Beursbox Nieuwsbrief Dit maakt het nóg interessanter!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit maakt het nóg interessanter!
Date: February 3rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 3 februari 2023
 
 

AEX 758,61 Dow 34.053 USD 1,089 Btc 21.659 Goud 1,916,14

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent nu ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt!

Open nu een rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Jan Robert Schutte)

03/02 7:00

  • De komende tijd ga ik de FXFLat webinars alleen nog op dinsdag en woensdag geven. FXFlat heeft het momenteel te druk om de frequentie van drie keer per week vol te houden. Ben je er dinsdag om 12:30 uur bij? Klik dan hier

  • De rijkste man van India (Adani) heeft nu een serieus probleem. Hij werd beschuldigd van rommelen met de cijfers en de koersen van zijn bedrijven verliezen nu gemiddeld 5% per dag aan waarde. Adani zelf probeert nu met investeerders een deal te maken waarbij hij leningen vervroegd wil aflossen om zo het vertrouwen terug te winnen. Adani is gisteren ook nog eens uit de Sustainability index van S&P Dow Jones gehaald.

  • Mijn jongste dochter is nu op de Galapagos eilanden. Ik krijg werkelijk de mooiste foto's en video's toegestuurd.

  • Apple heeft gisteren teleurstellende cijfers bekend gemaakt. De iPhone verkopen waren minder goed als dat analisten verwacht hadden. Nabeurs verloor het aandeel de winst die het tijdens de sessie gemaakt had.

  • Tesla was gisteren het meest verhandelde aandeel op de Amerikaanse beurzen. Het aandeel won tijdens beursuren 3,8% aan waarde. Nabeurs ging er ruim 2,2% verloren.

  • Meest opvallende stijger was gisteren Meta dat maar liefst 23,28% meer waard werd. Je zou bijna denken dat er een shortsqueeze plaatsgevonden heeft. Nabeurs verloor het aandeel 2% aan waarde. Vergis je niet, gisteren werd Meta op de beurs meer dan 100 miljard dollar meer waard.

  • Grootste stijger op de Amerikaanse beurzen was gisteren het aandeel Grainger plc. (GRGTF) dat maar liefst 30,89% steeg. Grainger is een Brits bedrijf met notering in de VS. Het is een vastgoed onderneming en beleggers zullen blij zijn met de stijging, maar niet veel beleggers zullen daarmee nu al op winst staan.

  • Een Chinese spionage luchtballon is boven de VS gespot. De Amerikanen durven de ballon niet neer te halen ivm veiligheid op de grond.

  • President Putin heeft Stalin weer op een voetstuk gezet en probeert nu de Russen achter het idee te krijgen dat de Nazi's opnieuw Rusland aanvallen. Het westen moet er rekening mee gaan houden dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne langer gaat duren en blijft voortduren, ook als de Russen uit Oekraïne geknikkerd worden. Rusland zal dan mogelijk op andere manieren dan openlijke oorlog het westen aanvallen.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Zilver aandelen rapport (Tom Lassing)

03/02 7:16

Ik heb vorige week een nieuw rapport uitgegeven met daarin enkele interessante zilveraandelen.

Zilver wordt zeker in deze tijd gezien als interessant edelmetaal, met name omdat de prijs nu x 80 moet om tot de goudprijs te komen. Dat is historisch gezien een lage koers voor zilver.

Je moet dan ook weten, dat zilver opgemaakt wordt, terwijl goud in de kluizen blijft liggen. De verhouding tussen het aanwezige zilver en aanwezige goud loopt dus nét de andere kant op.

Zilver zou juist MEER waard moeten worden, maar doet dat nog altijd niet.

Er zijn enkele interessante zilveraandelen in het rapport besproken.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 euro over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even vervangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico

Klik hier
 
 
 

Dit maakt het nóg interessanter! (Jack Hoogland)

03/02 7:45

Vorige week vertelde ik u al over het ongelofelijk goedkope aandeel van een zeer winstgevende leverancier van vloeibaar gas (LNG). 

Bedrijf dat LNG transporteert naar landen waar weinig tot geen toegang is tot goedkope energie…

…en daar ook de nodige gascentrales en bijbehorende infrastructuur bouwt.

Is fors aan het investeren in Zuid- en Midden-Amerika, Azië en Europa.

Wat ik u vorige week niet vertelde is dat dit bedrijf ook bezig is met de bouw van haar eerste waterstoffabriek.

Het huidige plan is om vijf fabrieken te bouwen die tussen 2024 en 2026 worden opgeleverd, en groene waterstof gaan produceren. 

En dat maakt dit aandeel nóg interesanter!

Door de snel stijgende vraag naar transport en verwerking van LNG én naar groene waterstof…

…groeit dit bedrijf ongelofelijk hard én ziet de toekomst er zéér rooskleurig uit.

Winst steeg vorig jaar al met 120%, terwijl voor dit jaar zelfs 248% wordt verwacht, en voor volgend jaar nog eens 143%.

 En je koopt dit aandeel voor slechts 2,8 keer de voor volgend jaar verwachte winst.

 Koers moet binnen een jaar dus met...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Proefproject bitcoin in Zuid Afrika (Joost van Buuren)

03/02 8:03

Niet Pik-n-Steel maar Pick-n-Pay. Heel iets anders (!) Neem-en-Betaal is een Zuid-Afrikaanse gigant in distributie (warenhuizen), en deze accepteert nu in al zijn vestigingen BTC. Het proefproject in 39 zaken sinds november 2022 is duidelijk goed bevallen. Want PnP rolt de acceptatie van bitcoin uit naar alle 2.000…! Het bedrijf tweet “buy airtime and electricity, plane and bus tickets, and pay your municipal bills with Bitcoin at the till!” 

Meer van Joost in zijn dagelijkse nieuwsbrief. Kijk hier

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Is de intensieve veeteelt diervriendelijk? (Tom Lassing)

03/02 8:21

Ik kreeg naar aanleiding van mijn stukje over de verdwijnende hertenkampen en mijn opmerking dat het in mijn ogen een 'deugen' maatregel is, terwijl we voor echt dierenleed de ogen sluiten enkele reacties.

Reacties als zijnde dat intensieve veeteelt nu eenmaal nodig is om de wereld te voeden.

Ik ben het daarmee niet eens.

Het is een keuze (geweest).

Als het puur gaat om de wereld voeden kunnen we namelijk beter geen veeteelt toepassen.

Al dat vee vreet namelijk heel veel groenvoer en stoot veel CO2 uit. Door de intensieve veeteelt hebben we ook in Nederland een structureel mestoverschot.

Beter zou het zijn er wereldwijd mee te stoppen en dus ook wereldwijd vrijwel geen vlees meer te eten. We zouden dan honger volledig uit de wereld kunnen helpen. Het veel eet immers het graan dat mensen ook kunnen eten. We zouden dus de omweg via het veel kunnen overslaan...

De vraag is of we dat willen. (Stoppen met vlees eten)

Daarom is het een keuze.

Wij hebben er voor gekozen WEL voor vlees te kiezen en inderdaad, dan kan je niet anders dan intensief vee houden, want het vlees wordt anders veel te duur.

Dierenleed is dus ondergeschikt als het om ons voedsel gaat.

Herten die in prachtige hertenkampen staan zijn zielig en vee in stallen niet.

Mijn conclusie is dus nog altijd dat het slechts een deug maatregel is. Een beetje net doen alsof dierenleed er toe doet.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd