Beursbox Nieuwsbrief Een unieke, zéér winstgevende situatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een unieke, zéér winstgevende situatie
Date: March 10th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 10 maart 2023
 
 

AEX 753,20 Dow 32.254 USD 1,059 Btc 18.813 Goud 1,832,25

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu een rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

10/03 7:00

  • De VS heeft bewijzen van oorlogsmisdaden van de Russen in Oekraïne, maar weigert deze bewijzen over te dragen aan een internationaal hof. De reden is schokkend. Ze zijn namelijk bang dat zo'n stap op tegen de VS gebruikt gaat worden. De VS beging immers ook oorlogsmisdaden in Irak, Afghanistan en mogelijk ook Syrië en Libië.

  • Gaat de liquidatie van de bank Silvergate een domino effect binnen de crypto wereld creëren? De angst is er wel een beetje en koersen van crypto's gingen de laatste 24 uur stevig omlaag. Na Silvergate kwam SVB Financial Group (Silicon Valley Bank) met een herfinanciering. De koers daalde 60% tijdens beursuren en nabeurs kwam daar 20% verlies bij. De koers van First Republic Bank viel 16,5%. Nabeurs ging het aandeel 1% omhoog.

  • De Chinese bevolking dreigt in de komende 75 jaar te halveren. Ik schreef daar al enkele maanden geleden al over. Dit houdt in dat China haast moet maken om haar wereldleider positie te consolideren. Dat maakt de wereld er niet veiliger op.

  • BMW verdiende flink meer winst, maar verkocht minder auto's. De winst komt puur voort uit prijsverhogingen. De mindere verkoop kwam vooral door chiptekorten en de lock downs in China.

  • China heeft fel gereageerd op het exportverbod dat ASML is opgelegd.

  • 103.000 ondernemers die achterlopen met de aflossing van de Corona schulden zijn door de belastingdienst aangemaand om terug te betalen of uitstel te vragen. na de eerste aanmaning hebben al 21.000 ondernemers de schuld volliedig terugbetaald. Zo'n 110.000 ondenemers zijn op tijd met afbetalen.

  • Europese telecom bedrijven willen dat een bedrijf als Google gaat betalen voor het enorme gebruik dat ze maken van het Europese deel van Internet. Ook bedrijven als Meta, Amazon, Apple, Microsoft, Netflix gebruiken samen bijna de helft van de internet capaciteit, maar betalen daar in Europa eigenlijk niet voor.

  • Ik besprak gisteren een onbekend aandeel dat wel heel interessant is. Maar... (en daar moet je de video voor bekijken.) Klik hier.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Een unieke, zéér winstgevende situatie (Jack Hoogland)

10/03 7:18

Eén van de weinige sectoren die totaal geen last hebben van negatief beurssentiment zijn de verhuurders van olie- en gastankers.

Koerstrend blijft stevig stijgend, waarschijnlijk omdat deze aandelen zo goedkoop zijn én omdat het dividend zo ongelofelijk hoog is.

Dit terwijl de vooruitzichten ronduit fantastisch zijn.

Onderstaand citaat is van de CEO van een tankerbedrijf, wiens aandeel je als nieuwe TopAandelen-abonnee als extra tip ontvangt.

Deze CEO geeft aan dat de wereldwijde vraag naar tankers stijgt, terwijl veel tankers het einde van hun levensduur bereiken én er nauwelijks nieuwe tankers worden gebouwd.

Een unieke, zéér winstgevende situatie.

Voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we een aandeel van een zéér winstgevende verhuurder van olietankers.

Bedrijf dat maximaal profiteert van snel stijgende huuropbrengsten.

Winst stijgt dit jaar met 170% terwijl voor volgend naar nog eens 42% winstgroei wordt verwacht.

En terwijl de koerstrend stevig stijgend is...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico

Klik hier
 
 
 

Stilte rondom daytrading (Tom Lassing)

10/03 7:39

Ik kraag een mailtje van een lezer waarom ik niets meer schreef over daytrading.

De reden is heel simpel... Ik ben de laatste twee weken ziek geweest en de week daarvoor had ik vakantie. Daytrading is pertinent niet mijn leukste hobby, dus is één van de eerste dingen die ik laat schieten.

Ik beleef zelf niet zo veel plezier aan daytrading.

Ik heb me er deze week weer even mee bezig gehouden, maar na een paar trades had ik er weer snel genoeg van. Ik zag weinig prachtige momenten voorbij komen en had het druk genoeg met andere zaken.

Om een indruk te geven. Woensdag had ik 31 punten verlies en gisteren 52 punten winst.

Dat schiet dus niet echt op zo.


Meer over daytrading
 
 
 

Platina VIP status (Tom Lassing)

10/03 8:01

Gisteren kreeg ik het bericht door dat volgens mij de eerste Nederlander binnen Neo Finance het platinum VIP niveau bereikt heeft!

Daarmee behoor je binnen de Neo Finance investeerdersgroep tot slechts een handvol investeerders die dat al bereikt heeft. Volgens mij waren de platinum VIP's tot op heden alleen Litouwers die al vanaf het begin bij Neo Finance investeren.

Je moet, om de status te bereiken, een bedrag van 125.000 euro in leningen geïnvesteerd hebben.

Ik zit nu zelf op 55.000 euro, en heb dus nog een forse weg te gaan voor ik zelf die status bereikt heb. Bij 50.000 euro behaalde ik al wel de Gold VIP status.

In het verleden was de VIP status binnen Neo Finance erg belangrijk. Je kreeg bepaalde voordelen en/of kortingen bij een hogere behaalde status.

Zeker de investeerders in Litouwen hadden er voordeel bij. Die konden bij de Gold Status al jaarlijks een keer lunchen met de directie en platina VIP status houders waren nog veel zeldzamer en hadden nog meer toegang tot de leiding van het bedrijf. 

Op dit moment is het voordeel beperkter, maar als statushouder kan je wel één of meer gratis extra accounts aanhouden. Ook krijg je al bij de brons status een extra 10% als je je lening terug verkoopt aan Neo Finance. Iets wat ik overigens nooit doe.

15 mrt om 20:00 uur is er weer een webinar over Neo Finance. Je kan je hier opgeven. Het is gratis. Klik hier.

 
 

Artificial intelligence (AI) rapport

AI is de toekomst en we komen het nu al overal tegen. De aandelenhype was in 2019. Nu is er veel meer realisme in de koersen. Koop het rapport en je krijgt tien aandelen analyses inclusief enkele analyse video's!

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Het was eerder deze week internationale vrouwendag (Joost van Buuren)

10/03 8:20

´t Is International Women's Day! Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan de hand van een specifiek thema. De eerste Dag vond plaats in 1908 te NYCity.

En wat leren we alvast: meer dan de helft van de vrouwelijke cryptobeleggers is hodler. Zij kijken naar de lange termijn en zijn sterk geïnteresseerd in AI. Artificial Intelligence meets Women´s Intelligence, ha!

Tussen u en mij gezegd en gezwegen: Ome had altijd al het donkerbruin vermoeden dat z´n wederhelft het sterke geslacht is. Hoewel een hoofd kleiner en 20 kilo lichter, jawel. Al draag IK nog altijd de broek thuis, laat dat goed begrepen wezen! En uiteraard ook buitenshuis.

(Niet doorvertellen aan oma Joost hoor…pff)

Joost schrijft iedere dag een crypto nieuwsbrief. Je kan deze voor de rest van 2023 verkrijgen door overmaking van slechts 25 euro naar rekening NL87 ABNA 0571 0431 35  t.n.v. PRO GAIN BV ovv je E-mail adres (@ schrijven als at) en 'crypto.

Meer info op decryptonieuwsbrief.be


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd