Beursbox Nieuwsbrief Zillow aandelen analyse

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zillow aandelen analyse
Date: May 5th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 5 mei 2023
 
 

AEX 741,22 Dow 33.127 USD 1,103 Btc 26.588 Goud 2,047,5

 
 

Beursbox Insider Service

Beursbox kent ook een betaalde versie in twee smaken. Een service die een combinatie is van tekst en video en iedere maand ook concrete aandelentips. Kijk hier voor meer informatie!

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu je rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/05 7:00

  • Het zilvermijn bedrijf First Majestic Silver heeft aangegeven dat het per aandeel $0,0057 dividend gaat uitkeren... Dat is per aandeel een extreem laag bedrag. Het is wel 5,6% hoger dan het vorige dividend. Het komt neer op zoiets als 0,32% dividend rendement.

  • 12 mei geeft Aloys Mattijssen live een cursus daytrading. Je leert daarbij interessante in- en uitstapmomenten te herkennen EN je leert werken met gratis daytrading software. De cursus zelf is niet gratis, maar wel een prachtige introductie in daytrading. Wil je meer weten? Mail me snel op tom@PROTECTED. De zaal stroomt nu snel vol.

  • EWI heeft een rapport geschreven over alternatieven op banken. Kijk hier voor meer informatie. Engelstalig artikel)

  • Beursbox Insider VIP nieuwsbrief
    Gisteren is de Insider Nieuwsbrief weer via Patreon gepubliceerd. In die nieuwsbrief drie potentiële posities die, als ze aan de voorwaarden voldoen, in de portefeuille worden opgenomen.
    Van de drie posities van vorige maand zijn er twee ingenomen. Eén daarvan bleef qua koers bij de aankoopkoers liggen. De andere haalde het koersdoel bijna. Ik heb daarop het koersdoel en de stop loss naar boven toe bijgesteld.
    Meer weten over deze Insider service? Kijk hier.

  • De cijfers van Apple kwamen leger uit dan een jaar geleden. Ze verkochten simpelweg gewoon minder spullen. De koers van Apple steeg nabeurs met 2,5%. Blijkbaar hadden beleggers erger verwacht? Ik besprak Apple recent in een lunchwebinar. Kijk hier.

  • Recent besprak ik in een video een mooi trendaandeel. Gisteren kwamen ze met de cijfers. De omzet nam 50% toe! Nabeurs steeg de koers daarop slechts 0,36% nadat tijdens beursuren de koers 4,66% gedaald was. De PEG ratio is nu nog slechts 0,42. Kijk hier de video.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Zo hard kan deze koers stijgen! (Jack Hoogland)

05/05 7:18

Door de gedeeltelijke nationalisatie van lithium in Chili, zijn niet-Chileense lithiumaandelen nu extra interessant geworden.

Juist nu de wereld de komende jaren enorm veel lithium nodig heeft voor de energietransitie, zal aanbod uit Chili stokken. Zie onderstaande tweet.

Waardoor het wereldwijde tekort aan lithium alleen maar groter wordt, en lithium de komende jaren nóg harder in prijs zal stijgen.

Vorige week vertelde ik u al over het unieke, spotgoedkope lithiumaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt.

Dit aandeel noteert 3,5 keer de voor komend jaar verwachte winst op basis van een verwachte productie van 113.000 ton.

Die jaarlijkse productie zal stijgen naar 480.000 ton vanaf 2026.

Stijgt de jaarlijkse winst even hard als de productie, dan noteert dit aandeel slechts 0,8 keer de voor 2026 verwachte winst.

Waardoor het aandeel met ruim 2150% in koers moet stijgen om het in 2026 als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Daar bovenop komt dan nog de extra winststijging als gevolg van een fors stijgende lithiumprijs in de komende jaren.

Waardoor het daadwerkelijke koerspotentieel zelfs veel hoger dan 2150% is!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

De dagelijkse Crypto nieuwsbrief

Dagelijks op de hoogte blijven van actuele onderwerpen die rondom crypto spelen. Zo kan je inspelen op de enorme bewegingen die in die sector plaatsvinden. Heel interessant!

Kijk hier
 

Crowdfunding leningen verstrekken

Wil je, net als ik, leningen via crowdfunding verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico

Klik hier
 
 
 

Zillow aandelen analyse (Tom Lassing)

05/05 7:39

Ik ben er gisteren inderdaad toe gekomen om een aandelen analyse op Zillow los te laten.

Deze grootste makelaarsite van de VS is binnen dat marktsegment de frontrunner en de partij waar de rest tegenop kijkt.

Maakt dat de aandelen interessant?

Om dat te weten moet je even de video gaan bekijken. Je vindt deze hier.

Het beursbox videokanaal
 
 
 

Bank Safety: Read This Now (Elliott Wave International (EWI))

05/05 8:06

Word is getting around fast -- banks are in trouble.

What should you do with YOUR money?

Our friends at Elliott Wave International are standing by with several safe havens for you to consider.

"Your 5 Top Alternatives to Banks" is a special report excerpted from EWI founder Robert Prechter's book, Last Chance to Conquer the Crash, that explores five of the best non-bank options.

Two years ago, in late 2021, Last Chance to Conquer the Crash warned the world of the banking scenario we're experiencing now.

There's still time to protect yourself. But as the book's title implies, the window is closing.

It's easily a $79 value. You get it FREE with a fast (and also free) Club EWI signup -- read it now >>


Who is Elliott Wave International?

EWI is the world's largest independent technical analysis firm. Founded by Robert Prechter in 1979, EWI helps investors and traders to catch market opportunities and avoid potential pitfalls before others even see them coming. Their unique perspective and high-quality analysis have been their calling card for nearly 40 years, featured in financial news outlets such as Fox Business, CNBC, Reuters, MarketWatch and Bloomberg.

Klik hier
 
 
 

Artificial intelligence (AI) rapport

AI is de toekomst en we komen het nu al overal tegen. De aandelenhype was in 2019. Nu is er veel meer realisme in de koersen. Koop het rapport en je krijgt tien aandelen analyses inclusief enkele analyse video's!

Bestel het rapport hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

8,7 miljard dollar winst (Tom Lassing)

05/05 8:25

De winst van olie- en gasbedrijf Shell was afgelopen kwartaal maar liefst 8,7 miljard dollar.

En ondertussen maar krokodillentranen huilen over slechte omstandigheden en te hoge belastingen. Hoeveel subsidie ze ontvangen is ook de vraag, maar ik weet vrijwel zeker dat het nog altijd enorme bedragen zijn.

Shell is geen Nederlands bedrijf meer en aan de ene kant is dat jammer. Aan de andere kant hadden we er weinig aan, want ze haalden meer dan dat ze brachten. Veel van de subsidies aan de industrie werden door Shell medewerkers opgesteld en aan de regerende politici overhandigd om in te voeren. Dat was immers heel mooi mogelijk gemaakt door uitwisselingsprogramma's tussen de grootste Nederlandse bedrijven en de landelijke overheid. Ze wisselden jarenlang onderling personeel uit. Zogenaamd om beter onderling af te stemmen. In de praktijk kwam het neer op winstmaximalisatie voor de bedrijven omdat er door hun eigen medewerkers overheidssubsidies werden opgesteld waaraan vervolgens alleen deze grootste bedrijven konden voldoen.

Ik mag hopen dat sinds het vertrek van Unilever en Shell uit Nederland de medewerkers van die bedrijven geen toegang meer tot de hoogste Nederlandse politici hebben.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd