ik er maar enkele minuten per dag in actief. Het is echter potentieel zeer interessant, want er zijn serieuze winsten mogelijk.

Op 2 december zal er een veel uitgebreidere uitleg in Best volgen. voor deze bijeenkomst wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd. De sessie begint om 13:30 uur (zaal open om 13:00 uur) en zal naar verwachting tot 17:00 uur duren. Deze sessie geeft je vooral de kans nadere vragen te stellen!

Je kan je hier opgeven voor de sessie in Best.


 
 

Markt voor magneten +100% in komende tien jaar (Tom Lassing)

28/11 8:14

Dat in een huidige markt die de vraag nu al niet aan kan. Er gaat hier dus iets gierend mis.

magneten zijn nodig voor elektromotoren en voor windmolens.

De wereld is hiervoor afhankelijk van vooral China. Naast het Australische bedrijf Lynas is de markt namelijk vrijwel geheel in handen van Chinese rare earth bedrijven.

Een zeer ongewenste situatie, vergelijkbaar met de situatie rondom computerchips alwaar Taiwan zo'n overheersende positie heeft.

De wereld wil niet op deze manier volkomen afhankelijk zijn van China. Een bedrijf als Lynas heeft dus zeker een unieke positie.

Ik heb dat al twintig jaar geleden onderkend. Ik zag na 2010 de koers ontploffen en bleef aandeelhouder. De koers ging weer helemaal terug naar af en pas nu in 2022 zien we 'eindelijk' weer een voorzichtig herstel. Terecht... maar dat was mijn analyse begin 2000 ook. Ik was ruim te vroeg en herkende niet het moment om winst te nemen nadat eindelijk de koers ontplofte.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Vastgoed projecten Matching Capital

Regelmatig nieuwe projecten om in deel te nemen! Bezoek de site daarom regelmatig!

Kijk hier
 
 
 

Amerikaanse belastingdienst problemen (Tom Lassing)

28/11 8:37

De IRS in de VS wil 87.000 mensen aannemen omdat ze van mening is dat die mensen nodig zijn om de belastingontduiking in de VS een halt toe te roepen.

Ze verwachten dat er 1000 miljard dollar per jaar extra aan belastingen op te halen is als iedereen netjes de belasting zou betalen. Oud president Trump is er niet de enige die structureel de belastingen ontduikt.

Het is een way of live voor heel veel rijke Amerikanen.

Ze zijn zo rijk omdat ze geen belastingen afdragen. Elon Musk bijvoorbeeld werd de rijkste man van de wereld door enorme subsidies en belastingvoordelen die hij wist te verkrijgen. Hij betaalde een paar jaar geleden nog twee jaar helemaal geen belastingen. Ondertussen werd hij in die jaren de rijkste persoon ter wereld. Er is geen enkel excuus te vinden waarom beide zaken aan elkaar gekoppeld moeten zijn.

Hij had gewoon ook belasting moeten betalen, net zoals de gewone Amerikaan.

De vraag is natuurlijk hoe lang het gaat duren voor die nieuwe belastingdienst medewerkers zo goed opgeleid zijn dat ze de ingewikkeldste dossiers aan gaan kunnen. Meestal komt het er op neer dat men de makkelijke en kleine dossiers als eerste oppakt, terwijl de grote dossiers ook de komende jaren gewoon blijven liggen.

Kortom, de rijken blijven geen belasting betalen, terwijl de armen een veel strengere controle tegemoet kunnen gaan zien. 


Sponsor Beursbox!
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2022 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd