Beursbox Nieuwsbrief Is het succes van Warren Buffett te herhalen?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Is het succes van Warren Buffett te herhalen?
Date: May 23rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 23 mei 2023
 
 

AEX 767,61 Dow 33.286 USD 1,08 Btc 25.545 Goud 1,960.36

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Een extreem actuele crypto nieuwsbrief

Voor slechts 25 euro krijg je de rest van 2023 dagelijks van Joost een update over de actuele stand van zaken in Crypto land. Joost zit er echt bovenop, dus je bent altijd 'bij'.

Kijk hier voor meer informatie.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/05 7:00

  • Mijn Goud999 affiliate link bleek al even niet meer te werken. Dat is dus vervelend, want wie er op klikte kreeg een 404 scherm en ik kreeg vervolgens ook geen vergoeding voor wie de site verder ging verkennen. De juiste link voor de goudaanbieding van Goud999 is deze.

  • Vandaag geen lunchwebinar. Arash is een weekje op vakantie.

  • Ford gaat, net als veel andere bedrijven, meer inzetten op een abonnementsvorm. Je koopt bepaalde zaken niet meer, maar je neemt er een abonnement op. Ik vind het een enge ontwikkeling, want bedrijven worden er veel machtiger door. Ze kunnen je het abonnement afnemen.

  • Het gesprek tussen Biden en McCarthy is aardig verlopen. Er is nog geen overeenkomst, dus in feite is het niet goed verlopen. Er zijn nog maar een paar dagen over. Verderop in de nieuwsbrief een be4langrijk artikel hier over.

  • Lyft staat er voor openb door een concurrent gekocht te worden. Het lukt ze namelijk zelfstandig niet om Uber naar de kroon te stoten. Dan bied overgenomen worden meer kans van slagen om toch nummer één te worden.

  • Het aandeel Tesla zit weer in de lift. De afgelopen vijf beursdagen werd met winst gesloten. In de maandgrafiek ziet het er indrukwekkend uit. Ga je naar de zes maanden grafiek, dan is het veel minder indrukwekkend.

  • Een Russische opstandelingen eenheid heeft een inval in enkele dorpjes bij Belgorod gedaan. Militair gezien stelt het niets voor. Ze hebben bijvoorbeeld maar één tank. Het is vooral een afleiding en daarbij ook gezichtsverlies voor Putin. Russen die Rusland binnenvallen. Dat staat niet erg goed. Ik verwacht dat ze zich weer snel gaan terugtrekken zodra serieuze Russische eenheden in de buurt verschijnen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Is het succes van Warren Buffett te herhalen? (Tom Lassing)

23/05 7:22

Ik heb dit weekend een korte video gemaakt over het succes van Warren Buffett en wat er voor nodig was om het te realiseren.

Het feit dat er nam hem nooit iemand kwam die hem nadeed is in mijn ogen geen toeval.

Hij is een mooi voorbeeld van de juiste persoon op de juiste plek, de juiste tijd en de juiste omstandigheden.

Hem zat alles mee.

Dat maakt dat het zeker vanuit Europa niet mogelijk is om zijn succes te evenaren.

China zou misschien nog kunnen, maar ook dat kan al wel eens te laat zijn, tenzij die persoon er al is en alleen nog niet zichtbaar (voor ons) is geworden.

Enfin, kijk de video maar eens.

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Ik heb gisteren aandelen posities gesloten (Tom Lassing)

23/05 7:43

Ik heb gisteren een video online gezet. In die video mijn afweging naar aanleiding van het schuldenplafond in de VS. Dat schuldenplafond probleem heeft de potentie om een enorm probleem te worden. Daar ik vooral Republikeinse politici er voor aanzie dat ze liever de economie in de soep zien lopen dan Biden zijn zin geven, neem ik het zekere voor het onzekere.

Ik heb daarom gisteren een fors deel van mijn aandelenportefeuille te koop gezet en deels al verkocht.

Ik heb nu liever cash dan aandelen. Ik wacht dan met die cash wel af wat er nu gaat gebeuren.

Alles is prima, mijn nachtrust is me meer waard dan eventueel een stukje gemiste winst.

Kijk hier alsnog naar de video

 
 

Een gratis ounce aan zilver (Tom Lassing)

23/05 8:00

Mijn link naar Goud999 bleek niet meer te werken. In de communicatie daarover werd me bekend dat er een interessante aanbieding is.

De werking via goud999safe voor aankopen van edelmetaal in opslag, is gelijkaardig aan de website van goud999. Het enige verschil is dat klanten eerst een account moeten aanmaken, voor ze de mogelijkheid zien om aan te kopen.

Een account aanmaken is gratis en duurt maar een paar minuutjes. De actie van 1 ounce gratis zilver bij aankoop van min. € 1.000 is ook nog steeds geldig. Misschien ook interessant om te melden bij de lezers van jouw nieuwsbrief ;)

- Bij deze!

Hier de link om goud of zilver te kopen!

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Mijn nieuwe zitmaaier is binnen (Tom Lassing)

23/05 8:15

Binnen een uur had ik al een storing, volledig mijn fout.

Er zat namelijk een druppellader plug in van een formaat dat niemand kent en gebruikt. Lekker handig van Stihl.

Die knipte ik er dus uit... en pang, de eerste storing (sluiting) was een feit.

Even de accu vergeten af te koppelen.

Gaf me een mooie reden om toch maar even de handleiding te lezen. Was het een onschuldige fout, of had ik mezelf al op een dure reparatie getracteerd?

Het bleek slechts om een gesprongen zekering te gaan. Zo één zoals ik ook in de auto heb. Daar had ik er nog van liggen.

Ik heb daarna, zonder nog altijd die accu af te koppelen, maar wel voor ik de zekering verving, de nieuwe plug er op gezet zodat mijn druppellader de accu bij kan laden.

Daarna gaan rijden met de zitmaaier. Even wennen aan nieuwe bedieningen en alle veiligheden. Die zaten er op mijn oude zitmaaiers al lang niet meer op. Gaandeweg waren die namelijk stuk voor stuk kapot gegaan en door mij overbrugt met 'oplossingen'. Niet veilig, wel goedkoop. Nu doet alles het weer en dat is even wennen.

Ik ben er ook wel achter dat de zitmaaier dorstig is. Ik had de helft van mijn gras even op stand 7 (hoog) gemaaid en twee keer een volle bak met gras verkregen. Dat was dus al een liter benzine.

Aspen kost zo'n 5 euro per liter...

Dat hakt er dus wel in als ik echt ga maaien.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd