Beursbox Nieuwsbrief Rentenieren

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rentenieren
Date: May 11th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 11 mei 2023
 
 

AEX 748,29 Dow 33.531 USD 1,095 Btc 25.228 Goud 2,030.9

 
 

AI is de toekomst. Beleg jij er al in?

Ik schreef recent met behulp van AI een rapport over AI. Ik heb daarnaast zelf 10 aandelen besproken, waaronder een aantal daarvan met exclusieve video's. Wees er dit keer op tijd bij!

Kijk hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/05 7:00

  • Morgenmiddag geeft Aloys Mattijssen een daytradingcursus in Best. Ik heb nog twee plekken vrij! Het kost slechts 99 euro en je leert daytrading met gratis software. Mail me snel op tom@PROTECTED

  • John Cleese kennen we van Monhty Python. Hij maakte ook een mooie korte video over de belastingvrije status en constante geldhonger van zogenaamde kerkgenootschappen in de VS. Op zijn manier uiteraard. Kijk hier 

  • Het is weer die tijd van het jaar... Dat moet ik even uitleggen... Ik schrijf iedere dag de nieuwsbrief en iedere dag heb ik weer informatie en feiten waarover ik kan schrijven. Informatie die me voor een deel wordt toegestuurd door actieve lezers die op hun beurt ook weer zoeken naar interessante feiten etc. Ik krijg die tips en kan dan weer een artikel schrijven. Bij deze mijn dank aan iedereen die me voorziet van tips en feiten! Jullie maken mijn werk er zeker makkelijker op!

  • Ik heb gisteren het succesaandeel van Warren Buffett besproken. Hij krijgt tegenwoordig jaarlijks zes keer de prijs die hij betaalde voor het aandeel als dividend uitgekeerd. Het is een enorme cashcow voor hem geworden. Is dat aandeel nu ook voor ons interessant? Hoe kunnen wij zo'n cashcow aandeel creëren? Ik bespreek het in de video. De video zal vanaf 09:00 uur vanochtend te zien zijn. Kijk hier. Het was overigens het 100e lunchwebinar alweer!

  • In de VS is Congreslid George Santos opgepakt en aangeklaagd voor 13 misdrijven. De Republikeinen houden hem nog altijd in functie en gaan pas overwegen te schorsen als hij daadwerkelijk veroordeeld wordt. Liegen is bij hen geen zonde. Gepakt en veroordeeld worden wel... Al zal blijken of dat bij hen voor oud presidenten ook op gaat.

  • De Disney cijfers vielen analisten iets tegen. Toch worden de verliezen op de streaming kosten al iets kleiner. Het bedrijf zet nu vooral in op kostenbesparingen.

  • De omzet in Bud Light heeft een enorme dreun gekregen na de campagne die door MAGA Republikeinen werd afgebrand. Dat zal bedrijven in de VS schuw maken om nog weer minderheden of conroversiële personen in hun reclames te gebruiken. De VS schuift steeds meer op richting Christelijke Taliban standpunten.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Rentenieren (Tom Lassing)

11/05 7:26

Op dit moment krijg ik maandelijks op mijn Neo Finance account een bedrag van 475 euro overgemaakt.

Het zou eigenlijk 485 euro moeten zijn, maar 10 euro mis ik door wanbetalingen.

475 euro die maandelijks puur door het vermogen in het account gerealiseerd wordt.

Ik heb daarvoor een bedrag van rond de 57.500 euro in het platform geïnvesteerd.

Mijn doel is om over een 9 jaar een bedrag van 250.000 euro in het platform te hebben zitten. Zou me dat lukken, dan heb ik een compleet inkomen uit alleen de rente inkomsten.

Dat lijkt me een heel prettige situatie.

Er zijn maar een paar hobbels te nemen.

De eerste is het bedrag bij elkaar krijgen, want puur de rente herinvesteren is niet voldoende om er te komen. Er moet iedere maand extra geld gestort worden.

De tweede hobbel is de inflatie. Die moet niet te lang hoog blijven, want dan is over 9 jaar de beoogde 2.500 euro per maand niet voldoende.

Het eerste heb ik in de hand, het tweede helaas niet. Daarom hou ik ook een deel van mijn spaargeld in goud aan.

Overigens is door de hoge inflatie de rente ook omhoog gegaan. Dat maakt dan het bereiken van de 250.000 weer makkelijker.

Ga naar p2pfinance.nl om er meer over te lezen.

Naar de site
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Jaarlijkse controle (Tom Lassing)

11/05 7:45

Eén van de voordelen van verhuren in de VS via de Section 8 subsidie regeling is dat de organisatie via wie de huurder komt verplicht is een jaarlijkse inspectie van het huis te doen.

Nu zult u misschien denken... Hoe kan je als huiseigenaar nu blij zijn met een jaarlijkse inspectie?

- Tsja, het klinkt raar, want het kost bijna altijd wel geld, maar tevens is het voor mij een manier om er achter te komen of het bedrijf dat ik ingehuurd heb om mijn huizen te onderhouden haar werk wel goed doet.

Zou die jaarlijkse inspectie er niet zijn, hoe zou ik er dan achter komen dat er iets niet in orde was?

Dan zou ik er heen moeten, of ik zou zelf iemand moeten inhuren, of... ik zou via een bericht in de krant lezen dat het helemaal niet goed gesteld is met mijn huizen.

Dat is dus voor mij de reden dat ik er blij mee ben. Ik wil kwalitatief goede huizen verhuren.

Die inspectie geeft ook aan tegen welke huurprijs ik mag verhuren. Die huurprijs ligt steeds hoger dan ik zelf op dat moment aan hou.

Ook dat is een goed teken. Niet alleen zijn mijn huizen degelijk, maar ze blijken ook heel betaalbaar te zijn.

Binnenkort ga ik een presentatie geven over mijn project in Detroit. Hoe ik het heb opgezet en waar ik heen wil. Daar bij staat de toekomst nog niet vast, dus ik neem de aanwezigen mee langs meerdere mogelijkheden die nog open staan.

Wil je er bij zijn, mail me dan op tom@PROTECTED 

Meer info over mijn project vindt je op detroitvastgoed.nl

Ik maak morgen bekend op welke avond ik een presentatie over mijn project in Detroit ga geven. Iedereen die daar al info over aanvroeg krijgt als eerste de kans om er op in te schrijven.

Mijn Detroit project
 
 
 

Eén miljard euro naar crowdfunding (Tom Lassing)

11/05 8:16

Een miljard euro is wat de crowdfunding markt in Nederland vorig jaar bij elkaar wist te lenen.

Allemaal initiatieven die nu liever naar crowdfunding platforms toe gaan, in plaats van naar de reguliere banken.

Ik ben één van die ondernemers.

Ik krijg bij Nederlandse banken mijn Amerikaanse huizen niet of extreem moeilijk gefinancierd.

Ze durven dat niet aan.

Daarom had ik de keuze, in Nederland via crowdfunding de zaak financieren, of in de VS naar lening verstrekkers zoeken.

Ik koos voor crowdfunding in Nederland, want dan blijft de rente tenminste hier en leuker nog, bij mijn eigen lezers!

Zonder die optie had ik in de VS moeten lenen en was in feite een flink deel van de winst ook daar terechtgekomen.

Mijn Amerikaanse huizen initiatief steunt nu dus OOK de Nederlandse economie omdat ik hier rente betaal. Zulke afwegingen spelen bij de banken geen rol, maar het is wel degelijk heel belangrijk voor de Nederlandse en Belgische economie.

We zouden ons daar meer bewust van moeten zijn.

Crowdfunding zorgt er voor dat er meer kansen zijn voor inwoners van België en Nederland om hun vermogen geld te laten verdienen. Een verdienmodel dat voorheen alleen voor de banken weg was gelegd. Het is jammer dat het slechts één miljard was in 2022. Had hadden al vele miljarden moeten zijn. Kijk maar eens naar de banken hoe rijk die worden van al die leningen die ze verstrekken.

Crowdfunding moet nog veel meer ingezet gaan worden!

Ik zal er ook zeker gebruik van blijven maken. Ondanks dat het wel duurder is dan via de bank geld lenen. De winst is vooral minder geleur en gezeur bij de banken.

Wil je 100.000 lenen bij de bank, dan moet je tot vier generaties terug alles laten doorlichten. Wil je bij de bank 100 miljoen lenen, dan vragen ze je slechts om even tijdens een door de bank betaald diner een handtekening te zetten... Ik overdrijf hier iets, maar niet veel... Het komt er namelijk in feite wel op neer. Dacht maar niet dat ze Elon Musk het hemd van het lijf vragen als die een miljard wil lenen. Ze leggen de rode loper voor hem uit.

Mijn site over het Detroit project
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Landbouwgrond anders bekeken (Tom Lassing)

11/05 8:48

Landbouwgrond is grond waar gewerkt op mag worden. Gewerkt door de boer middels gewassen of vee. Maar ook gewerkt voor het opwekken van energie.

Niet overal mag dat, maar het is niet onlogisch dat het gedaan wordt.

Voor de mechanisatie van de landbouw deed de boer dat namelijk ook al. Een deel van de grond werd toen gebruikt voor het verbouwen van veevoer voor bijvoorbeeld de ossen of paarden die hielpen het land te bewerken. Een deel van de grond werd ook gebruikt als houtwal omdat daar hout kon groeien voor de verwarming van de boerderij en voor het maken van gereedschappen.

Kortom, dat de boer ook 'energie' verbouwt, is geen nieuwigheid. Ze doen dat al vanaf het begin van de landbouw.

De opkomst van de mechanisatie was de uitzondering, niet de regel.

Dat we dus landbouwgrond inzetten als plaats waar we ook (duurzame) energie opwekken zie ik niet als een fundamenteel probleem.

Je moet het niet overdrijven. Maar 'te' is eigenlijk altijd niet goed.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd