Beursbox Nieuwsbrief Een winstgevende aandelenstrategie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een winstgevende aandelenstrategie
Date: March 28th 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 28 maart 2023
 
 

AEX 735,91 Dow 32.432 USD 1,081 Btc 25.162 Goud 1,955.88

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Mijn collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Een extreem actuele crypto nieuwsbrief

Voor slechts 25 euro krijg je de rest van 2023 dagelijks van Joost een update over de actuele stand van zaken in Crypto land. Joost zit er echt bovenop, dus je bent altijd 'bij'.

Kijk hier voor meer informatie.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/03 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar bespreken waarom één uraniumaandeel ineens in de verdomhoek zit en of dat terecht is.

    Klik hier om daar om 12:30 uur bij te zijn.

  • De voorzitter van de Saudi National Bank heeft zijn functie neergelegd. Het waren zijn uitspraken die er mede voor zorgden dat er een paniek in de handel van Credit Suisse aandelen ontstond.

  • Volgens de CFTC heeft de oprichter van Binance de regels rondom complaince overtreden om meer klanten uit de VS aan te kunnen trekken. Het zou gaan om acht verschillende regels waar het bedrijf zich niet aan heeft gehouden.

  • De protesten tegen de verhoging van de pensioenleeftijd blijven in Frankrijk aanhouden. De rest van de wereld begrijpt maar niet hoe je boos kan zijn over een pensioenleeftijd van 64.

  • In Israël heeft Natanyahu zijn beoogde hervormingen in ieder geval uitgesteld. De protesten hebben dus effect gehad.

  • Ook Hongarije heeft nu eindelijk Finland geaccepteerd als nieuw lid van de NAVO. Het lidmaatschap van Zweden is nog altijd ver weg. In ieder geval Turkije en Hongarije liggen nog dwars.

  • Statiegeld op blikjes. Gaat dit écht verschil maken? Als je het blikje 'heel' houdt, dan kan je er 15 cent voor terug krijgen. Ik heb er een hard hoofd in of dit écht heel veel gaat uitmaken.

  • Ook in Nederland moeten medewwerkers van de Belastingdienst de service Tiktok van hun werktelefoon halen. Sorry hoor, maar hoezo zou je die app al op je werktelefoon hebben?

  • Volgens de FED was er bij SVB vooral sprake van mismanagement. Ik denk dat de FED een rookgordijn wil opwerpen in de hoop dat beleggers niet zien wat de échte problemen op dit moment voor de banken zijn.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Een winstgevende aandelenstrategie (Tom Lassing)

28/03 7:23

Gisteren heb ik een korte video gemaakt over een simpele maar doeltreffende aandelen strategie.

Het komt neer op : Koop de grote winnaars!

Kijk bijvoorbeeld naar 2022 en koop de winnaar van 2022 als die uitmaken van een toonaangeve4nde index.

De reden dat dit goed kan werken (zekerheden zijn er nooit, we weten immers de toekomst nog niet) is het feit dat index fondsen al populair zijn en trends heel lang voortduren. Kijk naar aandelen als Amazon, Apple, Tesla om er maar een paar te noemen.

Heel lang waren ze jaar in jaar uit de winnaar.

Vorig jaar niet, dus nu zou je bij andere winnaars kunnen uitkomen.

Je kan uiteraard ook kijken naar de winnaar van de afgelopen twee jaar... etc. Maak er vooral een eigen opzet van.

Alles kan je achteraf bezien op de winst die je had kunnen halen. 

Het is geen garantie voor de toekomst, maar we zien keer op keer dezelfde bewegingen op de beurs en trends zetten zich heel lang voort.

Kijk hier de video
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Vrijheid van meningsuiting (Tom Lassing)

28/03 7:47

Ik heb regelmatig reacties op mijn Oekraïne video's die niet anders dan Ruzzische propaganda zijn. Ik heb het YouTube filter toestemming gegeven die reacties te wissen en daar waar ze er toch door komen is de kans groot dat de knip en plak reacties door mij zelf gewist worden.

Sommige Rusland fans beroepen zich daarna op vrijheid van meningsuiting.

Dat is in mijn ogen volkomen onterecht en zelfs ongepast.

Je mag van mij immers alles zeggen of schrijven. Je mag van mij ook een enorme fan van Rusland zijn.

Ik zou zeggen, open je eigen YouTube kanaal en ga los.

Ik hoef die onzin en rommel echter niet op mijn kanaal te accepteren. Ik heb geen probleem met tegengeluiden of andere meningen. Maar wie in mijn ogen alleen maar onzin plaatst, moet dat maar elders doen. Je hebt dezelfde vrijheden als dat ik heb op YouTube. Ik zie die Russische propaganda als vervuiling van mijn eigen video kanaal.

Als je daar een probleem mee hebt, dan zou ik zeggen... volg mijn kanaal niet langer.

Het punt is alleen, YouTube wil graag dat er veel interactie is tussen de kijkers. Meer ruzie en onenigheid is namelijk meer kijkminuten en van kijkminuten wordt YouTube rijk. Mijn video's komen dus in de tijdlijn van Rusland fans en vooral ook Rusland gezinde FvD kiezers. Die gaan helemaal los over de inhoud van mijn video's en YouTube's commerciële afdeling smult daarvan. Daarom is hun filter waarschijnlijk niet altijd even zuiver.

Ik blijf mijn video's maken en hoop dat er veel kijkers zijn die de inhoud weten te waarderen. Voor hen maak ik de video's.

Van de video's zelf word ik niet rijk. Mijn kanaal levert tegenwoordig 36,50 euro per maand op aan advertentie inkomsten. 

Dat is niet echt een vetpot.

Voor de vette reclame inkomsten moet je het dus niet willen doen.

Bezoek hier mijn video kanaal
 
 
 

Als je een afleiding zoekt... (Tom Lassing)

28/03 8:11

Het gaat niet goed in Libanon. De crisis gaat diep en de regering zou graag zien dat de bevolking zich druk gaat maken over andere zaken dan hoe de regering het land eigenlijk geen staak verder helpt.

Daarom werd er nét voor de omzetting naar de zomertijd besloten deze een maand uit te stellen.

Iedereen in rep en roer!

De helft van het land is nu toch overgegaan en de andere helft, waaronder de ambtenaren, niet.

Verdeel en heers!

Ik voorzie dat wij dat binnen enkele jaren ook gaan krijgen, zodra de regering een afleidingsmanoeuvre nodig heeft. Dit is een perfecte manier om iedereen totaal af te leiden.

Het is heel slecht voor de economie van Libanon. Immers, hoe laat vertrekt het vliegtuig? Op welke tijd werkt men daar? Hoe laat gaan winkels open, wanneer moet je op je werk verschijnen? Het is een mooie manier om iedereen een nieuw probleem te geven, maar het lost uiteraard de crisis in Libanon totaal niet op.


Wat is nu de officiële reden?

Het gaat om de ramadan. De wintertijd zou veel vastende moslims nét iets beter uitkomen omdat ze dan het gevoel hebben eerder te kunnen eten. Mijn kippen hebben dat ook. Die zijn ook helemaal van slag nu ik een uur verkeerd het hok open en dicht kom maken. Complete onrust in het hok!

Overigens las ik dat later deze week ook de regering over gaat op de zomertijd. Was dit het écht allemaal waard?


 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Detroit Vastgoed (Tom Lassing)

28/03 8:16

De komende weken worden alle huidige geldleners door Matching Capital gebeld met een aanbod om tegen een iets hogere rente de lening 5,5 jaar te verlengen.

Uiteraard hoop ik dat veel huidige geldleners dat willen doen. Ik weet echter dat ter waarde van 160.000 euro er nu al een aantal geldleners af gaan haken. Daar zal ik dus een andere oplossing voor moeten gaan vinden. 

Het kan zijn bestaande geldleners die meer willen inleggen, of het vinden van nieuwe geldleners.

Alternatieven zijn er ook. Ik kan natuurlijk enkele huizen verkopen om zo de noodzaak voor vreemd geld te verminderen. Ik kijk ondertussen ook al naar commerciële leningen waar ik die 'potentieel te verkopen huizen' eventueel in onder kan brengen. In dat geval maak ik er in feite twee portefeuilles van. Een deel van de huizen in de particuliere leningen en een deel in commerciële leningen.

Ik hoop echter op genoeg geld vanuit particuliere investeerders.

Daar doe ik het in feite ook voor, omdat ik mijn lezers een degelijk eb veilig rendement wil bieden.

Meer over mijn Detroit initiatief op https://www.detroitvastgoed.nl

Heb je vragen, mail me even op tom@PROTECTED


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd