Beursbox Nieuwsbrief Doodsbedreiging

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Doodsbedreiging
Date: May 25th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 25 mei 2023
 
 

AEX 754,13 Dow 32.799 USD 1,073 Btc 24.566 Goud 1,956.72

 
 

AI is de toekomst. Beleg jij er al in?

Ik schreef recent met behulp van AI een rapport over AI. Ik heb daarnaast zelf 10 aandelen besproken, waaronder een aantal daarvan met exclusieve video's. Wees er dit keer op tijd bij!

Kijk hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had recent een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/05 7:00

  • Bij de gesprekken over het schuldenplafond loopt de Republikeinse leider McCarthy tegen het feit op dat zijn collega's aan de verre  rechterzijde geen enkele concessie willen doen. Ze willen de VS laten bloeden ten koste van alles. Hoe meer chaos des te leuker vinden ze het, want in chaos doet hun verhaal het het beste. Angst en leugens, daar drijft hun ultra rechtse verhaal op.

  • Hou er rekening mee, de Amerikaanse beurzen zijn 29 mei gesloten!

  • Ook in de VS is er een tekort aan woningen aan het ontstaan. Er moet dus meer gebouwd gaan worden. Dat terwijl de huizenprijzen stagneren en in sommige regio's al dalen en bouwmaterialen door de inflatie duurder zijn geworden. Het voordeel van deze situatie is dat het bouwen zelf nu eens op de schop gaat. Men zoekt naar mogelijkheden slimmer en goedkoper te bouwen. Daar ligt een kans voor bouwers die daar het slimste in zijn.

  • Nvidia is één van de bedrijven die profijt heeft van de AI opkomst. Hun eerste kwartaal cijfers waren in alle opzichten beter dan door analisten was verwacht. Het aandeel was gisteren tijdens beursuren een half procent gezakt en nabeurs kwam er 24,6% bij!

  • Uranium aandelen hadden gisteren een slechte dag. Mijn aandelen verloren gemiddeld 3%. Ik heb overigens deze week ook in deze hoek enkele aandelen verkocht. Puur omdat ik nu even cash wil hebben. Ik vertrouw de Republikeinen in de VS niet. Zoals ik al schreef, ben ik bang dat ze de VS in een economische chaos willen storten.

  • De Duitse economische cijfers over het eerste kwartaal zijn neerwaarts bijgesteld en vervolgens bleek de Duitse economie dus al in recessie te zitten.

  • Google zegt dat het AI op een veilige wijze wil ontwikkelen, inclusief de regels die daar dan bij moeten gaan horen. We zien nu al dagelijks in de oorlog tussen Rusland en Oekraïne dat men AI al misbruikt voor nepberichten en propaganda. AI is een prachtige ontwikkeling, maar het is zo ontzettend makkelijk om het te misbruiken! Helaas zullen we dat vaak gaan zien.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Testimonial over Neo Finance (Tom Lassing)

25/05 7:18

Ik ben bezig een nieuwe site te ontwikkelen voor de werving van het product van Neo Finance.

Om die site luister bij te zetten, wil ik deze graag opsieren met eerlijke (en positieve) testimonials van tevreden accounthouders.

Graag met naam erbij.

Ben jij dus een tevreden accounthouder, laat me dat dan weten door mij een mooie (eerlijke) testimonial te sturen die ik dan op mijn nieuwe site kan gebruiken.

Je kan je verhaal sturen naat tom@PROTECTED

Hier de testimonial die ik al van Marc kreeg:


"Hallo tom,

Neo finance vind ik eigenlijk heel prachtig en eerlijk stond ik er in het begin een beetje sceptisch over maar heb dan ook veel van jouw filmpjes bekeken er mij in verdiept, voor mij is dit nu het beste en denk ik het veiligste wat er op de markt is en heb ook het meeste van mijn kapitaal erin gestoken, kan het zeker aanraden naar iedereen toe, met deze alvast bedankt tom voor de info en dat komt uit mijn hart 

Marc"

Klik hier voor de P2PFinance website
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Lagere beurs (Tom Lassing)

25/05 7:45

Na mijn verkoop van aandelen eerder deze week zijn de beurzen al flink gedaald. Qua timing heb ik vooralsnog de juiste keuze gemaakt mijn aandelen voor een flink deel te verkopen.

Dat wil niet zeggen dat ik straks definitief gelijk krijg. Daar gaat het me ook niet om.

Ik heb gewoon geen zin het risico te lopen nu de Republikeinen in feite in de VS even aan het stuur mogen zitten met betrekking tot het schuldenplatform.

Ze hebben vijf jaar geleden de belastingen fors verlaagd voor de rijkste Amerikanen en grootste bedrijven, maar nu willen ze daar niet voor betalen. Daar komt het in feite op neer.

De totale schuld die de VS ooit in haar bestaan voor haar rekening nam komt voor 25% vanwege de vier jaar Trump.

En dan moeten nu de Democraten maar gaan bezuinigen?

Waarop dan?

Ik zou zeggen haal die belastingvoordelen voor de rijken en voor de grootste bedrijven maar terug. Het was toen al een ziek besluit en puur gericht op een potentiële groei in de toekomst. Die groei kwam niet en nu zit de VS met de gebakken peren.

De schul,d hiervoor ligt bij de Republikeinen en nergens anders. Die belachelijke belastingverlaging had nooit moeten plaatsvinden. Het was een overbodige en domme actie die alleen maar meer schulden heeft veroorzaakt.

 
 

Doodsbedreiging (Tom Lassing)

25/05 8:11

Gisteren vond ik een doodsbedreiging van een kijker op YouTube in mijn account. Een idioot vond het nodig om te verwijzen naar Pim Fortuyn en mij hetzelfde toe te wensen... en ja, wederom was het iemand in de vegan hoek.

Geen vlees eten en daar ultra streng in zijn maakt je blijkbaar tot iemand die in staat is tot vreselijke dingen. Voor mij een extra motivatie om toch wat Bourgondischer in het leven te staan.

Wat doe ik dan met zo'n bedreigende posting?

Ik overwoog om er een politie aangifte op te doen.

Heeft dat zin?

Ik zag dat niet echt als iets zinnigs. Immers, dan moet ik eerst op het politie bureau gaan uitleggen wat YouTube is... Ik denk niet dat ze het vervolgens een hoge prioriteit gaan geven.

Ik heb gisteren daarom gekozen voor alleen een melding bij YouTube. Die mogen dan wat mij betreft bepalen wat of ze er mee doen.

Ik heb het in ieder geval de persoon in kwestie onmogelijk gemaakt om nog met dat account zichtbaar op het kanaal te worden.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

In het kader van klussen... (Tom Lassing)

18/05 8:42

Gisteren heb ik de binnenzijde van mijn aanhanger maar eens een eerste laag bootlak gegeven.

Ik had de aanhanger recent uitgeleend en laat ik het zo stellen... met je eigen spullen ga je zo niet om.

Ze hadden gesloopt en de stenen er ingegooid. Mijn bodem en zijklanten droegen daar de sporen van.

Dus eerst maar eens even met perslucht schoon geblazen en het ergste weggeschuurd en daarna nog weer schoonspuiten met hoge druk lucht en gisteren dan de eerste laag bootlak er op.

Als een spons, zo kan ik de eerste laag op het hout wel noemen.

De tweede laag gaat er vandaag op en als ik er toe kom vrijdag de derde en laatste laag. 

Zou de aanhanger dan een keer in de regen staan, dan kan die er wat beter tegen, want het kaal geschraapte en gebutste hout is ook als een spons, maar dan voor regenwater.

Alternatief is uiteraard een nieuwe bodem. Had ook gekund, maar daar is de huidige bodem nog echt te goed voor.

Het hout is nog wel in orde, maar was kaal en met de nodige (nieuwe) butsen.

Na de eerste laag lak ziet het er al wel wat beter uit, maar dekkend is het nog allerminst.


Mijn aanhanger heb ik ooit eens gekocht op weg naar de veiling alwaar ik mijn 35 kantoorstoelen gekocht had. Geen idee had ik toen of de aanhanger daar wel groot genoeg voor was, maar gelukkig paste alles precies.

Ik ben overigens nog van de generatie die het aanhanger en tractor rijbewijs er gewoon bij kreeg bij het afrijden voor de auto. Wel zo makkelijk moet ik zeggen. Mijn zoon is er jaloers op, want die moet overal apart voor afrijden en het kost met lessen erbij iedere keer weer duizenden euro's.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd