Beursbox Nieuwsbrief Uranium aandeel bespreking

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uranium aandeel bespreking
Date: February 2nd 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 2 februari 2023
 
 

AEX 747,68 Dow 34.092 USD 1,101 Btc 21.729 Goud 1,956.73

 
 

Veiliger op Internet surfen?

Door deze VPN service te gebruiken, heb je weer een extra stap genomen om veiliger op Internet actief te zijn. Geef niet te veel info over jezelf weg! Neem deze service af!

Klik hier voor meer informatie.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/02 7:00

  • Bitcoin is weer enkele procenten hoger. Ik raad deze nieuwsbrief van harte aan.

  • Het eerstvolgende lunchwebinar zal dinsdag zijn. Je kan je er nu al voor opgeven

  • Ik heb gisteren het bedrag van 54.000 euro gehaald aan investering in leningen via Neo Finance. Het account blijft groeien. Onder meer omdat ik de ruim 450 euro per maand aan ontvangen rente ook blijf herinvesteren. Daarbij maak ik iedere maand extra geld naar het account over.

  • De FED heerft de rente verder verhoogd. Het gaat om een 0,25% verhoging. Het is de vijfde verhoging in deze cycles. De rente tussen de banken onderling hangt nu tussen 4,5 4n 4,75%. De verwachting is dat de rente uiteindelijk tot 5% zal stijgen.

  • Gisteren een grote storing bij ING die uren heeft geduurd. Onduidelijk is wat de oorzaak van de storing was.

  • Samsung heeft de Galaxy 23 serie uitgebracht. Meest opvallende vernieuwing is de S23 Ultra. Die heeft een 200 megapixelsensor. Je kan daar belachelijk grote foto's mee maken. (10x A4 formaat) De laatste keer dat ik dat deed was... nooit.

  • Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) wil dat energie leveranciers transparanter worden over de prijzen die ze voor energie vragen. Ze zijn er nu erg onduidelijk over.

  • Deutsche Bank is door haar crisis heen. De bank maakte een veel hogere winst bekend dan verwacht werd. Er werd bijna twee miljard winst gemaakt. Dat is bijnsa dubbel zo veel als dat analisten verwacht hadden.

  • Oekraïne heeft werderom schoon schip gemaakt en enkele mogelijk corrupte bewindslieden de deur gewezen. Het is nu ook makkelijker om dat te doen, omdat de bevolking ook echt eist dat er veranderingen komen. Willen ze de oorlog winnen, dan moet de corruptie ook echt ophouden. In een recente video heb ik laten weten hoe ik kijk tegen een eventuele toetreding van Oekraïne bij de EU en de NAVO. Kijk die video hier.

  • Had je mijn video over het in mijn ogen belangrijkste uranium aandeel al gezien. Kijk hier.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Last onder dwangsom (AFM) (Tom Lassing)

02/02 7:21

Last onder dwangsom aan Momentum Capital: ontbreken essentiële informatie 

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 7 december 2020 een last onder dwangsom opgelegd aan Momentum Capital B.V. (Momentum Capital), enig aandeelhouder en bestuurder van Momentum Estate Fund I B.V. (MEFI). Momentum Capital moet essentiële informatie verstrekken aan beleggers die hebben geïnvesteerd in obligaties MC Bond 11 +Bond Brazil of van plan zijn dat te doen.


Uit de informatie die de AFM heeft ontvangen blijkt dat onjuiste informatie is verstrekt over de financiële situatie van MEFI. De jaarrekening over 2017 van MEFI is op de volgende onderdelen onjuist:

- de waardering van de belangen in een van de Braziliaanse entiteiten is €28,6 miljoen te hoog;

- de waardering van de rentevorderingen op de Braziliaanse entiteiten is €3,1 miljoen te hoog.

Lees verder
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

(Als het downloaden niet lukt, mail me dan even op tom@PROTECTED)

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Tekort aan computer chips? (Tom Lassing)

02/02 7:46

Overal lezen we over tekorten aan computerchips. Toch heeft Samsung, dat een grote speler is in die markt, de slechtste cijfers in acht jaar tijd gerapporteerd.

Ze produceren geheugenchips in ongekende hoeveelheden, maar maken er ondanks de tekorten in de wereld minder winst mee. Maken ze dan de verkeerde chips?

Is het tekort een kwestie van 'andere chips'?

Heeft het te maken dat ze alleen chips maken voor producten die minder gevraagd zijn? Zo zien we de markt voor reguliere desktop computers flink teruglopen. Steeds meer mensen doen hun werk op smartphones, laptops of tablets. De grote computerkasten worden steeds zeldzamer.

Daarbij zijn computers al zo snel, dat nieuwe computers weinig extra's kunnen bieden. Voor regulier werk zijn computers niet 'beter' geworden de laatste jaren. De software wel, maar de hardware van tien jaar geleden voldoet voor kantoorwerk nog prima. We hebben dus minder snel nieuwe computers nodig.

Aan de andere kant lees ik dat de Taiwanese concurrent Taiwan Semiconductor Manufacturing uitgaven beperkingen bekend heeft gemaakt. Ook daar dus minder winst.

Hoe kan dat als het tekort aan chips zo groot is?

Ik kan daar met de pet niet bij.

Is het probleem slechts logistiek? Wat speelt er hier?

 
 

Uranium aandeel bespreking (Tom Lassing)

02/02 8:11

Ik heb eerder deze week een belangrijk uranium aandeel besproken. Ik heb die aandelen zelf ook. Het is één van mijn grootste aandelenposities.

De koers van uranium is nog altijd rond de 50 dollar per pound te vinden. Dat is een te lage koers. Gezien de groei van de sector kan dat niet zo doorgaan.

Hoewel ik dus geen idee van de timing heb, denk ik dat een investering in de sector wel potentie heeft. Enfin, kijk de video maar eens.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Te hard gereageerd (Tom Lassing)

02/02 8:37

Premier Rutte heeft min of meer een soort van poging gedaan iets van een excuus te formuleren rondom de aanpak en uitspraken die door zijn kabinetsleden zijn gedaan in de Corona crisis.

Hij zegt nu misschien wel in te zien dat hij mogelijk af en toe iets te stellig was in zijn uitspraken. Ook zijn bewindslieden en met name toenmalig minister De Jong was wel eens iets te uitgesproken aldus Rutte.


U moet weten, ik ben ongevaccineerd. Bewust ongevaccineerd.

Als wetenschappers stellen het niet te weten en jaren onderzoek nodig te hebben om er wel zeker van te zijn, als marketing stelt dat het vaccin perfect werkt en als politici stellen dat het 100% zeker de enige oplossing is, dan heb ik het nodige wantrouwen.

Ik viel buiten de risicogroep. Ik had ook bewust meegemaakt hoe bij een eerdere griep de farmaceutische bedrijven de wereld bedonderden en ik zag ze heel dat patroon opnieuw volgen.

Het was achteraf bezien een ernstige ziekte die bij verzwakte mensen van boven de 60 zwaar toesloeg. Het was echter ook een perfect uitgevoerde marketingcampagne om de wereld te vaccineren met een onbewezen vaccin. Dat vaccin was slechts bedoeld om de angst weg te nemen. Het was pertinent niet in staat de ziekte of besmetting serieus tegen te gaan. Een schotje vitaminen had waarschijnlijk dezelfde uitwerking gehad, zonder de vreselijke bijwerkingen die wereldwijd honderdduizenden mensen ondergingen. Waarom is er nu na de pandemie in alle landen met een hoog percentage gevaccineerden in juist de jongere leeftijdsgroepen een structurele oversterfte? Onderzoeken er naar zijn zeldzaam.

Er is één factor steeds aanwezig. De vaccinatie.

Waarom onderzoeken we het vrijwel niet? Dat lijkt me logisch. Dan zouden de leugens van de politici en het bedrog van de farmaceuten uitkomen.

Ondertussen probeer ik nog altijd los te komen van het feit dat ik als ongevaccineerde niet welkom in cafés, restaurants en kantines was. Zelfs het terras was verboden voor mij. Binnenkort is het carnaval. Vorig jaar mocht het weer, maar ik kon het toen nog niet. De herinnering een soort melaatse te zijn kon ik toen nog niet loslaten. Ik kon niet gaan feesten in zalen waar ik enkele weken daarvoor nog niet welkom was.

Dit jaar ga ik wel proberen weer actief te worden. Maar wat ik nooit meer zal loslaten is mijn wantrouwen in zelfverzekerde uitspraken van politici. De stelligheid waarmee die uitspraken doen, geeft aan hoe hard ze aan het liegen zijn. Alsof ze zichzelf ook nog moeten overtuigen.

Als ze er totaal niet stellig in zijn, dan geloven ze er totaal niet in. Ga nu maar eens terug naar de eerste zin van dit artikel.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd